Λοιπόν συναθλητές πήγα και εγώ πρώτη φορά σε μασάζ στη Φ νούμερο 4 εκεί που είναι η περιβόητη Μαρίνα που διαφημίζετε.
Δεν μπορώ να πώ το μασάζ ήταν αρκετά καλό, αλλά όπως είπε και ένας άλλος φίλος σε άλλη περίπτωση παρόλο που συζητάγαμε και γενικά ήταν ευχάριστη ατμόσφαιρα ούτε μπουτάκι δεν με άφηνε να πιάσω. ... ούτε καν να χαιδέψω δηλαδή μιλάμε για δύσκολη φάση. Να σε χαϊδεύει, να σε τρίβει και εσύ να παίζεις τον μ...
ούτε συζήτηση για κάτι παραπάνω μου το έκοψε μονολεκτικά. και δεν είναι και κανένα "φρέσκο πιπινάκι" ... Απορώ με τους fan της συγκεκριμένης γιατί διαφορετικά θα διάλεγα ένα άλλο πιπινάκι με ένα κίτρινο κοντό φορεματάκι που δεν θυμάμαι όμως όνομα.
Ήταν η πρώτη μου φορά σε μασατζίδικο αλλά μετά από αυτό θα το σκεφτώ πολύ εάν θα ξαναπάω.
τέλοσπάντων έδωσα 60 ? και αποχώρησα.
Λοιπόν αγαπητέ παπα-Γιώργο ή κάποιος άλλο έμπειρος εάν έχει κάποια συνταγή να μην κλάψω άλλα 60? ή κάποιο άλλο όνομα να προτιμήσω please pm και θα σας συμπεριλάβω στην διαθήκη μου ...
PS ρε παιδιά τι κεφάλαια έχετε ακουμπήσει στο άθλημα για να παλιώσετε τόσο . Respect!!!
τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει?
ρε συναδελφε? εσυ σε πιο τμημα εισαι?