Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα. Είμαι επαρχιωτάκι και κάθε χρόνο έρχομαι 2 με 3 μέρες  Αθήνα. Πέρυσι την τελευταία φορά με στείλατε στα καλύτερα. Ιλιάδα είχα πάρει Ντανιέλα,
Σολωμού 59 Μελίνα και Δέσποινα , Σολωμού 54 Ζάνα, Μάρνης 28 ήταν μία Θοδώρα, Φωκίωνος Κορίνα . Το επαρχιωτάκι πέρασε τέλεια στην Πρωτεύουσα. Αδέρφια βοηθείστε και τώρα να περάσω το ίδιο καλά . Ενημερώστε το επαρχιωτάκι που να πάει και ποια να διαλέξει. Μη φάω καμιά πίτα και κλέω τα 80 αρια. Είναι αμαρτία. Δεν έρχομαι και κάθε μέρα στην Αθήνα!!! Πέμπτη βράδυ έρχομαι και φεύγω Κυριακή απόγευμα. Δύο φυσικοθεραπείες τη μέρα χρειάζομαι . Που να ΠΑΩ?????? βοηθείστε.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Συναγωνιστές καλημέρα. Είμαι επαρχιωτάκι και κάθε χρόνο έρχομαι 2 με 3 μέρες  Αθήνα. Πέρυσι την τελευταία φορά με στείλατε στα καλύτερα. Ιλιάδα είχα πάρει Ντανιέλα,
Σολωμού 59 Μελίνα και Δέσποινα , Σολωμού 54 Ζάνα, Μάρνης 28 ήταν μία Θοδώρα, Φωκίωνος Κορίνα . Το επαρχιωτάκι πέρασε τέλεια στην Πρωτεύουσα. Αδέρφια βοηθείστε και τώρα να περάσω το ίδιο καλά . Ενημερώστε το επαρχιωτάκι που να πάει και ποια να διαλέξει. Μη φάω καμιά πίτα και κλέω τα 80 αρια. Είναι αμαρτία. Δεν έρχομαι και κάθε μέρα στην Αθήνα!!! Πέμπτη βράδυ έρχομαι και φεύγω Κυριακή απόγευμα. Δύο φυσικοθεραπείες τη μέρα χρειάζομαι . Που να ΠΑΩ?????? βοηθείστε.

Η Ζάνα διευθύνει πλέον το μαγαζί στη Στουρνάρη 29 "Κέντρο Φυσικής Ευεξίας".

Παρακουράζεστε εκεί στην υπόλοιπη Ελλάδα. Χρειάζεστε οπωσδήποτε υπηρεσίες χαλάρωσης!  :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

λοιπόν φιλε
Σολωμου 59 θα βρείς μόνο την Μελίνα, Δεσποινα αποσιάζει
Σολωμού 54 επέλεξε Ναταλί, Η Ζάνα είναι σε αλλο μαγαζί -οπως είπαν παρακάτω- και επιπλεον αυτες τις ημέρες βρισκεται στην πατριδα της.
Μάρνης 28 δεν έχει πλεον Θοδώρα. Την Θοδώρα θα την βρέις πιθανότατα Μάρνης 11 ή Φραντζή 4
Φωκιωνος 11 δεν έχει πλεον Κορίνα, την Κορίνα θα την βρείς στο Ιμβρου 2 , 1ος οροφος ,κουδουνι Treasure Place, πλατεια Αμερικής.
Αν θές κάποιες προτάσεις παραπάνω πήγαινε Μονής Προδρόμου 6 (και Αριστοτέλους 2ος) και επέλεξε Συλβια η Ρωξάνη, 3ης Σεπτεμβριου 59 4ος και επέλεξε Νάντια, ή Κηφισίας 12 Αμπελόκηποι ισογειο , κουδούνι Omega ST και επέλεξε Μαρίνα η Ρωξάνη.
Για όλα τα παραπάνω μαγαζια ψαξε στα θρέντ των μασάζ και θα βρείς οτι έχουν δικό τους θρέντ, διαβασε λοιπόν 2 πράγματα, ενημερώσου και μετά επέλεξε

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Παρακουράζεστε εκεί στην υπόλοιπη Ελλάδα. Χρειάζεστε οπωσδήποτε υπηρεσίες χαλάρωσης!  :grin:
μην ειρωνευεσαι σε αγιανα. μπορει να μη σκοτωνονται αλλα σκεψου και το να ζεις καπου, που στην καλύτερη να εχεις διαθεσιμο κανα δυο κολαδικα της πυρκαγιας που δε  :zfuck: με τιποτα - και να φοβασαι και να πας μη σε δει και κανενας.

ορμα αγορι μου  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μην ειρωνευεσαι σε αγιανα. μπορει να μη σκοτωνονται αλλα σκεψου και το να ζεις καπου, που στην καλύτερη να εχεις διαθεσιμο κανα δυο κολαδικα της πυρκαγιας που δε  :zfuck: με τιποτα - και να φοβασαι και να πας μη σε δει και κανενας.

ορμα αγορι μου  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Καμμία πρόθεση ειρωνείας δεν είχα στα γραφόμενά μου! Ηθελα να θίξω το θέμα της έλλειψης τέτοιων ιδρυμάτων στις εκτός Αθηνών περιοχές. Εξάλλου, αν δεις τα posts μου, πάντα απέχουν από την ειρωνεία. Μερικές φορές όμως, τα γραφόμενα δεν μπορούν να αποδώσουν τα νοήματα.

Πάντως, αν κάποιος αισθάνθηκε μειωμένος από την τοποθέτησή μου, του ζητώ δημόσια συγγνώμη.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Καμμία πρόθεση ειρωνείας δεν είχα στα γραφόμενά μου! Ηθελα να θίξω το θέμα της έλλειψης τέτοιων ιδρυμάτων στις εκτός Αθηνών περιοχές. Εξάλλου, αν δεις τα posts μου, πάντα απέχουν από την ειρωνεία. Μερικές φορές όμως, τα γραφόμενα δεν μπορούν να αποδώσουν τα νοήματα.

Πάντως, αν κάποιος αισθάνθηκε μειωμένος από την τοποθέτησή μου, του ζητώ δημόσια συγγνώμη.
apologies κι απο μενα για την παρερμηνεια  :)

CHRATH

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
λοιπόν φιλε
Σολωμου 59 θα βρείς μόνο την Μελίνα, Δεσποινα αποσιάζει
Σολωμού 54 επέλεξε Ναταλί, Η Ζάνα είναι σε αλλο μαγαζί -οπως είπαν παρακάτω- και επιπλεον αυτες τις ημέρες βρισκεται στην πατριδα της.
Μάρνης 28 δεν έχει πλεον Θοδώρα. Την Θοδώρα θα την βρέις πιθανότατα Μάρνης 11 ή Φραντζή 4
Φωκιωνος 11 δεν έχει πλεον Κορίνα, την Κορίνα θα την βρείς στο Ιμβρου 2 , 1ος οροφος ,κουδουνι Treasure Place, πλατεια Αμερικής.
Αν θές κάποιες προτάσεις παραπάνω πήγαινε Μονής Προδρόμου 6 (και Αριστοτέλους 2ος) και επέλεξε Συλβια η Ρωξάνη, 3ης Σεπτεμβριου 59 4ος και επέλεξε Νάντια, ή Κηφισίας 12 Αμπελόκηποι ισογειο , κουδούνι Omega ST και επέλεξε Μαρίνα η Ρωξάνη.
Για όλα τα παραπάνω μαγαζια ψαξε στα θρέντ των μασάζ και θα βρείς οτι έχουν δικό τους θρέντ, διαβασε λοιπόν 2 πράγματα, ενημερώσου και μετά επέλεξε
υποκλινομαι στις οδηγιες σου συντροφε. μακαρι να ειμαστταν ολοι ετσι

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ξερω οτι οι περισσοτεροι εχετε την αποψη οτι το κ48 ............μην πολυλογω ξαφνικα βρεθηκα να συμμετασχω σε σκληρο πορνο ,οι γκομενες τα εδωσαν ολα, ............ αξιζει να το ζησετε. δεν συστηνετε σε καρδιακους αγριες φασεις

γνωστα πραγματα για το μαγαζι  :rockon:  , οσοι παμε εκει τα γνωριζουμε καλα αυτα τα κολπα  :knockinb: :fuck1: :pipa1: , γυριζουμε ταινια  πορνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

.τρεμε Γκουσγκουνη      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
. μην πολυλογω ξαφνικα βρεθηκα να συμμετασχω σε σκληρο πορνο ,οι γκομενες τα εδωσαν ολα, μενουν και μαζι και ψιλουπαρχει σχεση .ειμαι 38 στα 20χρονια τσαρκας πρωτη φορα μου εχει συμβει κατι τετοιο. τα παντα ολα πολυ αγριες καταστασεις στο τελος κατσαν και 20 λεπτα κουβεντουλα, και η μαριαννα συνεχιζε απτοητη, αξιζει να το ζησετε. δεν συστηνετε σε καρδιακους αγριες φασεις
Σειρούλα αυτή την ταινία με το σκληρό πορνό ξέρεις που την πουλάνε γιατί μου φαίνεται οτι παίζουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα !  :rockon:  :rockon: :rockon:
Κι εγώ θα ήθελα με την σειρά μου να επιβεβαιώσω τις ανωτέρω κριτικές και να πω μπράβο στην Μαριάννα και το πιπίνι της που γουστάρουν αυτό που επέλεξαν να κάνουν. :dancing: :dancing: :dancing:

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γνωστα πραγματα για το μαγαζι  :rockon:  , οσοι παμε εκει τα γνωριζουμε καλα αυτα τα κολπα  :knockinb: :fuck1: :pipa1: , γυριζουμε ταινια  πορνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

.τρεμε Γκουσγκουνη       !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχα!!!!!:):):):):) και γιατί κάποιοι ξέρουμε, η Μαριάννα είναι από τις λίγες που είναι αγριεμένες... Είναι μονάχα για ασυγκράτητους, θα έλεγα !!! αν δεν θες στυλ ξεπέτας, δοκίμασε την κλαούντια  ή και την Λίνα που είναι μεγάλη η « τέχνη » της!!!! Συμφωνώ λοιπόν με τον  τακχαρο ότι στην κ48, η πλειοψηφία είναι για ξεπέτες και για μένα προσωπικά στυλ φυλής!

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.549
Πόντοι
7.135
Ζερο υπόκλιση... :rockon: :rockon: :rockon:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασε κανεις σημερα απο σολωνος;;;31

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
χαχαχα!!!!!:):):):):) και γιατί κάποιοι ξέρουμε, η Μαριάννα είναι από τις λίγες που είναι αγριεμένες... Είναι μονάχα για ασυγκράτητους, θα έλεγα !!! αν δεν θες στυλ ξεπέτας, δοκίμασε την κλαούντια  ή και την Λίνα που είναι μεγάλη η « τέχνη » της!!!! Συμφωνώ λοιπόν με τον  τακχαρο ότι στην κ48, η πλειοψηφία είναι για ξεπέτες και για μένα προσωπικά στυλ φυλής!

εεεε οχι και φυλης , το γ@μησες τωρα , ειπαμε , μην υπερβαλουμε !!!!!!!!!!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εεεε οχι και φυλης , το γ@μησες τωρα , ειπαμε , μην υπερβαλουμε !!!!!!!!!!
γιατί ρε μικρέ;;;;;;; Αφού το μέρος απαρτίζεται από κοπέλες και οδού φυλής!! Από πού λες να τις ψωνίζουν!! Το μασαάζ είναι ανύπαρκτο.... Δυστυχώς!!! Η μόνη διαφορά είναι στα τεμάχια, που είναι λίγο πιο καλά... Δεν ξέρω αν συμφωνείς  και δεν μου έχεις ξεκάθαρα απαντήσει ακόμα στο ποια είναι καλή!!! Εγώ πιστεύω πως η βέτα είναι πιο καλή από τις άλλες. Εσύ, τι λές;;;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γιατί ρε μικρέ;;;;;;; Αφού το μέρος απαρτίζεται από κοπέλες και οδού φυλής!! Από πού λες να τις ψωνίζουν!! Το μασαάζ είναι ανύπαρκτο.... Δυστυχώς!!! Η μόνη διαφορά είναι στα τεμάχια, που είναι λίγο πιο καλά... Δεν ξέρω αν συμφωνείς  και δεν μου έχεις ξεκάθαρα απαντήσει ακόμα στο ποια είναι καλή!!! Εγώ πιστεύω πως η βέτα είναι πιο καλή από τις άλλες. Εσύ, τι λές;;;

πλάκα μας κάνεις?εννοείς ότι τα τεμάχια της φυλής είναι 500 φορές καλύτερα από αυτά της καλλιρόης.

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πλάκα μας κάνεις?εννοείς ότι τα τεμάχια της φυλής είναι 500 φορές καλύτερα από αυτά της καλλιρόης.
όχι.... Αλλά ορισμένα τεμάχια όπως σάντρα και νικόλ δεν είναι ούτε για φυλής αλλά πολύ κατώτερα!!! Μα, υπάχουν και πολύ όμορφες.από όλα έχει ο μπαχτσές!!! Αλλά το ότι κάνουν ξεπέτες είναι απαράδεκτο και κατακριτέο και μάλιστα  για 80 ευρά!!!!!! Επιζητούμε και εγώ και φαντάζομαι και εσύ το κάτι παραπάνω και υποχρεούνται να μας το δώσουνε· γιατί 80 είναι πάρα πολλά στις μέρες μας.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
γιατί ρε μικρέ;;;;;;; Αφού το μέρος απαρτίζεται από κοπέλες και οδού φυλής!! Από πού λες να τις ψωνίζουν!!

δεν νομιζω , διοτι θα ειχαν βιβλιαριο υγειας , και θα γραφανε στα  :cum: το ηθων .  ;) και δεν θα τρεμανε εαν εισαι αστυνομικος ή οχι  :rockon:

Το μασαάζ είναι ανύπαρκτο....

κοιταξε να δεις υπαρχουν δυο ειδων κατηγοριες μαγαζια ''μασαζ'' αυτα που κανουν μασαζ και  :knockinb: και τα αλλα που γυρνας ταινια πορνο με τιν κοπελια . δηλαδη απο γλωσοφιλα μεχρη  :2on1:  , τωρα διαλεγεις και περνεις , εγω και απο οτι βλεπω και πολυ αλλη εδω μεσα προτειμαμαι το δευτερο , συγνωμη δεν μπορω να  :knockinb: και να μην δεινω γλοσοφιλα στιν τυπισα , και στα μπουρδελα + στουντιο απαγορευεται αυτο + και σε μερικα μασαζιδικα , οποτε διαλεγει και περνεις αυτο που θελεις

και δεν μου έχεις ξεκάθαρα απαντήσει ακόμα στο ποια είναι καλή!!!

ουτε θα σου απαντησω  :grin:  διοτι ειναι κατι καθαρα  θεμα γουστου του καθενος , οποτε μην περιμενεις απαντηση  ;)

Εγώ πιστεύω πως η βέτα είναι πιο καλή από τις άλλες. Εσύ, τι λές;;;

δεν τιν εχω καταφερει ακομα να τιν παρω , εαν εσυ τιν εχεις παρει , περιμενω τιν γνωμη σου , τι υπηρεσιες δινει ? τα κανει ολα ? εχει μεγαλο βυζι τελικα ?

gonzales

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Περαιάς, Φίλωνος, έχει περάσει κανείς τώρα τελευταία;

Παρακμιακά πράγματα. Ένα ρουμανάκι 25 ετών με παραπάνω κιλά αλλά μεγάλα βυζιά για τους φαν του είδους, μια ελληνίδα μάλλον Τζένη milf, μια Στέλλα και κάποια άλλη αγνώστων στοιχείων που δούλευε. Έχω καιρό να πάω και δεν ξέρω πρόσφατα τι γίνεται. Πάντως στο συγκεκριμένο ίδρυμα υπέρχε ανέκαθεν κάποια που έκανε καλό μασάζ. Για τα υπόλοιπα δεν θα έλεγα και πολλά αλλά τουλάχιστον εγώ αντιμετώπιζα πάντα καλή συμπεριφορά και πολύ μεγάλη προσπάθεια από τις κοπέλες για την ευχαρίστησή μου. Μήπως άραγε ισχύει και εδώ ότι η όμορφη γυναίκα σκέφτεται "να είσαι και ευχαριστημένος ρε μακακα που λαλάς τέτοια θεά τελείωνε τωρα που θες και κόλπα, ενώ η μέτρια σε κάνει θεό επειδή την λαλάς;" Έστω και αν πληρώνεις; Ή είναι απλά θέμα επαγγελματισμού; Και μια και μιλάμε για Πειραιά τι άλλο παίζει εκτός από καραίσκου; Με απ' όλα όμως το φαί. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom