Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τελικα με ετρωγε το 80αρι σημερα και επρεπε να το καταθεσω καπου , με ετρωγε να παω στη Κουντουριωτου να δω ο ιδιος τι παιζει δε μου αρκουσαν οι πληροφοριες των συναγωνιστων με ετρωγε ο κ..ος μου , καλα να παθω κριμα το 80αρι μου.
Πηγα λοιπον στο εν λογω στουντιο γυρω στις 3.30  ,επι της υποδοχης αφρατο κοντοπουτανο ονοματι Παμελα και 2 ακομα κορασιδες η Μονικα ψηλη μελαχροινη ωραιο σωμα τουλαχιστον ντυμενη , φορεμα με σκισινο μεχρι τον αφαλο και μαυρο προκλητικο καλτσον και η Ειρηνη αδιαφορη γενικως μου εφερνε Ρουμανοτσιγγανα .Δεν διλεξα την Μονικα γιατι βγαινοντας απο το δωματιο αφησε να αιωρειτε η γνωστη βρωμα των αλβανων και της απλησιας.
Πηρα λοιπον την Παμελα που μου ειχε συστησει γνωστος συναγωνιστης ,η οποια με πληροφορησε οτι το μασαζ στοιχιζει 60 ευρω ,οταν της ειπε οτι με εστειλε ο ταδε συναγωνιστης χωρις να θυμηθει ποιος μου ειπε για το πληρες πακετο στα 80 ευρω .Αρχισε ενα μασαζ δυνατο με πατηματα στα ποδια στους γοφους και στην πλατη τοσο δυνατο που πονουσα αρκετα , φοβουμενος τα χειροτερα την παρακαλεσα να περασουμε στο αισθησιακο χωρις να κατεχει πληρως το αθλημα , εκανε φιλοτιμες προσπαθειες και αφου εβγαλε και εκεινη τα ρουχα της μου προσεφερε φραπε με καλαμακι περιποιηση της γυρω περιοχης και ζουμερη μπριζολιτσα.
Φιλε "περιεργε" μαλλον δεν ταιριαξε η χημεια μας με την Παμελα και δεν προκειται να την ξαναεπισκευτω ασε που σπαστηκα οταν μου ζητησε τα λεφτα απο πριν λες και ημουν σε μπουρδελο.
Και μια και ανεφερες την Ειρηνη απο Σαρκουδινου και πριν Αχιλλεως οταν ειχα παει 2 η 3 φορα στην Αχιλλεως και ηξερε οτι ειμαστε φιλοι ,οταν μπηκαμε στο δωματιο με ρωτησε αν θα με πειραζε με τα ιδια λεφτα να ελθει και η αλλη κοπελα για να αποκτησει πειρα επειδη θα την αφηνε για να παει η Ειρηνη διακοπες φυσικα και δεχτηκα , αλλη αισθηση τα 4 χερια ,τοτε βεβαια η Ειρηνη προσεφερε μονο φραπε με καλαμακι αρκει να ειχες εσυ το σκουφακι.
κουντουριοτου 13 σωστα;;;

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε ζερο για δωσε καμια πληροφορια για κουντουριωτου;;13 νομιζω...

jasujasu

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σαρκουδινου και λαγουμιτζη εχω περασει πριν 10 μερες ειναι και μια αλη κοπελα μελαχρινο που δεν θυμαμαι ονομα  :dancing: Σταθηκα τυχερος ,γνωστη η σερηφις στην πορτα  :o Βυκτορια απο ΣΚΡΑ 4

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στην αθηνα κεντρο;;που ειναι καθετη μπουμπουλινας...

Καλά ρε, τι παίρνεις;

Η Κουντουριώτου είναι στον Πειραιά, παράλληλη της Γρηγορίου Λαμπράκη που καταλήγει στο Πασαλιμάνι.

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
H εισοδοσ ειναι απο Αχιλλεως, και πρεπει να ειναι στον 2ο οροφο. Κουδουνι δεν θυμαμαι τι λεει αλλα δεν πρεπει να εχει τιποτα αλλο στο 2ο.
Βασικά στον τρίτο όροφο φίλε. Και εγώ έτσι την είχα πατήσει!!!! Στον δεύτερο είναι ένα στυλ γυμναστήριου ενώ στον τρίτο, ινστιτούτο ομορφιάς.... Το ινστιτούτο
μπορεί να έχει και περίεργο όνομα ή απλά ινστιτούτο!!!

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Καλή χρονιά σε όλους

Έχουμε κανένα νέο αν και πότε επιστρέφει από τη πατρίδα το Δεσποινάκι της ΣΟΛΟΜΟΎ 59 1ος όροφος
Οι δικές μου πληροφορίες ήταν για αρχές του χρόνου αλλά ....... :jerking: :headbang:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Καλή χρονιά σε όλους

Έχουμε κανένα νέο αν και πότε επιστρέφει από τη πατρίδα το Δεσποινάκι της ΣΟΛΟΜΟΎ 59 1ος όροφος
Οι δικές μου πληροφορίες ήταν για αρχές του χρόνου αλλά ....... :jerking: :headbang:

σωστος ο παιχτης  :thumbsup:  τιν ειχαμε ξεχαση αυτιν , για να κανουμε μια καταδρωμικη αυριο για να δουμε εαν γυρισαν  τα  :tits:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σημερα κλειστο το σολωνος 31

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δεν εννοεί το ξυλάγγουρο Μαρινάκι που σε σταυρώνει για να σου κάτσει και μετά κάνει μόνο πρόγραμμα νεκροφιλίας. Εννοεί την έφορο του συλλόγου. Γι' αυτό του είπα να το ξεχάσει.

τί πρόγραμμα κάνει,νοσφεράτου? :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
scouting σημερα πειραια καραισκου 88 ειτε πας ειτε κρεαταγορα στη βαρβακειο το ιδιο πραγμα,στο συναδελφικο κουντουριωτου 144 μετρια πραγματα γενικα παρακμη ο πειραιας

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Περαιάς, Φίλωνος, έχει περάσει κανείς τώρα τελευταία;

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ξερω οτι οι περισσοτεροι εχετε την αποψη οτι το κ48 ειναι ξεπετα δεν διαφωνω καθολου εκτος την εξης λεπτομερια τετοια περιποιηση δεν την βρισκεις ευκολα. μπορει απο μασαζ ,μιας και ειναι το αντικειμενο ,να ειναι μαπα ,αλλα απο τα υπολοιπα ειναι super.σημερα βρεθηκα στο μαγαζι μετα απο πολυ καιρο (φαν της μαρσυ απο αλλο μαγαζι) και περασαν περιπου 10 κοπελες ,μετριες προς κακες εμφανισιακα.πηρα μαριαννα εχοντας υποψη της κριτικες. για ορους δεν ξερουν αδυνατη ψιλοτσιγγανουλα λεει ρουμανα. προτεινει διπλο με την κολλητη της, δεν θυμαμε ονομα ,με τα παζαρια 130 και οι δυο απο 160. απο μασαζ ουτε που εγινε καν η κινηση. μην πολυλογω ξαφνικα βρεθηκα να συμμετασχω σε σκληρο πορνο ,οι γκομενες τα εδωσαν ολα, μενουν και μαζι και ψιλουπαρχει σχεση .ειμαι 38 στα 20χρονια τσαρκας πρωτη φορα μου εχει συμβει κατι τετοιο. τα παντα ολα πολυ αγριες καταστασεις στο τελος κατσαν και 20 λεπτα κουβεντουλα, και η μαριαννα συνεχιζε απτοητη, αξιζει να το ζησετε. δεν συστηνετε σε καρδιακους αγριες φασεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom