Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
sorry zero δεν μπορεσα να απαντησω νωριτερα. Βυζια φυσικα που σημαινει ενα μεγαλο συν για μενα, για αυτο και την επελεξα εξ αρχης.
αλλη η γλυκα του πλαστικού και άλλη του φυσικού .. Γούστα είναι !!!!!! Μα αν το φυσικό δεν λέει, τι κανομεν;; Πάμε βουρ για σιλικονη!!!!!

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
mini scouting σημερα μεταξυ 13:00-16:00 πρωτος οικος σολωμου59,3 κορασιδες ψιλοαδιαφορες + η σεριφισσα δεν περασα στα ενδοτερα,επομενος σταθμος μαρνης11 για Θεοδωρα παλιο αποθυμενο απο φρατζη4 που δεν μου ειχε κατσει,μαζι της αλλες 2 αξιογαμητες πιτσιρικες. περναω με Θεοδωρα μετα την μινι ανακριση και αφου ψιλοχαλαρωσε αρχιζει μασαζακι 5/10. στο ψητο μετα το μασαζ εχουμε και λεμε:                                                                                                      προσωπο 8/10 κορμι 7/10  :pipa1: κατω του μετριου (απογοητευτικα περιμενα κατι καλυτερο) μπριζολα δεν εφαγα(ειχα ψιλοξενερωσει) δεχτικη σε χαδακια δαχτυλα παντου και τελος  :cum: στα  :tits2:.συνολικος χρονος με τα ντουζακια στα 60 λεπτα.κοστος 70ευρω.σε ερωτηση μου δεν εχει 80 το full? μου απαντησε δεν καναμε και κατι συγνωμη δεν ειμαι και πολλυ καλα σημερα :S tespa την χαιρετισα και την κανω για Ζανα στην στουρναρη27.συνολο κορασιδων 4.περασα στο δεξι δωματιο μετα το κουζινακι,ντουζιερα μεσα καναπες 3θεσιος ωραια πραματα γιατι δεν βολευουν τα μασαζοκρεββατα.στα ενδοτερα μασαζακι 8/10 μου εκανε και λιγο body to body  :pipa2: καλη για τα γουστα μου :fuck2: μια χαρα λογω καναπε  :cum: στα :tits: συνολο συνεδριας στα 60 λεπτα και κοστος 80ευρω. στην επιστροφη περασα απο eurobank στην χαλκοκονδυλη και επαιζε μελαχροινο τσιγγανορουμανακι πολυ καλο αλλα με ξενερωσε οτι εκανε νταραβερι με πακιστανους οποτε ακυρο...                                                                                                                                 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
mini scouting σημερα μεταξυ 13:00-16:00 πρωτος οικος σολωμου59,3 κορασιδες ψιλοαδιαφορες + η σεριφισσα δεν περασα στα ενδοτερα,επομενος σταθμος μαρνης11 για Θεοδωρα παλιο αποθυμενο απο φρατζη4 που δεν μου ειχε κατσει,μαζι της αλλες 2 αξιογαμητες πιτσιρικες. περναω με Θεοδωρα μετα την μινι ανακριση και αφου ψιλοχαλαρωσε αρχιζει μασαζακι 5/10. στο ψητο μετα το μασαζ εχουμε και λεμε:                                                                                                      προσωπο 8/10 κορμι 7/10  :pipa1: κατω του μετριου (απογοητευτικα περιμενα κατι καλυτερο) μπριζολα δεν εφαγα(ειχα ψιλοξενερωσει) δεχτικη σε χαδακια δαχτυλα παντου και τελος  :cum: στα  :tits2:.συνολικος χρονος με τα ντουζακια στα 60 λεπτα.κοστος 70ευρω.σε ερωτηση μου δεν εχει 80 το full? μου απαντησε δεν καναμε και κατι συγνωμη δεν ειμαι και πολλυ καλα σημερα :S tespa την χαιρετισα και την κανω για Ζανα στην στουρναρη27.συνολο κορασιδων 4.περασα στο δεξι δωματιο μετα το κουζινακι,ντουζιερα μεσα καναπες 3θεσιος ωραια πραματα γιατι δεν βολευουν τα μασαζοκρεββατα.στα ενδοτερα μασαζακι 8/10 μου εκανε και λιγο body to body  :pipa2: καλη για τα γουστα μου :fuck2: μια χαρα λογω καναπε  :cum: στα :tits: συνολο συνεδριας στα 60 λεπτα και κοστος 80ευρω. στην επιστροφη περασα απο eurobank στην χαλκοκονδυλη και επαιζε μελαχροινο τσιγγανορουμανακι πολυ καλο αλλα με ξενερωσε οτι εκανε νταραβερι με πακιστανους οποτε ακυρο...                                                                                                                                  
ρε φιλε η θεωδωρα φρατζη 4 ειναι τωρα μηπως κανεις καποιο λαθος??

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
οχι η γνωστη (μιλφ) θεοδωρα απο μαρνησ 25 / φραντζη 4 / και τωρα μαρνησ 11

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η θοδώρα η γνωστή μίλφ bulgarian bubble massage cougar εδρεύει μάρνης 11 πλέον απ'ότι φαίνεται..

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
οχι η γνωστη (μιλφ) θεοδωρα απο μαρνησ 25 / φραντζη 4 / και τωρα μαρνησ 11
μαρνη 25 δεν υπαρχει, αρα μαρνης 11- πρωην 25 - πιο σωστα
επιστροφη στις ριζες
εκει παιρνεται πιο ευκολα
απανω της γεροντο-τσακαλοι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και την κανω για Ζανα στην στουρναρη27.συνολο κορασιδων 4.περασα στο δεξι δωματιο μετα το
κουζινακι,

Στης Ζάνας δεν ανέφερες ποιά νεαρά προτίμησες. Η μήπως εννοείς ότι πήρες την ίδια τη Ζάνα?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
εχω κλειδώσει στο στόχαστρο, Μαρία (στης Ζάνας), μου φάνηκε δίμετρο καμπυλάτο !
Κάνω λάθος?
Λέω Να το τιμησω και να το εκτιμήσω καποια απ τις επόμενες μέρες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κάνω λάθος?

Σώμα μοντέλου, μακρύ μαύρο μαλλί?

Αν είναι αυτή, κάπως ψυχρή την έκοψα. Θα την προτιμούσα με δισταγμό.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Κάνω λάθος?

καί με τεράστια μουνόχειλαααααααα!!!!!!!!!!!

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Κάνω λάθος?
ειναι η ιδια απο σολωμου(παλιο ζανοσπιτο),την ειχα τιμησει στο παρελθον πολακις αλλα μια μερα ετυχε και την ιδα αβαφτη :o , ΞΕΝΕΡΩΣΑΑΑΑΑ τοσο πολυ που δεν την ξανατιμησα (ειπα αμαν τι πραγμα ηταν αυτο που εσπροχνα τοσο καιρω) θα το ξανασκεφτομουν στην περιπτωση που σερβιρε  κουλουρι :kissass:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
την ειχα τιμησει στο παρελθον πολακις αλλα μια μερα ετυχε και την ιδα αβαφτη :o , ΞΕΝΕΡΩΣΑΑΑΑΑ τοσο πολυ που δεν την ξανατιμησα

Σε αυτά τα μαγαζιά όμως δεν πάμε για να τις δούμε άβαφτες. Εχουμε άβαφτες τη γυναίκα μας ή την κοπέλα μας ο καθένας.

Οι κορασίδες πρέπει να είναι όσο πιό λουσάτες και περιποιημένες γίνεται, για να έχουμε κι εμείς σοβαρό κίνητρο για την επιλογή της καλύτερης.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Thank U guys ! ΜΠερδεύτηκα μεν με τις πληροφορίες για Μαρία, μου ανοίξατε τη περιέργεια και την όρεξη απο την άλλη ! 
Με βλεπω να την κανω τη δοκιμή πάντως!  :grin:

Α! Ξέχασε ρε σεις ! Απο μασάζ σε λιώνει ή τα βασικά ?

diakopespanta

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι γειά σας είμαι νέος στο site και θέλω τα φωτα σας για κανα καλό  μασατζίδικο.Μέχρι τώρα για τετοιες δουλειες ψηφίζω sudios και λίγο travel girls.Tι τιμές παίζουν και τι περιλαμβανει το μασαζ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η Μαρία της Ζάνας κάνει πολύ δυνατό μασάζ (όχι όμως τόσο τεχνικό όσο της ΄Ζάνας) και στα υπόλοιπα είναι καλή (σίγουρα δεν τα κλαις). Κατά τη γνώμη μου αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμαστεί και από εκεί και πέρα αν τρελαθείς ξαναπάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom