mini scouting σημερα μεταξυ 13:00-16:00 πρωτος οικος σολωμου59,3 κορασιδες ψιλοαδιαφορες + η σεριφισσα δεν περασα στα ενδοτερα,επομενος σταθμος μαρνης11 για Θεοδωρα παλιο αποθυμενο απο φρατζη4 που δεν μου ειχε κατσει,μαζι της αλλες 2 αξιογαμητες πιτσιρικες. περναω με Θεοδωρα μετα την μινι ανακριση και αφου ψιλοχαλαρωσε αρχιζει μασαζακι 5/10. στο ψητο μετα το μασαζ εχουμε και λεμε: προσωπο 8/10 κορμι 7/10
κατω του μετριου (απογοητευτικα περιμενα κατι καλυτερο) μπριζολα δεν εφαγα(ειχα ψιλοξενερωσει) δεχτικη σε χαδακια δαχτυλα παντου και τελος
στα
.συνολικος χρονος με τα ντουζακια στα 60 λεπτα.κοστος 70ευρω.σε ερωτηση μου δεν εχει 80 το full? μου απαντησε δεν καναμε και κατι συγνωμη δεν ειμαι και πολλυ καλα σημερα :S tespa την χαιρετισα και την κανω για Ζανα στην στουρναρη27.συνολο κορασιδων 4.περασα στο δεξι δωματιο μετα το κουζινακι,ντουζιερα μεσα καναπες 3θεσιος ωραια πραματα γιατι δεν βολευουν τα μασαζοκρεββατα.στα ενδοτερα μασαζακι 8/10 μου εκανε και λιγο body to body
καλη για τα γουστα μου
μια χαρα λογω καναπε
στα
συνολο συνεδριας στα 60 λεπτα και κοστος 80ευρω. στην επιστροφη περασα απο eurobank στην χαλκοκονδυλη και επαιζε μελαχροινο τσιγγανορουμανακι πολυ καλο αλλα με ξενερωσε οτι εκανε νταραβερι με πακιστανους οποτε ακυρο...