Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ευχαριστώ Kosnik ! Θα πάω να τρελλαθώ αμα λάχει ! Χεχεχε !

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Μαρία της Ζάνας κάνει πολύ δυνατό μασάζ (όχι όμως τόσο τεχνικό όσο της ΄Ζάνας) και στα υπόλοιπα είναι καλή (σίγουρα δεν τα κλαις). Κατά τη γνώμη μου αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμαστεί και από εκεί και πέρα αν τρελαθείς ξαναπάς.

φιλε καλησπέρα. μιλας για την ζάνα στην σολωμού!!! γιατι πριν ενα μηνα που πήγαν μου ειπαν οτι εφυγε απο εκει. πηγα και σημερα και παλι δεν την ειδα. αν πηγε αλλου και ξερεις γραψε μου. εχω επιθυμισει το κολούρι της οπως παλια. πηρα ως συνηθως την ναταλι με το αχορταγο στομα. εκανε πλαστικη και εφτιαξε το βυζι της.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
φιλε καλησπέρα. μιλας για την ζάνα στην σολωμού!!! γιατι πριν ενα μηνα που πήγαν μου ειπαν οτι εφυγε απο εκει. πηγα και σημερα και παλι δεν την ειδα. αν πηγε αλλου και ξερεις γραψε μου. εχω επιθυμισει το κολούρι της οπως παλια. πηρα ως συνηθως την ναταλι με το αχορταγο στομα. εκανε πλαστικη και εφτιαξε το βυζι της.
η ζανα εχει ανοιξει δικω της μασαζερι στουρναρι

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πέρασα από Κύμης 9 σήμερα μια βόλτα. Συνολικά 4 τεμάχια. Οι μόνες αξιόλογες η Μάρθα μικρούλα λεπτούλα με όμορφο προσωπάκι και η Αννα πιο μεγάλη σε ηλικία με βυζί C+ αλλά όχι τόσο αδύνατη. Προτίμησα την αννα λόγω  :tits:. Μέτριο μασάζ και στο τέλος φραπές και ισπανικό. Δεν είχε φούλ ίσως γιατί δε με ξέρανε ή γιατί δε προσφέρει η συγκεκριμένη? Θα κάνω μια ακόμα προσπάθεια για να δοκιμάσω τη μάρθα. Δύσκολο πάρκινγκ.

fredy2

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνηστες παιζει τιποτα Συνωπης και αν ναι που! ; και τι γραφει το κουδουνι επειδη ειμαι κοντα γιαυτο ρωταω  :2funny:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
σαν σεριφισα πάντα
μασαζ κάνει οπου θελει αυτη
επιλεγει

μια φορα την εχω παρει μονο δεν καταλαβαινω...
αναποδη περιοδο εχει??

η γνωστη (μιλφ) θεοδωρα απο μαρνησ 25 / φραντζη 4 / και τωρα μαρνησ 11  , ειναι με της ημερισιες  καβλες τησ  :knockinb: , μια ζεστο , σε βαζει κατω και σε τρελενει  :fuck1:  , και μια πας και σου λεει '' εγω δεν μπαινω μεσα ''  :headbang:  , εγω τοσα χρονια της εχω παρει τεσσερης φορεσ , μια επι  μαρνησ 25  , δυο φορες κολλητα  φραντζη 4  και στην πρωτη μου επισκεψη στο  μαρνησ 11  , αν και τωρα καταλαβαινω ποτε εχει καβλες και ποτε οχι , αν τιν δει και σε παει στο δωματιο και πρην ερθουν τα κοριτσια ειναι χαμογελαστη και ειναι κοντα σου , ορμα , εαν καθαιτε μακρια σου και εχει υφος μπλαζε αστα , διαλεξε αλλη , διοτι εφαγε πορτα

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.201
Πόντοι
5.345
Πολύ καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές και ευχαριστώ για τις έγκυρες και σωστές ενημερώσεις τις οποίες διάβασα προσεχτικά και με βοήθησαν να προσανατολιστώ μιας και απήχα λίγο καιρό από το άθλημα!
Μαθαίνοντας λοιπόν ότι η Ζάνα άνοιξε νέο στούντιο στη Στουρνάρη,την επισκέφτηκα με σκοπό να πάρω την Δέσποινα που δεν είχα προλάβει στην Σολωμού και την είχα απωθημένο.
Με θυμήθηκε φυσικά η γάτα με το που με είδε αλλά προς μεγάλη μου λύπη η Δέσποινα παρέμεινε απωθημένο γιατί έλειπε.
Όλα αυτά,παρέλειψα να σας πω πως,έγιναν χθες Παρασκευή στις 6 το απόγευμα περίπου.
Θα μπορούσα βέβαια να πάρω την Μαρία (νταρντανομούνα),την θεία Ελένη που όλοι ξέρετε και ήτο παρούσα(για όσουν την ψάχνουν) ή και την ίδια την Ζάνα,αλλά σπάστηκα που δεν βρήκα την Δέσποινα για την οποία και είχα πάει και έκανα να σηκωθώ να φύγω.
Την στιγμή αυτή βγήκε απ'το δωμάτιο η Χριστίνα :smitten: :smitten: :smitten:
Παιδιά,έπαθα πλάκα!Λεπτή αλλά όχι κοκαλιάρα,γύρω στα 20,φρέσκο δέρμα,φρέσκο πρόσωπο με μία ελιά στα χείλη αλλά Σίντυ Κρόμφορτ αλλά στο μελαχρινό της και απ'ότι διαπίστωσα στα ενδότερα,γιατί όπως καταλάβατε μπήκα με 1000,απαλό και πεντακάθαρο δέρμα όπως πεντακάθαρη και μοσχομυρίζουσα ήτο εν γένη η κοπέλα!
Ομιλία,μόνο Αγγλικά και υπηρεσίες αναλυτικά,
Μασάζ 8 στα 10 για να μην αδικίσω την Ζάνα
Στοματικό 10 στα 10 υγρό,γυμνό βαθύ και διαρκείας
Οι κάτω τρύπούλες,τις οποίες γεύτηκα,ήταν πεντακάθαρες και αρωματικές
και η επαφή μαζί της,γιατί δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω "μπριζόλιασμα" αυτό που ακολούθησε,ήταν σαν να έκανα έρωτα με την κοπέλα μου!
Τώρα αυτό συναίβει γιατί με γούσταρε,γιατί γουστάρει γενικώς ή γιατί είναι ακόμα νέα στον χώρο και δεν έχει μάθει αυτοσυγκράτιση,θα σας γελάσω.
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως πέρασα υπέροχα,είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν έκλαψα ούτε σεντς από τα 80 ευρώ που έδωσα και σίγουρα θα ξανατιμήσω για πολλές φορές ακόμα αν δεν χαλάσει και αυτή με την πάροδο του χρόνου!
Καλό βόλι σε όλους!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συνάδελφοι γειά σας είμαι νέος στο site και θέλω τα φωτα σας για κανα καλό  μασατζίδικο.Μέχρι τώρα για τετοιες δουλειες ψηφίζω sudios και λίγο travel girls.Tι τιμές παίζουν και τι περιλαμβανει το μασαζ?
1624 σελίδες
άμα διαβάσεις τις 30 πρώτες θα ξέρεις.
Άντε για σένα, διάβασε τις 15 πρώτες και τις 10 τελευταίες...
σιγά μην σου δώσουμε και μασημένη τροφή με τόσα που έχουμε ήδη γράψει.
Αλλιώς τι τα γράφουμε γαμω το κέρατό μου;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.326
Πόντοι
22.785
Την στιγμή αυτή βγήκε απ'το δωμάτιο η Χριστίνα Smitten Smitten Smitten
Παιδιά,έπαθα πλάκα!Λεπτή αλλά όχι κοκαλιάρα,γύρω στα 20,φρέσκο δέρμα,φρέσκο πρόσωπο με μία ελιά στα χείλη αλλά Σίντυ Κρόμφορτ αλλά στο μελαχρινό της και απ'ότι διαπίστωσα στα ενδότερα,γιατί όπως καταλάβατε μπήκα με 1000,απαλό και πεντακάθαρο δέρμα όπως πεντακάθαρη και μοσχομυρίζουσα ήτο εν γένη η κοπέλα!

Aγαπητέ ή χριστίνα μού θυμίζη Ζάνα τής παλιάς έποχής
τότε πού δέν βαριότανε καί στά έδεινε όλα.........

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
1624 σελίδες
σιγά μην σου δώσουμε και μασημένη τροφή με τόσα που έχουμε ήδη γράψει.
Αλλιώς τι τα γράφουμε γαμω το κέρατό μου;;

Αγαπητέ συναγωνιστά,
Μην είσαι τόσο σκληρός με τους νέους...! :tickedoff: :headbang:
Θυμίσου και εσύ ... νέος ήσουν κάποτε! :huh:

1624 σελίδες

Συμπάθεια και οδηγίες :-*, όπως άλλωστε ήδη το έκανες! ;)

Τόπο στην οργή λοιπόν!!! :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.326
Πόντοι
22.785
Αγαπητέ συναγωνιστά,
Μην είσαι τόσο σκληρός με τους νέους...! :tickedoff: :headbang:
Θυμίσου και εσύ ... νέος ήσουν κάποτε! :huh:

Συμπάθεια και οδηγίες :-*, όπως άλλωστε ήδη το έκανες! ;)

Τόπο στην οργή λοιπόν!!! :)

Αγαπητέ ....... κάτι έχουμε χρεωθή ..ύμέτεροι ;) ;)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Θα μπορούσα βέβαια να πάρω την Μαρία (νταρντανομούνα),την θεία Ελένη που όλοι ξέρετε και ήτο Δεν ειναι αυτη η θεια ελενη απο ζανοσπιτο σωλομου Αυτη ειναι αλλη ελενη καλη ειναι και αυτη αλλα οχι στα επιπεδα της παλιας ελενης

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Την στιγμή αυτή βγήκε απ'το δωμάτιο η Χριστίνα Smitten Smitten Smitten

Aγαπητέ ή χριστίνα μού θυμίζη Ζάνα τής παλιάς έποχής
τότε πού δέν βαριότανε καί στά έδεινε όλα.........

Συναγωνιστές, μήπως μιλάτε για το Χριστινάκι Ρουμανάκι πιπίνι, που το καλοκαίρι δούλευε στο Ζανόσπιτο και έφυφυγε ξαφνικά για την πατρίδα της? Καστανή με μακρύ προς το σγουρό μαλλί, με tatoo (στην περιοχή της ... κοιλιακής χώρας-δεν θυμάμαι καλά) που πρίν έρθει σε μας δούλευε στη Γερμανία. :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom