tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Ευχαριστώ Kosnik ! Θα πάω να τρελλαθώ αμα λάχει ! Χεχεχε !
εισαι σιγουρος??πριν μια βδομαδα ηταν φρατζη 4...μηπως μπερδευεις τιποτα???η θοδώρα η γνωστή μίλφ bulgarian bubble massage cougar εδρεύει μάρνης 11 πλέον απ'ότι φαίνεται..
εισαι σιγουρος??πριν μια βδομαδα ηταν φρατζη 4...μηπως μπερδευεις τιποτα???
Η Μαρία της Ζάνας κάνει πολύ δυνατό μασάζ (όχι όμως τόσο τεχνικό όσο της ΄Ζάνας) και στα υπόλοιπα είναι καλή (σίγουρα δεν τα κλαις). Κατά τη γνώμη μου αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμαστεί και από εκεί και πέρα αν τρελαθείς ξαναπάς.
η ζανα εχει ανοιξει δικω της μασαζερι στουρναριφιλε καλησπέρα. μιλας για την ζάνα στην σολωμού!!! γιατι πριν ενα μηνα που πήγαν μου ειπαν οτι εφυγε απο εκει. πηγα και σημερα και παλι δεν την ειδα. αν πηγε αλλου και ξερεις γραψε μου. εχω επιθυμισει το κολούρι της οπως παλια. πηρα ως συνηθως την ναταλι με το αχορταγο στομα. εκανε πλαστικη και εφτιαξε το βυζι της.
Παιζει μπαλλα ΚΑΙ στα 2ζερο για βοηθα...
στη μαρνης 11 ως σεριφ???σαν τι ειδικοτητα???μασαζ κανει??Παιζει μπαλλα ΚΑΙ στα 2
στη μαρνης 11 ως σεριφ???σαν τι ειδικοτητα???μασαζ κανει??
μια φορα την εχω παρει μονο δεν καταλαβαινω...σαν σεριφισα πάντα
μασαζ κάνει οπου θελει αυτη
επιλεγει
σαν σεριφισα πάντα
μασαζ κάνει οπου θελει αυτη
επιλεγει
μια φορα την εχω παρει μονο δεν καταλαβαινω...
αναποδη περιοδο εχει??
1624 σελίδεςΣυνάδελφοι γειά σας είμαι νέος στο site και θέλω τα φωτα σας για κανα καλό μασατζίδικο.Μέχρι τώρα για τετοιες δουλειες ψηφίζω sudios και λίγο travel girls.Tι τιμές παίζουν και τι περιλαμβανει το μασαζ?
1624 σελίδες
άμα διαβάσεις τις 30 πρώτες θα ξέρεις.
Άντε για σένα, διάβασε τις 15 πρώτες και τις 10 τελευταίες...
σιγά μην σου δώσουμε και μασημένη τροφή με τόσα που έχουμε ήδη γράψει.
Αλλιώς τι τα γράφουμε γαμω το κέρατό μου;;
1624 σελίδες
άμα διαβάσεις τις 30 πρώτες θα ξέρεις.
Άντε για σένα, διάβασε τις 15 πρώτες και τις 10 τελευταίες...
Αγαπητέ συναγωνιστά,
Μην είσαι τόσο σκληρός με τους νέους...!
Θυμίσου και εσύ ... νέος ήσουν κάποτε!
Συμπάθεια και οδηγίες :-*, όπως άλλωστε ήδη το έκανες! ;)
Τόπο στην οργή λοιπόν!!!
Θα μπορούσα βέβαια να πάρω την Μαρία (νταρντανομούνα),την θεία Ελένη που όλοι ξέρετε και ήτο Δεν ειναι αυτη η θεια ελενη απο ζανοσπιτο σωλομου Αυτη ειναι αλλη ελενη καλη ειναι και αυτη αλλα οχι στα επιπεδα της παλιας ελενης
Την στιγμή αυτή βγήκε απ'το δωμάτιο η Χριστίνα Smitten Smitten Smitten
Παιδιά,έπαθα πλάκα!Λεπτή αλλά όχι κοκαλιάρα,γύρω στα 20,φρέσκο δέρμα,φρέσκο πρόσωπο με μία ελιά στα χείλη αλλά Σίντυ Κρόμφορτ αλλά στο μελαχρινό της και απ'ότι διαπίστωσα στα ενδότερα,γιατί όπως καταλάβατε μπήκα με 1000,απαλό και πεντακάθαρο δέρμα όπως πεντακάθαρη και μοσχομυρίζουσα ήτο εν γένη η κοπέλα!
Aγαπητέ ή χριστίνα μού θυμίζη Ζάνα τής παλιάς έποχής
τότε πού δέν βαριότανε καί στά έδεινε όλα.........
Αγαπητέ ....... κάτι έχουμε χρεωθή ..ύμέτεροι ;) ;)