Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ας πούμε και μια φανταστική ιστορία (δεν γίνονται αυτά, αλλά λέμε τώρα)
Πάω στη ........(τάδε μασαζερί) και παίρνω τη Κ ας πούμε αν και ήταν ήδη σε δωμάτιο και έκανε μασάζ, αλλά λέω της σερίφισας στείλε μου την Κ μόλις τελειώσει,....
Ωρα 12.30 : έρχεται η Κ με φόρμες body talk και μου λέει τώρα μόλις πριν έρθεις ήρθε ένας, αλλά σε λίγο θα είμαι εδώ.
Ωρα 12.40 : Μπαίνει ή Κ και μου λέει εντάξει ! Τι εντάξει λέω με δουλεύεις ? Οχι καλέ, εντάξει σου λέω, πάει ο άλλος,...χιχιχι !  Πάει ? Τι ψόφισε ? Οχι ρε, χαχαχαχα, τον τελείωσα μπαμ !
Πάω να με πληρώσει κι έρχομαι μου λέει !
Ωρα 12.50 : Μπαίνει η Κ και λέει , περισσότερη ώρα έκανε να με πληρώσει, παρά να μαμίσει,...χαχαχαχα,...που δεν μάμισε κι ολας , με μια πιπιζα άδειασε αμέσως,...χαχαχαχα,...
Τι θέλει το μουρό μου (λέει), θέλει μασαζάκι ? Ελα δω λέω και θα δούμε,...
Ξανακοιτάω το ρολόϊ του τοίχου, ...η ώρα είναι 13.40 ,....!
Μιλάμε 50 λεπτά απο καναπέ σε κρεβάτι και όρθια και ξάνά τα ίδια και τρομπόνια ενδιάμεσα και κρουστά και πνευστά και ξανά κρουστά , επι 50 λεπτά του δώσαμε και κατάλαβε ,....τρομερή φάση και ακούραστο το μωρό και με συμμετοχή και βάλε και δώσε και χώσε,....μέχρι που τη πότισα spermrain και έπεσε το γέλιο ! (Συνεχίζω σε λίγο)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κ=  Κορινα ??????

τοχω δει αυτο το εργο μα δεν θυμαμαι τον τιτλο..........

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Συνέχεια
λοιπόν 50 λεπτά συνολικός χρόνος χωρίς μασάζ (τώρα να διαμαρτυρηθώ αρμοδίως ????)
Spermrain = Την έχω μπροστά μου με τα πόδια ανοιχτά και της λέω και το εννοώ(θέλω να πω, πως ο σκοπός μου και αυτο που ήθελα αυτό ήταν ), μωρό μου θέλω να σου χύσω την κοιλίτσα ! Χύσε με λέει! Βγάζω τη καπότα και φεύγει μιά εκπληκτική βολή κατά ριπάς (ΒΡ) που μόνο στη κοιλίτσα δεν πήγε! Πήρε μαλλιά (10 λεπτά τη σκούπιζα μετά και σόρυ μωρό μου και γέλια),την παιρνει μιά ριπή στο σαγόνι, μία στο μάτι απο κάτω, μιά άλλη ριπή πέφτει στο μασαζοκρέβατο διπλα στο αυτί της και κάνει ένα θόρυβο λες κι ήτανε χαλάζι, (άλλο γέλιο για τον ήχο), εν τω μεταξύ με το που καταλαβαίνει αυτή, οτι έχασα το στόχο και γύρω γύρω πέφτει σπέρμα σαν χαλάζι (οι σφαίρες έπεφταν χαλάζι ένα πράμα), λέει σιγά μωρό μου,..χαχαχαχαχα και γελάει η καριόλα ταυτόχρονα . Μιλάμε, για μερικά δευτερόλεπτα δεν ήξερε κατά που να κάνει να γλυτώσει το πότισμα - κατακλυσμό !  Δεν την έπνιξα πάντως αν και για μιά στιγμή το φοβήθηκα απο τον όγκο του σπέρματος, που και μένα μου έκανε εντύπωση και δεν το περίμενα τόσο πράμα.  :2funny:

Παίδες
φανταστική ιστορία λέμε ,.... :2funny:
Μη με λέτε και ψεύτη μετά !

Τώρα ποιά ήταν και πού ήταν , το άφήνω να σας το πει αυτός που ήταν πριν απο μένα στο δωμάτιο και καθάρισε σε 10 λεπτά και πλήρωσε σε άλλα δεκα για να πάει σπίτι ήσυχος ότι έκατσε τουλάχιστον 20 λεπτά !

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
πετάξου και Κύμης 9 και Αχαρνων.... ;)
Εκει θα δεις ένα γλυκήτατο κορίτσι 21 ετών.... :smitten:
Μάρθα απο την Πολωνια. Πετίτ άγγελος...μόνο που δεν φοράει κάλτσες. Φορά ομως ωραιες γόβες που αν θές δεν της βγάζει....

ΥΓ. φάτηνα Άλκη-Πετίνη! :grin:
Τι "φάτηνα" ρε συ Global. Αφού υποδεικνύεις στόχο κάτω των 23 καλό κάνεις όχι κακό!
Υποθέτω ότι το εννοείς πώς λέμε "Φάτον Jack!"? Να τη φάω αλλά νομίζω πως εκεί θέλει διαπίστευση για να φάς δεν είναι ανοιχτή η κατάσταση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
Τη "φάτηνα" αφού υποδεικνύεις στόχο κάτω των 23 καλό κάνεις όχι κακό!
Υποθέτω ότι το εννοείς πώς λέμε "Φάτον Jack!"? Να τη φάω Global αλλά νομίζω πως εκεί θέλει διαπίστευση για να φάς δεν είναι ανοιχτή η κατάσταση.

το "φατην" το ε'ιπα για να μην νομίζεις πως χτυπάω μονο μιλφ...
που και που χτυπω και κανενα γάλακτος, για το ξεκάρφωμα....
οσο για την διαπίστευση μην ανησυχεις... ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Να τη φάω αλλά νομίζω πως εκεί θέλει διαπίστευση για να φάς δεν είναι ανοιχτή η κατάσταση.

βασικά πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι χρειάζονται συστατική επιστολή από εμένα και εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να τη δώσω χωρίς αδρά αμοιβή.Περα από αυτό όμως ο γκλόμπαλ παραμύθια σου λέει,είναι 23,7 μηνών,δηλ.μίλφ του ελέους! :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Με όλο το σεβασμό στην globalωσύνη σας έχω να παρατηρήσω ότι μαρκάρατε λάθος τμήμα του κειμένου ως λόγο απαρέσκειας της κορασίδος. Μάλλον το 23 σας πέφτει πολύ λίγο :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:τί λέει το άτομο ρε? :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πήγα Κύμης λοιπόν μετά από τις προτροπές του Zero.
Τεμάχια 4 συνολικά, η μόνη αξιοπρόσεκτη η Μάρτα από Πολωνία,
γλυκύτατο πιπίνι, καλό μασσαζάκι και μπριζολίτσα γάλακτος με 80 ευρώ
μιας και η κυρία της υποδοχής με θυμόταν από αλλού.
Ευχαριστούμε κε Zero
:)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
Πήγα Κύμης λοιπόν μετά από τις προτροπές του Zero.
Τεμάχια 4 συνολικά, η μόνη αξιοπρόσεκτη η Μάρτα από Πολωνία,
γλυκύτατο πιπίνι, καλό μασσαζάκι και μπριζολίτσα γάλακτος με 80 ευρώ
μιας και η κυρία της υποδοχής με θυμόταν από αλλού.
Ευχαριστούμε κε Zero
:)

respect μεγιστε μασαζοστουντιοποδολαγνε!

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Τώρα ποιά ήταν και πού ήταν , το άφήνω να σας το πει αυτός που ήταν πριν απο μένα στο δωμάτιο και καθάρισε σε 10 λεπτά και πλήρωσε σε άλλα δεκα για να πάει σπίτι ήσυχος ότι έκατσε τουλάχιστον 20 λεπτά !

βρε φιλε μπορει να μην μπαινει εδω ο ανθρωποσ..μην μασ κανεισ να γινουμε βοηθοι φακιρη
για μολογα

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
Ας πούμε και μια φανταστική ιστορία (δεν γίνονται αυτά, αλλά λέμε τώρα)
Πάω στη ........(τάδε μασαζερί) και παίρνω τη Κ ας πούμε αν και ήταν ήδη σε δωμάτιο και έκανε μασάζ, αλλά λέω της σερίφισας στείλε μου την Κ μόλις τελειώσει,....

K οπως Κατερινα; κατι μου λεει η φορμα bodytalk... :huh:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Παίδες
φανταστική ιστορία λέμε ,.... :2funny:
Μη με λέτε και ψεύτη μετά !

Πολύ μυστήριο, αδερφέ !!! :huh:
Γρίφος σοβαρός! :think:
Υπάρχει και ... βραβείο ;) σε όποιον το λύσει? :grin:

K οπως Κατερινα; κατι μου λεει η φορμα bodytalk... :huh:

Είναι αυτό άραγε μια καλή αρχή...?! :hmm:

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
μου κανει μεγαλη εντυπωση πως καποιος που κατεβηκε απο πανω βρηκε μια χαμενη κορασιδα που αναζητητο 4 χρονια και τα λαγωνικα στην αθηνα δεν την εχουν βρει ακομη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom