- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.148
- Πόντοι
- 42.697
χρειαζόμουνα κι ένα μασαζάκι σε περίπτωση που μείνω με το πουλί στο χέρι. Πόσο πάει;
τα γνωστά 60 απλό , 80 σπεσιαλ
χρειαζόμουνα κι ένα μασαζάκι σε περίπτωση που μείνω με το πουλί στο χέρι. Πόσο πάει;
τα γνωστά 60 απλό , 80 σπεσιαλ
Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε .......!!!!!!!πηγα παρασκευη κατα τις 3:30 με 4.
Σπεσιαλ τι εστί ;τα γνωστά 60 απλό , 80 σπεσιαλ
ζαμπόν τυρί μπέικον μανιτάρια πιπεριάΣπεσιαλ τι εστί ;
Ακριβώς!!!!!!!!ζαμπόν τυρί μπέικον μανιτάρια πιπεριά
Τι "φάτηνα" ρε συ Global. Αφού υποδεικνύεις στόχο κάτω των 23 καλό κάνεις όχι κακό!πετάξου και Κύμης 9 και Αχαρνων.... ;)
Εκει θα δεις ένα γλυκήτατο κορίτσι 21 ετών....
Μάρθα απο την Πολωνια. Πετίτ άγγελος...μόνο που δεν φοράει κάλτσες. Φορά ομως ωραιες γόβες που αν θές δεν της βγάζει....
ΥΓ. φάτηνα Άλκη-Πετίνη!
Τη "φάτηνα" αφού υποδεικνύεις στόχο κάτω των 23 καλό κάνεις όχι κακό!
Υποθέτω ότι το εννοείς πώς λέμε "Φάτον Jack!"? Να τη φάω Global αλλά νομίζω πως εκεί θέλει διαπίστευση για να φάς δεν είναι ανοιχτή η κατάσταση.
Να τη φάω αλλά νομίζω πως εκεί θέλει διαπίστευση για να φάς δεν είναι ανοιχτή η κατάσταση.
Με όλο το σεβασμό στην globalωσύνη σας έχω να παρατηρήσω ότι μαρκάρατε λάθος τμήμα του κειμένου ως λόγο απαρέσκειας της κορασίδος. Μάλλον το 23 σας πέφτει πολύ λίγο
Πήγα Κύμης λοιπόν μετά από τις προτροπές του Zero.
Τεμάχια 4 συνολικά, η μόνη αξιοπρόσεκτη η Μάρτα από Πολωνία,
γλυκύτατο πιπίνι, καλό μασσαζάκι και μπριζολίτσα γάλακτος με 80 ευρώ
μιας και η κυρία της υποδοχής με θυμόταν από αλλού.
Ευχαριστούμε κε Zero
Τώρα ποιά ήταν και πού ήταν , το άφήνω να σας το πει αυτός που ήταν πριν απο μένα στο δωμάτιο και καθάρισε σε 10 λεπτά και πλήρωσε σε άλλα δεκα για να πάει σπίτι ήσυχος ότι έκατσε τουλάχιστον 20 λεπτά !
Ας πούμε και μια φανταστική ιστορία (δεν γίνονται αυτά, αλλά λέμε τώρα)
Πάω στη ........(τάδε μασαζερί) και παίρνω τη Κ ας πούμε αν και ήταν ήδη σε δωμάτιο και έκανε μασάζ, αλλά λέω της σερίφισας στείλε μου την Κ μόλις τελειώσει,....
Παίδες
φανταστική ιστορία λέμε ,....
Μη με λέτε και ψεύτη μετά !
Τώρα ποιά ήταν και πού ήταν , το άφήνω να σας το πει αυτός που ήταν πριν απο μένα στο δωμάτιο και καθάρισε σε 10 λεπτά και πλήρωσε σε άλλα δεκα για να πάει σπίτι ήσυχος ότι έκατσε τουλάχιστον 20 λεπτά !
K οπως Κατερινα; κατι μου λεει η φορμα bodytalk...
sorry zero δεν μπορεσα να απαντησω νωριτερα. Βυζια φυσικα που σημαινει ενα μεγαλο συν για μενα, για αυτο και την επελεξα εξ αρχης.βυζια πλαστικά?