Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (10 μέλη και 37 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Για δώστε μια περιγραφή της Θεοδώρας να ξέρουμε και εμείς που δεν την έχουμε επισκεφτεί αν χάνουμε.
Υποθέτω ότι ανήκει στην κατηγορία των milf?
Υπάρχει η Θοδώρα με το ασημένιο αστέρι στο στήθος που έχει φίλους τον Τσιπιρίπο τον Πεπίτο και τη Ντιάνα και το πραγματικό της όνομα είναι Δημήτρης Αδαμόπουλος, και υπάρχει και η μικρή ξανθιά ναζιάρα μπουτού με μικρό στήθος Θοδώρα που νομίζεις ότι την έκανε κοπάνα από τη σχολή της για να πάει να πηδηχτεί. Ο Σερίφης είναι κατηγορίας Milf (φτου φτου μακριά από μας) που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε ορισμένους φίλους.

ahristos

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πηγα παρασκευη κατα τις 3:30 με 4.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Υπάρχει η Θοδώρα με το ασημένιο αστέρι στο στήθος που έχει φίλους τον Τσιπιρίπο τον Πεπίτο και τη Ντιάνα και το πραγματικό της όνομα είναι Δημήτρης Αδαμόπουλος, και υπάρχει και η μικρή ξανθιά ναζιάρα μπουτού με μικρό στήθος Θοδώρα που νομίζεις ότι την έκανε κοπάνα από τη σχολή της για να πάει να πηδηχτεί. Ο Σερίφης είναι κατηγορίας Milf (φτου φτου μακριά από μας) που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε ορισμένους φίλους.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Που το θυμηθηκες τομ μικρό σερίφη ρε φίλε μετά από τόσα χρόνια!!!
Έρημά μου νιάτα!!!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Που το θυμηθηκες τομ μικρό σερίφη ρε φίλε μετά από τόσα χρόνια!!!
Έρημά μου νιάτα!!!
Βασικά όποτε ακούω σερίφισα σκέφτομαι ότι η Ντιάνα θα είναι τώρα Milf προχωρημένο και στενοχωριέμαι που ο Πελεγκρίνο θάχει ψοφήσει....

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το Καλλιροης 48 το επισκεφτηκα την παρασκευη (πρωτη φορα) κουδουνι ινστιτουτο 1ος οροφος. Η σεριφισσα ενα μελαχρινο μαματο πιπινακι

τι εγινε τιν εκανε η σεριφισα βετα ( MILF ) ? 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
άλκη έχω ένα πολύ καλό τεμάχιο να σου γνωρίσω,απλά είναι 120 ετών,γουστάς? :2funny:
Οχι εγώ γουστάρω αυτές που έρχονται  και μου λένε "you could be my father" για να τις διαολοστέλνω :2funny:
Τη συνομήλική μου τι να την κάνω? :rolleyes:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απάντηση στην ερώτηση σου δίνει το Post #24259  στην προηγούμενη σελίδα.

ποστ 24259
μετά την Πάολα, επισκέφτηκα το στούντιο στη Μάρνης 11...είχα καιρό να πάω και μου ανοίγει την πόρτα η σερίφισα η Θεοδώρα από Φραντζή 4 :new_shocked: ...τελικά πήρα δίδυμο τη Θεοδώρα με ένα άβγαλτο αλλά πολύ εμφανίσιμο μελαχρινό πουτανάκι από Βουλγαρία ονόματι Σίσυ!!! :pipa1: :fuck1: :2on1:...πέρασα υπέροχα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

μηπως εχεις μπερδευτη  :think:  , η θεοδωρα η milf , ηταν  στο φραντζη 4 , τι σχεση εχει με την σεριφισα  βετα απο το καλληροης 48  :think:

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη το Σαββατο στη Μιχαλακοπουλου 99. Εκτος απο τις γνωστες πια Σονια και Χριστινα, το μαγζι ειχε 2 νεες αφιξεις- ενα μελαχρινο ψηλολιγνο και ενα ξανθο κοτνοπουτανο εκ Ρουμανιας εν ονοματει Τζουλια, το οποιο και ετιμησα για να εχω ποικιλια. Απο εμφανιση αμα την δεις δεν παθαινεις πλακα, θα μπορουσα να πω οτι ειναι μια συνηθυσμενη κοπελα που περιμενει το λεωφορειο, ενα κοριτσι της διπλανης πορτας, στην τελικη ενα καυλακι που θελει απεγνωσμενα να γευτει χυμους ηδονης.

Ηταν λιγο ψαρωμενη, πιπα σχετικα καλη, ιεραποστολικο και καταθεση πισωκολλητα. Εβγαζε κατι ωραιες κραυγουλες οτι ειχα εισχωρησει σε οτι πιο πολυτιμο ειχε (λεμε τωρα!! χαχα). Στην ερωτηση αν θα την ξαναπερνα, θα απαντουσα μαλλον οχι. Την δοκιμασα σα μεζεδακι αλλα στο εν λογω μαγαζι, αμα θες να χορτασεις, περνεις τα καλα φιλετα Σονια και Χριστινα.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
επισκεψη το Σαββατο στη Μιχαλακοπουλου 99. Εκτος απο τις γνωστες πια Σονια και Χριστινα, το μαγζι ειχε 2 νεες αφιξεις- ενα μελαχρινο ψηλολιγνο και ενα ξανθο κοτνοπουτανο εκ Ρουμανιας εν ονοματει Τζουλια, το οποιο και ετιμησα για να εχω ποικιλια. Απο εμφανιση αμα την δεις δεν παθαινεις πλακα, θα μπορουσα να πω οτι ειναι μια συνηθυσμενη κοπελα που περιμενει το λεωφορειο, ενα κοριτσι της διπλανης πορτας, στην τελικη ενα καυλακι που θελει απεγνωσμενα να γευτει χυμους ηδονης.

Ηταν λιγο ψαρωμενη, πιπα σχετικα καλη, ιεραποστολικο και καταθεση πισωκολλητα. Εβγαζε κατι ωραιες κραυγουλες οτι ειχα εισχωρησει σε οτι πιο πολυτιμο ειχε (λεμε τωρα!! χαχα). Στην ερωτηση αν θα την ξαναπερνα, θα απαντουσα μαλλον οχι. Την δοκιμασα σα μεζεδακι αλλα στο εν λογω μαγαζι, αμα θες να χορτασεις, περνεις τα καλα φιλετα Σονια και Χριστινα.
ναι αλλα σονια και χριστινα εχουν κανει πολαααααααααα χιλομετρα. ετσι δεν ειναι ???

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα σονια και χριστινα εχουν κανει πολαααααααααα χιλομετρα. ετσι δεν ειναι ???

πολλα χιλιομετρα δε λες τιποτα, αλλα τουλαχιστον ξερουν να παρουν στροφη με χειροφρενο. Οι αλλες πανε με πρωτη δευτερα και κολλημενη την μαπα στο παρμπριζ!!! χαχαχαχα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Μάρνη 11, άνοιξε μια αριστοκρατική κυρία μιλφ όμορφο και μου παρουσίασε 2 τεμάχια μικρές, η μια λεγόταν Σίσσυνκαι η άλλη δεν θυμάμαι. Δεν μου έκαναν κλικ.

Μπουμπουλίνας 4 Αννούλα επί των θυρών και Μάρσυ, Στέλλα, Χριστίνα, Μαρίνα. Η Μάρσυ που συνήθως μας καυλώνε με τα λουξ ντυσίματα ήταν σήμερα κάπως ατημέλητη.

Συνεχίζω σε άλλα θρεντ 

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Σημερα στο λεωφορειο ακουσα την εκφραση..¨οτσν θα παμε στης ζανας θα ερθει και ο αμζικ¨!! εριξα το γελιο!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
επισκεψη στο παλιο Ζανοσπιτο προς εξερευνηση των 2 νεων τεμαχιων που ανεφεραν συναγωνιστες. Επελεξα τη Στελλα η οποια την εκοψα γυρω στα 35 (εχει και παιδι 8 ετων οπως ειπε), νταρντανα, βυζαρες μεγαλες, καυλοσκυλοφατσα. Μασαζακι καλο αλλα μετα με χαλασαν καποια πραγματακια - οπως για παραδειγμα οτι δεν κανει ροφημα ελευθερο που για μενα ειναι must. Γενικα την εκοψα διεκπαιρεωτικη τη φαση και καθως υπαρχουν και καλυτερες παρουσιες δεν νομιζω να τιμηθει η Στελιτσα ξανα.
Η αλλη νεα παρουσια ηταν αδυνατουλα, ψηλη οχι ιδιαιτερως εμφανισιμη αλλα καποιοι συναθλητες εγραψαν καλα λογια οποτε θα τεσταριστει κι αυτη συντομως.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
επισκεψη στο παλιο Ζανοσπιτο προς εξερευνηση των 2 νεων τεμαχιων που ανεφεραν συναγωνιστες. Επελεξα τη Στελλα η οποια την εκοψα γυρω στα 35 (εχει και παιδι 8 ετων οπως ειπε), νταρντανα, βυζαρες μεγαλες, καυλοσκυλοφατσα.

βυζια πλαστικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom