Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Είδα την παρακάτω αγγελία στα ΝΕΑ ξέρει κανεί κατι ιδιαίτερο?

"ΑΝΟΙΞΑΜΕ! Νέο studio massage. Προσφέρουμε μασάζ για ξεκούραση, χαλάρωση και ένα πρωτότυπο Vip and Soap massage για γυναίκες και άνδρες. Πλατεία Βικτωρίας καθημερινά και Κυριακές  69........368'

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
soap massage?

"ΑΝΟΙΞΑΜΕ! Νέο studio massage. Προσφέρουμε μασάζ για ξεκούραση, χαλάρωση και ένα πρωτότυπο Vip and Soap massage για γυναίκες και άνδρες. Πλατεία Βικτωρίας καθημερινά και Κυριακές   69........368'

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.064
Πόντοι
3.415
Ξέρετε κανα τετοιο μασατζιδικο στα νότια προάστια; Γλυφάδα, Αλιμος κτλ?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

"ΑΝΟΙΞΑΜΕ! Νέο studio massage. Προσφέρουμε μασάζ για ξεκούραση, χαλάρωση και ένα πρωτότυπο Vip and Soap massage για γυναίκες και άνδρες. Πλατεία Βικτωρίας καθημερινά και Κυριακές   69........368'
στειλε μου με πμ το τηλ σε παρακαλω

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

"ΑΝΟΙΞΑΜΕ! Νέο studio massage. Προσφέρουμε μασάζ για ξεκούραση, χαλάρωση και ένα πρωτότυπο Vip and Soap massage για γυναίκες και άνδρες. Πλατεία Βικτωρίας καθημερινά και Κυριακές   69........368'

πρέπει να είναι αυτό στην Ιουλιανού με τα ξεπετο-μιλφ

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
πρέπει να είναι αυτό στην Ιουλιανού με τα ξεπετο-μιλφ
που ακριβως ειναι αυτο στην ιουλιανου γιατι στο χαρτη δεν το βρισκω και ειμαι λατρις τωμ milf . Επισης με την πρωτη θα εχω φουλ προγραμα η θα μινω και εδω με το κρεμοσαπουνο στο σωμα (κριτικη μονης προδρομου)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
που ακριβως ειναι αυτο στην ιουλιανου γιατι στο χαρτη δεν το βρισκω και ειμαι λατρις τωμ milf . Επισης με την πρωτη θα εχω φουλ προγραμα η θα μινω και εδω με το κρεμοσαπουνο στο σωμα (κριτικη μονης προδρομου)
εξερευνησε λιγο...

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Να ρωτήσα και συγνώμη για την αποχή μου όλο αυτό το διάστημα από το site.Να σας πω,είχα μά8ει για σκούπα στν Καλλιρόης.Παίζει ακόμα το μαγαζί ή έκλεισε η επιχείρηση?Ξέρει κανέις τίποτα?

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Να ρωτήσα και συγνώμη για την αποχή μου όλο αυτό το διάστημα από το site.Να σας πω,είχα μά8ει για σκούπα στν Καλλιρόης.Παίζει ακόμα το μαγαζί ή έκλεισε η επιχείρηση?Ξέρει κανέις τίποτα?
Μιλάω για το 88.Δίπλα από τα γραφεία του Λ.Α.Ο.Σ.

Επισκέπτης

μετά την Πάολα, επισκέφτηκα το στούντιο στη Μάρνης 11...είχα καιρό να πάω και μου ανοίγει την πόρτα η σερίφισα η Θεοδώρα από Φραντζή 4 :new_shocked: ...τελικά πήρα δίδυμο τη Θεοδώρα με ένα άβγαλτο αλλά πολύ εμφανίσιμο μελαχρινό πουτανάκι από Βουλγαρία ονόματι Σίσυ!!! :pipa1: :fuck1: :2on1:...πέρασα υπέροχα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μετά την Πάολα, επισκέφτηκα το στούντιο στη Μάρνης 11...είχα καιρό να πάω και μου ανοίγει την πόρτα η σερίφισα η Θεοδώρα από Φραντζή 4 :new_shocked: ...τελικά πήρα δίδυμο τη Θεοδώρα με ένα άβγαλτο αλλά πολύ εμφανίσιμο μελαχρινό πουτανάκι από Βουλγαρία ονόματι Σίσυ!!! :pipa1: :fuck1: :2on1:...πέρασα υπέροχα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

αχ αυτή η θοδώρα.. :rockon: :knockinb:

ahristos

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το Καλλιροης 48 το επισκεφτηκα την παρασκευη (πρωτη φορα) κουδουνι ινστιτουτο 1ος οροφος. Η σεριφισσα ενα μελαχρινο μαματο πιπινακι μου εδειξε καμια δεκαρια κοπελες (μεγαλη ποικιλια και απ'οτι καταλαβα βαραγανε μυγες) ξεχωρησα Δεσποινα και Νικη κλεινοντας προς δεσποινα που τελικα πηρα. 80 Ε το κανονικο 100 Ε το ελευθερο στοματικο και φυσικα μου προτεινε να φερει και μια φιλη με αλλα 80 Ε. στο προκειμενο απο μασαζ τιποτα απο σεξ γλειψιμο στις μπαλλες καλη πιπα και στο μαμησι καλη αν και δεν με βολεψε οπως στηθηκε.

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το 48 είναι δίπλα στον βελόπουλο,το 85 είναι απέναντι από τον πλεύρη :cheesy:
Συγνώμη!!!Δίκιο έχεις..... Που λες πήγα τελικά και ήταν πολύ γαμάτα!!!!  Χριστίννα η κοπέλα , εξαιρετικό κομμάτι!!! Έκανα το 80€ με μασαάζ εξαιρετικό.... Μάγκες όποιος θέλει να τα περάσει καλά ας το επισκεπτεί.... Λοιπόν,άχρηστε ΕΣΥ πότε πήγες,πρωί ή απόγευμα ;; Και είχε τόση ποικιλία.......!!!!! Και πες και την μέρα σε παρακαλώ!!!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007