Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μιλάς για την σερίφισσα? ή την μικρή Θεοδώρα?

στην Στουρνάρη 29 δουλεύουν σήμερα?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παιδες καλησπερα επισκεψη σημερα φ4 κατα 11μιση περιπου,τεμαχια 3...
αυτο που εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ηταν οτι η θεοδωρα βγηκε απο δωματιο και κατευθυνθηκε στο μπανιο...μετα απο λιγο βγηκε και ο αλλος  κοινως ηταν με πελατη.
μηπως εχει το δικο της customer service???τους δικους της πελατες???
για τη σεριφ

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
στο πατησιον 314 εχει φερει μια ολγα ελληνιδα μελλαχρινη ξερουμε κατι....

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μασαζομαχοι υπαρχει σημερα κανενα ιδρυμα που να αξιζει ανοιχτο?
υπαρχει πουθενα καταλογος με τα ιδρυματα που ειναι την κυριακη ανοιχτα?
μασαζ +βυζουμπα ψαχνω... :helpplea:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παιδες καλησπερα επισκεψη σημερα φ4 κατα 11μιση περιπου,τεμαχια 3...
αυτο που εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ηταν οτι η θεοδωρα βγηκε απο δωματιο και κατευθυνθηκε στο μπανιο...μετα απο λιγο βγηκε και ο αλλος  κοινως ηταν με πελατη.
μηπως εχει το δικο της customer service???τους δικους της πελατες???

vadin

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα μεσημεράκι κατά τις 2 πέρασα απο Καλιρρόη 48 και  τάϊσα τη Νίκη !
Νίκη =  - Μελαχρινό , ηλικία 20+ , γύρω στα 165(+/-) cm , Καρέ μαύρο μαλλάκι , Καλό κορμί με δυνατό σημείο το κωλαράκι , Βυζάκι 2- Ρουμανίας, 2μήνες στο Ελλάδα

Καλό και δυνατό στο μασάζ (που το είχα μεγάλη ανάγκη).Διάρκεια 20 λεπτά περίπου, που  με χαλάρωσε και με ξεκούρασε και με έφτιαξε.
Απο κεί και μετά, ακολούθησε 2ος γύρος (άλλα 20 λεπτά) σε κρεβάτια , καναπέδες, ξανά κρεβάτια και ξανά καναπέδες, σε όλες τις στάσεις και εκδοχές,...!

Γενικά πέρασα καλά και θα ξαναπάρω στο μέλλον.
Μου πρότεινε και 2πλό, αλλά το άφησα για άλλη φορά.
Μου κράτησε + 10 ευρά (και καλά που να βρεί ρέστα κοσάρικο), αλλά δε γαμιέ- , ήταν καλό το κορίτσι!

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
καλησπερα παιδια...σημερα ηθελα ενα μασαζακι,και διαβαζοντς χρυση ευκαιρια,επεσε το τσακιρικο το ματι μου στο κουντουριωτου 144.πηγα,πηρα μονικα.ρουμανα ειπε,πιπινι φαινοταν,μια χαρα ειπα.
μασαζακι καλο και δυνατο για μιση ωρα,και επειδη δεν ηθελα να γαμησω,επελεξα χειρομαλακιση...
70 πηγε ολη η φαση.
αυτα....
(κατι ασχετο στο thread...το πιπινι μου ειπε πως στον πειραια παιζει 'σπιτι'...οχι μασαζ...ξερει κανεις κατι?κοντα στο κοτσωβολο μου ειπε.δε ηξερε ακριβως)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα μεσημεράκι κατά τις 2 πέρασα απο Καλιρρόη 48 και  τάϊσα τη Νίκη !

Καλό και δυνατό στο μασάζ (που το είχα μεγάλη ανάγκη).Διάρκεια 20 λεπτά περίπου, που  με χαλάρωσε και με ξεκούρασε και με έφτιαξε.

ετσι ειναι !!!!!, μετα τα ιδιαιτερα απο τιν γιουλι ( σε μασαζ ) σε ολες τους , πλεον ολα τα κοριτσια κανουν τουλαχιστον ενα 20 λεπτο μασαζ στον πελατη . . . . .

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
νεότερα από το μασατζίδικο στην χαριλάου τρικούπη στον πειραιά (πάνω από το συνεργείο) που όποτε θυμούνται λειτουργούν. τώρα με μεγάλες αφίσες απ'έξω κ κατατοπιστικά φυλάδια στην εξώπορτα για ολιστικά προγράμματα λέει ρέικι, σιατσού κ δεν συμμαζεύετε, μόνο με ραντεβού διευκρινίζει. στην είσοδο (μέσα) κυριαρχεί ένα έντονο κόκκινο φως!!! που τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
νεότερα από το μασατζίδικο στην χαριλάου τρικούπη στον πειραιά (πάνω από το συνεργείο) που όποτε θυμούνται λειτουργούν. τώρα με μεγάλες αφίσες απ'έξω κ κατατοπιστικά φυλάδια στην εξώπορτα για ολιστικά προγράμματα λέει ρέικι, σιατσού κ δεν συμμαζεύετε, μόνο με ραντεβού διευκρινίζει. στην είσοδο (μέσα) κυριαρχεί ένα έντονο κόκκινο φως!!! που τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Φιλε "περιεργε" θα περασεις απο εκει μια και εισαι ο αρχοντας του Πειραια ? Περιμενουμε ενημερωση.

corsair

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εγω θα ελεγα με φωνη ξανθοπουλου....

πηρα το 11880 και ρωτησα ενα μασαζ εδω κοντα και να γαμαω στο τελος και μου ειπαν εσας.............!!!!!!!!
δεν μπορει να κανουν λαθος στο 11880
Gamatos!!!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
απο φιλο που πηγε ειναι μπριζολαδικο κανονοικο μου ειπε.
εκει δεν παω καθημερινες λογω οτι απεναντι υπαρχει γνωστος μονο κυριακη αν θα παω.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
επισκεψη σημερα απο καφανταρη 4 μια κοντη μελαχρινη ηταν τιποτα το ιδιαιτερο σκετη παρακμη... την εκανα αρον-αρον :ak: :ak: :ak: :ak:

lion12

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναδελφοι. λογο  καινουργιος, Καλιρρόη 48 σε τι περιοχη;; αξιζει να παω εκει για πρωτη φορα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom