You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
για τη σεριφπαιδες καλησπερα επισκεψη σημερα φ4 κατα 11μιση περιπου,τεμαχια 3...
αυτο που εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ηταν οτι η θεοδωρα βγηκε απο δωματιο και κατευθυνθηκε στο μπανιο...μετα απο λιγο βγηκε και ο αλλος κοινως ηταν με πελατη.
μηπως εχει το δικο της customer service???τους δικους της πελατες???
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.320
- Πόντοι
- 22.785
μιλάς για την σερίφισσα? ή την μικρή Θεοδώρα?
στην Στουρνάρη 29 δουλεύουν σήμερα?
Σήμερα όχι είναι κλειστα....άλλα Σολωμου 54 είναι άνοικτά ........
για τη σεριφ
οπότε με λίγο ψήσιμο, όλα γίνονται
οπότε με λίγο ψήσιμο, όλα γίνονται
διστιχως η μονοι σεριφισα που δεν μας καθετε ειναι η βετα απο το κ48
οσο αφορα τιν μεγαλη θοδωρα , ναι , καθετε . . . .
παιδες καλησπερα επισκεψη σημερα φ4 κατα 11μιση περιπου,τεμαχια 3...
αυτο που εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ηταν οτι η θεοδωρα βγηκε απο δωματιο και κατευθυνθηκε στο μπανιο...μετα απο λιγο βγηκε και ο αλλος κοινως ηταν με πελατη.
μηπως εχει το δικο της customer service???τους δικους της πελατες???
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
για τη σεριφ
την ποδοσφαιρική ομάδα εννοάς,την fc sheriff tiraspol?
Σήμερα μεσημεράκι κατά τις 2 πέρασα απο Καλιρρόη 48 και τάϊσα τη Νίκη !
Νίκη = - Μελαχρινό , ηλικία 20+ , γύρω στα 165(+/-) cm , Καρέ μαύρο μαλλάκι , Καλό κορμί με δυνατό σημείο το κωλαράκι , Βυζάκι 2- Ρουμανίας, 2μήνες στο Ελλάδα
Καλό και δυνατό στο μασάζ (που το είχα μεγάλη ανάγκη).Διάρκεια 20 λεπτά περίπου, που με χαλάρωσε και με ξεκούρασε και με έφτιαξε.
Απο κεί και μετά, ακολούθησε 2ος γύρος (άλλα 20 λεπτά) σε κρεβάτια , καναπέδες, ξανά κρεβάτια και ξανά καναπέδες, σε όλες τις στάσεις και εκδοχές,...!
Γενικά πέρασα καλά και θα ξαναπάρω στο μέλλον.
Μου πρότεινε και 2πλό, αλλά το άφησα για άλλη φορά.
Μου κράτησε + 10 ευρά (και καλά που να βρεί ρέστα κοσάρικο), αλλά δε γαμιέ- , ήταν καλό το κορίτσι!
Νίκη = - Μελαχρινό , ηλικία 20+ , γύρω στα 165(+/-) cm , Καρέ μαύρο μαλλάκι , Καλό κορμί με δυνατό σημείο το κωλαράκι , Βυζάκι 2- Ρουμανίας, 2μήνες στο Ελλάδα
Καλό και δυνατό στο μασάζ (που το είχα μεγάλη ανάγκη).Διάρκεια 20 λεπτά περίπου, που με χαλάρωσε και με ξεκούρασε και με έφτιαξε.
Απο κεί και μετά, ακολούθησε 2ος γύρος (άλλα 20 λεπτά) σε κρεβάτια , καναπέδες, ξανά κρεβάτια και ξανά καναπέδες, σε όλες τις στάσεις και εκδοχές,...!
Γενικά πέρασα καλά και θα ξαναπάρω στο μέλλον.
Μου πρότεινε και 2πλό, αλλά το άφησα για άλλη φορά.
Μου κράτησε + 10 ευρά (και καλά που να βρεί ρέστα κοσάρικο), αλλά δε γαμιέ- , ήταν καλό το κορίτσι!
καλησπερα παιδια...σημερα ηθελα ενα μασαζακι,και διαβαζοντς χρυση ευκαιρια,επεσε το τσακιρικο το ματι μου στο κουντουριωτου 144.πηγα,πηρα μονικα.ρουμανα ειπε,πιπινι φαινοταν,μια χαρα ειπα.
μασαζακι καλο και δυνατο για μιση ωρα,και επειδη δεν ηθελα να γαμησω,επελεξα χειρομαλακιση...
70 πηγε ολη η φαση.
αυτα....
(κατι ασχετο στο thread...το πιπινι μου ειπε πως στον πειραια παιζει 'σπιτι'...οχι μασαζ...ξερει κανεις κατι?κοντα στο κοτσωβολο μου ειπε.δε ηξερε ακριβως)
μασαζακι καλο και δυνατο για μιση ωρα,και επειδη δεν ηθελα να γαμησω,επελεξα χειρομαλακιση...
70 πηγε ολη η φαση.
αυτα....
(κατι ασχετο στο thread...το πιπινι μου ειπε πως στον πειραια παιζει 'σπιτι'...οχι μασαζ...ξερει κανεις κατι?κοντα στο κοτσωβολο μου ειπε.δε ηξερε ακριβως)
Σήμερα μεσημεράκι κατά τις 2 πέρασα απο Καλιρρόη 48 και τάϊσα τη Νίκη !
ετσι ειναι !!!!!, μετα τα ιδιαιτερα απο τιν γιουλι ( σε μασαζ ) σε ολες τους , πλεον ολα τα κοριτσια κανουν τουλαχιστον ενα 20 λεπτο μασαζ στον πελατη . . . . .
silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
νεότερα από το μασατζίδικο στην χαριλάου τρικούπη στον πειραιά (πάνω από το συνεργείο) που όποτε θυμούνται λειτουργούν. τώρα με μεγάλες αφίσες απ'έξω κ κατατοπιστικά φυλάδια στην εξώπορτα για ολιστικά προγράμματα λέει ρέικι, σιατσού κ δεν συμμαζεύετε, μόνο με ραντεβού διευκρινίζει. στην είσοδο (μέσα) κυριαρχεί ένα έντονο κόκκινο φως!!! που τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Φιλε "περιεργε" θα περασεις απο εκει μια και εισαι ο αρχοντας του Πειραια ? Περιμενουμε ενημερωση.νεότερα από το μασατζίδικο στην χαριλάου τρικούπη στον πειραιά (πάνω από το συνεργείο) που όποτε θυμούνται λειτουργούν. τώρα με μεγάλες αφίσες απ'έξω κ κατατοπιστικά φυλάδια στην εξώπορτα για ολιστικά προγράμματα λέει ρέικι, σιατσού κ δεν συμμαζεύετε, μόνο με ραντεβού διευκρινίζει. στην είσοδο (μέσα) κυριαρχεί ένα έντονο κόκκινο φως!!! που τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Gamatos!!!!εγω θα ελεγα με φωνη ξανθοπουλου....
πηρα το 11880 και ρωτησα ενα μασαζ εδω κοντα και να γαμαω στο τελος και μου ειπαν εσας.............!!!!!!!!
δεν μπορει να κανουν λαθος στο 11880
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
απο φιλο που πηγε ειναι μπριζολαδικο κανονοικο μου ειπε.
εκει δεν παω καθημερινες λογω οτι απεναντι υπαρχει γνωστος μονο κυριακη αν θα παω.
εκει δεν παω καθημερινες λογω οτι απεναντι υπαρχει γνωστος μονο κυριακη αν θα παω.
νεο κοσμο απεναντι απο φρατζηκαλησπερα συναδελφοι. λογο καινουργιος, Καλιρρόη 48 σε τι περιοχη;; αξιζει να παω εκει για πρωτη φορα;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66