σουτ εσυ!καί με τεράστια μουνόχειλαααααααα!!!!!!!!!!!
λολιποπ!
σουτ εσυ!καί με τεράστια μουνόχειλαααααααα!!!!!!!!!!!
βασικα Στουρναρη 63 που ειναι Εξαρχειαγεια σας συναδελφοι! Στουρνάρη τι νουμερο ειναι η χριστινα και τι περιοχη; οπως καταλαβατε ειμαι ψυλοκαινουργιος ακομα
βασικα Στουρναρη 63 που ειναι Εξαρχεια
Μια ενημέρωση από την προχθεσινή μου έξοδο. Πρώτος σταθμός η Ζάνα πολύ καλή στο μασάζ και σε όλα της, αν και προσπαθεί να συντομεύει τον χρόνο.
Στην συνέχεια πήγα στη Μελίνα και με μεγάλη μου έκπληξη βρήκα την ίδια (έχω να την πετυχω πολλούς μήνες). Το κορίτσι όταν έχει κέφια είναι ανεπανάληπτη. Άριστη στο μασάζ στην εμφάνιση και σε ότι φανταστείς.
Μετά πήγα στη Δεριγνί με την Ελισάβετ. Σπάει κόκκαλα στο μασάζ και φοβισμένη στα άλλα.
Τέλειωσα με την Κορίνα στην Ίμβρου. Καλή, άλλα πολλή πίσω από τις προηγούμενες
Μια ενημέρωση από την προχθεσινή μου έξοδο. Πρώτος σταθμός η Ζάνα πολύ καλή στο μασάζ και σε όλα της, αν και προσπαθεί να συντομεύει τον χρόνο.
Στην συνέχεια πήγα στη Μελίνα και με μεγάλη μου έκπληξη βρήκα την ίδια (έχω να την πετυχω πολλούς μήνες). Το κορίτσι όταν έχει κέφια είναι ανεπανάληπτη. Άριστη στο μασάζ στην εμφάνιση και σε ότι φανταστείς.
Μετά πήγα στη Δεριγνί με την Ελισάβετ. Σπάει κόκκαλα στο μασάζ και φοβισμένη στα άλλα.
Τέλειωσα με την Κορίνα στην Ίμβρου. Καλή, άλλα πολλή πίσω από τις προηγούμενες
310 + το κοστος του μπλε χαπιου!!4 μασαζ και στη σειρά? Πως άντεξες ρε φίλε?
310 + το κοστος του μπλε χαπιου!!
respect!!
Μάλλον με λεωφορείο και χωρίς εισιτήριο χαχαχαχαχαχα312 € χονδρικά
Μετά πήγε με τα πόδια σπίτι ή με φορείο?
4 μασαζ και στη σειρά? Πως άντεξες ρε φίλε?
το καινουργιο ζανοσπιτο στουρναρη ποσο ειναι ρε μαγκες?
29το καινουργιο ζανοσπιτο στουρναρη ποσο ειναι ρε μαγκες?
Στην είσοδο της Βιοιατρικής, κοντά στπ πλαισιο
Αν εφυγε η τρελη απο κει εγω δεν ξαναπαταω!ενημερώνω πως το Σινώπης 29 λειτουργεί και πάλι με νέες αφίξεις....
οι πληροφοριες μου λένε πως κάποιες ειναι αξιόλογες....
Αν εφυγε η τρελη απο κει εγω δεν ξαναπαταω!