Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Έχει κανείς συναγωνιστής πληροφορίες για το ίδρυμα στην Αδρονίκου στο Μαρούσι. Άνοιξε κάπου αλλού? Παρακαλώ σε PM

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί pm μυστικό είναι?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αντεε κλεινουν σιγα σιγα :rockon:..μετα την φερων 9(1ος οροφος)...ηρθε το επομενο :dancing:...αλλα 80 γλυτωσαμε και απο κει :grin:...ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. :2funny:

άνοιξε μάρνης 36.Πάρε τα παπάρια της νέας σερίφισσας!!!! :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παιζει ενα ωραιο μωρο απο γεωργια... αχιλεως...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δε θυμαμαι παληκαρια ονομα...
φοραγε ενα ολοσωμο...

nikiko

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδες η αντζελινα απο παλιο ζανοσπιτο που πηγε?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τα χθές έγινε μασαζοσκαουτίαση στα ιδρύματα του κέντρου και πέριξ και είχαμε τα κάτωθι αποτελέσματα.....

1)φραντζή 4...η αυτοκράτειρα θεοδώρα και οι άλλες λοιπές.....
2)καλλιρόης 48....ρε παίδες για αυτά τα μπάζα κάνετε έτσι?μιλάμε όλες μπάζα εκτός από μια δέσποινα που την είχα πετύχει στο πατησίων 314 προ τετραμήνου αν δεν απατώμαι η οποία όμως σε ξεπετάει στο 7λεπτο... :pipa2:(έλεος...)..αυτή η χριστίνα είναι τόσο μπάζο όσο τα πραγματικά τούβλα στις τοιχοποιίες.....σε αυτές ρε δίνετε 100ρια?ρε πάτε καλά?η μόνη που φαίνεται ότι αξίζει λόγω συνδυασμού πολύ μέτριας εμφάνισης και καυλοσύνης είναι η μαριάννα το χτικιό...σα τηλεγραφόξυλο είναι...τέσπα.....πού είναι η βιβάρα η δραπετσωνιώτισσα?
3)συγγρού 12....παπάρια μάντολες....αλλά για όσους είχαν χάσει το μαράκι...το ξαναβρήκα εκεί(εργάζεται και στη σκουφά 10 κολωνάκι..υποκατάστημα του συγγρού 12)
4)ιλιάδα....ρουλάρα τρελλό μιλφομωρό....αναστασία(χτικιό αδύνατη πολύ ξανθιά),μαρία(ψηλόλιγνο τεμάχιο),φλώρα,φωτεινή,χριστίνα,ντανιέλα,όλγα,ξένια και νταιάνα μια με προφορά από New york αλλά ξενέρα μου φαίνεται.....
5)μαντζάρου 8 κολωνάκι....ισόγειο...μου ανοίγει μία ξανθιά που τραβελοφέρνει....και με πάει στον καναπέ...με πλησιάζει για να μου την πέσει στεγνά στο ημίφως(μάλλον είχε φτιαχτεί από την πάρτη μου... :dancing:),αλλά επειδή μου θύμιζε τραβεστί(που μαλλον δεν ειναι τελικα,αλλά από τις πολλές πλαστικές έχει γίνει έτσι.)την έκανα..Η άλλη θεραπεύτρια μόλις είχε φύγει οπότε δεν την είδα για να έχω ιδία αποψη(για την έλενα λέω..)
6)σόλωνος 31....στης άννας(όποιος τη θυμάται ώς εργάτρια της φραντζή 4 και ώς σερίφισσα της καλλιρόης 48),είχε 3,4 αλλά όχι κατι καλό και δρόμο....είδα μια ψηλή μελαχροινή με το όνομα σβετλάνα,αλλά δεν πρέπει να είναι αυτός ο μούναρος που έχει αναφερθεί.
7)δημοκρίτου 9....εδώ γέλασα με τη ψυχή μου....3 τεμάχια και η τσατσά ρουσίδα(κανένα δε δούλευε....)....μου ζαλίσανε τα παπαρια και φυσικά έφυγα....αυτές χασανε το 100ευρω όπως και τις άλλες φορές που έχω πάει(θα μπορούσαν να έχουν ένα 500ευρω από πάρτη μου,αλλά και τις 5 φορές που πέρασα μου αρνήθηκαν τη μπριτσόλα και έτσι τον πούλογλου...)
8)σκουφά 10 κολωνάκιους...όπως λέμε κάσιους.. :cheesy: 4ος όροφος υποκατάστημα της συγγρού 12 με σερίφισσα από εκείθε...4 αδιάφορα τεμάχια και τα καλά εργαζόντουσαν σε άλλα δωμάτια....οπότε τον πούλογλου και από εκεί....

αυτά....

oreoteros

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες ψαχνω ενα κοριτσι που να κανει τα παντα ολα. πμ αν καποιος

camanboy

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχη και καποιο νεο κομματι καπου στη νικαια μολις μαθω  θα σας πω ειναι μονη της

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πηγαινε Μάρνης 36, κουδούνι "εναλλακτική", νέο κατάστημα, δεν το έχει εξερευνησει κανείς συναγωνιστής ακόμα.

τι ροστερ εχει?...
εχει σχεση με την ευηνου...?και αυτο εναλλακτικη λεγοτανε....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τι ροστερ εχει?...
εχει σχεση με την ευηνου...?και αυτο εναλλακτικη λεγοτανε....
μπα , μαλλον συμπτωση, αλλα περιμενουμε να δουμε καποιο καλο ονομα εκει... ;) ;) ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οσο υπαρχουν στουντιο,τι να τα κανουμε τα μασατζιδικα?? :) :) :) :)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αποκαλυψη
για του ξενυχτηδες του σαιτ....
εκει ειναι η τρελιαρα η ελενα απο σινωπης
οσοι πιστοι προσελθετε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ιμβρου παιζει καμια βυζομανα ρε μαγκες
που να κανει και καλο μασαζ ?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
thanks ζερο  :rockon:
αλλα εχω κολημα μονο μετα φυσικα βυζομπαλλα  :tits:
ασ ειναι και πεσμενα :2funny:
τοτε θα πας μαρνης 28,και θα ζητησεις βικτωρια..κοκινομαλα,βυζομπαλα,αλλα λιγο ξυνη...στο δωματιο κανεις οτι θελεις με τις βυζαρες...καλλιροης 48,η λιζα,κοντοπουτανο αλλα μπαλονια ωραια,και γαλατσιου 1,την τερεζα...αυτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom