You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλησπερα!!γνωριζει κανεις στη δημοκριτου σε ποια κατηγορια ανηκει??αν εχει παει κανεις...
μίξη προγραμμάτων.
bigticket55
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπουμπουλινας 4, την προηγουμενη εβδομαδα:
ο χωρος πραγματι πολυ καλος! ειδα 3 κοπελες, την βικυ, μια ψηλη αδυνατη που δεν εμαθα πως την λενε (ξερει κανεις?) , και την ξενια που τελικα πηρα.
ενταξει καλα περασα (ο χωρος κ η ατμοσφαιρα επαιξαν σηαντικο ρολο) αλλα οι υπηρεσιες (χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια) κρινονται μαλλον μετριες.
ερωτηση: extra ball σημαινει 2η φορα?
ο χωρος πραγματι πολυ καλος! ειδα 3 κοπελες, την βικυ, μια ψηλη αδυνατη που δεν εμαθα πως την λενε (ξερει κανεις?) , και την ξενια που τελικα πηρα.
ενταξει καλα περασα (ο χωρος κ η ατμοσφαιρα επαιξαν σηαντικο ρολο) αλλα οι υπηρεσιες (χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια) κρινονται μαλλον μετριες.
αυτο σημαινει...μπουμπουλινας 4, την προηγουμενη εβδομαδα:
πες μας για τις υπηρεσιες.
αν θυμαμαι καλα, στην κατηγορια 80 μονο μασαζκαλησπερα!!γνωριζει κανεις στη δημοκριτου σε ποια κατηγορια ανηκει??αν εχει παει κανεις...
ηταν μια μουναρα μελαχρινη νταρντανα μιλφ με παρα πολυ πολυ κοντο καυτο φορεμα,περναω μεσα, μου βαζει πετσετα που να ξερα ο μαλακας...καλησπερα!!γνωριζει κανεις στη δημοκριτου σε ποια κατηγορια ανηκει??αν εχει παει κανεις...
τη ρωταω γιατι ειναι τοσο κοντο και απανταει το δικο μου λερωθηκε... ολες το ιδιο φοραγαν,ολο το κολομαγουλο εξω
βριστε με εχετε απολυτο δικιο...
το περιστερι πηρε το 80
γι'αυτο ρωταω αν ξερει καποιος...
μηπως εναι σαν την ιωακειμ???
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αν θυμαμαι καλα, στην κατηγορια 80 μονο μασαζ
είπαμε..μίξη προγραμμάτων.Τί άλλο να πούμε?
στο μασάζ πρέπει όντως να βελτιωθεί .....αλλά και πάλι λές χαλάλι ...ενταξει καλα περασα (ο χωρος κ η ατμοσφαιρα επαιξαν σηαντικο ρολο) αλλα οι υπηρεσιες (χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια) κρινονται μαλλον μετριες.
ηταν μια μουναρα μελαχρινη νταρντανα μιλφ με παρα πολυ πολυ κοντο καυτο φορεμα,περναω μεσα, μου βαζει πετσετα που να ξερα ο μαλακας...
τη ρωταω γιατι ειναι τοσο κοντο και απανταει το δικο μου λερωθηκε... ολες το ιδιο φοραγαν,ολο το κολομαγουλο εξω
βριστε με εχετε απολυτο δικιο...
το περιστερι πηρε το 80
γι'αυτο ρωταω αν ξερει καποιος...
μηπως εναι σαν την ιωακειμ???
ωχου , πως κανεις ετσι, την ταριφα εδωσα για το απλο...είπαμε..μίξη προγραμμάτων.Τί άλλο να πούμε?
bigticket55
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτο σημαινει...
πες μας για τις υπηρεσιες.
Το μασαζ ηταν καλουτσικο αλλα με εκνευριζε που μιλουσε συνεχεια και δεν με αφηνε να χαλαρωσω... μικρο το κακο βεβαια...
Η πιπα ηταν κακη, ρηχη με πολυ χερι, και με εκνευριστικα ψευτοβογκητα. Αυτα!
Παντως θα ξαναπαω (γιατι η γκομενα ειναι του στυλ μου) να την βοηθησω να βελτιωθει!
επίσης φίλε σε ορισμένα γίνετε η λεγόμενη Στρωματσάδα ..επίσης τηρουμένων των κανόνων υγιεινής .....γράψε τι σε ενδιαφέρει και εδώ είμαστε εμείς ....
μην ξεχνάμε και την πετσετάδα!
και σε πολύ εξελιγμένη κατάσταση δικά σου σεντόνια ....δηλ.σπίτι σου ..μην ξεχνάμε και την πετσετάδα!
μαγκες καλησπερα!!στο καταλογο μπριζολερι εχει το μασατζιδικο στη δημοκριτου... μηπως εχει γινει λαθος???μηπως θελει το κολπο με το προφυλαλτικο οπως στη θησεως στο μαρουσι????
Παλιά το λέγεμε Πικ-Νικεπίσης φίλε σε ορισμένα γίνετε η λεγόμενη Στρωματσάδα ..επίσης τηρουμένων των κανόνων υγιεινής .....γράψε τι σε ενδιαφέρει και εδώ είμαστε εμείς ....
καλημερα , μολις γυρισα πισω στην δουλεια μου μετα απο ενα χαλαρωτικο μασαζ με τιν μαιρι απο καλιροης 48 , μινιον κοριτσι , το πηρα μετα απο πρωτροπη την σεριφισας , που τιν ειδα πρωτη φορα με φουστα , οτι και να μου λετε εσυς το milfακι αυτο ειναι ολα τα λεφτα , μαλλι πιασμενο με κοκκινο ομορφο πιαστρακι , ..... τελος παντον αφηστε τα αυτα , ειναι δικες μου καβλες . . . . . το μαρακι δεν εχει βιζακι καθολου , αλλα ολα τα λεφτα ειναι το στισιμο που κανει επανω στο μασαζοκρεβατο , στο δινει στο πιατο , και δεχεται και εντο σφιροκοπιμα, καταπλικτικο , αφου δεν μπορουμε να βρουμε καλα milf, τσονταρουμε στους ωραιους κολους . . . . τελος παμε να δουλεψουμε και λιγο . . . . .
kopa34
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η νεανις προσφέρει και κουλούριον?καλημερα , μολις γυρισα πισω στην δουλεια μου μετα απο ενα χαλαρωτικο μασαζ με τιν μαιρι απο καλιροης 48 , μινιον κοριτσι , το πηρα μετα απο πρωτροπη την σεριφισας , που τιν ειδα πρωτη φορα με φουστα , οτι και να μου λετε εσυς το milfακι αυτο ειναι ολα τα λεφτα , μαλλι πιασμενο με κοκκινο ομορφο πιαστρακι , ..... τελος παντον αφηστε τα αυτα , ειναι δικες μου καβλες . . . . . το μαρακι δεν εχει βιζακι καθολου , αλλα ολα τα λεφτα ειναι το στισιμο που κανει επανω στο μασαζοκρεβατο , στο δινει στο πιατο , και δεχεται και εντο σφιροκοπιμα, καταπλικτικο , αφου δεν μπορουμε να βρουμε καλα milf, τσονταρουμε στους ωραιους κολους . . . . τελος παμε να δουλεψουμε και λιγο . . . . .
Καλημέρα καλό μήνα καλή σεζόν στους συναγωνιστές.Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι από σήμερα στην Μπου*2+λινα 4 παίζει και η γνωστή θεραπενίς Μάρση!!!.Τελικά όλοι κάνανε μεταγραφές μόνο ο Ολυμπιακός δεν έκανε αρε Κοκκαλοτζίγγερ μας τα πήρες πάλι τα λεφτάκια μας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 763K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66