Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλησπερα!!γνωριζει κανεις στη δημοκριτου σε ποια κατηγορια ανηκει??αν εχει παει κανεις...

bigticket55

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπουμπουλινας 4, την προηγουμενη εβδομαδα:
ο χωρος πραγματι πολυ καλος! ειδα 3 κοπελες, την βικυ, μια ψηλη αδυνατη που δεν εμαθα πως την λενε (ξερει κανεις?) , και την ξενια που τελικα πηρα.
ενταξει καλα περασα (ο χωρος κ η ατμοσφαιρα επαιξαν σηαντικο ρολο) αλλα οι υπηρεσιες (χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια) κρινονται μαλλον μετριες.
ερωτηση: extra ball σημαινει  :knockinb: 2η φορα?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπουμπουλινας 4, την προηγουμενη εβδομαδα:
ο χωρος πραγματι πολυ καλος! ειδα 3 κοπελες, την βικυ, μια ψηλη αδυνατη που δεν εμαθα πως την λενε (ξερει κανεις?) , και την ξενια που τελικα πηρα.
ενταξει καλα περασα (ο χωρος κ η ατμοσφαιρα επαιξαν σηαντικο ρολο) αλλα οι υπηρεσιες (χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια) κρινονται μαλλον μετριες.
αυτο σημαινει...
πες μας για τις υπηρεσιες.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλησπερα!!γνωριζει κανεις στη δημοκριτου σε ποια κατηγορια ανηκει??αν εχει παει κανεις...
ηταν μια μουναρα μελαχρινη νταρντανα μιλφ με παρα πολυ πολυ κοντο καυτο φορεμα,περναω μεσα, μου βαζει πετσετα που να ξερα ο μαλακας...
τη ρωταω γιατι ειναι τοσο κοντο και απανταει το δικο μου λερωθηκε... ολες το ιδιο φοραγαν,ολο το κολομαγουλο εξω
βριστε με εχετε απολυτο δικιο...
το περιστερι πηρε το 80
γι'αυτο ρωταω αν ξερει καποιος...
μηπως εναι σαν την ιωακειμ???

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
στο μασάζ πρέπει όντως να βελτιωθεί  .....αλλά και πάλι λές χαλάλι ...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ηταν μια μουναρα μελαχρινη νταρντανα μιλφ με παρα πολυ πολυ κοντο καυτο φορεμα,περναω μεσα, μου βαζει πετσετα που να ξερα ο μαλακας...
τη ρωταω γιατι ειναι τοσο κοντο και απανταει το δικο μου λερωθηκε... ολες το ιδιο φοραγαν,ολο το κολομαγουλο εξω
βριστε με εχετε απολυτο δικιο...
το περιστερι πηρε το 80
γι'αυτο ρωταω αν ξερει καποιος...
μηπως εναι σαν την ιωακειμ???

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες καλησπερα!!στο καταλογο μπριζολερι εχει το μασατζιδικο στη δημοκριτου... μηπως εχει γινει λαθος???μηπως θελει το κολπο με το προφυλαλτικο οπως στη θησεως στο μαρουσι????

bigticket55

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτο σημαινει...
πες μας για τις υπηρεσιες.

Το μασαζ ηταν καλουτσικο αλλα με εκνευριζε που μιλουσε συνεχεια και δεν με αφηνε να χαλαρωσω... μικρο το κακο βεβαια...
Η πιπα ηταν κακη, ρηχη με πολυ χερι, και με εκνευριστικα ψευτοβογκητα. Αυτα!
Παντως θα ξαναπαω (γιατι η γκομενα ειναι του στυλ μου) να την βοηθησω να βελτιωθει!

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
επίσης φίλε σε ορισμένα γίνετε η λεγόμενη Στρωματσάδα ..επίσης τηρουμένων των κανόνων υγιεινής .....γράψε τι σε ενδιαφέρει και εδώ είμαστε εμείς ....

μην ξεχνάμε και την πετσετάδα!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες καλησπερα!!στο καταλογο μπριζολερι εχει το μασατζιδικο στη δημοκριτου... μηπως εχει γινει λαθος???μηπως θελει το κολπο με το προφυλαλτικο οπως στη θησεως στο μαρουσι????

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
επίσης φίλε σε ορισμένα γίνετε η λεγόμενη Στρωματσάδα ..επίσης τηρουμένων των κανόνων υγιεινής .....γράψε τι σε ενδιαφέρει και εδώ είμαστε εμείς ....
Παλιά το λέγεμε Πικ-Νικ :grin: :2funny:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
καλημερα , μολις γυρισα πισω στην δουλεια μου μετα απο ενα χαλαρωτικο μασαζ με τιν μαιρι απο καλιροης 48 ,  μινιον κοριτσι , το πηρα μετα απο πρωτροπη την σεριφισας , που τιν ειδα πρωτη φορα με φουστα , οτι και να μου λετε εσυς το milfακι αυτο ειναι ολα τα λεφτα , μαλλι πιασμενο με κοκκινο ομορφο πιαστρακι , ..... τελος παντον αφηστε τα αυτα , ειναι δικες μου καβλες . . . . .  το μαρακι δεν εχει βιζακι καθολου , αλλα ολα τα λεφτα ειναι το στισιμο που κανει επανω στο μασαζοκρεβατο , στο δινει στο πιατο , και δεχεται και εντο σφιροκοπιμα, καταπλικτικο , αφου δεν μπορουμε να βρουμε καλα milf, τσονταρουμε στους ωραιους κολους  . . . .  τελος παμε να δουλεψουμε και λιγο . . . . .

kopa34

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα , μολις γυρισα πισω στην δουλεια μου μετα απο ενα χαλαρωτικο μασαζ με τιν μαιρι απο καλιροης 48 ,  μινιον κοριτσι , το πηρα μετα απο πρωτροπη την σεριφισας , που τιν ειδα πρωτη φορα με φουστα , οτι και να μου λετε εσυς το milfακι αυτο ειναι ολα τα λεφτα , μαλλι πιασμενο με κοκκινο ομορφο πιαστρακι , ..... τελος παντον αφηστε τα αυτα , ειναι δικες μου καβλες . . . . .   το μαρακι δεν εχει βιζακι καθολου , αλλα ολα τα λεφτα ειναι το στισιμο που κανει επανω στο μασαζοκρεβατο , στο δινει στο πιατο , και δεχεται και εντο σφιροκοπιμα, καταπλικτικο , αφου δεν μπορουμε να βρουμε καλα milf, τσονταρουμε στους ωραιους κολους  . . . .   τελος παμε να δουλεψουμε και λιγο . . . . .
Η νεανις προσφέρει και κουλούριον?

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα καλό μήνα καλή σεζόν στους συναγωνιστές.Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι από σήμερα στην Μπου*2+λινα 4 παίζει και η γνωστή θεραπενίς Μάρση!!!.Τελικά όλοι κάνανε μεταγραφές μόνο ο Ολυμπιακός δεν έκανε αρε Κοκκαλοτζίγγερ μας τα πήρες πάλι τα λεφτάκια μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom