Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επιστροφή στα μπουρδέλα.......... :rockon: :rockon: :rockon:
Οικονομικά ΝΑΙ, πρόχειρα ΟΧΙ........ ;) ;) ;)
Με τη σωστή πληροφόρηση, ΜΟΝΟ τα μπουρδέλα είναι value for money,
κι από πουτανάκια, ό,τι γουστάρεις, για όλα τα γούστα!!!!!!!!
Οσο για μασάζ....... άντε και κάνα μασαζάκι το μήνα, έτσι, ίσα για τα λουμπάκα........ :2funny: :2funny: :2funny:

οχι φιλτατε.Πισωγυρισμα στα μπουρδελα δεν δεχομαι.Προτιμω μοναχικη εκτονωση βλεποντας τσοντουλα του alessandro del mar...Παντως απο μασατζιδικα πλεον δεν αξιζουν εκτος απο τα της ωρημου κολωνακιους,ποσειδωνος 67 γλυφας,θησεως 27 μαρουσι και καποιες ελαχιστες κορες του μασαζ διασπαρτες σε διαφορα μαγαζια.Οποτε τελος τα μασαζ.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Κάποιος έγραψε για επιστροφή στα μπουρδέλλα....δεν έχει καθόλου άδικο.Η ξεπέτα πάει σύννεφο...φταίμε κι εμείς βέβαια,που στο δεκάλεπτο αρχίζουμε το χούφτωμα....βρε παιδιά,δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους? θέλουν να μας ξεπετάξουν κι εμείς τους βοηθάμε....

Τελευταία εμπειρία απο Στουρνάρη,όπου πλέον η ποιότητα έχει πιάσει πάτο.Διαλέγω Βίκυ.Ψηλή καστανή Ρωσίδα,με καλό σώμα.Μασάζ,3 λεπτά με το ρολοι!!! Γδύνεται,αρχίζει τα γλειψίματα,έρχεται απο πάνω και ...τέλος.Διάρκεια συνεδρίας 10 λεπτά!!!!

Οχι τίποτ' άλλο,αλλά θα χαλάσει και τα καλά παιδιά του μαγαζιου (Μάγια,κλπ).
Φιλε μου το ιδιο σκηνικο παιχτηκε σημερα σαββατο 18/7 στην καραισκου 88 πειραιας..Τεμαχια 3 ασημαντα και ριζομενα εκει μεσα..τελος παντων διαλεγω μαρινα αλβανις εκ ρουμανιας μελαχροινο με ωραιο κολαρακι, τα μονα ελληνικα ενταξει μωρο μου? (δις) !!...στα 5 λεπτα ενω μου εκανε ενα υποτυπωδες λαιδοχαδεμα μου λεει σεξ? της λεω σε λιγακι...νο καταλαβαινει (και καλα)...την εβαλα με το ζορι αλλα 10 λεπτα μασαζλικι και κατοπιν εβγαλε μονη της τα ρουχα της και αρχισε το μεροκαματο...παντως η ξεπετα ειναι σε ολο της το μεγαλειο αυτη την εποχη και που να ερθει ο αυγουστος που θα κοπανανε μυγες...απορω πως δουλευουν..εγω εκατσα εκει 3 τεταρτα και ψυχη ζωσα δεν ακουστηκε...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
οχι φιλτατε.Πισωγυρισμα στα μπουρδελα δεν δεχομαι.
Έλα που δε θέλεις.............  :2funny: :2funny:
Θα δεις θα σου αρέσει.............. :2funny: :2funny: :2funny:

Οποτε τελος τα μασαζ.
Φίλε πέρα από τη πλάκα έχεις απόλυτο δίκιο
κι εγώ στα μασατζίδικα πάω αραιά και που,
μέχρι να τα κόψω τελείως!!!!!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πηγα σημερα στο πατριαρχη τον ιωακειμ μπαινω μεσα ερχεται μια κοπελα μου λεει να μου προσφερει τιποτα οκ λεω,της λεω να δω τα κοριτσια μου λεει σε λιγο...,περνανε 3 λεπτα και μου λεει σου ετοιμαζω μπανιο...τα κοριτσια της ξαναλεω... σε λιγο μου απανταει...περνανε 5 λεπτα και παει να με βαλει στο δωματιο και της λεω αντε γεια... αντε γεια... οχι μαλακες ειμαστε να μας περιπαιζουν  σε λιγο-σε λιγο...
τα λεφτα μαγκες τα διακινουμε εμεις επικηρυγμενα να τα βγαζουμε,οταν εφυγα εβαλα μια κορδελα που εγραφε  CLOSED.-
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
παντως ολα πολυ πεσμενα ειναι κατα την γνωμη μου για πολλους λογους,μας συμπεριφερονται και ετσι...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πηγα σημερα στο πατριαρχη τον ιωακειμ μπαινω μεσα ερχεται μια κοπελα μου λεει να μου προσφερει τιποτα οκ λεω,της λεω να δω τα κοριτσια μου λεει σε λιγο...,περνανε 3 λεπτα και μου λεει σου ετοιμαζω μπανιο...τα κοριτσια της ξαναλεω... σε λιγο μου απανταει...περνανε 5 λεπτα και παει να με βαλει στο δωματιο και της λεω αντε γεια... αντε γεια... οχι μαλακες ειμαστε να μας περιπαιζουν  σε λιγο-σε λιγο...
τα λεφτα μαγκες τα διακινουμε εμεις επικηρυγμενα να τα βγαζουμε,οταν εφυγα εβαλα μια κορδελα που εγραφε  CLOSED.-
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
παντως ολα πολυ πεσμενα ειναι κατα την γνωμη μου για πολλους λογους,μας συμπεριφερονται και ετσι...

ετσι....αμα δεν ανοιξουν το μουνι τους να μπει ο πεοκρουστης και αμα δεν ανοιξουν το στομα τους για να βαλουν μεσα την τσαπου μας θα πηγαινουμε μονο για να τις ξενερωνουμε και θα τραβαμε για αλλες πολιτειες...

firelovestorm4u

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλησπερα, περασε πριν λιγες μερες απο καραισκου 88 και ειχε ενα μωρακι μελαχρινο κοντούλικο ωραίο σωμστακι και αν δεν κανς λαθος Μαίρη στο ονομα.
Ξέρει κανεις τι παίζει με την συγγεργριμένη?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Κάποιος έγραψε για επιστροφή στα μπουρδέλλα....δεν έχει καθόλου άδικο.Η ξεπέτα πάει σύννεφο...φταίμε κι εμείς βέβαια,που στο δεκάλεπτο αρχίζουμε το χούφτωμα....βρε παιδιά,δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους? θέλουν να μας ξεπετάξουν κι εμείς τους βοηθάμε....

Τελευταία εμπειρία απο Στουρνάρη,όπου πλέον η ποιότητα έχει πιάσει πάτο.Διαλέγω Βίκυ.Ψηλή καστανή Ρωσίδα,με καλό σώμα.Μασάζ,3 λεπτά με το ρολοι!!! Γδύνεται,αρχίζει τα γλειψίματα,έρχεται απο πάνω και ...τέλος.Διάρκεια συνεδρίας 10 λεπτά!!!!

Οχι τίποτ' άλλο,αλλά θα χαλάσει και τα καλά παιδιά του μαγαζιου (Μάγια,κλπ).
Αμα χαλασε και η μαρινα αστα να πανε!
Παντως η σωστη μαρινα καμια σχεση με Μαγια
για να ξερουμε τι λεμε δηλαδη!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδες καλησπερα, περασε πριν λιγες μερες απο καραισκου 88 και ειχε ενα μωρακι μελαχρινο κοντούλικο ωραίο σωμστακι και αν δεν κανς λαθος Μαίρη στο ονομα.
Ξέρει κανεις τι παίζει με την συγγεργριμένη?

Εχεις βλέπω 3 μηνύματα όλα κι όλα....Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις ,οχι πολύ,2 μηνύματα πιο πίσω,θα έβρισκες αυτό που ρωτάς......

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αμα χαλασε και η μαρινα αστα να πανε!
Παντως η σωστη μαρινα καμια σχεση με Μαγια
για να ξερουμε τι λεμε δηλαδη!

Η Βίκυ είναι η Μαρίνα? με μπέρδεψες....το κακό είναι οτι έλειπε και η Καίτη να κάνω τα παράπονά μου.....

Και κάτι άλλο παιδιά.Προσέξτε πολύ το εξης: έχουν ας πούμε 5 κοπέλλες.Οι 3 είναι καλές και οι 2 σκάρτες.Πολλές φορές βγάζουν μόνον τις σκάρτες στους πελάτες που δεν ξέρουν,λέγοντας οτι οι άλλες ειναι απασχολημένες.Για να βγάλουν και αυτές μεροκάματο....Μόλις κάνεις να φύγεις,σου λέει "α,μόλις τελείωσαν και οι άλλες κοπέλλες" και σου εμφανίζουν και τις υπόλοιπες....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Η Βίκυ είναι η Μαρίνα? με μπέρδεψες....το κακό είναι οτι έλειπε και η Καίτη να κάνω τα παράπονά μου.....

Και κάτι άλλο παιδιά.Προσέξτε πολύ το εξης: έχουν ας πούμε 5 κοπέλλες.Οι 3 είναι καλές και οι 2 σκάρτες.Πολλές φορές βγάζουν μόνον τις σκάρτες στους πελάτες που δεν ξέρουν,λέγοντας οτι οι άλλες ειναι απασχολημένες.Για να βγάλουν και αυτές μεροκάματο....Μόλις κάνεις να φύγεις,σου λέει "α,μόλις τελείωσαν και οι άλλες κοπέλλες" και σου εμφανίζουν και τις υπόλοιπες....
Κύριοι λίγο δύσκολο η Βίκυ να ξεπετάξει κόσμο, εκτός αν της ζητήσει κάποιος να κάνει γρήγορα γιατί βιάζεται κλπ. κλπ., όποιος πάει στη Στουρνάρη για τη Βίκυ ξέρει πως πρώτα απ'όλα θα απολαύσει ένα ικανοποιητικότατο μασάζ χωρίς ξεπέτα ή πασαλείμματα και μετά όλα τ'άλλα, βέβαια η περιγραφή του συναδέλφου ταιριάζει με της Βίκης, αλλά το πιο πιθανό είναι να έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456

σορρυ
Μαρινα ηταν το ονομα της Βικυς οταν μεγαλουργουσε στην Κουμανουδη!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καθε χρονο τετοια εποχη, τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου..

λιγο τα επικειμενα εξοδα των διακοπώνε, λιγο τα ροστερ που αλλαζουν καθως ανοιγει το παραθυρο και πολλα τεμαχια πανε στο πατρίντα, αριαιωνουν αι επισκεψεις..

6 με 20 σεπτεμβρη ομως τα πραγματα αλλαζουν. το ξερουν οι μασατζουδες, το ξερουν κι οι μασαζιαρηδες..

παντως εγω τα εχω κοψει....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

stevens3gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επί της Λ. Αλίμου τελικά, δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα Glou.. Επειδή το έχω ξαναρωτήσει, αν τελικά κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ να μας ...φωτίσει.
το Glou είναι λίγο πιο κάτω απο το practicker δεν θυμάμαι το όνομα τοθ δρόμου πάντως δεν είναι η Αλίμου.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
σημερα , αφου διακοψα , για μια μερα της καλοκαιρινες διακοπες μου  :headbang:, επρεπε να κατεβω στην  αθηνα , και τακτοποιησα μια επειγον  δουλειες μου :sunglasses: , τελειωνοντας ειπα να κανω ενα μασαζακι  , ημουν συγγρου οποτε ειχα δυο επιλογες , φρατζη -θοδωρα -milf , δεν πηγα, διοτι τιν τελευταια φορα δεν εμεινα ικανοποιημενοςαπο τιν προσπαθεια της  :knockinb: οποτε  και πηγα στο διπλανο καλιροης ,διπλα στον ''προεδρο''  αναιβενω επανω , ερχονται τα τεμαχια , μερικα μπαζα μερικα καλα , περνω μια κοντουλα 170-175 , με δυο ωραια μπαλονια  :boobies: , κανω μπανακι , ετοιμαζομαι , ερχετε μεσα ξεκιναει μασαζ ωραια θα ελεγα και ετσι που ημουν κουρασμενος πηγε να με παρει ο υπνο  , αλλα καταλαβε η πονηρη και μου λεει ,'' γυρνα να σου βαλω λαδακι και απο μπροστα  ''  καυλαααααααα , αρχηζει μια ωραια πιπα  :pipa1: , χωρις χερια , μπαλακια δεν εγλυφε , καθομαι στην καρεκλα τιν βαζω απο πανω και ερχονται στιν μουρι μου τα  :tits2: , χοροπιδαγε ωραια  το ατιμο , μετα τιν βαζω στα τεσερα στο πατομα    :fuck1:  οπου και τελειωσα , ωραια εμπειρια , και αυτο που με ενθουσιααι ηταν οτι μυριζε υπεροχα το πουτανακι , οταν θα ξαναπαω θα τιν ρωτησο τι κολονια βαζει , μιλαμε ακομα τιν εχω στην μυτη μου τι μυρωδια της . . . .

Όνομα του μυρωδάτου αυτού τεμαχίου; Πολλές μπορεί να μοιάζουν με την περιγραφή μικρέ.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Όνομα του μυρωδάτου αυτού τεμαχίου; Πολλές μπορεί να μοιάζουν με την περιγραφή μικρέ.
  soory φιλε δεν το θυμαμαι , γ@μωτο . . . . .  αλλα επειδη περασα καλα λεω να ξανακαταιβω τιν παρασκευη , τωρα τι δικαιολογια θα πω στο γυναικακι μου . . . . το ψαχνω , που θα παει κατι θα καταιβασει ο διαλος

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
μαγκες μια χοντρουλα-κοντουλα που δουλευει καλιροης 48 ειναι και στη καραισκου την ειδα σημερα στο scouting που εκανα...κανουν εσωτερικες μετεργαφες

θυμάσαι όνομα? μήπως η λίζα με τις βυζάρες?

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
  soory φιλε δεν το θυμαμαι , γ@μωτο . . . . .  αλλα επειδη περασα καλα λεω να ξανακαταιβω τιν παρασκευη , τωρα τι δικαιολογια θα πω στο γυναικακι μου . . . . το ψαχνω , που θα παει κατι θα καταιβασει ο διαλος
Και εγώ απο την περιγραφή σου δεν μπορώ να βρώ σε ποια αναφέρεσαι. Πάντως το Σαββατο 18/7 που πήγα, πήρα την Ελλη για αλλαγή και πέρασα καλά. Η Ελλη ειναι ελληνίδα γύρω στα 30 με κοντο καρέ και ωραιο σώμα, σε γενικές γραμμες πολυ όμορφη. Μου θύμιζε μπαργουμαν.

Βρες καλη δικαιολογία και όρμα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom