Παλικάρια επειδή το εν λόγω ίδρυμα μου έχει διαφύγει μπορείτε να μου στείλετε διεύθυνση και τιμές (και ίσως τηλέφωνο) με pm για να το επισκεφτώ σήμερα;μηπως λες την Χριστινα???
Ευχαριστώ
Παλικάρια επειδή το εν λόγω ίδρυμα μου έχει διαφύγει μπορείτε να μου στείλετε διεύθυνση και τιμές (και ίσως τηλέφωνο) με pm για να το επισκεφτώ σήμερα;μηπως λες την Χριστινα???
ναι ρε μπραβομηπως λες την Χριστινα???
εχει φυγει τωρα απο κει...σωστα??
μαγκες μια χοντρουλα-κοντουλα που δουλευει καλιροης 48 ειναι και στη καραισκου την ειδα σημερα στο scouting που εκανα...κανουν εσωτερικες μετεργαφες
Μήν χάνεις ούτε την ώρα σου ούτε τα λεφτά σου εκεί κατοικοεδρεύει μία φάλαινα.ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟεχουμε καμια πληροφορια για ενα μασατζιδικο στην ανδ. δημητριου στην καλιθεα που λεγεται magic relax ή καπως ετσι?
περασα μια βολτιτσα εχθες απο το ζανοσπιτο..παρουσες οι ζανα(στην πορτα) , ναταλυ,μαρια(ψηλη ρουμανα) και μια μελαχροινουλα....περασα με ναταλυ...ρε παιδια, τι τσιμπουκι ειναι αυτο που κανει αυτη η γυναικα? εγω,που ειμαι και δυσκολος και σπανιως να χυσω με τσιμπουκι...κατεθεσα στο στομα της με τρελλα!! μιλαμε οτι με ρουφηξε αυτο το θυληκο...εχασα το φως μου!! κατ'τα αλλα.....μασσαζακι του 10λεπτου....τελειωμα στα γρηγορα....χαθηκε ποια η ομορφια του αγνωστου...ξερεις,οτι θα πας κατευθειαν για γαμησι!! αγωνια,μηδεν!!
εχω μια πληροφορια στην αλιμου δεξια στου γλου καπου απεναντι υπαρχει ιδρυμα μαλαξης με δυο θεραπευτριες ελληνιδες πολυ εμφανισημες και με καλο σερβις η τιμες ξεκινανε αναλογα τη θελεις δεν υπερβαινουν τα 80 ευρω, αυτα μου ειπαν ξερει καποιος τιποτα;
Μήν χάνεις ούτε την ώρα σου ούτε τα λεφτά σου εκεί κατοικοεδρεύει μία φάλαινα.ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ