You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.976
- Πόντοι
- 12.056
Άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου. Για την Αντζελίνα λέει ο Ζορρό βρε Άλτεκ.
12.20 και ακομα κοιμαμαι το ζωον....
Οκ..το διεγραψα
12.20 και ακομα κοιμαμαι το ζωον....
Οκ..το διεγραψα
Αυτά είναι all time classic. Κακώς διεγράφη.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.976
- Πόντοι
- 12.056
Αυτά είναι all time classic. Κακώς διεγράφη.
Ασε μην δινω δικαιωματα..
Ευκαιριες ψαχνουν μερικοι να γινουν χαλιφιδες
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ξαναμπέρδεψες τη βουρτσα με την πουτσα.Η αγγελια για το μαγαζι της Μονης Πετρακη (Χίλτον) είναι στην κατηγορία μασατζίδικα στα ''ΝΕΑ''. Το διεκρυνίζω αρχικά. Μη τρελλαίνεσαι.
δεν το εγραψε ο παθος, εγω το εγραψα.
και δεν το εγραψα για τη μ.πετρακη, αλλα για το συγγρου 248..
ξεμπερδέψου, ερχονται ζέστες..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλησπερα μαγκες!!!οντως η βικυ απο θησεως-μαρουσι αρκετα καλη!!!ωραια κολαρα χαλαλι τα 100...κανεις αλλο να προτεινη καμια κολαρα...
πρεπει να ειναι αυτη που την ειχε απο περσυ το καλοκαιρι και εφτιαχνε τα νυχια των ποδιων της σεριφισας ειδες εξελιξη και προωθηση σωστη?αυτά λεω και στον τιμουρ για τον σοιλεδη και με γραφει στα παπαρια του?Η καιτη και η νανσυ ειναι ακομη εκει?προ μηνος η νανσυ ητο..
Επισκέπτης
καλησπερα μαγκες!!!οντως η βικυ απο θησεως-μαρουσι αρκετα καλη!!!ωραια κολαρα χαλαλι τα 100...κανεις αλλο να προτεινη καμια κολαρα...
Εμυ...Φραντζή 4..σούπερ ΚΩΛΑΡΑ!!!
Εντυπώσεις από πρόσφατη επίσκεψη στη Στουρνάρη με Σίλβια που είχα ξαναπάρει και είχα μείνει ευχαριστημένος.
Δεκάλεπτο μασάζ κάτω του μετρίου, αμέσως στο "ψητό", στη συνέχεια έβαλε την "κασέτα" και μου σέρβιρε μπριζόλα μετά από σύντομο καλαμάκι. Αδικαιολόγητη βιασύνη, κοίταζε το ρολόι στη διάρκεια της μπριζόλας, στο τέλος ήθελε να με τελειώσει με φράπα αλλά πήρε τον πούλο.
Η συνεδρία δεν πρέπει να διήρκεσε πάνω από 25, μάξιμουμ 30 λεπτά (καθαρός χρόνος).
Είπαμε, είμαστε μαλάκες αλλά δεν είμαστε - ακόμα - εντελώς ηλίθιοι.
Αν και milf, εντελώς απαράδεκτη.
Δεκάλεπτο μασάζ κάτω του μετρίου, αμέσως στο "ψητό", στη συνέχεια έβαλε την "κασέτα" και μου σέρβιρε μπριζόλα μετά από σύντομο καλαμάκι. Αδικαιολόγητη βιασύνη, κοίταζε το ρολόι στη διάρκεια της μπριζόλας, στο τέλος ήθελε να με τελειώσει με φράπα αλλά πήρε τον πούλο.
Η συνεδρία δεν πρέπει να διήρκεσε πάνω από 25, μάξιμουμ 30 λεπτά (καθαρός χρόνος).
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
παρομοια συμπεριφορα και σε μεναΕντυπώσεις από πρόσφατη επίσκεψη στη Στουρνάρη με Σίλβια που είχα ξαναπάρει και είχα μείνει ευχαριστημένος.
που φτασαμε αδελφια!
τετοιες μετριες να το παιζουν καποιες
εγω επειδη στην μπριζολα η συμετοχη ηταν απαραδεκτη
για να μην σιχαθω το κρεας το γυρισα στον φραπε!
Ασε μην δινω δικαιωματα..
Ευκαιριες ψαχνουν μερικοι να γινουν χαλιφιδες
τι εγραψες ρε οργιο παλι?
παντα χανω τα καλυτερα....
πτι ρε γαμωτι....
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ρε παιδια η νανσυ ειναι στη θησεως η δεν ειναι εχω κανα χρονο να παω απο εκει και λεω να παω αυτες της μερες και ελεω βικυς.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στη μονη πετρακη πηγα πηρα μια μερα τηλεφωνο μου απαντησε μια ρωσιδα και μου ειπε οτι υπαρχει μια μικρη καθε μερα και αμα παω και φθασω απο κατω να παρω τηλεφωνο για να ανοιξουν η τιμη λεω 60 ευρω πηγα ηταν ενα ρωσακι που το ειχα παρει σε στουντιο κρυφο στο μοσχατο μικρο και καλο, λειτουργη σαν στουντιο περιπου αυτο.
εκει ειναι ρε φιλε αλλα 80 το μασσαζ και 20 αυτη για τα υπολοιπα πολλα δεν ειναι οταν το μαξιμουν στην αθηνα ειναι το συνολο 80ρε παιδια η νανσυ ειναι στη θησεως η δεν ειναι εχω κανα χρονο να παω απο εκει και λεω να παω αυτες της μερες και ελεω βικυς.
παιδες καλησπερα δεν γραφω συχνα αλλα παρακολουθω. πριν κανα μηνα πηγα στο ζανοσπιτο πηρα την μονικα. καλη στο μασσαζ και καλυτερη στο καλαμακι τοσο που αδειασα χωρις να παρω μπιζολα. βεβαια την ελενη που δουλευε εκει και απο οτι εμαθα εχει φυγη απο καιρο δεν την φτανει καμια. ξερει κανεις που πηγε η ελενη;;;; προχθες ξαναπηγα και πηρα ενα μικρο ρουμανακι την χριστινα. δεν ξερει γρυ ελληνικα και εχει μονο ενα μηνα που ειρθε. με τα λιγα αγγλικα μου τα βρηκαμε. απο μασσαζ μετρια απο καλαμακι χωρις σκουφι(αδυναμια μου τι να κανουμε) αρκετα καλη σε σχεση με αλλες(οχι ομως μονικα)και οταν το ρουφαγε να σε κοιταει με τις ματαρες τις και να λιωνεις, μπριζολα καλοψημενη και στενη στην χρηση το συνολο 80.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
περιπου ιδια με αυτην που περιεγραψες ειναι αδυνατη με μετριο προς μικρο στηθος και πολυ gfe κατασταση!Επίσης παίζει ανάλογη κινέζα σε ξενοδοχείο στη γλυφάδα αλλά δεν την έχω δει.
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε μαγκες περυσι ιουνιο στη θησεως στο μαρουσι ητανε μια ξανθια με 2.5 στηθος ελληνιδα μετριου αναστηματος της οποιας μου διαφευγει το ονομα,αν θυμαται κανεις τιποτα...
μηπως λες την Χριστινα???
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις