Αν και είναι στα όρια του μασατζίδικου, του κρυφού στούντιο και πιάτσας θα το βάλω κι εδώ γιατί κυρίως και πρωτίστως είναι μασαζ και τα υπόλοιπα έπονται: τιμή μασαζ 50 και φουλ πρόγραμμα 100.
Mετά από τις πολύ καλές πληροφορίες των συναγωνιστών periergos και alpula κατάφερα επιτέλους να ικανοποιήσω μια παλιά επιθυμία και να καταθέσω σε κινεζούλα και μάλιστα βέρα όχι δήθεν ιαπωνέζα και δήθεν ταυλανδέζα που συνήθως είναι απόκαζακστάν. Μετά από δυο τηλεφωνάκια κατευθύνθηκα στο σημείο που μου υπέδειξαν κοντά στην πειραιώς και περίμενα. σε ένα λεπτό εμφανίστηκε η λίζα, ένα γλυκύτατο κορίτσι (η αλήθεια είναι ότι χαλάρωσα γιατί φανταζόμουν ότι θα έρθει ότι νά ναι)20 χρονών με άσπρο φορεματάκι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Είχε περίεργη ομορφιά αλλά εμένα μου άρεσε τόσο που στο δρόμο για το σπίτι της ήθελα να της πιάσω το χεράκι. Συνενόηση βέβαια στη νοηματική, ελάχιστα αγγλικά αλλά γελούσε συνέχεια και ήταν ναζιάρα. Φτάσαμε στο δωμάτιό της που ήταν σα δωμάτιο φοιτήτριας στη φοιτητική εστία. Με αγγάλιασε και άρχισε να με γδύνει, μετά γδύθηκε κι αυτή αν και της είπα να μη βγάλει τα πέδιλα αλλά μου έκνε νόημα ότι δεν τη βολεύει στο μασαζ. Είναι πολύ αδύνατη αλλά όχι πολύ κοντή. Έχει βυζάκι μέτριο, όχι πλάκα. Επίσης κάτω παίζει ακλάδευτος θάμνος για όσους ενδιαφέρονται. Με ξάπλωσε και μου άρχισε ένα ικανοποιητικότατο μασαζ και σιγά σιγά προχώρησε προς τα @@. Μετά από κάνα 15 με γύρισε και μου καθάρισε τον μπάμπη με πανάκι με σκοπό να μου κάνει ακά. της είπα να μου βάλει κοντόμ. περιποιήθηκε την περιοχή @@ με το παραπάνω και σύντομα κατέθεσα στο στόμα της γιατί δεν άντεχα άλλο. με σκούπισε, με φίλησε, με αγγάλιασε και έφυγα με ένα χαμόγελο. η κοπέλα είναι τελείως gfe και παρόλο που είναι άπειρη βγάζει έναν ερωτισμό. το σύνολο 100 ευρώ. πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο γιατί η όλη φάση ήταν διαφορετική.
παρακαλώ άτομα με μηδεν ποστ μην αρχίσουν να ζητάν τηλέφωνα... Επίσης παίζει ανάλογη κινέζα σε ξενοδοχείο στη γλυφάδα αλλά δεν την έχω δει.