bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.182
- Πόντοι
- 5.916
50 είμαι εγώ ρε!!!! Σίγουρα 60Πενηντα;εξήντα σίγουρα την κόβω...
50 είμαι εγώ ρε!!!! Σίγουρα 60Πενηντα;εξήντα σίγουρα την κόβω...
γνωστη απο παλια η αυριανη?Σήμερα στο Μπακνανά 47
Δήμητρα
Μόνικα
Στέλλα
Εύα
Μαγιομι
και η Ειρήνη που επέστρεψε
Βασικά η Ειρήνη είναι πολύ ωραία μιλφαρα για τα γούστα μου και την είδα πιο όμορφη. Αν βελτιώσει λίγο την απόδοση στο δωμάτιο θα είναι πολύ καλή περίπτωση.
ΥΓ. Η αυριανή άφιξη φαίνεται πολύ κλασατη περίπτωση....
Το γράφει.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλε σε ποιο στουντιο ειναι η Ρουλα?
Δυστυχώς δεν πάει και πολύ καλά. Πρόσφατα πέρασα δύο φορές σε διάστημα δέκα ημερών και είχε την Ράνια και την Ασιάτισσα την Σίντυ. Ακόμα και οι παλιές που είχε (Ζωή, Αλεξάνδρα, Έλενα), δεν της είδα. Αν δεν φέρει νέες λαδοκόρες, μάλλον θα κλείσει. Αν και η Σίντυ αλλά και η Ράνια, που τις είχα πάρει στο παρελθόν και είχαν καλές υπηρεσίες, δεν φθάνει για να το κρατήσουν ανοιχτό.Σινώπης δεν είχε ενα μασατζίδικο? Τι απέγινε?
Εξαιρετική ήταν η Βικτώρια που δούλευε στο Μιχαλακοπούλου 179 , μελαχρινή ψηλή αδύνατη, με καλλίγραμμο σώμα , στο μαγαζί της υπέροχης Φωτεινής. Μήπως ξέρετε τι απέγινε ?Δυστυχώς δεν πάει και πολύ καλά. Πρόσφατα πέρασα δύο φορές σε διάστημα δέκα ημερών και είχε την Ράνια και την Ασιάτισσα την Σίντυ. Ακόμα και οι παλιές που είχε (Ζωή, Αλεξάνδρα, Έλενα), δεν της είδα. Αν δεν φέρει νέες λαδοκόρες, μάλλον θα κλείσει. Αν και η Σίντυ αλλά και η Ράνια, που τις είχα πάρει στο παρελθόν και είχαν καλές υπηρεσίες, δεν φθάνει για να το κρατήσουν ανοιχτό.
Άρα, άμεσα θα πρέπει να γίνει κάτι μιας και κοντά σε αυτήν την περιοχή έχουν κλείσει άλλα δύο που υπήρχαν παλιά (Μιχαλακοπούλου 99 και 172, αν δεν κάνω λάθος).
Ευχαριστω αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω οτι το Κ48 σημαινει Καλλιροης 48.Το γράφει.
Κ48
Καλλιρρόης 48
Μασατζιδικο
Εσεις ειστε παλιοι εγω ειμαι νεος τι να κανω?Ευχαριστω αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω οτι το Κ48 σημαινει Καλλιροης 48.
Ποιο είναι το πακέτο; Νεαρές ή μιλφ;Παίδες καλησπέρα.... Ποιο από όλα τα μασατζιδικα μου προτείνετε για μια επίσκεψη με όλο το πακέτο.....
Γαμωντας μαθαίνεις! Και εγώ στην αρχή μου είχε βγει η Παναγία για να μάθω τις συντομογραφίεςΕυχαριστω αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω οτι το Κ48 σημαινει Καλλιροης 48.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσεις ειστε παλιοι εγω ειμαι νεος τι να κανω?
Όλα με μασαζ και σεξ είναιΕννοώ μασάζ και σεξ μαζί... Ηλικία μέχρι 40 είναι οκ
Έχει επιλογές αν ρίξεις μια ματιά στο κύριο θέμα των μασάζ . ή αν επιλέξεις μασάζ από την λίστα θα δεις και reviewsΕννοώ μασάζ και σεξ μαζί... Ηλικία μέχρι 40 είναι οκ
OkΕυχαριστω αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω οτι το Κ48 σημαινει Καλλιροης 48.
μα δεν στο ειπα με επικριτικο τονο.Ευχαριστω αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω οτι το Κ48 σημαινει Καλλιροης 48.
Εγινε φιλε μου σε ευχαριστωμα δεν στο ειπα με επικριτικο τονο.
ανεφερα απλα ποιο μαγαζι ηταν.
Το ίδιο έπαθα και εγώ χθες φίλε μου. Και έφυγα και πήγα στο Diamond και πήρα την ΛίζαΜεγάλα σχέδια είχα σήμερα, πλύθηκα, ξυρίστηκα, παρφουμαρίστικα και πήγα στο Νιρβάνα με 3 εναλλακτικές επιλογές. Και ω συμφορά μου: όλα τα δωμάτια γεμάτα, δεν υπήρχε χώρος... Έφυγα άπραγος και ενθυμούμενος πώς ο θεός γελάει όταν κάνουμε σχέδια.
Πω πω κατάλαβα50 είμαι εγώ ρε!!!! Σίγουρα 60