Mr Spock
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 655
- Πόντοι
- 301
Με καλύψες...οκΗ Ρούλα είναι σκούπα Hoover.αλλα gilf
Η Τάνια δυνατή
Η Νίνα δεν έχω άποψη
Με καλύψες...οκΗ Ρούλα είναι σκούπα Hoover.αλλα gilf
Η Τάνια δυνατή
Η Νίνα δεν έχω άποψη
Yes.Δίπλα κανονικά δηλαδή τύπου κρεβατοκάμαρας;
ωραιος ο γερο ζερο!!!!!!!!!!!! ειναι ευκολα προσβασιμο τοτο το μαγαζι?Συνάντηση σήμερα με την Ρωσίδα μιλφαρα Σοφία στο Φραντζή 7 4ος οροφος
Σούπερ σε όλα. Φοβερή επιδερμίδα άψογο στοματικό με πολύ σάλιο χωρίς χέρι deepthroat ισπανική κτλ
Ήταν και παραμένει κορυφή
Ναι μασάζ είναι χτυπάς κουδούνι σου ανοίγουνωραιος ο γερο ζερο!!!!!!!!!!!! ειναι ευκολα προσβασιμο τοτο το μαγαζι?
Το Νιρβάνα Φραντζή 2 είχανε γράψει ότι παρέχει αυτή την υπηρεσία.Να ρωτήσω αν υπάρχουν μασσατζίδικα που κανουν μασάζ σε ζευγάρια με έξτρα περιποίηση και στους δύο. Δαχτυλάκι και παίξιμο και στους δύο.
Ευχαριστώ. Θα το ψάξω.Το Νιρβάνα Φραντζή 2 είχανε γράψει ότι παρέχει αυτή την υπηρεσία.
Ρώτα τους.
Όχι.Το delight στη Φραντζή είναι ανοιχτό Κυριακές ;;;
oxiΤο delight στη Φραντζή είναι ανοιχτό Κυριακές ;;;
Κυριακές οχιΤο delight στη Φραντζή είναι ανοιχτό Κυριακές ;;;
Οκ εγκρίνω
Φιλε μ πηγα χτες να δω ειχε 45 κοπελες δεν μ εκανε καποια το κλικ αλλα λογω ταλαιπωριας να παω λεω δεν γαμιεται ας παρω την τζενη π για μενα ηταν ενα κλικ παραπανω απ τις αλλες..φολα ουτε να κανει κατι να με καυλωσει κατευθειαν για πιπα σε πεσμενο μοριο κ να μην λεει κουβεντα..της ειπα αστο κανε μ μασαζ το οποιο το κατεχει κ την πουλεψα..πηρα κ το προγραμμα μιας ωρα κι ολαςΚαλημέρα και καλή Κυριακή να έχετε πρόκειται το άλλο Σάββατο να επισκεφτώ το XovipSpa αξίζει;το έχει επισκεφτεί κάνεις πρόσφατα κ ποια κορασίδα θα μου συμβουλεύετε ξέρω είναι γούστα αλλά μην φάμε καμία φόλα.
Σας ευχαριστώ