Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
3.065
Πόντοι
4.581
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχετε πρόκειται το άλλο Σάββατο να επισκεφτώ το XovipSpa αξίζει;το έχει επισκεφτεί κάνεις πρόσφατα κ ποια κορασίδα θα μου συμβουλεύετε ξέρω είναι γούστα αλλά μην φάμε καμία φόλα.
Σας ευχαριστώ
Ελένη στανταράκι.
Τζένη οκ.
Λίνα μια χαρά

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Φιλε μ πηγα χτες να δω ειχε 45 κοπελες δεν μ εκανε καποια το κλικ αλλα λογω ταλαιπωριας να παω λεω δεν γαμιεται ας παρω την τζενη π για μενα ηταν ενα κλικ παραπανω απ τις αλλες..φολα ουτε να κανει κατι να με καυλωσει κατευθειαν για πιπα σε πεσμενο μοριο κ να μην λεει κουβεντα..της ειπα αστο κανε μ μασαζ το οποιο το κατεχει κ την πουλεψα..πηρα κ το προγραμμα μιας ωρα κι ολας
Υποθέτω 4 με 5 κοπέλες και όχι 45 κοπέλες. Αλλιώς θα ήταν μασάζομέγαρο.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.523
Πόντοι
1.196
Φιλε μ πηγα χτες να δω ειχε 45 κοπελες δεν μ εκανε καποια το κλικ αλλα λογω ταλαιπωριας να παω λεω δεν γαμιεται ας παρω την τζενη π για μενα ηταν ενα κλικ παραπανω απ τις αλλες..φολα ουτε να κανει κατι να με καυλωσει κατευθειαν για πιπα σε πεσμενο μοριο κ να μην λεει κουβεντα..της ειπα αστο κανε μ μασαζ το οποιο το κατεχει κ την πουλεψα..πηρα κ το προγραμμα μιας ωρα κι ολας
Δεν γνωρίζω αυτή την εποχή, να υπάρχει μαγαζί με πάνω από 10 - 12 κοπέλες.
Με όλο το σεβασμό να ρωτήσω, δλδ τι έπρεπε να κάνει η κοπέλα για να σε καυλώσει, έτσι για να μαθαίνουμε;
Α και να μη το ξεχάσω, η πίπα ήταν ΑΚΑ;

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
παιδια πισω απο το καινουργιο spa Εν Αθηναις ειναι το EMPIRE MASSAGE ,οποτε οποιος παει,μαλλον θα αντικρυσει τις γνωστες σαυρες με αποκριατικες μασκες,γι αυτο δεν φαινονται πουθενα τα προσωπα τους... καποιος κασκαντερ να παει να επιβεβαιωσει (η φωτο-screenshot απο τικ τοκ του Εν Αθηναις...)

Συνημμένα

• Screenshot_20240206_190013.jpg
    Screenshot_20240206_190013.jpg
    316,6 KB · Εμφανίσεις: 60
Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: JOSSS

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
38
Πόντοι
0
πείτε μου έκανα καλά καλό κοράσιο να επισκεφτώ έχω καιρό που λείπω από άθλημα! για να μην κλάψω τα λεφτά μου

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
757
Πόντοι
81
παιδια πισω απο το καινουργιο spa Εν Αθηναις ειναι το EMPIRE MASSAGE ,οποτε οποιος παει,μαλλον θα αντικρυσει τις γνωστες σαυρες με αποκριατικες μασκες,γι αυτο δεν φαινονται πουθενα τα προσωπα τους... καποιος κασκαντερ να παει να επιβεβαιωσει (η φωτο-screenshot απο τικ τοκ του Εν Αθηναις...)
Δεν βλέπω να φοράνε μάσκες στις φωτογραφίες. Αλλά αν φορέσουν καμία μασωνικη και τίποτα δαντελωτά μέσα εγώ

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
Δεν γνωρίζω αυτή την εποχή, να υπάρχει μαγαζί με πάνω από 10 - 12 κοπέλες.
Με όλο το σεβασμό να ρωτήσω, δλδ τι έπρεπε να κάνει η κοπέλα για να σε καυλώσει, έτσι για να μαθαίνουμε;
Α και να μη το ξεχάσω, η πίπα ήταν ΑΚΑ;
Ξερω εγω για να καυλωσεις τι θελεις μια γυναικα να σου κανει?τα βασικα μα σε γλυψει λιγο,κανα καυλολογο χαδια τιποτα παραπανω...δεν εκανε τπτ απο αυτα..ναι ακαποτη

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
136
Πόντοι
1
Χαιρετώ τους γκουρού των Αθηνών!
Γνωρίζει κανείς την παρακάτω κοπέλα? ,νομίζω από Αθήνα μας ήρθε στην συμπρωτεύουσα

• Like
Αντιδράσεις: Geek95

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.558
Πόντοι
5.646
Χαιρετώ τους γκουρού των Αθηνών!
Γνωρίζει κανείς την παρακάτω κοπέλα? ,νομίζω από Αθήνα μας ήρθε στην συμπρωτεύουσα

Δε νομίζω να παίζει πονηρό από πρώτη ματιά μέχρι φραπέ λέει πάντως :wink:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Σινώπης δεν είχε ενα μασατζίδικο? Τι απέγινε?

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.281
Πόντοι
7.135
Θέλω να πάω στην Ρούλα Κ48
Εχω πάντως τις αμφιβολίες μου για το τι θα παίξει
Θα ακολουθήσει κριτική

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.125
Πόντοι
5.916
Θέλω να πάω στην Ρούλα Κ48
Εχω πάντως τις αμφιβολίες μου για το τι θα παίξει
Θα ακολουθήσει κριτική
μην ξεχάσεις να της δώσεις τα χάπια για την πίεση.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.281
Πόντοι
7.135
Επειδή έχω κολλήσει στο πώς ανεβάζουμε κριτικές θα δσω μία σύντομη εδώ και βλέπουμε
Λοιπόν Ρούλα Κ48
Πρώτη φορά μαζί της
Κουδούνι ανέβηκα με πήγε τσα2 στο δωμάτιο και περίμενα την παρέλαση
Μιάς και υπήρχε στόχευση την διάλεξα με την μία.
Μπανάκι και αναμονή
Ηρθε με χαρά πήρε το μαρούλι και της είπα οτι εάν μου αρέσει το όλο θέμα θα έχει και tip
Εν αρχή μασάζ, δείχνει να το έχει το θέμα, που είπε οτι είχε εμπειρία από φυσιοθεραπαυτήριο που ήταν παλιά
Σε ανύποπτο χρόνο τα έβγαλε όλα και μου έκανε ένα b2b μασαζ, γυρίζω και εγώ και αρχίζει το κυρίως πιάτο.
Πίπα το έχει. Γλωσόφυλλα το έχει. Δάχτυλα στο μουνί με δυσκολία, πολύ στενή. Στην πίσω τρύπα λίγο τσίνησε. Γλυφομούνι και γλυφοκώλι της άρεσε κατέβασε αρκετά υγρά. Κουστούμι και είσοδος.
Στενή αλλά είχε καλή υγρασία. Αρχισε διάφορα λεκτικά κλισέ. 2 στάσεις, ιεραποστολικό και στα 4
Κωλο δεν με άφησε
Καποια στιγμή μου λέει να τα πάρω στο στόμα όπερ και εγένετο.
Συμπέρασματα
Σώμα πολύ καλό για την ηλικία της. Κοντή. Σίγουρα πάνω από 55
Πρόσωπο αν και έχει κάνει πλαστικοποίηση είναι σπασμένο και φαίνεται
Εχει λίγο πρόβλημα με την προφορά της
Τα σκίσε με και γάμα την μουνάρα μου κλπ κλπ αρκετά
Εάν θέλεις να περάσεις καλά πρέπει να κάτσεις πάνω απο μισή ώρα και να την πλακώσεις συνέχεια στην πούτσα.
Είμαι μισό μισό εάν θα ξαναπάω
Παρεπιπτόντως με κοίταζε την ώρα που έφευγαεάν θα της έδινα tips. No tips sugar

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.466
Πόντοι
206
Επειδή έχω κολλήσει στο πώς ανεβάζουμε κριτικές θα δσω μία σύντομη εδώ και βλέπουμε
Λοιπόν Ρούλα Κ48
Πρώτη φορά μαζί της
Κουδούνι ανέβηκα με πήγε τσα2 στο δωμάτιο και περίμενα την παρέλαση
Μιάς και υπήρχε στόχευση την διάλεξα με την μία.
Μπανάκι και αναμονή
Ηρθε με χαρά πήρε το μαρούλι και της είπα οτι εάν μου αρέσει το όλο θέμα θα έχει και tip
Εν αρχή μασάζ, δείχνει να το έχει το θέμα, που είπε οτι είχε εμπειρία από φυσιοθεραπαυτήριο που ήταν παλιά
Σε ανύποπτο χρόνο τα έβγαλε όλα και μου έκανε ένα b2b μασαζ, γυρίζω και εγώ και αρχίζει το κυρίως πιάτο.
Πίπα το έχει. Γλωσόφυλλα το έχει. Δάχτυλα στο μουνί με δυσκολία, πολύ στενή. Στην πίσω τρύπα λίγο τσίνησε. Γλυφομούνι και γλυφοκώλι της άρεσε κατέβασε αρκετά υγρά. Κουστούμι και είσοδος.
Στενή αλλά είχε καλή υγρασία. Αρχισε διάφορα λεκτικά κλισέ. 2 στάσεις, ιεραποστολικό και στα 4
Κωλο δεν με άφησε
Καποια στιγμή μου λέει να τα πάρω στο στόμα όπερ και εγένετο.
Συμπέρασματα
Σώμα πολύ καλό για την ηλικία της. Κοντή. Σίγουρα πάνω από 55
Πρόσωπο αν και έχει κάνει πλαστικοποίηση είναι σπασμένο και φαίνεται
Εχει λίγο πρόβλημα με την προφορά της
Τα σκίσε με και γάμα την μουνάρα μου κλπ κλπ αρκετά
Εάν θέλεις να περάσεις καλά πρέπει να κάτσεις πάνω απο μισή ώρα και να την πλακώσεις συνέχεια στην πούτσα.
Είμαι μισό μισό εάν θα ξαναπάω
Παρεπιπτόντως με κοίταζε την ώρα που έφευγαεάν θα της έδινα tips. No tips sugar
Δεν εχει αντοχες αν πιστονιαζεις, παει να σε τελειωσει με πιπα. Εγω για αυτο την σταματησα την θεια ρουλα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.125
Πόντοι
5.916
Ρε παίδες εγώ την Ρούλα την είχα πάρει πριν 20 χρόνια όταν ήταν 40 !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom