bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.125
- Πόντοι
- 5.916
Και τα μαγαζιά έχουν λίγο μπερδευτεί.....ως προς τις...αγελάδες που προσφέρουν για βρώση!!!! Ο νοων νοείτο!
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Πιστεύω ότι σε αυτό φταίμε κι εμείς οι πελάτες.
Δεν ασχολούμαστε με την ποιοτική διαφορά, μόνο πώς θα προλάβουμε να ρίξουμε 2 μπαλάκια σε 45 λεπτά.
Έχω γνωρίσει κοπέλες που κάλυπταν τις δικές μου προδιαγραφές εμφάνισης, στυλ, καθαριότητας κλπ. που επειδή δεν ήταν πορνοσταρ στο κρεβάτι και δεν σε τσιμπουκώναν με το που σε βλέπαν, πήραν κακές κριτικές και έφυγαν από τον χώρο.
Το λέω και το ξαναλέω, τα μασάζ δεν είναι μπουρδέλα. (θάπρεπε να) Είναι άλλη φάση. Αλλά ποιος καταλαβαίνει...
Γενικά ο Έλληνας θέλει να χύνει 2 και 3 φορές σε μια ώρα, και η γκόμενα να κάνει τα πάντα σαν λυσσασμένη από κάβλα μαζί του.
Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα...
Όσα γράφτηκαν ανταποκρίνονται σε μέρος της αλήθειας το πιο μεγάλο μαλλον! Και βέβαια αφορά κυρίως όσες έρχονται για μια αρπαχτή για λίγες μερες και γεια......Έχετε πιάσει ποτε κουβέντα με καποια απο τις “μπαρουτοκαπνισμένες” να σας πούνε τι ζητάνε οι πελάτες? Ακόμη και αν μεζεψετε τις κριτικές όλων θα δείτε ποςο διαφορετικά πράγματα ζητάνε οι συναγωνιστές ..... άλλος κάνει μασαζ στην κοπελα, άλλος θέλει ένα σκληρό γαμηςι και να φύγει, είναι όμως και αλλα πολλα που δεν γράφονται όπως π.χ. Κάποιοι που ζητάνε απο τις κύριες να παίξουν ρόλους, να επουλώσουν πληγές και πολλα αλλα ακόμη.......και πάνω απο ολα αυτά όπως γράφτηκε το καλο μασαζ που φθηνει οσο παει σε συνδυασμό με το καλο πήδημα. Αλλ αυτο είναι απόλυτα σχετικό. Με την απαςιτηση του πελάτη, δηλ ποςο ξερει ο πελάτης απο μασαζ, εχει παει σε σπα, πόση έκπτωση θα κάνει για να πάρει και το πήδημα?
Μεγάλη κουβέντα άνοιξε.....
Καλή χρονια σε ολους με Υγεια!
καλη χρονιά ΦίλεΘυμάμαι, εκεί γύρω στο 2003-04 που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα μασάζ, ο βασικός λόγος δεν ήταν άλλος από το να βρω κάτι εντελώς διαφορετικό, σε σχέση με τα όσα μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα δοκιμάσει...
Κάπου είχα βαρεθεί τα μπουρδέλα, με τις fast track διαδικασίες, αλλά και τα studio, όπου αν ήθελες κάτι διαφορετικό, ή και λίγο περισσότερο χρόνο, έπρεπε να "ματώσεις" οικονομικά...
Και τότε, οι προσδοκίες μου δεν με είχαν διαψεύσει!
Βλέπετε, τότε τα μασάζ ανταποκρίνονταν πλήρως στην έννοια του όρου...
Ανέβαινες, επέλεγες, έκανες το μπανάκι σου και ύστερα ξεκινούσε η συνεδρία...
Με μικρότερη διάρκεια τα 45 λεπτά (τα 30λεπτα ακολούθησαν πολύ πολύ αργότερα, απόρροια της οικονομικής κρίσης...), που συνήθως τα ξεπερνούσες, χωρίς ενοχλήσεις και επιπλέον χρεώσεις...
Και φυσικά, με τη μερίδα του "λέοντος" να ανήκει κυριολεκτικά στο μασάζ!
Και -πολλές φορές ανεξαρτήτως αν θα επακολουθούσε εκτόνωση, ή σεξ- η όλη διαδικασία τα άξιζε τα λεφτά της και με το παραπάνω!
Θα το πω, όπως το είχα γράψει και σε προγενέστερες αναρτήσεις μου...
Και ξέρω πως οι παλιότεροι στο... σπορ θα με καταλάβουν απόλυτα...
Ήταν -και είναι- μοναδική η όλη αίσθηση!
Μπρούμυτα για 30-35 λεπτά, να χαλαρώνεις και να αδημονείς για τη στιγμή που θα γυρίσεις...
Και όταν αυτή πια έφτανε, όντας ανάσκελα και ήδη πολύ χαλαρωμένος (αλλά και σχεδόν πάντα... ερεθισμένος), δεν πήγαινες κατευθείαν στο... ψητό.
Το μασάζ συνεχιζόταν και η ηδονή, μαζί με την προσμονή για τη συνέχεια, χτύπαγαν κόκκινο!
Να βρίσκεσαι εκεί, να νιώθεις την κάβλα σου να χτυπάει ταβάνι και είτε να εύχεσαι να περάσεις γρήγορα στο επόμενο στάδιο, είτε να παρακαλάς να κρατήσει λίγο περισσότερο η όλη φάση, για να είναι ακόμη πιο λυτρωτική η εκτόνωση...
Αλλά και στις "αποτυχημένες" συνεδρίες, όταν έμπαινε πετσέτα, ή τέλος πάντως όταν δε γινόταν απολύτως τίποτα (ούτε καν φραπές), είχες τουλάχιστον να θυμάσαι το -συνήθως- πολύ καλό, έως και εξαιρετικό πολλές φορές μασάζ...
Φυσικά θα έτρωγες και τις "φόλες" σου, αλλά αυτά ήταν μέσα στο πρόγραμμα και αποτελούσαν τις εξαιρέσεις που επιβεβαίωναν τον κανόνα...
Και να φανταστείτε πως όλα αυτά συνέβαιναν, όταν το body to body και το nuru ήταν ακόμα... άγνωστες λέξεις εδώ στην Ελλάδα...
Κι όταν αυτά έφτασαν και στα μέρη μας, στην αρχή τα πράγματα πήγαν σε άλλο επίπεδο...
Μέχρι που επήλθε κι εκεί η φθορά, όταν η προσφορά έγινε μαζική, χωρίς μαζί να υπάρχει η γνώση...
Σήμερα έχουμε φτάσει πια στο άλλο άκρο...
Πας στο μασατζίδικο και με το που θα μπει η κοπέλα μέσα, στο 99% των περιπτώσεων έχει ήδη αρχίσει να πετάει τα ρούχα της (αν δεν είναι από πριν τελείως γυμνή, μόνο με την πετσέτα...).
Και τον 1ο λόγο έχει βέβαια το σεξ...
Αν μείνει χρόνος, γίνεται και κανένα μασαζάκι, υποτυπώδες συνήθως, έτσι για να χαλαρώσεις...
Λίγα είναι τα μαγαζιά κι ακόμα λιγότερες οι κοπέλες, που πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν και που τιμούν αυτό που κάνουν...
Όλα πλέον στο fast food και το fast forward...
Σχεδόν καμία η διαφορά, είτε σε μπουρδέλο, είτε σε στούντιο, είτε σε μασάζ...
Και λογικό, αφού, όπως ειπώθηκε και από άλλους πιο πάνω, αυτή είναι η ζήτηση στις μέρες μας...
Κι αφού αυτή είναι η ζήτηση, αυτή θα είναι και η προσφορά...
Απλά πράγματα...
Και όχι δεν θα το παίξω έξυπνος, εννοείται πως κι εγώ πολλές φορές, ειδικά τον τελευταίο καιρό, μπήκα σε αυτό το τριπάκι...
Γιατί κάπου οφείλεις να προσαρμοστείς, αν δε θέλεις να κόψεις το... σπορ μια και καλή.
Σκέφτομαι όμως, αν τυχόν άνοιγε ένα μαγαζί που να λειτουργούσε όπως τα παλιά τα χρόνια, δε θα είχε επιτυχία;
Δε θα έπιανε;
Προσωπικά πιστεύω πως ναι, αλλά μένει να συμβεί και να αποδειχθεί και στην πράξη...
Βασικά, το θέμα είναι να το τολμήσει κάποιος...
Και τα πράγματα μετά θα πάρουν το δρόμο τους...
Υ.Γ.: Ίσως να ακούγομαι υπερβολικός, μοιρολάτρης και άλλα τέτοια...
Όχι...
Όπως προανέφερα, έχω προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα...
Αυτό δε σημαίνει πως θα πάψω να ελπίζω για καλύτερες μέρες...
Διάολε, δεν μπορώ να δεχθώ πως, εκεί, κάπου λίγο πριν το millenium, υπήρχαν μαγαζιά σαν αυτό της Κέλσου (όπου δεν πρόλαβα δυστυχώς να πάω, αλλά έχω διαβάσει τα... απίστευτα) και σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια μετά, αντί να έχουμε φτάσει στη... στρατόσφαιρα, έχουμε κατρακυλήσει στο έδαφος της διεκπεραίωσης...
Σας ευχαριστώ, όσους φτάσατε μέχρι το τέλος...
Καλή χρονιά σε όλους!
Που το θυμηθηκατε της Κέλσου ρε γείτονα; Πόσα χρόνια περάσανε;καλη χρονιά Φίλε
Υπαρχει μια μεγάλη αληθεια σε αυτα που λες
Τωρα πια εχει χαθει η μαγεία της αναζήτησης ...
Και εσυ λες για αυτο της κελσου , αν δεν κανω λαθος το πρωτο στην πιατσα με τζακουζι
οπου η χαλαρωση και η απολαυση ηταν αρηκτα συνδεδεμένα
Δυστυχώς οι καιροι αλλαξαν
Στουντιο βαφτιστηκαν μασατζιδικα για πολλους και διαφορους λογους
Η παραπληροφόρηση μεσω του ιντερνετ πηγε και παει συνεφο
Οι υπηρεσιες πηραν την κατιουσα ...
νοσταλγια ..ισως ....
Καλα να περνατε
θυμηθηκα καποια φορα που περασα τυχαια να πω ενα γεια ....Που το θυμηθηκατε της Κέλσου ρε γείτονα; Πόσα χρόνια περάσανε;
Είχα μαγαζί στην Αθήνα τότε και είχα καθιερώσει να πηγαίνω από Ηλιουπόλεως. Η Συγγρού είχε πολύ κίνηση.θυμηθηκα καποια φορα που περασα τυχαια να πω ενα γεια ....
ηταν γεματα τα δωματια και η φαση ξεκινησε απο το σαλονι ....
χτυπαγαν τα κουδουνια αλλα εμεις εκει ..επι το εργον
Εκεινη τη περιοδο εμεις χτιζαμε ..και ειχαμε μεινει για καποια χρονια νεο κόσμοΕίχα μαγαζί στην Αθήνα τότε και είχα καθιερώσει να πηγαίνω από Ηλιουπόλεως. Η Συγγρού είχε πολύ κίνηση.
Κυριος, σενιος και πεντακαθαρος, μετα απο το τζακουζι.Εκεινη τη περιοδο εμεις χτιζαμε ..και ειχαμε μεινει για καποια χρονια νεο κόσμο
Οποτε ειχα το παραδεισο στα ποδια μου
και η κελσου ηταν η τελεια καβατζα ...
εκανες τη δουλιτσα σου και εφευγες κυριος
Θυμαμαι ειχε μια νταρντανομουνα απο θεσσαλονίκη ελεγε...οτι ηταν ...Κυριος, σενιος και πεντακαθαρος, μετα απο το τζακουζι.
Έχει διπλά κανονικά κρεββάτια.Τι κρεβάτια έχει το sensuality;
Είχα πάει σχετικά πρόσφατα.Καλησπερα παιδια...εχει δοκιμασει κανεις προσφατα oneiromassage?θα ηθελα μια γνωμη
Η ζωη ξέρω την συνάντησα προχθέςΗ Ζωή η Πολωνέζα που ήταν στο Σινώπης έχει σταματήσει από εκεί... Ξέρει κανείς αν είναι αλλού;
Χθες πήγα 60 εδωσαΤελικα στο ΧΟ vip Σουλιου , τι τιμές εχουμε ? νομιζω οτι σε μερικους ζητανε 80 σε αλλους 100 για μια ώρα. Ισως κανω λαθος?
Ποσο δίκιο έχεις με γύρισες χρονια πριν ποσειδωνος 67 diamond spaΘυμάμαι, εκεί γύρω στο 2003-04 που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα μασάζ, ο βασικός λόγος δεν ήταν άλλος από το να βρω κάτι εντελώς διαφορετικό, σε σχέση με τα όσα μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα δοκιμάσει...
Κάπου είχα βαρεθεί τα μπουρδέλα, με τις fast track διαδικασίες, αλλά και τα studio, όπου αν ήθελες κάτι διαφορετικό, ή και λίγο περισσότερο χρόνο, έπρεπε να "ματώσεις" οικονομικά...
Και τότε, οι προσδοκίες μου δεν με είχαν διαψεύσει!
Βλέπετε, τότε τα μασάζ ανταποκρίνονταν πλήρως στην έννοια του όρου...
Ανέβαινες, επέλεγες, έκανες το μπανάκι σου και ύστερα ξεκινούσε η συνεδρία...
Με μικρότερη διάρκεια τα 45 λεπτά (τα 30λεπτα ακολούθησαν πολύ πολύ αργότερα, απόρροια της οικονομικής κρίσης...), που συνήθως τα ξεπερνούσες, χωρίς ενοχλήσεις και επιπλέον χρεώσεις...
Και φυσικά, με τη μερίδα του "λέοντος" να ανήκει κυριολεκτικά στο μασάζ!
Και -πολλές φορές ανεξαρτήτως αν θα επακολουθούσε εκτόνωση, ή σεξ- η όλη διαδικασία τα άξιζε τα λεφτά της και με το παραπάνω!
Θα το πω, όπως το είχα γράψει και σε προγενέστερες αναρτήσεις μου...
Και ξέρω πως οι παλιότεροι στο... σπορ θα με καταλάβουν απόλυτα...
Ήταν -και είναι- μοναδική η όλη αίσθηση!
Μπρούμυτα για 30-35 λεπτά, να χαλαρώνεις και να αδημονείς για τη στιγμή που θα γυρίσεις...
Και όταν αυτή πια έφτανε, όντας ανάσκελα και ήδη πολύ χαλαρωμένος (αλλά και σχεδόν πάντα... ερεθισμένος), δεν πήγαινες κατευθείαν στο... ψητό.
Το μασάζ συνεχιζόταν και η ηδονή, μαζί με την προσμονή για τη συνέχεια, χτύπαγαν κόκκινο!
Να βρίσκεσαι εκεί, να νιώθεις την κάβλα σου να χτυπάει ταβάνι και είτε να εύχεσαι να περάσεις γρήγορα στο επόμενο στάδιο, είτε να παρακαλάς να κρατήσει λίγο περισσότερο η όλη φάση, για να είναι ακόμη πιο λυτρωτική η εκτόνωση...
Αλλά και στις "αποτυχημένες" συνεδρίες, όταν έμπαινε πετσέτα, ή τέλος πάντως όταν δε γινόταν απολύτως τίποτα (ούτε καν φραπές), είχες τουλάχιστον να θυμάσαι το -συνήθως- πολύ καλό, έως και εξαιρετικό πολλές φορές μασάζ...
Φυσικά θα έτρωγες και τις "φόλες" σου, αλλά αυτά ήταν μέσα στο πρόγραμμα και αποτελούσαν τις εξαιρέσεις που επιβεβαίωναν τον κανόνα...
Και να φανταστείτε πως όλα αυτά συνέβαιναν, όταν το body to body και το nuru ήταν ακόμα... άγνωστες λέξεις εδώ στην Ελλάδα...
Κι όταν αυτά έφτασαν και στα μέρη μας, στην αρχή τα πράγματα πήγαν σε άλλο επίπεδο...
Μέχρι που επήλθε κι εκεί η φθορά, όταν η προσφορά έγινε μαζική, χωρίς μαζί να υπάρχει η γνώση...
Σήμερα έχουμε φτάσει πια στο άλλο άκρο...
Πας στο μασατζίδικο και με το που θα μπει η κοπέλα μέσα, στο 99% των περιπτώσεων έχει ήδη αρχίσει να πετάει τα ρούχα της (αν δεν είναι από πριν τελείως γυμνή, μόνο με την πετσέτα...).
Και τον 1ο λόγο έχει βέβαια το σεξ...
Αν μείνει χρόνος, γίνεται και κανένα μασαζάκι, υποτυπώδες συνήθως, έτσι για να χαλαρώσεις...
Λίγα είναι τα μαγαζιά κι ακόμα λιγότερες οι κοπέλες, που πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν και που τιμούν αυτό που κάνουν...
Όλα πλέον στο fast food και το fast forward...
Σχεδόν καμία η διαφορά, είτε σε μπουρδέλο, είτε σε στούντιο, είτε σε μασάζ...
Και λογικό, αφού, όπως ειπώθηκε και από άλλους πιο πάνω, αυτή είναι η ζήτηση στις μέρες μας...
Κι αφού αυτή είναι η ζήτηση, αυτή θα είναι και η προσφορά...
Απλά πράγματα...
Και όχι δεν θα το παίξω έξυπνος, εννοείται πως κι εγώ πολλές φορές, ειδικά τον τελευταίο καιρό, μπήκα σε αυτό το τριπάκι...
Γιατί κάπου οφείλεις να προσαρμοστείς, αν δε θέλεις να κόψεις το... σπορ μια και καλή.
Σκέφτομαι όμως, αν τυχόν άνοιγε ένα μαγαζί που να λειτουργούσε όπως τα παλιά τα χρόνια, δε θα είχε επιτυχία;
Δε θα έπιανε;
Προσωπικά πιστεύω πως ναι, αλλά μένει να συμβεί και να αποδειχθεί και στην πράξη...
Βασικά, το θέμα είναι να το τολμήσει κάποιος...
Και τα πράγματα μετά θα πάρουν το δρόμο τους...
Υ.Γ.: Ίσως να ακούγομαι υπερβολικός, μοιρολάτρης και άλλα τέτοια...
Όχι...
Όπως προανέφερα, έχω προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα...
Αυτό δε σημαίνει πως θα πάψω να ελπίζω για καλύτερες μέρες...
Διάολε, δεν μπορώ να δεχθώ πως, εκεί, κάπου λίγο πριν το millenium, υπήρχαν μαγαζιά σαν αυτό της Κέλσου (όπου δεν πρόλαβα δυστυχώς να πάω, αλλά έχω διαβάσει τα... απίστευτα) και σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια μετά, αντί να έχουμε φτάσει στη... στρατόσφαιρα, έχουμε κατρακυλήσει στο έδαφος της διεκπεραίωσης...
Σας ευχαριστώ, όσους φτάσατε μέχρι το τέλος...
Καλή χρονιά σε όλους!