Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Την Βικτώρια από Καλλιρόης 38 την έχετε πετύχει κάπου αλλού?

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Την Βικτώρια από Καλλιρόης 38 την έχετε πετύχει κάπου αλλού?
Χάθηκε αυτό το κουκλάκι η Βικτώρια του 38. Είχε ξανασταματήσει. Ας ελπίσουμε ότι θα την ξαναδούμε κάπου

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
χρόνια πολλά Σε όλους τους συναγωνιστές με πολλές απολαύσεις όποιος και να είναι αυτές για τον καθένα
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συναγωνιστές. Με Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη για το νέο Έτος στα χειρότερα που έρχονται πολύ γρήγορα !

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.004
Πόντοι
42.697
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συναγωνιστές. Με Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη για το νέο Έτος στα χειρότερα που έρχονται πολύ γρήγορα !
Τι γίνεται δηλ? Έρχεται το Τέλος?????

petsokoftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Κριτικές
2
Like
196
Πόντοι
280
Υπάρχει τίποτα καλό σε nuru στην αθήνα;

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.601
Πόντοι
1.056
Internet_20231215_224414_1.gif

pappous99

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2020
Like
196
Πόντοι
1

Ξέρει κανείς αν παίζει και δωράκι???

Nikc22

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
17
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά! Ξέρει κανένας τι παίζει στο Σ80 ?
Από Ελπίδα κάποιο νεο?

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.335
Πόντοι
5.595

Ξέρει κανείς αν παίζει και δωράκι???
Καλημέρα. Ψάχνοντας εδώ μέσα στη μηχανή αναζήτησής του μπορείς να βρεις διάφορα σχόλια για το συγκεκριμένο που αναζητάς. Ψάχνεις & βρίσκεις αρκετά σχόλια αν ναι ή αν όχι.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.335
Πόντοι
5.595
Καλημέρα σε όλους.
Η εικόνα που έχω σχετικά με αυτή τη θεματολογία ότι οι κοπέλες που προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες & όχι υπηρεσίες studios έχουν περιοριστεί.
Είναι ελάχιστες οι κοπέλες που μπορεί να προσφέρουν ένα τυπικό καλό μασάζ με την Extra υπηρεσία.
Έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα έχουν μπερδευτεί ως προς τη βασική διαδικασίας της επίσκεψης του πελάτη. Ο πελάτης έχει μπερδέψει τις υπηρεσίες ενός studio με ένα χώρο massage & των extra του.
Βέβαια & στο μυαλό των περισσότερων κοριτσιών έχουν τις υπηρεσίες ενός οίκου ανοχής & studios.
Βέβαια & στα δύο υπηρεσίες εμπεριέχουν sex, αλλά εκτιμώ ότι είναι κάτι διαφορετικό.
Δεν ξέρω αν διατυπώνω σωστά τη σκέψη μου, θα ήθελα & τις δικές σας σκέψεις.

Καλό υπόλοιπο ημέρας.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Καλημέρα σε όλους.
Η εικόνα που έχω σχετικά με αυτή τη θεματολογία ότι οι κοπέλες που προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες & όχι υπηρεσίες studios έχουν περιοριστεί.
Είναι ελάχιστες οι κοπέλες που μπορεί να προσφέρουν ένα τυπικό καλό μασάζ με την Extra υπηρεσία.
Έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα έχουν μπερδευτεί ως προς τη βασική διαδικασίας της επίσκεψης του πελάτη. Ο πελάτης έχει μπερδέψει τις υπηρεσίες ενός studio με ένα χώρο massage & των extra του.
Βέβαια & στο μυαλό των περισσότερων κοριτσιών έχουν τις υπηρεσίες ενός οίκου ανοχής & studios.
Βέβαια & στα δύο υπηρεσίες εμπεριέχουν sex, αλλά εκτιμώ ότι είναι κάτι διαφορετικό.
Δεν ξέρω αν διατυπώνω σωστά τη σκέψη μου, θα ήθελα & τις δικές σας σκέψεις.

Καλό υπόλοιπο ημέρας.

έτσι είναι .
ελάχιστη προσφορά , που συνεχώς μειώνεται , έως εξαφανίσεως.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.335
Πόντοι
5.595
έτσι είναι .
ελάχιστη προσφορά , που συνεχώς μειώνεται , έως εξαφανίσεως.
Νομίζω ότι προσφορά υπάρχει αλλά με λάθος τρόπο υπηρεσιών όπως & ως προς τη ποιότητα. Βέβαια αυτό που είναι βασικό είναι η ποιότητα. Άλλο η όλη εικόνα του μασάζ & άλλο η σκέτη υπηρεσία του σεξ. Αρκετοί έως περισσότεροι πάνε μόνο για το σέξ. Αυτό βέβαια μπορούν να το βρούν & σε ένα studio.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Νομίζω ότι προσφορά υπάρχει αλλά με λάθος τρόπο υπηρεσιών όπως & ως προς τη ποιότητα. Βέβαια αυτό που είναι βασικό είναι η ποιότητα. Άλλο η όλη εικόνα του μασάζ & άλλο η σκέτη υπηρεσία του σεξ. Αρκετοί έως περισσότεροι πάνε μόνο για το σέξ. Αυτό βέβαια μπορούν να το βρούν & σε ένα studio.
ναι , συμφωνώ.

υπηρεσίες στούντιο , με ψευδώνυμο .
μασάζ σχεδόν ανύπαρκτο.
καλό μασάζ? ίσως πουθενά .
προφανώς η ζήτηση που δημιουργούμε ,
δεν αρκεί για να συντηρήσει μια αγορά .

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Οπως τα λες ειναι με τις Λατινες να λουφαρουν απο το μασαζ .Υπαρχη ενας μυθος οτι στα μασαζ ειναι καλυτερα γιατι στα 60 ευρω εχεις 30 λεπτα χρονο,ενω στα στουντιο 15-20 λεπτα.Τα κοριτσια του μασαζ δεν ειναι τοσο εμφανισημα οσο τα κοριτσια των στουντιο τα οποια ειναι μοντελα και μουναρες!

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Οπως τα λες ειναι με τις Λατινες να λουφαρουν απο το μασαζ .Υπαρχη ενας μυθος οτι στα μασαζ ειναι καλυτερα γιατι στα 60 ευρω εχεις 30 λεπτα χρονο,ενω στα στουντιο 15-20 λεπτα.Τα κοριτσια του μασαζ δεν ειναι τοσο εμφανισημα οσο τα κοριτσια των στουντιο τα οποια ειναι μοντελα και μουναρες!
Είναι ζήτημα προτεραιοτήτων. Πώς τις ιεραρχειί κανείς
Τι έχει τη μεγαλύτερη σημασία για τον καθένα
Όμορφο πρόσωπο , όμορφο σώμα, νιάτα, χρήση χρόνου, αξιοποίηση χρόνου, υπηρεσίες και μάλιστα να ταιριάζουν στο στυλ του καθενός, extraδάκια, κτλ.
Με ενδιαφέρει το συνολικό πακέτο
Επίσης ακόμα και για τον ίδιο άνθρωπο πολλές φορές οι στόχοι σε κάθε επίσκεψη μπορεί να αλλάζουν
Όλα αυτά και κάποια άλλα πιθανόν κάποιο ρόλο για την απόφαση που παίρνει κανείς κάθε φορά το πού θα πάει

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Πιστεύω ότι σε αυτό φταίμε κι εμείς οι πελάτες.
Δεν ασχολούμαστε με την ποιοτική διαφορά, μόνο πώς θα προλάβουμε να ρίξουμε 2 μπαλάκια σε 45 λεπτά.
Έχω γνωρίσει κοπέλες που κάλυπταν τις δικές μου προδιαγραφές εμφάνισης, στυλ, καθαριότητας κλπ. που επειδή δεν ήταν πορνοσταρ στο κρεβάτι και δεν σε τσιμπουκώναν με το που σε βλέπαν, πήραν κακές κριτικές και έφυγαν από τον χώρο.
Το λέω και το ξαναλέω, τα μασάζ δεν είναι μπουρδέλα. (θάπρεπε να) Είναι άλλη φάση. Αλλά ποιος καταλαβαίνει...
Γενικά ο Έλληνας θέλει να χύνει 2 και 3 φορές σε μια ώρα, και η γκόμενα να κάνει τα πάντα σαν λυσσασμένη από κάβλα μαζί του.
Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Όσα γράφτηκαν ανταποκρίνονται σε μέρος της αλήθειας το πιο μεγάλο μαλλον! Και βέβαια αφορά κυρίως όσες έρχονται για μια αρπαχτή για λίγες μερες και γεια......Έχετε πιάσει ποτε κουβέντα με καποια απο τις “μπαρουτοκαπνισμένες” να σας πούνε τι ζητάνε οι πελάτες? Ακόμη και αν μεζεψετε τις κριτικές όλων θα δείτε ποςο διαφορετικά πράγματα ζητάνε οι συναγωνιστές ..... άλλος κάνει μασαζ στην κοπελα, άλλος θέλει ένα σκληρό γαμηςι και να φύγει, είναι όμως και αλλα πολλα που δεν γράφονται όπως π.χ. Κάποιοι που ζητάνε απο τις κύριες να παίξουν ρόλους, να επουλώσουν πληγές και πολλα αλλα ακόμη.......και πάνω απο ολα αυτά όπως γράφτηκε το καλο μασαζ που φθηνει οσο παει σε συνδυασμό με το καλο πήδημα. Αλλ αυτο είναι απόλυτα σχετικό. Με την απαςιτηση του πελάτη, δηλ ποςο ξερει ο πελάτης απο μασαζ, εχει παει σε σπα, πόση έκπτωση θα κάνει για να πάρει και το πήδημα?
Μεγάλη κουβέντα άνοιξε.....
Καλή χρονια σε ολους με Υγεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom