Συνεχίζει η Κωνσταντίνα στο επάγγελμα;... νομίζω ότι είχε γραφτεί κάτι για εκείνη, αλλά δεν θυμάμαι κιόλας.Μούνδρος η Κωνσταντίνα! Ακόμη και σήμερα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Χάθηκε αυτό το κουκλάκι η Βικτώρια του 38. Είχε ξανασταματήσει. Ας ελπίσουμε ότι θα την ξαναδούμε κάπουΤην Βικτώρια από Καλλιρόης 38 την έχετε πετύχει κάπου αλλού?
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
Τη βρίσκουμε κάπου;Μούνδρος η Κωνσταντίνα! Ακόμη και σήμερα!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
Δυστυχώς όχι πια, απ’ όσο ξέρω…Τη βρίσκουμε κάπου;
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συναγωνιστές. Με Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη για το νέο Έτος στα χειρότερα που έρχονται πολύ γρήγορα !χρόνια πολλά Σε όλους τους συναγωνιστές με πολλές απολαύσεις όποιος και να είναι αυτές για τον καθένα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.004
- Πόντοι
- 42.697
Τι γίνεται δηλ? Έρχεται το Τέλος?????Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συναγωνιστές. Με Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη για το νέο Έτος στα χειρότερα που έρχονται πολύ γρήγορα !
petsokoftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 196
- Πόντοι
- 280
Υπάρχει τίποτα καλό σε nuru στην αθήνα;
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 7.601
- Πόντοι
- 1.056
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Ξέρει κανείς αν παίζει και δωράκι???
Καλημέρα. Ψάχνοντας εδώ μέσα στη μηχανή αναζήτησής του μπορείς να βρεις διάφορα σχόλια για το συγκεκριμένο που αναζητάς. Ψάχνεις & βρίσκεις αρκετά σχόλια αν ναι ή αν όχι.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ξέρει κανείς αν παίζει και δωράκι???
Καλημέρα σε όλους.
Η εικόνα που έχω σχετικά με αυτή τη θεματολογία ότι οι κοπέλες που προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες & όχι υπηρεσίες studios έχουν περιοριστεί.
Είναι ελάχιστες οι κοπέλες που μπορεί να προσφέρουν ένα τυπικό καλό μασάζ με την Extra υπηρεσία.
Έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα έχουν μπερδευτεί ως προς τη βασική διαδικασίας της επίσκεψης του πελάτη. Ο πελάτης έχει μπερδέψει τις υπηρεσίες ενός studio με ένα χώρο massage & των extra του.
Βέβαια & στο μυαλό των περισσότερων κοριτσιών έχουν τις υπηρεσίες ενός οίκου ανοχής & studios.
Βέβαια & στα δύο υπηρεσίες εμπεριέχουν sex, αλλά εκτιμώ ότι είναι κάτι διαφορετικό.
Δεν ξέρω αν διατυπώνω σωστά τη σκέψη μου, θα ήθελα & τις δικές σας σκέψεις.
Καλό υπόλοιπο ημέρας.
Η εικόνα που έχω σχετικά με αυτή τη θεματολογία ότι οι κοπέλες που προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες & όχι υπηρεσίες studios έχουν περιοριστεί.
Είναι ελάχιστες οι κοπέλες που μπορεί να προσφέρουν ένα τυπικό καλό μασάζ με την Extra υπηρεσία.
Έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα έχουν μπερδευτεί ως προς τη βασική διαδικασίας της επίσκεψης του πελάτη. Ο πελάτης έχει μπερδέψει τις υπηρεσίες ενός studio με ένα χώρο massage & των extra του.
Βέβαια & στο μυαλό των περισσότερων κοριτσιών έχουν τις υπηρεσίες ενός οίκου ανοχής & studios.
Βέβαια & στα δύο υπηρεσίες εμπεριέχουν sex, αλλά εκτιμώ ότι είναι κάτι διαφορετικό.
Καλό υπόλοιπο ημέρας.
Καλημέρα σε όλους.
Καλό υπόλοιπο ημέρας.
έτσι είναι .
ελάχιστη προσφορά , που συνεχώς μειώνεται , έως εξαφανίσεως.
Νομίζω ότι προσφορά υπάρχει αλλά με λάθος τρόπο υπηρεσιών όπως & ως προς τη ποιότητα. Βέβαια αυτό που είναι βασικό είναι η ποιότητα. Άλλο η όλη εικόνα του μασάζ & άλλο η σκέτη υπηρεσία του σεξ. Αρκετοί έως περισσότεροι πάνε μόνο για το σέξ. Αυτό βέβαια μπορούν να το βρούν & σε ένα studio.έτσι είναι .
ελάχιστη προσφορά , που συνεχώς μειώνεται , έως εξαφανίσεως.
ναι , συμφωνώ.Νομίζω ότι προσφορά υπάρχει αλλά με λάθος τρόπο υπηρεσιών όπως & ως προς τη ποιότητα. Βέβαια αυτό που είναι βασικό είναι η ποιότητα. Άλλο η όλη εικόνα του μασάζ & άλλο η σκέτη υπηρεσία του σεξ. Αρκετοί έως περισσότεροι πάνε μόνο για το σέξ. Αυτό βέβαια μπορούν να το βρούν & σε ένα studio.
υπηρεσίες στούντιο , με ψευδώνυμο .
μασάζ σχεδόν ανύπαρκτο.
καλό μασάζ? ίσως πουθενά .
προφανώς η ζήτηση που δημιουργούμε ,
δεν αρκεί για να συντηρήσει μια αγορά .
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Οπως τα λες ειναι με τις Λατινες να λουφαρουν απο το μασαζ .Υπαρχη ενας μυθος οτι στα μασαζ ειναι καλυτερα γιατι στα 60 ευρω εχεις 30 λεπτα χρονο,ενω στα στουντιο 15-20 λεπτα.Τα κοριτσια του μασαζ δεν ειναι τοσο εμφανισημα οσο τα κοριτσια των στουντιο τα οποια ειναι μοντελα και μουναρες!Νομίζω ότι προσφορά υπάρχει αλλά με λάθος τρόπο υπηρεσιών όπως & ως προς τη ποιότητα. Βέβαια αυτό που είναι βασικό είναι η ποιότητα. Άλλο η όλη εικόνα του μασάζ & άλλο η σκέτη υπηρεσία του σεξ. Αρκετοί έως περισσότεροι πάνε μόνο για το σέξ. Αυτό βέβαια μπορούν να το βρούν & σε ένα studio.
Είναι ζήτημα προτεραιοτήτων. Πώς τις ιεραρχειί κανείςΟπως τα λες ειναι με τις Λατινες να λουφαρουν απο το μασαζ .Υπαρχη ενας μυθος οτι στα μασαζ ειναι καλυτερα γιατι στα 60 ευρω εχεις 30 λεπτα χρονο,ενω στα στουντιο 15-20 λεπτα.Τα κοριτσια του μασαζ δεν ειναι τοσο εμφανισημα οσο τα κοριτσια των στουντιο τα οποια ειναι μοντελα και μουναρες!
Τι έχει τη μεγαλύτερη σημασία για τον καθένα
Όμορφο πρόσωπο , όμορφο σώμα, νιάτα, χρήση χρόνου, αξιοποίηση χρόνου, υπηρεσίες και μάλιστα να ταιριάζουν στο στυλ του καθενός, extraδάκια, κτλ.
Με ενδιαφέρει το συνολικό πακέτο
Επίσης ακόμα και για τον ίδιο άνθρωπο πολλές φορές οι στόχοι σε κάθε επίσκεψη μπορεί να αλλάζουν
Όλα αυτά και κάποια άλλα πιθανόν κάποιο ρόλο για την απόφαση που παίρνει κανείς κάθε φορά το πού θα πάει
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Συμφωνώ και επαυξάνω.Έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα έχουν μπερδευτεί ως προς τη βασική διαδικασίας της επίσκεψης του πελάτη. Ο πελάτης έχει μπερδέψει τις υπηρεσίες ενός studio με ένα χώρο massage & των extra του.
Πιστεύω ότι σε αυτό φταίμε κι εμείς οι πελάτες.
Δεν ασχολούμαστε με την ποιοτική διαφορά, μόνο πώς θα προλάβουμε να ρίξουμε 2 μπαλάκια σε 45 λεπτά.
Έχω γνωρίσει κοπέλες που κάλυπταν τις δικές μου προδιαγραφές εμφάνισης, στυλ, καθαριότητας κλπ. που επειδή δεν ήταν πορνοσταρ στο κρεβάτι και δεν σε τσιμπουκώναν με το που σε βλέπαν, πήραν κακές κριτικές και έφυγαν από τον χώρο.
Το λέω και το ξαναλέω, τα μασάζ δεν είναι μπουρδέλα. (θάπρεπε να) Είναι άλλη φάση. Αλλά ποιος καταλαβαίνει...
Γενικά ο Έλληνας θέλει να χύνει 2 και 3 φορές σε μια ώρα, και η γκόμενα να κάνει τα πάντα σαν λυσσασμένη από κάβλα μαζί του.
Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα...
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Όσα γράφτηκαν ανταποκρίνονται σε μέρος της αλήθειας το πιο μεγάλο μαλλον! Και βέβαια αφορά κυρίως όσες έρχονται για μια αρπαχτή για λίγες μερες και γεια......Έχετε πιάσει ποτε κουβέντα με καποια απο τις “μπαρουτοκαπνισμένες” να σας πούνε τι ζητάνε οι πελάτες? Ακόμη και αν μεζεψετε τις κριτικές όλων θα δείτε ποςο διαφορετικά πράγματα ζητάνε οι συναγωνιστές ..... άλλος κάνει μασαζ στην κοπελα, άλλος θέλει ένα σκληρό γαμηςι και να φύγει, είναι όμως και αλλα πολλα που δεν γράφονται όπως π.χ. Κάποιοι που ζητάνε απο τις κύριες να παίξουν ρόλους, να επουλώσουν πληγές και πολλα αλλα ακόμη.......και πάνω απο ολα αυτά όπως γράφτηκε το καλο μασαζ που φθηνει οσο παει σε συνδυασμό με το καλο πήδημα. Αλλ αυτο είναι απόλυτα σχετικό. Με την απαςιτηση του πελάτη, δηλ ποςο ξερει ο πελάτης απο μασαζ, εχει παει σε σπα, πόση έκπτωση θα κάνει για να πάρει και το πήδημα?
Μεγάλη κουβέντα άνοιξε.....
Καλή χρονια σε ολους με Υγεια!
Μεγάλη κουβέντα άνοιξε.....
Καλή χρονια σε ολους με Υγεια!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1