χωρις εσωρουχο, με πετσετα που διορθωνε τακτικοτατα, και χωρις ελπιδα για μελλον. αλλα ας πει και καποιος αλλος να εχει εμεπιρια με αυτηΜε εσωρουχο ή χωρις?
Ενιιωσες τιποτα θετικο για το μελλον ή ουτε αυτο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.421
- Πόντοι
- 3.246
έχει πολύ καυλιάρα κόρη πάντως!χωρις εσωρουχο, με πετσετα που διορθωνε τακτικοτατα, και χωρις ελπιδα για μελλον. αλλα ας πει και καποιος αλλος να εχει εμεπιρια με αυτη
γιααααααα δωσε. χαχαχα. της συνομοταξιας το γαλακτος?έχει πολύ καυλιάρα κόρη πάντως!
Τι εννοεις?ειναι εκει στο χωρο?έχει πολύ καυλιάρα κόρη πάντως!
Επανήλθε η γυμνάστρια, είναι η ίδια; Είχα περάσει μαζί της πολύ καλά και θυμάμαι, που μου είχε πει ότι σχεδίαζε να μικρύνει λίγο το στήθος της γιατί ήταν πολύ μεγάλο και πονούσε η πλάτη της! Στο team της Ζάνα, λοιπόν...Υπαρχει και η Σόφη στο Στουρνάρη με πρόσφατο μαζεμένο στηθος (απο 5.5 σε 4σαροπενταρι). Σημαντικό αβαντάζ το πολυ καλο μασαζ! Ελληνίδα!
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.674
- Πόντοι
- 736
Από σώμα γενικά λέει τπτ;Επανήλθε η γυμνάστρια, είναι η ίδια; Είχα περάσει μαζί της πολύ καλά και θυμάμαι, που μου είχε πει ότι σχεδίαζε να μικρύνει λίγο το στήθος της γιατί ήταν πολύ μεγάλο και πονούσε η πλάτη της! Στο team της Ζάνα, λοιπόν...
Όταν είχα βρεθεί μαζί της, ήταν μία χαρά το σώμα της και πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο...Αν είναι, φυσικά, αυτή που φαντάζομαι...Από σώμα γενικά λέει τπτ;
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.674
- Πόντοι
- 736
Αν μάθεις τπτ ενημέρωσε μιας και δεν έχω επισκεφτεί ποτέ τον οίκο ! Δεν έχω ιδέα αν αξίζει γενικά !Όταν είχα βρεθεί μαζί της, ήταν μία χαρά το σώμα της και πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο...Αν είναι, φυσικά, αυτή που φαντάζομαι...
Nteminio(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 850
- Πόντοι
- 990
Εχεις κανει την επισκεψη σου αδελφε δηλαδη; Προτεινης για ενα ραντεβου;και οι δυο μικρες λεπτες μαυρομαλλες με ορεξη
panathasta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Έχουν κρεβάτι κανονικό ή μόνο μασαζ κρέβατιΑφού σου λέω ήταν σχεδόν ραντεβού στα τυφλά.
Πέρναγα από κάτω, ανέβηκα να δω μήπως ήταν η Ουκρανή (μάλλον η Ναταλία) ή η Χριστίνα.
Η Χριστίνα δεν πέρναγε γιατί είχε επισκέψεις από Ρώσους, η Ιουλία ήταν απασχολημένη και πήρα το μικρό πρόγραμμα των 60 € για να γνωρίσω την Άννα που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα στο μισοσκόταδο.
Τελικά όχι απλά δεν το μετάνιωσα αλλά πέρασα και καλά.
Και θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία.
Βασικό και αυτόΈχουν κρεβάτι κανονικό ή μόνο μασαζ κρέβατι
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Αυτή είναι....Όταν είχα βρεθεί μαζί της, ήταν μία χαρά το σώμα της και πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο...Αν είναι, φυσικά, αυτή που φαντάζομαι...
Εχει ανανεωση το μαγαζι και ναι η συνεδρια τελεια ορεξατη και ομορφη απο νεες στην ηλικια αλλα και στο χωρο,,,,,,,Εχεις κανει την επισκεψη σου αδελφε δηλαδη; Προτεινης για ενα ραντεβου;
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.374
- Πόντοι
- 456
Έχει και καναπέ. Κρεβάτι όχι.Έχουν κρεβάτι κανονικό ή μόνο μασαζ κρέβατι
Δεν έχει κανονικά κρεβάτια αυτοί.Έχουν κρεβάτι κανονικό ή μόνο μασαζ κρέβατι
Βασικά κανονικά κρεβατια έχουν το 40 42 το 23 και το 108
Έχει και καναπέ. Κρεβάτι ό
αα φορανε και σκουφακια αγιου βασιλη χαχαχαχαΕμφανισιακά τι λένε;
έχει ανοίξει!!Συναγωνιστές, το Καρόλου 28 -VIP άνοιξε κανονικά, δουλεύει;
και δουλεύει η Μαίρη με κοντά μαλλιά και πολλά τατού
αλλά ξέρει κάποιος τι υπηρεσίες προσφέρει;;;;;;
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Μόνο η Μαίρη είναι εκεί?έχει ανοίξει!!
και δουλεύει η Μαίρη με κοντά μαλλιά και πολλά τατού
αλλά ξέρει κάποιος τι υπηρεσίες προσφέρει;;;;;;
Τέτοια gilf δύσκολο να βρεθεί...Αλλά αν δεις κάτι πες και από εδω ...Υπαρχει κανα μερος με καμια μεγαλη σαν αυτη; Ας ειναι σαραβαλο αλλα με μεγαλα βυζια.
Εσυ το ζητησες...να ξερεις οτι δεν εχω περασει αλλα τα βυζια τα ειδα ηταν τεραστια πανω απο τα ρουχα. Στην Καλλιθεα πισω απο το ΙΚΑ στη ΔαβακηΥπαρχει κανα μερος με καμια μεγαλη σαν αυτη; Ας ειναι σαραβαλο αλλα με μεγαλα βυζια.
Ελα μαναρι μου ..Αθηνα 47 χρονων δεχεται ραντεβου στον χωρο της κεντρο ... - Love List
Κανουμε τα ολα παντα μαζι στο κρεβατι μου….μεσα στις βυζαρες μου θα ξεχασεις ποιος εισαι…. Κανουμε τα ολα παντα μαζι στο κρεβατι μου… 6980391827 Αθηνα […]
www.lovelist.com.gr
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις