ONEIRO MASSAGE & SPA
www.oneiromassage.gr
Μάρνης 28
Μπορεί να γλέντήσουν οι άλλοι όμως, πού ξέρεις τι σε περιμένει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...Δεν γλεντας με 70€ για 1,5 ώρα..
προσπαθω να κανω το κασκαντεριλικι καιρο αλλα ολο full ειναιΞέρει κανείς τι παίζει με marina koval; Μου βγαίνει στο ινστα και της έστειλα μνμ, 1,5ωρα ώρα στα 70€ μου είπε. Ξέρει κανεις σε ποια κατηγορία ανήκει;
Αυτή η κατσαρομάλλα με το μακρύ μαλλί (ξανθοκόκκινα), ξέρουμε ποια είναι?ONEIRO MASSAGE & SPA
www.oneiromassage.gr
Μάρνης 28
Η γνωστή Ιουλία..Αυτή η κατσαρομάλλα με το μακρύ μαλλί (ξανθοκόκκινα), ξέρουμε ποια είναι?
Επίσης τι κόστος έχει το πρόγραμμα στο μαγαζί?
Σ' ευχαριστώ. Αλλά αν είναι για μόνη της, φαντάζομαι η τιμή είναι μιρκότερη (60?)Η γνωστή Ιουλία..
Στα 80-1 ώρα για 2 τεμάχια..
Τεμάχια εννοεί γύρους σεξ!Σ' ευχαριστώ. Αλλά αν είναι για μόνη της, φαντάζομαι η τιμή είναι μιρκότερη (60?)
Ααα, οκ, σ' ευχαριστώ...Τεμάχια εννοεί γύρους σεξ!
80 δυο φορες
60 μια φορά
Μόνο ιδιωτικά φιλε σε one-one πρέπει να σε ξερει.....ζητά πληροφορία απο το Συγγρου 108Γνωρίζει κάποιος αν παίζει η Ρωσίδα μιλφαρα Λάουρα;
Εμφανισιακά τι λένε;Τεμαχια 2 και στις 2 νεες σουπερ μια μια χωριστα αλλα και μαζι Αλεσια Λινα,, στη Σουλιου,,, και μαλιστα χωρις προυπηρεσια σε τετοιο μαγαζι ,,, οι ομορφιες της πρωταρας,,,, απολαυση
και οι δυο μικρες λεπτες μαυρομαλλες με ορεξηΕμφανισιακά τι λένε;
Η Βίκυ είναι από το diamond .Αυτή η καινούργια Βερόνικα στο IRIS της Αλινάρας μου μοιάζει για την Βίκυ από Diamonds
ειναι καθαρο μασαζ λομυ λομυ. φοραει ρουχα. κανει με πετσετα στα επιμαχα, ουτε καν περναει για αγγιγματα. στο τελος της ξεφουρνισα για εκτονωση , χαλαρωση και ηταν αρνητικη καθετη.Καλά σίγουρα, τα 70€ μπορεί να είναι η αρχική και μετά να πληρώνεις τα εξτρα. Το θέμα είναι προχωράει σε εξτρα ή είναι μονο μασαζ; Αν έχεις κανείς εικόνα να μας πει
Με εσωρουχο ή χωρις?ειναι καθαρο μασαζ λομυ λομυ. φοραει ρουχα. κανει με πετσετα στα επιμαχα, ουτε καν περναει για αγγιγματα. στο τελος της ξεφουρνισα για εκτονωση , χαλαρωση και ηταν αρνητικη καθετη.