manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.078
- Πόντοι
- 371
ειναι δυνατη στα πνευστα.... πληροφοριακακαλησπερα,,, η ζωη στη Σουλιου νεα στο χωρο η δουλευε αλλου,,, εχει κανενας αποψη ;
ειναι δυνατη στα πνευστα.... πληροφοριακακαλησπερα,,, η ζωη στη Σουλιου νεα στο χωρο η δουλευε αλλου,,, εχει κανενας αποψη ;
Εχουν φυγει ολες οι κοπελες, βρηκα την Μαργκο στο Κωνσταντινουπολεως 128Τι εννοείς ένα ανακάτεμα? 2 φορές κάποια Σάββατο που έχω πάρει έχουν μια κοπέλα μόνο, μια Γιάννα
ΈΛΑ ΡΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΚΟ ΣΕ ΣΤΟΥ? ΜΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑ?Εχουν φυγει ολες οι κοπελες, βρηκα την Μαργκο στο Κωνσταντινουπολεως 128
μαργκοΈΛΑ ΡΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΚΟ ΣΕ ΣΤΟΥ? ΜΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑ?
πρωτοτύπησε βλέπω!μαργκο
στουντέλο?Το 128 το θεωρούμε στούντιο;
20 ή 50€?στουντέλο?
Μασαζοστουντελο....στουντέλο?
Μια φορά στο παρελθόν είχα μπειΤο 128 το θεωρούμε στούντιο;
Καλημέρα αν έχετε προσωπική άποψη μάλλον παραγνωρίσατε αν σας το χουνε πει ότι την έχουνε δει σας έχουνε πει λάθος κσι σας έχουνε πληροφορίσει. Γιατί πριν λίγα λεπτά μίλησα εγώ με τη ζωή και η ζωή είναι στην κρήτη και για τη ενημέρωση σας . Προς όλους τους κυριους στη 22 δεκεμβρίου θα δουλεύει στο μέδουσα. Αρα είναι παραπληροφόρηση ότι είναι στην αθήνα η ζωή η TANTRAZOE εκτός αν είναι διαφημιστικό κόλπο. Αρα η ζωή θα είναι αθήνα και θα δουλεύει και πάλι στο χώρο μας στο μέδουσα 22 δεκέμβρηMεταγραφή ? ... Zωή υπάρχει - ως πόρτα και κοπέλα - στο Σινωπης _ και η γνωστή παλιά Tantrazoe κλπ
εδωσε δυο εκδοχες ο συναδελφος νομιζω σωστα,,?Καλημέρα αν έχετε προσωπική άποψη μάλλον παραγνωρίσατε αν σας το χουνε πει ότι την έχουνε δει σας έχουνε πει λάθος κσι σας έχουνε πληροφορίσει. Γιατί πριν λίγα λεπτά μίλησα εγώ με τη ζωή και η ζωή είναι στην κρήτη και για τη ενημέρωση σας . Προς όλους τους κυριους στη 22 δεκεμβρίου θα δουλεύει στο μέδουσα. Αρα είναι παραπληροφόρηση ότι είναι στην αθήνα η ζωή η TANTRAZOE εκτός αν είναι διαφημιστικό κόλπο. Αρα η ζωή θα είναι αθήνα και θα δουλεύει και πάλι στο χώρο μας στο μέδουσα 22 δεκέμβρη
Καλησπέρα, στην παρέα. Έχετε να μου προτείνετε μασατζίδικο στο κέντρο Αθήνας που να έχει κοπέλα με ΜΕΓΑΛΟ στήθος;
Ευχαριστώ.
Υπαρχει και η Σόφη στο Στουρνάρη με πρόσφατο μαζεμένο στηθος (απο 5.5 σε 4σαροπενταρι). Σημαντικό αβαντάζ το πολυ καλο μασαζ! Ελληνίδα!Καλησπέρα, στην παρέα. Έχετε να μου προτείνετε μασατζίδικο στο κέντρο Αθήνας που να έχει κοπέλα με ΜΕΓΑΛΟ στήθος;
Ευχαριστώ.