Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα, στην παρέα. Έχετε να μου προτείνετε μασατζίδικο στο κέντρο Αθήνας που να έχει κοπέλα με ΜΕΓΑΛΟ στήθος;
Ευχαριστώ.
Aλίνα από Πολωνία ,στη Σολωμού 70.

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
256
Πόντοι
20
Λιακάδα σήμερα Και πριν επανέλθει κακοκαιρία τσάρκα στην Σουλίου και προς μεγάλη μου έκπληξη θετική είχε απαρτία πέντε κοπέλες ζωή δανάη Εύα Τζένη Και φυσικά Ελένη που επέλεξα διπλό με την ζουμερή Δανάη και έφυγα ανανεωμένους ωραία επιλογή Χωρίς μα και μου και με άνεση χρόνου στην ώρα Παρότι είμαι τακτικός πελάτης σήμερα είχε ιδιαίτερη ποικιλία καλό βόλι σε όλους

Tsotso_Gelato

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς αν η Μαίρη που δούλευε Αχαρνών 85 κ Αγίου Πέτρου 7, δουλεύει τώρα σε μασατζιδικο στο Περιστέρι ?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Χθεσινή βόλτα στο Εθναρχου, βρήκα πάρκινγκ ακριβώς απ εξω όποτε το θεώρησα μήνυμα .......ο χώρος πολυ καλός και καθαρός, για τα κοριτσια ισχύει ότι έχουμε πει επανειλημμένως......
Αυτο που αξίζει αναφοράς είναι το κλίμα φροντίδας και το παρεΐστικο, δηλ. Ηταν όλες μαζί στην έξοδο να κάνουν αστεία και να με ευχαριστήσουν.....

Nikc22

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
17
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα!ξέρει κανείς που βρίσκεται η Ελπίδα και η Μαρίνα από Σ80?

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Χθεσινή βόλτα στο Εθναρχου, βρήκα πάρκινγκ ακριβώς απ εξω όποτε το θεώρησα μήνυμα .......ο χώρος πολυ καλός και καθαρός, για τα κοριτσια ισχύει ότι έχουμε πει επανειλημμένως......
Αυτο που αξίζει αναφοράς είναι το κλίμα φροντίδας και το παρεΐστικο, δηλ. Ηταν όλες μαζί στην έξοδο να κάνουν αστεία και να με ευχαριστήσουν.....
Στα συν του μαγαζιού αυτού είναι και η Άννα η υποδοχή .
Σε όλα της σούπερ...:thumbsup:

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.651
Πόντοι
736

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Πέρασμα Παρασκευή απόγευμα από τα Μαυσωλεία της Μάρνης, Πλατείας Βικτωριας κ περιχώρων ..

Στην Γκαλινα (ΜΠ6, δεν ήταν εκεί η ίδια ..) ήταν κλασσικά η Λάνα, μια Ρωξάνη κ υποδοχή η ζουμερή Αναστασία..

Στην Νάντια (Γ'59) σεριφισα η ίδια και διαθέσιμες η Μαργκώ, Μαρία (skinny) και μια γεματουλα (δεν θυμαμαι το ονομα της κ ουτε την ειχα ξαναματαδει εκει περα).

Στο Μάρνης 28, υποδοχή με φόρμες η Χριστίνα, η Τζούλια στο δωμάτιο και παρέλαση επίσης η Άννα.

Κάποτε διαβάζαμε και καμία περατζάδα από κανέναν συναγωνιστή..

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Πέρασμα Παρασκευή απόγευμα από τα Μαυσωλεία της Μάρνης, Πλατείας Βικτωριας κ περιχώρων ..

Στην Γκαλινα (ΜΠ6, δεν ήταν εκεί η ίδια ..) ήταν κλασσικά η Λάνα, μια Ρωξάνη κ υποδοχή η ζουμερή Αναστασία..

Στην Νάντια (Γ'59) σεριφισα η ίδια και διαθέσιμες η Μαργκώ, Μαρία (skinny) και μια γεματουλα (δεν θυμαμαι το ονομα της κ ουτε την ειχα ξαναματαδει εκει περα).

Στο Μάρνης 28, υποδοχή με φόρμες η Χριστίνα, η Τζούλια στο δωμάτιο και παρέλαση επίσης η Άννα.

Κάποτε διαβάζαμε και καμία περατζάδα από κανέναν συναγωνιστή..
Πρόσφατη επίσκεψη στην Άννα στο Μάρνης 28 με πολύ καλές εντυπώσεις.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Νομίζω στο γειτονικό ανάλογο σαητ ανεβάζουν στις ενημερώσεις μασαζ μια Αννα από Μάρνης 28 αλλά δν ε ξέρω αν είναι αυτη!
Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα ψάξει αλλά τώρα είδα ότι κάνει full.

Μελαχρινή, μέτριο ανάστημα, λεπτά πόδια, πολύ ωραίο στήθος και πρόσωπο για μένα μια χαρά.

Είναι πιθανό οι φωτογραφίες να είναι δικές της (ελαφρά επεξεργασμένες).

Γενικά όποτε έχω πάει σε αυτό το μαγαζί έχω μείνει ευχαριστημένος.

Και με τη Χριστίνα και με μία Ουκρανή που ήταν εκεί όταν έλειπε η Χριστίνα.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα ψάξει αλλά τώρα είδα ότι κάνει full.

Μελαχρινή, μέτριο ανάστημα, λεπτά πόδια, πολύ ωραίο στήθος και πρόσωπο για μένα μια χαρά.

Είναι πιθανό οι φωτογραφίες να είναι δικές της (ελαφρά επεξεργασμένες).

Γενικά όποτε έχω πάει σε αυτό το μαγαζί έχω μείνει ευχαριστημένος.

Και με τη Χριστίνα και με μία Ουκρανή που ήταν εκεί όταν έλειπε η Χριστίνα.
Σε σένα δλδ δεν έκανε φουλ; Επίσης 80€ μια ώρα δυο εκτονώσεις;

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Σε σένα δλδ δεν έκανε φουλ; Επίσης 80€ μια ώρα δυο εκτονώσεις;
Αφού σου λέω ήταν σχεδόν ραντεβού στα τυφλά.

Πέρναγα από κάτω, ανέβηκα να δω μήπως ήταν η Ουκρανή (μάλλον η Ναταλία) ή η Χριστίνα.

Η Χριστίνα δεν πέρναγε γιατί είχε επισκέψεις από Ρώσους, η Ιουλία ήταν απασχολημένη και πήρα το μικρό πρόγραμμα των 60 € για να γνωρίσω την Άννα που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα στο μισοσκόταδο.

Τελικά όχι απλά δεν το μετάνιωσα αλλά πέρασα και καλά.

Και θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Αφού σου λέω ήταν σχεδόν ραντεβού στα τυφλά.

Πέρναγα από κάτω, ανέβηκα να δω μήπως ήταν η Ουκρανή (μάλλον η Ναταλία) ή η Χριστίνα.

Η Χριστίνα δεν πέρναγε γιατί είχε επισκέψεις από Ρώσους, η Ιουλία ήταν απασχολημένη και πήρα το μικρό πρόγραμμα των 60 € για να γνωρίσω την Άννα που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα στο μισοσκόταδο.

Τελικά όχι απλά δεν το μετάνιωσα αλλά πέρασα και καλά.

Και θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία.
Ευχαριστώ φιλαράκι ‘

gletzes

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τι παίζει με marina koval; Μου βγαίνει στο ινστα και της έστειλα μνμ, 1,5ωρα ώρα στα 70€ μου είπε. Ξέρει κανεις σε ποια κατηγορία ανήκει;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Ξέρει κανείς τι παίζει με marina koval; Μου βγαίνει στο ινστα και της έστειλα μνμ, 1,5ωρα ώρα στα 70€ μου είπε. Ξέρει κανεις σε ποια κατηγορία ανήκει;
Δεν γλεντας με 70€ για 1,5 ώρα..

gletzes

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Καλά σίγουρα, τα 70€ μπορεί να είναι η αρχική και μετά να πληρώνεις τα εξτρα. Το θέμα είναι προχωράει σε εξτρα ή είναι μονο μασαζ; Αν έχεις κανείς εικόνα να μας πει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom