Εδώ τι παίζει μάγκες ; Login • Instagram
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 3.846
Aλίνα από Πολωνία ,στη Σολωμού 70.Καλησπέρα, στην παρέα. Έχετε να μου προτείνετε μασατζίδικο στο κέντρο Αθήνας που να έχει κοπέλα με ΜΕΓΑΛΟ στήθος;
Ευχαριστώ.
Λιακάδα σήμερα Και πριν επανέλθει κακοκαιρία τσάρκα στην Σουλίου και προς μεγάλη μου έκπληξη θετική είχε απαρτία πέντε κοπέλες ζωή δανάη Εύα Τζένη Και φυσικά Ελένη που επέλεξα διπλό με την ζουμερή Δανάη και έφυγα ανανεωμένους ωραία επιλογή Χωρίς μα και μου και με άνεση χρόνου στην ώρα Παρότι είμαι τακτικός πελάτης σήμερα είχε ιδιαίτερη ποικιλία καλό βόλι σε όλους
Tsotso_Gelato
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς αν η Μαίρη που δούλευε Αχαρνών 85 κ Αγίου Πέτρου 7, δουλεύει τώρα σε μασατζιδικο στο Περιστέρι ?
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Χθεσινή βόλτα στο Εθναρχου, βρήκα πάρκινγκ ακριβώς απ εξω όποτε το θεώρησα μήνυμα .......ο χώρος πολυ καλός και καθαρός, για τα κοριτσια ισχύει ότι έχουμε πει επανειλημμένως......
Αυτο που αξίζει αναφοράς είναι το κλίμα φροντίδας και το παρεΐστικο, δηλ. Ηταν όλες μαζί στην έξοδο να κάνουν αστεία και να με ευχαριστήσουν.....
Αυτο που αξίζει αναφοράς είναι το κλίμα φροντίδας και το παρεΐστικο, δηλ. Ηταν όλες μαζί στην έξοδο να κάνουν αστεία και να με ευχαριστήσουν.....
Στα συν του μαγαζιού αυτού είναι και η Άννα η υποδοχή .Χθεσινή βόλτα στο Εθναρχου, βρήκα πάρκινγκ ακριβώς απ εξω όποτε το θεώρησα μήνυμα .......ο χώρος πολυ καλός και καθαρός, για τα κοριτσια ισχύει ότι έχουμε πει επανειλημμένως......
Σε όλα της σούπερ...
El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.651
- Πόντοι
- 736
Οι πληροφορίες μου λένε ότι σταμάτησε..Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει καποιος σε ποιο μασατζιδικο βρίσκεται η βικτωρια η Ρωσίδα Μιλφ που ήταν στο delight 7 Φραντζή;
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.919
- Πόντοι
- 7.815
Πέρασμα Παρασκευή απόγευμα από τα Μαυσωλεία της Μάρνης, Πλατείας Βικτωριας κ περιχώρων ..
Στην Γκαλινα (ΜΠ6, δεν ήταν εκεί η ίδια ..) ήταν κλασσικά η Λάνα, μια Ρωξάνη κ υποδοχή η ζουμερή Αναστασία..
Στην Νάντια (Γ'59) σεριφισα η ίδια και διαθέσιμες η Μαργκώ, Μαρία (skinny) και μια γεματουλα (δεν θυμαμαι το ονομα της κ ουτε την ειχα ξαναματαδει εκει περα).
Στο Μάρνης 28, υποδοχή με φόρμες η Χριστίνα, η Τζούλια στο δωμάτιο και παρέλαση επίσης η Άννα.
Κάποτε διαβάζαμε και καμία περατζάδα από κανέναν συναγωνιστή..
Στην Γκαλινα (ΜΠ6, δεν ήταν εκεί η ίδια ..) ήταν κλασσικά η Λάνα, μια Ρωξάνη κ υποδοχή η ζουμερή Αναστασία..
Στην Νάντια (Γ'59) σεριφισα η ίδια και διαθέσιμες η Μαργκώ, Μαρία (skinny) και μια γεματουλα (δεν θυμαμαι το ονομα της κ ουτε την ειχα ξαναματαδει εκει περα).
Στο Μάρνης 28, υποδοχή με φόρμες η Χριστίνα, η Τζούλια στο δωμάτιο και παρέλαση επίσης η Άννα.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Πρόσφατη επίσκεψη στην Άννα στο Μάρνης 28 με πολύ καλές εντυπώσεις.Πέρασμα Παρασκευή απόγευμα από τα Μαυσωλεία της Μάρνης, Πλατείας Βικτωριας κ περιχώρων ..
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Από σώμα ότι βλέπουμε φωτο;Πρόσφατη επίσκεψη στην Άννα στο Μάρνης 28 με πολύ καλές εντυπώσεις.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Υπάρχει φώτο κάπου;Από σώμα ότι βλέπουμε φωτο;
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Νομίζω στο γειτονικό ανάλογο σαητ ανεβάζουν στις ενημερώσεις μασαζ μια Αννα από Μάρνης 28 αλλά δν ε ξέρω αν είναι αυτη!Υπάρχει φώτο κάπου;
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα ψάξει αλλά τώρα είδα ότι κάνει full.Νομίζω στο γειτονικό ανάλογο σαητ ανεβάζουν στις ενημερώσεις μασαζ μια Αννα από Μάρνης 28 αλλά δν ε ξέρω αν είναι αυτη!
Μελαχρινή, μέτριο ανάστημα, λεπτά πόδια, πολύ ωραίο στήθος και πρόσωπο για μένα μια χαρά.
Είναι πιθανό οι φωτογραφίες να είναι δικές της (ελαφρά επεξεργασμένες).
Γενικά όποτε έχω πάει σε αυτό το μαγαζί έχω μείνει ευχαριστημένος.
Και με τη Χριστίνα και με μία Ουκρανή που ήταν εκεί όταν έλειπε η Χριστίνα.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Σε σένα δλδ δεν έκανε φουλ; Επίσης 80€ μια ώρα δυο εκτονώσεις;Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα ψάξει αλλά τώρα είδα ότι κάνει full.
Μελαχρινή, μέτριο ανάστημα, λεπτά πόδια, πολύ ωραίο στήθος και πρόσωπο για μένα μια χαρά.
Είναι πιθανό οι φωτογραφίες να είναι δικές της (ελαφρά επεξεργασμένες).
Γενικά όποτε έχω πάει σε αυτό το μαγαζί έχω μείνει ευχαριστημένος.
Και με τη Χριστίνα και με μία Ουκρανή που ήταν εκεί όταν έλειπε η Χριστίνα.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Αφού σου λέω ήταν σχεδόν ραντεβού στα τυφλά.Σε σένα δλδ δεν έκανε φουλ; Επίσης 80€ μια ώρα δυο εκτονώσεις;
Πέρναγα από κάτω, ανέβηκα να δω μήπως ήταν η Ουκρανή (μάλλον η Ναταλία) ή η Χριστίνα.
Η Χριστίνα δεν πέρναγε γιατί είχε επισκέψεις από Ρώσους, η Ιουλία ήταν απασχολημένη και πήρα το μικρό πρόγραμμα των 60 € για να γνωρίσω την Άννα που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα στο μισοσκόταδο.
Τελικά όχι απλά δεν το μετάνιωσα αλλά πέρασα και καλά.
Και θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Ευχαριστώ φιλαράκι ‘Αφού σου λέω ήταν σχεδόν ραντεβού στα τυφλά.
Πέρναγα από κάτω, ανέβηκα να δω μήπως ήταν η Ουκρανή (μάλλον η Ναταλία) ή η Χριστίνα.
Η Χριστίνα δεν πέρναγε γιατί είχε επισκέψεις από Ρώσους, η Ιουλία ήταν απασχολημένη και πήρα το μικρό πρόγραμμα των 60 € για να γνωρίσω την Άννα που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα στο μισοσκόταδο.
Τελικά όχι απλά δεν το μετάνιωσα αλλά πέρασα και καλά.
Και θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία.
Δεν γλεντας με 70€ για 1,5 ώρα..Ξέρει κανείς τι παίζει με marina koval; Μου βγαίνει στο ινστα και της έστειλα μνμ, 1,5ωρα ώρα στα 70€ μου είπε. Ξέρει κανεις σε ποια κατηγορία ανήκει;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66