Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Mα κι εγω ειχα καιρο να παω.....Κι οπωs ημουνα στη δουλεια  σκαστοs πηγα σημερα.......Πρωι πρωι σχετικα...Τρομαξανε αι "νοσοκομαι"....Δεν εχουν ερθει ολεs με πληροφορησε η "σεριφισα"...Δεν πειραζει φερε να δουμε οτι εχειs.......Εφερε Μαριανα,  Μαρια και μια μιλφ με κοντο μαλλι και κατι σαν τανγκα....Μου ψιθυρισε το ονομα τηs , αναθεμα κι αν το ακουσα....Δεν ταλεγε και καλα τα Ελληνικα......80 στανταρ  και πληρωσα στο τελοs...Η σεριφισα οχι  ...δεν ειναι γρια καστανη ειναι ...καλουτσικη και για ενα πιτσιλισμα αν καθοτανε......Ευγενικια παντωs...80 φουλ ...πηρα φουλ  για τα αλλα δεν ξερω...

Α!!!Δηλαδή φίλε μου ωραία πέρασες! :2funny: !!!Τελικά,τι ώρα πήγες γιατί παραξενεύομαι που δεν είδες πολλές?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Α!!!Δηλαδή φίλε μου ωραία πέρασες! :2funny: !!!Τελικά,τι ώρα πήγες γιατί παραξενεύομαι που δεν είδες πολλές?
Πολυ πρωι 10.30 θατανε.......Μολιs ειχαν μπει μεσα οι "καθαριστριεs"  Απο τα σκαλοπατια ακουγα την κλειδαρια να ανοιγει...Εκανα σεφτε!  χαχχα.......Ατιμη καβλα!!!!!  Αs οψεται πρωι πρωι....χαχαχαχα

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επι της συγγρου
εχει ενα κεντρο διασκεδασης
παλιο στριπ
ο καθετος δρομος ιεν η αμβροσιου φρατζη
ακριβως απεναντι ειναι το παλιο εργοστασιο τ φιξ

Άρα δεν είναι κοντά στο εν λόγο μαγαζί(καλλιιρόης 48).Είναι στην άλλη άκρη.Δεν πειράζει όμως.Καλλιρόης και πάλι Καλλιρόης!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Άρα δεν είναι κοντά στο εν λόγο μαγαζί(καλλιιρόης 48).Είναι στην άλλη άκρη.Δεν πειράζει όμως.Καλλιρόης και πάλι Καλλιρόης!
κοντα ειναι λεμε,
η καλλιροης ειναι παραληλλη στη Συγγρου
ριξε μια ματια στο χαρτη των μασαζιων

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ πρωι 10.30 θατανε.......Μολιs ειχαν μπει μεσα οι "καθαριστριεs"   Απο τα σκαλοπατια ακουγα την κλειδαρια να ανοιγει...Εκανα σεφτε!  χαχχα.......Ατιμη καβλα!!!!!  Αs οψεται πρωι πρωι....χαχαχαχα

Τυχερός ο φίλος.Μα εγώ που πάω 11.00 το πρωί σφίζει από ζωή.Υποδοχή,όμως.Ούτε πασάς στα Γιάννενα.Το μασάζ που προσφέρουν  είναι  πάραυτα ευεγερτικό!Γι'αυτό προτιμώ αυτό το μαγαζί!Πάντως η ποιότητα από την αρχή της χρονιάς που το εγκαινίασα έχει χαλάσει!Τι ΛΕΣ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κοντα ειναι λεμε,
Πανω απ τη γεφυριτσα ναι.........Απλα εισαι φατσα καρτα στην κινηση και στον κοσμο.......Προτεινουμε σκουρα μαυρα γυαλια και καλοκαιρινη γκαμπαρντινα.........χαχαχαχαχα

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κοντα ειναι λεμε,
Πόσο κοστίζει κατ'αρχήν και έχει καλό υλικό γιατί δεν έχω και λεφτά για πέταμα? Το είδα και δίκιο έχεις γι'αυτό προχώρησα στις λεπτομέρειες!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πανω απ τη γεφυριτσα ναι.........Απλα εισαι φατσα καρτα στην κινηση και στον κοσμο.......Προτεινουμε σκουρα μαυρα γυαλια και καλοκαιρινη γκαμπαρντινα.........χαχαχαχαχα
αυτη τη γεφυριτσα παιζει να μην την εχω δει ποτε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τυχερός ο φίλος.Μα εγώ που πάω 11.00 το πρωί σφίζει από ζωή.Υποδοχή,όμως.Ούτε πασάς στα Γιάννενα.Το μασάζ που προσφέρουν  είναι  πάραυτα ευεγερτικό!Γι'αυτό προτιμώ αυτό το μαγαζί!Πάντως η ποιότητα από την αρχή της χρονιάς που το εγκαινίασα έχει χαλάσει!Τι ΛΕΣ?
Ολα σχετικα ειναι.......Σιγουρα δεν πασχουμε απο τα..."λουμπαγκα μαs"  ....ετσι δεν ειναι???????......Aρα δεν θελουμε και την επιστημονα!!! ορθοπεδικο.......με το πτυχιο απο ΑΣΟΕΕ.....αλλα ουτε και την νοικοκυρα που βαζει μεσα στην κατσαρολα τα φασολια να τα ανακατεψει....Ε  λιγο τριψιματακι προs ολαs ταs κατευθυνσειs με την συμμετοχη ελαιου ΑΛΤΙΣ  κινησειs παλινδρομικεs ενθεν κι ενθεν τηs πλατηs........αααα  ετριψε και ποδια  να μην ξεχνιεμαι.....Και πανω που την ειχα καταβρει !!!! "γυρνα και μπροστα να γιατρεψουμε το πρηξιμο""""

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πόσο κοστίζει κατ'αρχήν και έχει καλό υλικό γιατί δεν έχω και λεφτά για πέταμα? Το είδα και δίκιο έχεις γι'αυτό προχώρησα στις λεπτομέρειες!
60 το μασζ,+20 το μπαλακι (αν ριξεις)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αυτη τη γεφυριτσα παιζει να μην την εχω δει ποτε
......Κι ομωs ειναι εκει.........Απο κατω τα αμαξια πανε προs Καλλιθεα κτλ
Απο την αντιθετη ερχονται αυτα που θα στριψουν Φραντζη......Και σταματανε ολοι στα φαναρια

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά, εκείνο το πιπίνι η Μπιάνκα στη Στουρνάρη 63 αξίζει κανένα  :cum: ;;;

gloupis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέραααα!! Ενημέρωση επίσκέψης την Τετάρτη το απόγευμα Φραντζή! Κλασσικά στην πόρτα η Θεοδώρα (έχω λυσσάξει αλλά το βλέπω πολύ χλομό) και από εκεί και πέρα όλα τα δωμάτια γεμάτα! Περίμενα ένα πεντάλεπτο στο σαλονάκι χαζεύοντας την πορτιέρισσα (αστέρι για τα γούστα μου πάντα  :o) και εμφανίστηκαν 3 κοπελούδια. Μακράν κάτω του μετρίου εκτός από την milf Κατερίνα που είχα τιμήσει και την προηγούμενη φορά! Μασάζ μπορώ να πω ανύπαρκτο αλλά κατά τα άλλα δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου βγάζει άγρια γούστα  :rockon:(με μέτρο πάντα όμως). Γενικά πάντως είναι βιαστικές χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αφού μετά από εμένα ο επόμενος ήρθε την ώρα που έφευγα. 

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέραααα!! Ενημέρωση επίσκέψης την Τετάρτη το απόγευμα Φραντζή! Κλασσικά στην πόρτα η Θεοδώρα (έχω λυσσάξει αλλά το βλέπω πολύ χλομό) και από εκεί και πέρα όλα τα δωμάτια γεμάτα! Περίμενα ένα πεντάλεπτο στο σαλονάκι χαζεύοντας την πορτιέρισσα (αστέρι για τα γούστα μου πάντα  :o) και εμφανίστηκαν 3 κοπελούδια. Μακράν κάτω του μετρίου εκτός από την milf Κατερίνα που είχα τιμήσει και την προηγούμενη φορά! Μασάζ μπορώ να πω ανύπαρκτο αλλά κατά τα άλλα δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου βγάζει άγρια γούστα  :rockon:(με μέτρο πάντα όμως). Γενικά πάντως είναι βιαστικές χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αφού μετά από εμένα ο επόμενος ήρθε την ώρα που έφευγα.  

100 και κανει και κολο

gloupis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
100 και κανει και κολο
Το θέμα μου για την συγκεκριμένη δεν είναι τα 100 (για μένα αξίζει) αλλά το ότι όταν την ρωτάω αν ασχολείται με το άθλημα του ‘’μασάζ’’ είναι ότι τρωω πόρτα!  :headbang:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Λάθος επιλογή φίλε μου!Μπάζο εντελώς.Εγώ μόνο με Μαρία και Λάουρα ,έμεινα ικανοποιημένος!Με τις άλλες σκατά!Αν ήξερα κανά μασατζίδικο πιο κοντά σε μένα τότε δεν θα προτιμούσα Καλιρόης.Κανένας για Φράντζη καμιά παραπάνω πληροφορία!

Θα διαφωνίσω μαζί σου φίλε. Κατά τη γνώμη μου η Μαριάννα είναι πολύ καλύτερη σε υπηρεσίες και εμφάνιση απο την Μαρία.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει στην Γαλατσίου 1? Καλές οι κοπέλες? Επειδή θα πάω πρώτη φορά σε μαζαζερί και μου είπαν ότι οι τύπισσες  εκεί κάνουν σεξ από την πρώτη φορά, ισχύει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom