tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.216
- Πόντοι
- 201
και γω που ειδα στο google ποιο πολυ για shemale μου εκανεΦιλε,ειναι σιγουρα θηλυκο,ετσι?
και γω που ειδα στο google ποιο πολυ για shemale μου εκανεΦιλε,ειναι σιγουρα θηλυκο,ετσι?
Αυτη που κανει μασαζ ειναι γυναικα.Δοκιμαστηκε.Μονο μασαζκαι γω που ειδα στο google ποιο πολυ για shemale μου εκανε
αν μπορουσες να παρεις φραπεδια θα ελεγε πολυ .....cultia η ολη φαση....τουλαχιστον απο φωτος και τα λεγομενα σουΑυτη που κανει μασαζ ειναι γυναικα.Δοκιμαστηκε.Μονο μασαζ
Δλδ φίλε, αυτή που κάνει μασάζ ΔΕΝ είναι αυτή της φωτό;Αυτη που κανει μασαζ ειναι γυναικα.Δοκιμαστηκε.Μονο μασαζ
Λοιπον, πηγα και εγω χτες το βραδυ. Ειναι αυστηρα στα δεν. Πολυ καλο μασαζ, δυστυχώς ο χωρος ειναι άθλιος και δε νομιζω να ξαναπαω.Καλησπέρα παιδια,
Προχθές εκανα το κασκαντεριλικι και πηγα στο flowers massage, στην Καλλιθεα.
Πηγα κατα τις 21:00. Βρισκεται σε ενα στενο, στο οποιο κυκλοφορει αρκετος κοσμος και εχει κανονικα ταμπελα απ εξω με φως και την φωτογραφια της. Επισης, ειναι σε μονοκατοικια, που σημαινει οτι καποιος που θα σας δει, ξερει οτι μπαινετε εκει μεσα (αυτο το λεω για οσους θελουν privacy, δεν θα το εχουν).
Ερχεται η ιδια και μου ανοιγει. Μια Ασιάτισσα γυρω στο 1.45 (ψιλο-κυριολεκτω) και αδυνατη, προσωπο σαν τη φωτο πιο πανω. Παμε πανω, με ξεναγει στον χωρο. Ειναι ενα παλιο σαν σπιτι, το οποιο εχει χωρισει σε 2,3 διαφορετικα rooms με σεντονι αναμεσα, και εχει και ενα πριβε δωματιο, οπως λεει. Γενικα, το σπιτι μοιαζει σαν αποθηκη με ειδη προικός, χαχα.
Παω στο δωματιο, μου φερνει ενα δισκο με τσαι ζεστο, μπισκοτα, νερο μπουκαλακι κλειστο και γενικα ηταν πολυ ευγενικη και καλοσυνατη. Εκει καταλαβα οτι μαλλον θα παρω τα αρχιδια μου.
Με ρωταει τι μασαζ θελω. Εχει με 35€ χαλαρωτικο και asian 1 ωρα, στα 50€ το ιδιο αλλα 1:30 ωρα και ενα αλλο που παταει πανω σου, στα 70.
Διαλεξα το κανονικο 1:30 ωρα στα 50, μιας και... μικρη η διαφορα.
Παω να κανω ενα ντουζακι, αν και ειχα κανει απο το σπιτι. Το μπανιο ηταν ενα 1χ1 χωρις ντουζιερα. Μονο νυπτηρας και τουαλετα, απλα ειχε κουμπωσει ενα λαστιχο με τηλεφωνο και τα εκανες κωλος εκει μεσα. Ξενερα αυτο...
Σκουπιζομαι, παω μεσα με τις παντοφλιτσες που μου εδωσε, ξαπλωνω και ερχεται. Εχει δικο της λαδι, οχι εμποριου. Κανει κανονικο μασαζ, αλλα χωρις πετσετα ή εσωρουχο. Στα μισα γυρναω και κανει και μπροστα, με περασματα και πονηρια. Επισης, καθε λιγο επαιρνε λιγο χαρτι και καθαριζε το πεος μου, επειδη ειχε αρχισει να χανει υγρα, ξερετε...
Της εκανα κρουση για κατι παραπανω, και ενω μου εδινε φιλακια και εκανε τα δικα της, μου ειπε οτι ειναι νεα ακομα εκει, και ειναι δικο της, δεν θελει να δημιουργησει bad reputation. Προσπαθησα αρκετα ειναι η αληθεια και αυτη εδωσε υποσχεσεις για την δευτερη φορα αλλα κλαιν, το ζητημα ηταν εκει, επιτοπου...
Τελοσπαντων, δεν εγινε εν τελει κατι, αν και μου εκανε περισσοτερη ωρα μασαζ. Ισως ηταν κοντα στο να κανει εστω φραπε, γιατι με ρωταγε και κατι "εισαι παντρεμενος; Εχεις σχεση;" Ενω με χαιδευε διπλα στο πεος.
Ε, επειδη το πολυ το μπλαμπλα με κουρασε, και δεν ειμαι να παρακαλαω την 1.45 για φραπε, ενω εχει παρει και 50€ στο χερι, σταματησα να προσπαθω και περασε η ωρα και φτασαμε στο τελος.
Μετα εκανα ντουζακι, καθισαμε λιγο να τα πουμε και μετα εφυγα.
Συμπέρασμα: αν θελετε μασαζ σε στυλ amateur περιβαλλον, πηγαιντε. Κανει ΠΟΛΥ καλο μασαζ και εχει πλακα σαν ανθρωπος. Αν θελετε κατι παραπανω, πηγαιντε και καλη τυχη, τι να πω, μπορει να μην τα καταφερα εγω καλα.
Λοιπον, πηγα και εγω χτες το βραδυ. Ειναι αυστηρα στα δεν. Πολυ καλο μασαζ, δυστυχώς ο χωρος ειναι άθλιος και δε νομιζω να ξαναπαω.
Η κοπελα της φωτογραφιας ειναι η πιο μικροσκοπικη γυναικα που εχω γνωρισει στη ζωη μου χωρις να ειναι νανος. Απο κοντα ειναι πιο γλυκια παντως!
Ολογυμνος, τσιτσιδοθηκα μπροστα της και το κοιταγε επιμονα κιολας. Στο μασαζ το ακουμπουσε με τα δαχτυλα της αλλα περα απο αυτο τιποτα αλλο!Γυμνός σου έκανε μασαζ? Δηλ ούτε στον ακούμπησε? Του άλλου λέει του τον επιανε κ του έδινε φιλάκια .. δε κάνει τίποτα δηλ?
Ολογυμνος, τσιτσιδοθηκα μπροστα της και το κοιταγε επιμονα κιολας. Στο μασαζ το ακουμπουσε με τα δαχτυλα της αλλα περα απο αυτο τιποτα αλλο!
Δεν εκανα και εγω καμια κουβεντα περι φραπε η τιποτα αλλο βεβαια...
Ο χωρος δεν προδιαθετει για κατι αλλο μιας και τα μασαζοκρεββατα χωρίζονται απο μια κουρτινα!!!
....κλείνεις ραντεβού;;;Καλησπέρα παιδια,
Προχθές εκανα το κασκαντεριλικι και πηγα στο flowers massage, στην Καλλιθεα.
Πηγα κατα τις 21:00. Βρισκεται σε ενα στενο, στο οποιο κυκλοφορει αρκετος κοσμος και εχει κανονικα ταμπελα απ εξω με φως και την φωτογραφια της. Επισης, ειναι σε μονοκατοικια, που σημαινει οτι καποιος που θα σας δει, ξερει οτι μπαινετε εκει μεσα (αυτο το λεω για οσους θελουν privacy, δεν θα το εχουν).
Ερχεται η ιδια και μου ανοιγει. Μια Ασιάτισσα γυρω στο 1.45 (ψιλο-κυριολεκτω) και αδυνατη, προσωπο σαν τη φωτο πιο πανω. Παμε πανω, με ξεναγει στον χωρο. Ειναι ενα παλιο σαν σπιτι, το οποιο εχει χωρισει σε 2,3 διαφορετικα rooms με σεντονι αναμεσα, και εχει και ενα πριβε δωματιο, οπως λεει. Γενικα, το σπιτι μοιαζει σαν αποθηκη με ειδη προικός, χαχα.
Παω στο δωματιο, μου φερνει ενα δισκο με τσαι ζεστο, μπισκοτα, νερο μπουκαλακι κλειστο και γενικα ηταν πολυ ευγενικη και καλοσυνατη. Εκει καταλαβα οτι μαλλον θα παρω τα αρχιδια μου.
Με ρωταει τι μασαζ θελω. Εχει με 35€ χαλαρωτικο και asian 1 ωρα, στα 50€ το ιδιο αλλα 1:30 ωρα και ενα αλλο που παταει πανω σου, στα 70.
Διαλεξα το κανονικο 1:30 ωρα στα 50, μιας και... μικρη η διαφορα.
Παω να κανω ενα ντουζακι, αν και ειχα κανει απο το σπιτι. Το μπανιο ηταν ενα 1χ1 χωρις ντουζιερα. Μονο νυπτηρας και τουαλετα, απλα ειχε κουμπωσει ενα λαστιχο με τηλεφωνο και τα εκανες κωλος εκει μεσα. Ξενερα αυτο...
Σκουπιζομαι, παω μεσα με τις παντοφλιτσες που μου εδωσε, ξαπλωνω και ερχεται. Εχει δικο της λαδι, οχι εμποριου. Κανει κανονικο μασαζ, αλλα χωρις πετσετα ή εσωρουχο. Στα μισα γυρναω και κανει και μπροστα, με περασματα και πονηρια. Επισης, καθε λιγο επαιρνε λιγο χαρτι και καθαριζε το πεος μου, επειδη ειχε αρχισει να χανει υγρα, ξερετε...
Της εκανα κρουση για κατι παραπανω, και ενω μου εδινε φιλακια και εκανε τα δικα της, μου ειπε οτι ειναι νεα ακομα εκει, και ειναι δικο της, δεν θελει να δημιουργησει bad reputation. Προσπαθησα αρκετα ειναι η αληθεια και αυτη εδωσε υποσχεσεις για την δευτερη φορα αλλα κλαιν, το ζητημα ηταν εκει, επιτοπου...
Τελοσπαντων, δεν εγινε εν τελει κατι, αν και μου εκανε περισσοτερη ωρα μασαζ. Ισως ηταν κοντα στο να κανει εστω φραπε, γιατι με ρωταγε και κατι "εισαι παντρεμενος; Εχεις σχεση;" Ενω με χαιδευε διπλα στο πεος.
Ε, επειδη το πολυ το μπλαμπλα με κουρασε, και δεν ειμαι να παρακαλαω την 1.45 για φραπε, ενω εχει παρει και 50€ στο χερι, σταματησα να προσπαθω και περασε η ωρα και φτασαμε στο τελος.
Μετα εκανα ντουζακι, καθισαμε λιγο να τα πουμε και μετα εφυγα.
Συμπέρασμα: αν θελετε μασαζ σε στυλ amateur περιβαλλον, πηγαιντε. Κανει ΠΟΛΥ καλο μασαζ και εχει πλακα σαν ανθρωπος. Αν θελετε κατι παραπανω, πηγαιντε και καλη τυχη, τι να πω, μπορει να μην τα καταφερα εγω καλα.
Ωπ τι έχουμε εδώ?αδέλφια έχει κανείς γνώση για αυτό? Δε με απασχολει το μασαζ θέλω την εμπειρία της Κορεάτισσας
Κατερίνα απο Ρωσία 6945068493
Είμαι η Κατερίνα απο Ρωσία 25 χρονών ξανθιά και μπορείς να με βρεις και με κοτσιδάκια. Ευγενική, τρυφερή με πολύ ωραίο σώμα, Ανεξάρτητη χωρίς γραφεία για σεξ με πολύ φαντασία με φουλ πρόγραμμα (εκτός πρωκτικό). Μπορεί να με πάρεις στο Τηλέφωνο 6945068493 από 1 μεσημέρι μέχρι τις 5 το πρωί για να...kanesex.com
Μακρια. Ταχουμε πει απο παλια. ΑΠΑΤΗΩπ τι έχουμε εδώ?
Ωχ...Μακρια. Ταχουμε πει απο παλια. ΑΠΑΤΗ
Ok ευχαριστώ. Με ενδιέφερε πολύ αυτό το body to body με μια petit Κορεάτισσα. Μου χάλασες το όνειρο φιλαράκι. Αλλά για αυτό υπάρχει το bou. Για να μην πετάμε €.
Ναι παρε τηλ. Αλλα να ξερεις μονο μασαζ. Με πηρε τηλ η κυρια νταλια μολις τωρα για να ξαναπαω να κανω μασαζ με μικρη ομορφη κοπελα οπως ειπε, αλλα οταν της ειπα για κατι αλλο μου το γυρισε σε μονο μασαζ απο αυθεντικες ασιατισες.....κλείνεις ραντεβού;;;
thksΝαι παρε τηλ. Αλλα να ξερεις μονο μασαζ. Με πηρε τηλ η κυρια νταλια μολις τωρα για να ξαναπαω να κανω μασαζ με μικρη ομορφη κοπελα οπως ειπε, αλλα οταν της ειπα για κατι αλλο μου το γυρισε σε μονο μασαζ απο αυθεντικες ασιατισες.
Και ρωταω εγω τωρα τι να το κανω το μασαζ αν το σχιστοματικο κοντοπουτανο μου εχει κανει το παπαρι τουμπανο και μενει μονον στο μασαζ ....
Ειναι απατη. Ψευτομασαζ με πολλα μη κ αποστειρωμενο φραπε στο τελος. Πεταμενο 60αρι.Ok ευχαριστώ. Με ενδιέφερε πολύ αυτό το body to body με μια petit Κορεάτισσα. Μου χάλασες το όνειρο φιλαράκι. Αλλά για αυτό υπάρχει το bou. Για να μην πετάμε €.
Μακριά από αυτάΜακρια. Ταχουμε πει απο παλια. ΑΠΑΤΗ
Ναι άστο καλύτερα...Ok ευχαριστώ. Με ενδιέφερε πολύ αυτό το body to body με μια petit Κορεάτισσα. Μου χάλασες το όνειρο φιλαράκι. Αλλά για αυτό υπάρχει το bou. Για να μην πετάμε €.