You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
πες σαγανάκι με τυρί και θα σου ανοίξουν να μπείς μέσα. Είναι συνθηματικό του καταστηματος.ξερει κανεις στο Σουλίου 4 αν παιζει μπριζολα ποιες κοπελες δουλευουν δωστε μια περιγραφη για τις κοπελες και για τις υπηρεσιες τους και ποια προτεινετε?
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.939
- Πόντοι
- 2.846
Όλα τα ξέρεις ρε γαμιολα για την κοπελα σου , και που θυμώνει και πως εκνευρίζεται τα πάντα όλα ρε , ετσι και βρω λίγο χρόνο το ΠουΣουΚου θα πάω να στην καταγαμισω , θα πάω να βγάλω γούστα ελληνοβραζιλιάνικα !!!Ναι μη ξεχάσεις μόνο να μη κανεις χαζή ερώτηση γιατί εκνευρίζεται η κουτοπονηρη και γράφει τις μαλακιες της στη σελίδα της
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Χωρις γλωσσοφιλα δεν ειναι ολιστικο το μασασ!Όλα τα ξέρεις ρε γαμιολα για την κοπελα σου , και που θυμώνει και πως εκνευρίζεται τα πάντα όλα ρε , ετσι και βρω λίγο χρόνο το ΠουΣουΚου θα πάω να στην καταγαμισω , θα πάω να βγάλω γούστα ελληνοβραζιλιάνικα !!!
Μανωλης Κουρης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 857
- Πόντοι
- 361
Χωρις γλωσσοφιλα δεν ειναι ολιστικο το μασασ!
αυτό ξαναπές το
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 746
Erika Popescu/Μαρία Εύα Παππαδακη/Erika Massage με αριθμό 6987739337 στην πλατεία Βικτωρίας γαμιέται τελικά η όχι.
Ο Αριθμός είναι απο το προφίλ της στο facebook. Της είχα στείλει μήνυμα το 2019 αλλά τελικά δεν έχω περάσει απο τότε και εχθές την είδα online στο fb.
Ο Αριθμός είναι απο το προφίλ της στο facebook. Της είχα στείλει μήνυμα το 2019 αλλά τελικά δεν έχω περάσει απο τότε και εχθές την είδα online στο fb.
Παλιότερα ναι και καλά. Έχω χρόνια να πάω αλλά όλοι λένε ότι πλέον αυστηρά μόνο μασάζ.Erika Popescu/Μαρία Εύα Παππαδακη/Erika Massage με αριθμό 6987739337 στην πλατεία Βικτωρίας γαμιέται τελικά η όχι.
Έχουν γράφει σχολία στο παρελθόν για το μασάζ nowmassagetop.gr εχει παρει κανεις ?????
πολυ αξιολογες παρουσιες και πολλες ανηκεοι αραγε στα "δεν" ????
ρωτησα για το massagetop.gr. Ειναι το ιδιο ????Έχουν γράφει σχολία στο παρελθόν για το μασάζ now
Πάντως αν δεις τα site, ίδια! τηλέφωνα, έχουν ίδιες φωτογραφίες, ίδιο στήσιμο site.... Επομένως....ρωτησα για το massagetop.gr. Ειναι το ιδιο ????
Η Σοφία πηγαινοερχεται στην πατρίδα της.Τελεταια που την είχα δει είχε πει ότι θα ήταν εδώ μέχρι τα μέσα Μαρτη.Η Σοφία από Φ7, σταμάτησε, οέο ??
Οπότε υπολόγιζε να γυρίσει σε κάνα δίμηνο.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Και η Βικτόρια (από Φ7) φεύγει 13/4Η Σοφία πηγαινοερχεται στην πατρίδα της.Τελεταια που την είχα δει είχε πει ότι θα ήταν εδώ μέχρι τα μέσα Μαρτη.
Οπότε υπολόγιζε να γυρίσει σε κάνα δίμηνο.
Επισης και η Κατερινα τελος απο εκει? Πηγε σε αλλο ιδρυμα?Και η Βικτόρια (από Φ7) φεύγει 13/4
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Η Κατερίνα σταμάτησε για ένα διάστημα και θα επιστρέψει στο μαγαζί οι αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότεΕπισης και η Κατερινα τελος απο εκει? Πηγε σε αλλο ιδρυμα?
Thanks broΗ Κατερίνα σταμάτησε για ένα διάστημα και θα επιστρέψει στο μαγαζί οι αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.633
- Πόντοι
- 3.246
ξέρει κανείς
αν προχωράει;;;
αν προχωράει;;;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
instagram.com
christos1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
Φίλε ζητάει πολλά λεφτά και θα πάρεις με το ζόρι έναν άθλιο ατσούμπαλο φραπέ..Μακρυά..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66