tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Τέλος απο το μαγαζι.....Για ολική ξεκούραση ή προσωρινή ?
Τέλος απο το μαγαζι.....Για ολική ξεκούραση ή προσωρινή ?
Κρίμα δεν προλάβαμε να τη γνωρίσουμε.Τέλος απο το μαγαζι.....
Με αυτά που είχαν γραφεί δεν ειμαι σίγουρος ότι θα το ρίσκαρες.....Κρίμα δεν προλάβαμε να τη γνωρίσουμε.
Γλωσσοφιλα δινει ,τα περνει στομα?Ελενα Σουλιου Ελληνιδα δηλωνει δυνατο ψηλο λεπτο καλλιγραμο πιπινι με αστειρευτη διαθεση και υπηρεσιες δυνατες.
Καλη διασκεδαση
Ναι για γλωσσοφιλα για το στομα και πρωκτικο νομιζω ειναι στα εξτρα μιλας με την ιδια.Γλωσσοφιλα δινει ,τα περνει στομα?
Σουλίου 4 698. 00 81 .685 Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που βρήκα στο ίντερνετ.??Έχω τον παλιό σύνδεσμο από το Google XO VIP Spa αλλά τώρα δεν έχει τον αριθμό τηλεφώνου.
Δεν μπορώ να βρω τον αριθμό τηλεφώνου στο διαδίκτυο - θα μπορούσε κάποιος να προσφέρει βοήθεια; Είναι μόνο με ραντεβού μέσω τηλεφώνου έτσι; Δεν έχω πάει ποτέ και θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό το κατάστημα
Τελικά είναι για Παρασκευή 17/3 ή Σάββατο 18/3 ?♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ♡
Όπως σας είχαμε προαναγγείλει
σε λίγες μέρες η κάτα θα αναχωρήσει
τελευταία μέρα ΣΆΒΒΑΤΟ 17/3
ΚΑΤΑ
ΟΝΟΜΑ : ΚΑΤΑ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΚΟΛΟΜΒΙΑ
ΗΛΙΚΙΑ : 39ΧΡ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΜΑΥΡΑ
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Τελικά είχατε δίκιο καλά που το είδατε Παρασκευή είναι η τελευταία μέραΤελικά είναι για Παρασκευή 17/3 ή Σάββατο 18/3 ?
Επειδη μαλον βαριεσαι να ψαξεις καλον θα ειναι τουλαχιστον να βρεις καποια αλλη δικαιολογια για να ζητας βοηθεια !!!!!Έχω τον παλιό σύνδεσμο από το Google XO VIP Spa αλλά τώρα δεν έχει τον αριθμό τηλεφώνου.
Δεν μπορώ να βρω τον αριθμό τηλεφώνου στο διαδίκτυο - θα μπορούσε κάποιος να προσφέρει βοήθεια; Είναι μόνο με ραντεβού μέσω τηλεφώνου έτσι; Δεν έχω πάει ποτέ και θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό το κατάστημα
Δεν βαριέται φίλε και εγώ το έψαχνα δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν αυτό. Με βοήθησε βέβαια συνάδελφοςΕπειδη μαλον βαριεσαι να ψαξεις καλον θα ειναι τουλαχιστον να βρεις καποια αλλη δικαιολογια για να ζητας βοηθεια !!!!!
φιλε μου δεν αντιδικω με κανενα.Δεν βαριέται φίλε και εγώ το έψαχνα δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν αυτό. Με βοήθησε βέβαια συνάδελφος
"τρώμε"Εδώ τρώμε μπριζόλα ή όχι;
(Δεν θυμάμαι τι έχει ειπωθει γιατι δεν ειμαι του συγκεκριμένου αθλήματος. Ένα φιλικό ματσ ομως θα το έδινα έτσι για αλλαγη)
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Τρως με πολλά +20.Εδώ τρώμε μπριζόλα ή όχι;
(Δεν θυμάμαι τι έχει ειπωθει γιατι δεν ειμαι του συγκεκριμένου αθλήματος. Ένα φιλικό ματσ ομως θα το έδινα έτσι για αλλαγη)
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Λές μεγάλες αλήθειες.Έφυγα απο Λαγουμιτζή και κατέληξα στο Φ2 όπου έφαγα τη Νανσυ στη στροφή κυριολεκτικα απο άλλο πελάτη και ....σώθηκα......τι όμορφο παιδί.....δεν θα επαναλάβω όσα έχουν γραφτεί αλλα είναι σοβαρός παίκτης. Το μαγαζι εχει τα θέματά του αλλα αυτο είναι άλλη συζήτηση.....
οι αλβανοι γάϊδαροι μιλάνε καλύτερα ελληνικά από εσένα.. τι ασυνάρτητες μαλακίες είναι αυτές που μας εχεις αραδιάσει; Mεταφραση στο google tranlator έκανες;.... επειδή μιλάω ελληνικά σαν Αλβανός γάιδαρος, ....