Η ουκρανή ήταν τεράστια στό ύψος ή στό πλάτος?!! ή καί στά δύο?!! επίσης μήπως έμαθες/άκουσες τίποτε γιά τήν Αλεξάνδρα? είναι μακράν η καλύτερη!! μέ αυτήν έσπασα καί τό ρεκόρ μου τών 31 λεπτών πίπα, αυτή μού πήρε 35!!! χώρια τό φοβερό γαμήσι πού κάνει μέ όλους τούς τρόπους...αλλά είναι σπάνια εκεί...Ενημερωνω (μπορει ηδη να το ξερετε), πως συγγρου 40-42, εκτος απο την κατια, ειναι η ευα που σταματαει να μιλαει μονο αν της χωσεις καβλι στο στομα και η βαλερια που ειχε φυγει για ενα διαστημα και ηταν συγγρου 108. Επισης ειναι (ξανα?) και η βικυ. Ολες εννοειται οτι εχουν περασει και απο λαγουμιτζη. Το αναφερω για να μην μπερδευτειτε με καμμια αλλη. Δεν ξερω αν ειναι καθε μερα ολες αυτες εκει, ή ετυχε, αλλα 2 φορες συνεχομενες, ηταν. Επισης παιζει μια τεραστια ουκρανεζα που κανει φουλ. Αν θελει καποιος θαρραλεος να δοκιμασει, να μας πει μετα (αν ζει), εντυπωσεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.842
- Πόντοι
- 25.186
Είναι κανονικη θα ελεγα.Αλβανίδα είναι φίλε γκαραντι! Αλλά επειδή με ιντριγκάρει όπως τα λέτε από υπηρεσίες έχετε ιδέα αν αξίζει η θα κλαίω;
Ουτε κλαις ουτε κατι ουαου
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Η ουκρανή ήταν τεράστια στό ύψος ή στό πλάτος?!! ή καί στά δύο?!! επίσης μήπως έμαθες/άκουσες τίποτε γιά τήν Αλεξάνδρα? είναι μακράν η καλύτερη!! μέ αυτήν έσπασα καί τό ρεκόρ μου τών 31 λεπτών πίπα, αυτή μού πήρε 35!!! χώρια τό φοβερό γαμήσι πού κάνει μέ όλους τούς τρόπους...αλλά είναι σπάνια εκει
ηταν τεραστια σε περιμετρο. κοιλουμπα που ξεχυλιζε. Σε υψος κανονικη αν και φορουσε κατι σαν τσοκαρα τετράπατα. Δεν ξερω πως την αντεχαν... Οχι, δεν ειδα αλεξανδρα.
oil pleasure
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ενημερωνω (μπορει ηδη να το ξερετε), πως συγγρου 40-42, εκτος απο την κατια, ειναι η ευα που σταματαει να μιλαει μονο αν της χωσεις καβλι στο στομα και η βαλερια που ειχε φυγει για ενα διαστημα και ηταν συγγρου 108. Επισης ειναι (ξανα?) και η βικυ. Ολες εννοειται οτι εχουν περασει και απο λαγουμιτζη. Το αναφερω για να μην μπερδευτειτε με καμμια αλλη. Δεν ξερω αν ειναι καθε μερα ολες αυτες εκει, ή ετυχε, αλλα 2 φορες συνεχομενες, ηταν. Επισης παιζει μια τεραστια ουκρανεζα που κανει φουλ. Αν θελει καποιος θαρραλεος να δοκιμασει, να μας πει μετα (αν ζει), εντυπωσεις.
Εύα από εμφάνιση πώς είναι;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.527
- Πόντοι
- 41.813
ψαξε λιγο ρε μαν,ολα ετοιμα τα θελετε.Εύα από εμφάνιση πώς είναι;
αφου σου λεει ηταν στο Λ23.
θελει πολυ μυαλο για να ριξεις μια ματια στην καρτελλα του μαγαζιου το ονομα της κοπελλας?
Όλες οι κριτικές για την Ευα - Λαγουμιτζή 23 Spa
Όλες οι κριτικές για την Ευα - Λαγουμιτζή 23 Spa
www.bourdela.com
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.039
- Πόντοι
- 361
επίσκεψη αργά το μεσημέρι στο Εθ,Μακαρίου στη Δάφνη και επιλογή για μια ακόμα φορά την Ρούλα. όπως πάντα πολύ καλή σε διάθεση και υπηρεσίες. μέχρι και στο ''θεματάκι'' της με τους μορφασμούς έχει βελτιωθεί παντως. Από τις άλλες κοπέλες τρόμαξα να αναγνωρίσω την Κατερίνα. όχι μόνο η τεράστια αλλαγή στο μαλλί σε σχέση με παλαιότερα (αν κ θεωρώ ότι το ράστα δεν της πάει καθόλου) αλλά κυρίως σε ''αέρα'' και στον τρόπο ομιλίας της. Την θυμάμαι να είναι μαγκωμένη κ λιγομίλητη ενώ σήμερα ήταν με τόσο νάζι και λαλίστατη. μπράβο εξέλιξη...
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Μια Ελένη ρε παιδιά μασατζου μιλφακι ξανθό νομίζω που μπορούμε να τη βρούμε γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει?Είχε και τηλέφωνο με φωτό κάποτε στο άλλο site αλλά δεν μπορώ να τη βρω
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.535
- Πόντοι
- 2.256
θα τη βρεις στο μασατζίδικοΜια Ελένη ρε παιδιά μασατζου μιλφακι ξανθό νομίζω που μπορούμε να τη βρούμε;
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Σε ποιο?Θυμάσαι αρχηγέ μου?θα τη βρεις στο μασατζίδικο
Σταματησε αδελφε..Μια Ελένη ρε παιδιά μασατζου μιλφακι ξανθό νομίζω που μπορούμε να τη βρούμε γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει?Είχε και τηλέφωνο με φωτό κάποτε στο άλλο site αλλά δεν μπορώ να τη βρω
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Εχει κλεισει εδω και 3-4 χρονια.Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.
Ενα μαγαζι στην Γλυφαδα, στην Πανωπης, που το ετρεχε η Ερρικα, το θυμαται κανεις; Υπαρχει ακομη;
Η Έρρικα ανοιξε ενα σε ενα διαμέρισμα στη γλυφαδα αλλα ηταν ποιο πολυ για γεμίστε μας παρα για μασαζ κλπ.
Μια φορα πηγα και δεν ξανα πάτησα.
Δεν ξερω αν το εχει ακομα και δεν θυμαμαι και την διευθυνση.
Καπου κοντα στο ΑΤ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ηταν
SATANick
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2007
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Εκτός απο μασάζ μόνο μαλακία σου τραβάει ή γαμάς κανονικά;Μόλις επέστρεψα από Diamond spa όπου πέρασα υπέροχα με την Ρούλα. Πάντως το μαγαζί άδειο πρώτη φορά ούτε μουσική δεν έπαιζε όταν μπήκα εγώ στο ντουζ τότε άρχισε να παίζει
Τιμή;
kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.524
- Πόντοι
- 486
Να δούμε αν θα ξαναπαίξει και που...Για την ιστορία και μόνο η περίφημη Άννα του Φ2 την έκανε και απο το 12. Άντε να δούμε αν θα ξαναπαίξει σε μασαζ....
Δεν μπόρεσα να την συναντήσω σε κανένα από τα δύο.
Γιατί δεν στεριώνει κάπου άραγε??
Διαγραμμένο μέλος 227772
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2022
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Γαμάς κανονικά φίλε,60€ μισή ώρα και 80€ μια ώρα.Εκτός απο μασάζ μόνο μαλακία σου τραβάει ή γαμάς κανονικά;
Τιμή;
MAPNH 28παιδια,μια ιουλια που εχει αναφερθει,σε ποιο μαγαζι ειναι?θυμηστε μου γιατι ερχομαι.αν ειναι καλη θα την προτημησω.
SATANick
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2007
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Γαμάς κανονικά φίλε,60€ μισή ώρα και 80€ μια ώρα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε Luffy.Γαμάς κανονικά φίλε,60€ μισή ώρα και 80€ μια ώρα.
Καλή χρονιά
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 591
- Πόντοι
- 86
Ειναι καλη η ιουλια?δεν εχω παρει ποτε...νομιζω ειναι απο τις καλές π έχουν μείνει στο μασαζ....να προτιμήσω?κανει καλο προγραμμα?γλωσοοφιλα και τα λοιπά όλα μέσα?MAPNH 28
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66