Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (0 μέλη και 82 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.443
Πόντοι
41.813
  • Like
Αντιδράσεις: baroc

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
εντυπώσεις από Αννα?
Μάγκες συγνώμη αλλά η Αννα για μενα δεν αξίζει μια! Κοντη με μπούτια, πρόσωπο που κάνει κρα ότι είναι απτην Γείτονα χώρα σχετικά νέα γύρω στα 27 ίσως βυζι μικρό προς μεσαίο αλλά ψιλό περίεργο τύπου κρεμόταν, κωλο δεν είδα μην πω ψέμματα ίσως να είναι δυνατός αλλά δεν θα έσκαγα 60-80€ για να Παρω μια πολύ μέτρια γειτόνισσα μου! Αδιαμφισβήτητα νομίζω ότι εκεί μεσα η Ευα ξεχωρίζει!

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
551
Πόντοι
21
Μάγκες συγνώμη αλλά η Αννα για μενα δεν αξίζει μια! Κοντη με μπούτια, πρόσωπο που κάνει κρα ότι είναι απτην Γείτονα χώρα σχετικά νέα γύρω στα 27 ίσως βυζι μικρό προς μεσαίο αλλά ψιλό περίεργο τύπου κρεμόταν, κωλο δεν είδα μην πω ψέμματα ίσως να είναι δυνατός αλλά δεν θα έσκαγα 60-80€ για να Παρω μια πολύ μέτρια γειτόνισσα μου! Αδιαμφισβήτητα νομίζω ότι εκεί μεσα η Ευα ξεχωρίζει!
μετά από Ευα? ποια από τις υπόλοιπες?

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Μάγκες καλημέρα. Ξέρει κανεις αν είναι ανοιχτό σήμερα το Μάρνης 28; Και αν δουλεύει εκεί η Ιουλία; Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές και την έχω βάλει στο ματι. Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή! Ευχαριστω εκ των προτέρων

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Μάγκες καλημέρα. Ξέρει κανεις αν είναι ανοιχτό σήμερα το Μάρνης 28; Και αν δουλεύει εκεί η Ιουλία; Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές και την έχω βάλει στο ματι. Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή! Ευχαριστω εκ των προτέρων
Νομίζω είναι ανοικτό Κυριακές μέχρι 19.00

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Η χάρα είναι κουκλαρα με κορυφή στηθος
Πέρασμα από το studio ,,, εεε συγνώμη μασάζ ήθελα να πω. .ολοτροπικη βασ.σοφιας..με τ καλημερα σουλατσαρισμα από 3-4 διαθέσιμες τιποτα όμως το ιδιαίτερο. .Χαρά εκεί με κάτι μουτρα κατεβασμένα λες και...μην πω..τίποτα ουσιώδης και για 80 μισάωρο και αμφιβόλου αν θα πάρεις κ καλαμακι-μπριζολα...στα δεν..στα 50-60 ίσως έπαιρνα το ρίσκο...

Sherlock Holms

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
135
Πόντοι
0
πέρασμα από Φ2 στο σαλόνι το κλασικα τα παραβάν. Στο σύνολο 11 γυναίκες έλειπε ή Νάνσυ, μου είπε η Λάρισα αύριο έρχεται έλειπε αυτές τη μέρες. Η Ρόζα μου έκανε κλικ μελαχρινή ψηλή ωραίο σώμα πηγενε δωμάτιο. Ειπα να περάσω με αντελινα για σίγουρα αλλά πρώτον δε είχε δωμάτιο και δεύτερο ήταν 3 που είχαν πληρώσει και περίμεναν . αν ήθελα να περάσω με αντελινα έπρεπε να ξανά περάσω σε δύο ώρες. καλά αντε γειά. Παω δίπλα στο 108 μπας και αδειάσω η τότε αύριο επιστροφή με αντελινα είπαμε στα σίγουρα όχι ρίσκο.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Το μαγαζι είναι ανοικτό Κυριακές και σε συνδυασμό με το ότι πολλα αλλα είναι κλειστά Κυριακή, κάνουν την Ιουλια μια πολυ καλή επιλογή για Κυριακάτικο πήδημα.....
Βάζοντας στην ακρη τα μόνιμα μούτρα της Χριστινας στην υποδοχή....

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Το μαγαζι είναι ανοικτό Κυριακές και σε συνδυασμό με το ότι πολλα αλλα είναι κλειστά Κυριακή, κάνουν την Ιουλια μια πολυ καλή επιλογή για Κυριακάτικο πήδημα.....
Ευχαριστω πολύ φιλε μου

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Αυτή η χριστινα ενώ έχει «αμερικανική» καυλοφατσα και ίσως να μπαινα μαζί της, με προβλημάτισε το σώμα γιατί λόγω των ρούχων δεν μπορούσα να καταλάβω τι παίζει! Από υπηρεσίες είχα ψιλό διαβάσει καλά πράγματα αν θυμάμαι καλά! Ιουλια πάντως έδινε πόνο!

Εγγρ.
18 Δεκ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Μόλις επέστρεψα από Diamond spa όπου πέρασα υπέροχα με την Ρούλα. Πάντως το μαγαζί άδειο πρώτη φορά ούτε μουσική δεν έπαιζε όταν μπήκα εγώ στο ντουζ τότε άρχισε να παίζει :think:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Αυτή η χριστινα ενώ έχει «αμερικανική» καυλοφατσα και ίσως να μπαινα μαζί της, με προβλημάτισε το σώμα γιατί λόγω των ρούχων δεν μπορούσα να καταλάβω τι παίζει! Από υπηρεσίες είχα ψιλό διαβάσει καλά πράγματα αν θυμάμαι καλά! Ιουλια πάντως έδινε πόνο!
Όταν φοράει φόρμα και απο πάνω ρόμπα......τι να δεις και τι να πεις!
Πάντως μια φορα που την ανάγκασα να ξεντυθει.....δεν ηταν κακή. Μεταξύ των δυο, Ιουλια με κλειστά μάτια!

oil pleasure

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Πέρασμα από το studio ,,, εεε συγνώμη μασάζ ήθελα να πω. .ολοτροπικη βασ.σοφιας..με τ καλημερα σουλατσαρισμα από 3-4 διαθέσιμες τιποτα όμως το ιδιαίτερο. .Χαρά εκεί με κάτι μουτρα κατεβασμένα λες και...μην πω..τίποτα ουσιώδης και για 80 μισάωρο και αμφιβόλου αν θα πάρεις κ καλαμακι-μπριζολα...στα δεν..στα 50-60 ίσως έπαιρνα το ρίσκο...

Μάλλον έχουν πέσει αναδουλειες και τα έχουν βάψει μαύρα

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
χρειαζεται να παρεις τηλεφωνο ή απλά πας?

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.833
Πόντοι
25.186
Eχει το σωμα το θηλυκο το καμπυλατο,της μιλφ..μπουταρες κλπ.Καλο σωμα για αυτους που τους αρεσουν τα πιασιματα(οχι γεματη ,καθολου)
Οντως ειναι παντα ψιλοξινισμενη.
Και επίσης κανενας δεν εχι καταλαβει απο που ειναι!

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
χρειαζεται να παρεις τηλεφωνο ή απλά πας?
Εγώ περαστικός και ανέβηκα να κόψω κίνηση ,,,,αλλά δεν τρελάθηκα.. Αν θες με συγκεκριμένη κοπέλα κλείνεις ραντεβού τηλ. αλλιώς ότι υπάρχει διαθέσιμο... Αλλά φαρμακείο οι τιμές

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Eχει το σωμα το θηλυκο το καμπυλατο,της μιλφ..μπουταρες κλπ.Καλο σωμα για αυτους που τους αρεσουν τα πιασιματα(οχι γεματη ,καθολου)
Οντως ειναι παντα ψιλοξινισμενη.
Και επίσης κανενας δεν εχι καταλαβει απο που ειναι!
Αλβανίδα είναι φίλε γκαραντι! Αλλά επειδή με ιντριγκάρει όπως τα λέτε από υπηρεσίες έχετε ιδέα αν αξίζει η θα κλαίω;

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Ενημερωνω (μπορει ηδη να το ξερετε), πως συγγρου 40-42, εκτος απο την κατια, ειναι η ευα που σταματαει να μιλαει μονο αν της χωσεις καβλι στο στομα και η βαλερια που ειχε φυγει για ενα διαστημα και ηταν συγγρου 108. Επισης ειναι (ξανα?) και η βικυ. Ολες εννοειται οτι εχουν περασει και απο λαγουμιτζη. Το αναφερω για να μην μπερδευτειτε με καμμια αλλη. Δεν ξερω αν ειναι καθε μερα ολες αυτες εκει, ή ετυχε, αλλα 2 φορες συνεχομενες, ηταν. Επισης παιζει μια τεραστια ουκρανεζα που κανει φουλ. Αν θελει καποιος θαρραλεος να δοκιμασει, να μας πει μετα (αν ζει), εντυπωσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom