Σέ ευχαριστώ πολύ φίλε μου! μέ έσωσες! κρίμα γιατί μού αρέσει η εμφάνισή της, αλλά αφού έτσι έχουν τά πράγματα, σίγουρα υπάρχουν καί καλύτερες επιλογές!!εχω γραψει και παλαιοτερα.
αψογο κορμι με ωραιο μικρο στηθος.
πολυ καλο μασαζ
Β! μερος απαραδεκτο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.683
- Πόντοι
- 41.813
παρε τηλεφωνο την ευγενικη κυρια στο Σ40-42 και ζητα να κλεισεις ραντεβου με τη Μαρινα.έστω και να μην ειναι μοντελάκι και χωρίς να τα παίρνει στο στόμα, να γαμας κωλαρακι απο αξιογαμητο μουνι όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν μπορεί κάποιος συναγωνιστής να μας δώσει τα φώτα του...
ολα αυτα που ζητας παρεχονται στην τιμη που ζητας.
το κλεισιμο ραντεβου ειναι κομματι δυσκολο,αλλα οκ αν παρεις τηλ σημερα,ισως να γαμησεις σε τρεις μηνες.
για αυτο βιασου,παρε σειρα.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.163
- Πόντοι
- 11.096
Στα βαθιά τόν έριξες καί εσύ μέ τήν μία αμέσως, νά γαμισει θέλει ο άνθρωπος όχι νά πάρει σύνταξη περιμένονταςπαρε τηλεφωνο την ευγενικη κυρια στο Σ40-42 και ζητα να κλεισεις ραντεβου με τη Μαρινα.
το κλεισιμο ραντεβου ειναι κομματι δυσκολο,αλλα οκ αν παρεις τηλ σημερα,ισως να γαμησεις σε τρεις μηνες.
για αυτο βιασου,παρε σειρα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.683
- Πόντοι
- 41.813
ε μα αυτος ζητησε ποια ειναι η καλυτερη επιλογη.Στα βαθιά τόν έριξες καί εσύ μέ τήν μία αμέσως, νά γαμισει θέλει ο άνθρωπος όχι νά πάρει σύνταξη περιμένοντας
αυτη η επιλογη περναει απο συμπληγαδες πρωτα
Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 572
- Πόντοι
- 21
Χαχαχα καλό συναγωνιστή, από εκεί αν πας χωρίς ραντεβού ποιες είναι καλές σε απόδοση? δεν με ενοχλεί αν έχουν και λίγα ωραία παραπανίσια κιλα... χοντρές να μην είναι και να βλέπονταιπαρε τηλεφωνο την ευγενικη κυρια στο Σ40-42 και ζητα να κλεισεις ραντεβου με τη Μαρινα.
για αυτο βιασου,παρε σειρά
Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 572
- Πόντοι
- 21
μην με στείλεις μόνο στους Λαιστρυγονες broε μα αυτος ζητησε ποια ειναι η καλυτερη επιλογη.
αυτη η επιλογη περναει απο συμπληγαδες πρωτα
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.683
- Πόντοι
- 41.813
το μαγαζι δουλευει ΜΟΝΟ με ραντεβου.Χαχαχα καλό συναγωνιστή, από εκεί αν πας χωρίς ραντεβού ποιες είναι καλές σε απόδοση? δεν με ενοχλεί αν έχουν και λίγα ωραία παραπανίσια κιλα... χοντρές να μην είναι και να βλέπονται
αν πας χωρις ραντεβου θα σε δειρει η υπηρεσια
Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 572
- Πόντοι
- 21
όλα τα μασατζιδικα έτσι λειτουργούν? ρωτάω σοβαρά δεν έχω ξαναπάει...το μαγαζι δουλευει ΜΟΝΟ με ραντεβου.
Υπερβολές... Εμένα ΔΕΝ με έχει δείρει ποτέ... μόνο bullying...το μαγαζι δουλευει ΜΟΝΟ με ραντεβου.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.683
- Πόντοι
- 41.813
τηλεφωνικο μπουλινγκ ή δια ζωσης?Υπερβολές... Εμένα ΔΕΝ με έχει δείρει ποτέ... μόνο bullying...
εχει διαφορα
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.163
- Πόντοι
- 11.096
Μην τούς ακούς σε πειράζουν λαμογια είναι καί παλιοχαρακτήρεςόλα τα μασατζιδικα έτσι λειτουργούν? ρωτάω σοβαρά δεν έχω ξαναπάει...
Μπορείς να περάσεις χωρίς ραντεβού νά δείς καί αν σού αρέσει ή κοπέλα πού είναι ελεύθερη δίνεις το παράβολο και περνάς.
Μπορείς όμως να κλείσεις καί ραντεβού μέ κάποια πού είτε έχεις δει καί σού αρέσει ή σού είπαν ότι αξίζει.
Φρόντισε όμως σε ραντεβού να είσαι στήν ώρα σού γιατί αλλιώς πέταξε το πουλάκι καί εσύ θά μείνεις με το πουλάκι στο χέρι.
sergyma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 405
- Πόντοι
- 6.060
Diamond Spa ενώ σύμφωνα με την σεριφισα η αθηνα και η μπελλα έχουν σταματήσει εμφανίζονται στο πρόγραμμα του μαγαζιού
Multi Massage Diamond Spa, Εθνάρχου Μακαρίου 18, Δάφνη
Στούντιο αισθησιακού μασάζ Multi Massage Diamond στην Εθνάρχου Μακαρίου 18 στη Δάφνη. Ερωτικό μασάζ από έμπειρες σέξι μασέζ σε ζεστό και φιλόξενο χώρο.
www.diamondspagr.com
Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 572
- Πόντοι
- 21
Τηλεκοινωνικος εκφοβισμοςτηλεφωνικο μπουλινγκ ή δια ζωσης?
εχει διαφορα
Δια ζώσης φυσικά... από το τηλέφωνο το παίζω μάγκας...τηλεφωνικο μπουλινγκ ή δια ζωσης?
εχει διαφορα
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.073
- Πόντοι
- 361
Δεν μπαίνει στο δωμάτιο. Τελευταία φορά που πέρασα κ ρώτησα, μου είπε ότι ολοκληρώνει θεραπεία (???) κ σύντομα θα προσφέρει υπηρεσίες όπως στο Εθν. Μακαρίου. Στο άλλο ερώτημα δεν νομίζω ότι προσφέρει οποιαδήποτε κοπέλα anal στο μαγαζίκαλημέρα συναγωνιστή εντυπώσεις από Αννα? στα 80 είναι με κωλο και τα παίρνουν στο στόμα το κόστος? Λέω να πάω και εγώ, αν δεν την πετύχω θα πάρω Ευα, Σοφι ή Βικτόρια με αυτή τη σειρά. Επίσης η κοπέλα που λένε στο ρεσεψιόν ότι είναι ωραίο μουνι μπορείς να την πάρεις?
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 36.044
- Πόντοι
- 6.186
ξέρουμε τίποτα?
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 36.044
- Πόντοι
- 6.186
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Εφόσον τα κατάφερες και έτσι , μπράβο φίλεΚαλησπέρα κύριοι, επίσκεψη στο Σινώπης 29 Αμπελόκηποι (oasis Athens ). Το μαγαζί είναι κάτω του μετρίου σε κορίτσια. Η υπηρεσία μου παρουσίασε τρία κορίτσια την Ράνια χοντρή με σπυριά στο πρόσωπο,την Σιντυ φιλιππινέζα τελείως αδιάφορη και την Εύα ξανθιά ελβενεζα . Το κακό σέ αυτό το μαγαζί είναι ότι τα κορίτσια κάθονται και σε κοιτάνε μέχρι να αποφάσεις ποια θα διαλέξεις. Διαλέγω την Εύα με το πρόγραμμα 30' στο 50€ , το δωμάτιο μικρό αλλά καθαρό, το μοναδικό μαγαζί που βρήκα εκτός από τής σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες να έχει σφραγισμένο σφουγγάρι και εδώ τελειώνουν τα θετικά. Η Εύα σαν εμφάνιση είναι κάτω του μετρίου όπου έχει και ένα μεγάλο τατουάζ πάνω από το μουνι. Έχει τριάρι βυζί με πολύ χαλαρό σώμα, στο μασάζ απλός σε χαϊδεύει και ψιθυρίζει κάτι στα αλβανικά. Στο τσιμπούκι απλώς βάζει το πουτσκεφαλο και στο παίζει,την γάμησα σε δύο στάσης ιεραποστελικό και doggy.
Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 572
- Πόντοι
- 21
εντυπώσεις από Αννα?Πάω να δω αννα γιατί μάλλον δν την έχω δει ποτέ! Μόνο Βικτωρια είχα δει!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.683
- Πόντοι
- 41.813
τιποτα μαν. πεταμενα λεφτα
ξέρουμε τίποτα?