Μετά από απόλυτη απραγία στη δουλειά σήμερα, που με εξάντλησε εντελώς, είπα να πάω για μασάζ στο κέντρο με σκοπό να συνευρεθώ με την κα. Άντζελα (Στουρνάρη 63). Δυστυχώς, δεν ήταν γραφτό να συναντηθούμε. Μάλλον ήταν απασχολημένη...
Όμως πέτυχα την Τζούλη, η οποία έλειπε για έναν χρόνο περίπου, και επανήλθε. Η κοπέλα είναι άψογη, εξαιρετική συμπεριφορά, πολύ καλή gfe περίπτωση. Από σώμα έχει χαλαρώσει λίγο λόγω του πρόσφατου ευχάριστου γεγονότος, όμως έχει ωραίο πρόσωπο και όπως είπα, από συμπεριφορά/επικοινωνία κ.λπ. είναι άψογη. Θα ξαναπάρω σίγουρα.
Δύο πληροφορίες τις οποίες παραθέτω χωρίς διασταύρωση: 1) η Μάρσυ θα επιστρέψει μετά τις γιορτές και 2) το ίδρυμα λειτουργεί και τις Κυριακές.
Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στο ίδρυμα που είναι στη Φίλωνος στον Πειραιά. Είναι 4 θεραπεύτριες, η γνωστή Στέλλα (milf), μια μικρή, Ειρήνη νομίζω λέγεται, πολύ αδύνατη με πρόσωπο χαμηλών προδιαγραφών, η γνωστή Ιζαμπέλα από Πολωνία, που έχει βάλει κιλά, και η Νταϊάνα, απροσδιορίστου ηλικίας με μεγάλο στήθος. Πήρα την Ιζαμπέλα, μεγάλη πίκρα το μασάζ της, όταν με έτριβε με το χέρι νόμιζα ότι είχε ξαπλώσει στην πλάτη μου. Κατά τα λοιπά, ξεπετουά.
ΥΓ.: Ξαναδιάβασα τους κανόνες του σάιτ και απ' ό,τι είδα, δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τις ενημερώσεις. Αν κάνω κάτι λάθος (διατύπωση, ύφος κ.λπ.), παρακαλώ πείτε μου για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα.
Ευχαριστώ.