Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Πήγα γύρω στις 3.15-3.30 το μεσημέρι.Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ ότι το περιβάλλον ήταν πολύ ευχάριστο, απλά εμένα δεν μου άρεσαν οι κοπέλλες και δεν ρώτησα, ούτε ζήτησα τίποτε περαιτέρω. Δοθείσης ευκαιρίας, από εφημερίδα πάλι, βρήκα και κάποιο άλλο ίδρυμα, στην Κρίτωνος, δίπλα από το Κάραβελ. Πήρα τηλέφωνο και στοιχίζει το μασάζ 65 Ευρώ,αλλά κατόπιν ραντεβού. Αν ξέρει κάποιος σύντροφος για το συγκεκριμένο, ας μας πει κάτι.
κρίτωνος πάιζει ΚΑΙ καφές

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τη ενημέρωση. Θα ανταποδώσω με ρεπορτάζ από κάπου, τέλος πάντων, εντός των ημερών.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τελικα η παλια τζουλι ειναι στη στουρναρη????????

Επισκέπτης

k για να πουμε κατι επι του θεματος ειχα σερβιριστει κ απο αφροδιτη του μιχαλακοπουλου 99 εχει ωραια κωλαρα κ ποδια κ ενα ταουαζ πανω απο τη μεση αλλα στην μαπα χανει αρκετα.Η αλεξανδρα το ψηλο αρχοντικο μιλφ δεν την εχω δει στην πασαρελα ισως σταμτησε απο εκει εκτος αν δεν ετυχε τις μερες που πηγα

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μια ενημεροση απο τους γνωστες του μασαζ

στο φαληρο, στην συμβολη αχιλλεος με βενιζελου, στα συνορα με νεα σμυρνη, λειτουργουσε ενα μαγαζι πιο παλια. υπαρχει ακομα? παιζει εκει τπτ η τζιφος?

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1

στο φαληρο, στην συμβολη αχιλλεος με βενιζελου, στα συνορα με νεα σμυρνη, λειτουργουσε ενα μαγαζι πιο παλια. υπαρχει ακομα? παιζει εκει τπτ η τζιφος?

τα τεμαχια καποια μεταφερθηκαν στην σαρκουδινερι,χωρις ομως να ειμαι σιγουρος νομιζω ξανανοιξε..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αρχιζω τα ψαλιδια, και αν θελετε να επαναλαβετε την ιδια κουβεντα, μπορειτε να πατε σε ενα θρεντ γενικης συζητησης (που υπαρχουν αμετρητα), για να μη χαλαμε τα θρεντ των ενημερωσεων.
δεν μπορουμε να λεμε συνεχεια το ιδιο πραγμα. μπορουμε να γραφουμε ό,τι γουσταρουμε, αλλα δεν πρεπει να χαλαμε τα θρεντ των ενημερωσεων.
δεν ειστε νεα μελη, δεν τα ακουτε/διαβαζετε αυτα που γραφω πρωτη φορα, γι αυτο και δεν μπαινω καν στη διαδικασια να τα μεταφερω αλλου..

Επισκέπτης
τα τεμαχια καποια μεταφερθηκαν στην σαρκουδινερι,χωρις ομως να ειμαι σιγουρος νομιζω ξανανοιξε..

αυτο δεν μεταφερθηκε ση Λ .Αλεξανδρας θυμαμαι ενημερωση του ζερο πριν κλεισει το σαιτ που ειχε πει για μετρια-μπαζο τεμαχια

Λουκάς

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
XYNΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εκει περνεις ρισκο να σε ξεπεταξουν αλλα εχει τα καλυτερα πιπινια....
αν σε μαθουν , περνας καλα...
αρκει να εισαι cool !!!

Εχει εχει τα καλυτερα πιπινια οπωs το λεs........ειμαι cool και με ενδιαφερει οτι και τουs αλλουs υποθετω....να περναμε καλα....Εχω πληρωσει αλλου το ιδιο ποσο κι εμεινα με το ....λαδι στο χερι...Δινουμε που δινουμε ενα σχετικα μεγαλο ποσο γιατι να μην τα παιρνουμε ολα τα...αξεσουαρ???Με το 1/4 των χρηματων εχειs ολο το πακετο απο φυληs....αρα νομιζω οτι ειναι υπερτιμημενα τα 60 για την χειρομαλαξη....και κανονικα θα επρεπε να ειναι 20 για το ολοκληρωμενο πακετο πουλενικηs βοηθειαs και αντε αλλα 20 για το ....ο θεοs να το κανει μασαζ....Μιλαω ορθα αν και ειμαι ηδη καθημενοs???

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μετά από απόλυτη απραγία στη δουλειά σήμερα, που με εξάντλησε εντελώς, είπα να πάω για μασάζ στο κέντρο με σκοπό να συνευρεθώ με την κα. Άντζελα (Στουρνάρη 63). Δυστυχώς, δεν ήταν γραφτό να συναντηθούμε. Μάλλον ήταν απασχολημένη...
Όμως πέτυχα την Τζούλη, η οποία έλειπε για έναν χρόνο περίπου, και επανήλθε. Η κοπέλα είναι άψογη, εξαιρετική συμπεριφορά, πολύ καλή gfe περίπτωση. Από σώμα έχει χαλαρώσει λίγο λόγω του πρόσφατου ευχάριστου γεγονότος, όμως έχει ωραίο πρόσωπο και όπως είπα, από συμπεριφορά/επικοινωνία κ.λπ. είναι άψογη. Θα ξαναπάρω σίγουρα.
Δύο πληροφορίες τις οποίες παραθέτω χωρίς διασταύρωση: 1) η Μάρσυ θα επιστρέψει μετά τις γιορτές και 2) το ίδρυμα λειτουργεί και τις Κυριακές.

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στο ίδρυμα που είναι στη Φίλωνος στον Πειραιά. Είναι 4 θεραπεύτριες, η γνωστή Στέλλα (milf), μια μικρή, Ειρήνη νομίζω λέγεται, πολύ αδύνατη με πρόσωπο χαμηλών προδιαγραφών, η γνωστή Ιζαμπέλα από Πολωνία, που έχει βάλει κιλά, και η Νταϊάνα, απροσδιορίστου ηλικίας με μεγάλο στήθος. Πήρα την Ιζαμπέλα, μεγάλη πίκρα το μασάζ της, όταν με έτριβε με το χέρι νόμιζα ότι είχε ξαπλώσει στην πλάτη μου. Κατά τα λοιπά, ξεπετουά.

ΥΓ.: Ξαναδιάβασα τους κανόνες του σάιτ και απ' ό,τι είδα, δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τις ενημερώσεις. Αν κάνω κάτι λάθος (διατύπωση, ύφος κ.λπ.), παρακαλώ πείτε μου για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα.
Ευχαριστώ.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

εκλεισε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εκανα και γω μια καταθεση εκει σημερα.
Πολυ fake αδελφε πολυ fake.
Kαι viva albania ειναι το σωστο.. ;)
Βεβαια αποψεις ειναι αυτες οκ δεν ειναι απαραιτητο να συμπιπτουν ναι ?

Εχε γουστο λεει....νασουνα εσυ αυτοs που  εβγαινε απο το ασανσερ , οταν εμπαινα εγω για να φυγω...Με πετσινο μπουφαν....Εχε γουστο λεει....ηρθαμε μουρη με μουρη???χαχαχαχαχαχαχαχαχα  ....Πρεπει να βαζουμε αναγνωριστικο επικοινωνιαs...η να φοραμε καποιο σηματακι στο πετο ...κατι συνθηματικο τεσπα...Θα βγουμε ολοι....συγγενειs στο τελοs...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Αδελφεεεεε  πεστο μου οτι ησουνα εσυ!!!

Επισκέπτης
Οχι δεν συναντησα κανεναν στο ανσασερ συναγωνιστη.Κριμα , πλακα θα χε παντως  :grin:
Κουστουματος ημουν χαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οχι δεν συναντησα κανεναν στο ανσασερ συναγωνιστη.Κριμα , πλακα θα χε παντως   :grin:
Κουστουματος ημουν χαχαχα

Αααα    οχι οτι θα με πειραζε..Αυτοs που ειδα φοραγε πετσινα και με καρφωσε με το βλεμμα του για δευτερολεπτα....Λεω τωρα  εχε γουστο ναναι απ το site  και να μιλαμε κιολαs,,,χαχαχαχαχα....Παντωs πρεπει να βρουμε καποια πατεντα....μια κονκαρδα ξερω γω.....οσο το σκεπτομαι πεφτω στα πατωματα απ το γελιο....Θα γινουμε  μελη τηs μεγαλυτερηs παρεαs εν Ελλαδι....Μεχρι βουλευτη θα βγαλουμε....ρε τι τραβαμε!!!!!!!!

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα άρχοντες του σεξ. Μετά τη χθεσινή ανταλλαγή απόψεων, βουρ για τη Στουρνάρη για να δω τι παίζει.Πολύ ευγενική η επί της υποδοχής, πέρασαν αρκετές κοπέλλες μπροστά μου, είδα τη Τζούλια (Θεά, είναι όμορφη), την Άντζελα (κοινώς Βλαδιβοστόκ, ήταν λίγο μουτρωμένη), μια επιβλητική Milf (ξανθιά με βυζόμπαλα, δεν θυμάμαι όνομα), κάποιες άλλες κοπέλλες που δεν μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση (γούστα είναι αυτά, δεν ήταν άσχημες πάντως) και τελικά κατέληξα στη Χριστίνα. Είναι η πρώτη ματιά σε μένα που παίζει ρόλο και τελικά έτσι αποφασίζω.Μικρή, Βουλγάρα, άπταιστα ελληνικά, πολύ ευχάριστη,ομιλητική, αλλά και κάπως άπειρη.Καπνίζει με φίλτρο (προσέχει την υγεία της), προσφέρει και μπριζόλα και τελικά η "υπερχείλιση" του ποταμού Έβρου (Μαρίτσα στα Βουλγαρικά)έγινε στο μικρό και στητό μπούστο.Συνολικά, πέρασα 30-35 λεπτά πολύ ευχάριστα, η κοπέλλα με την πάροδο του χρόνου θα γίνει, πιστεύω και καλύτερη. Για τη θυσία απαιτήθηκαν 7 δεκαετίες. Όπως μου είπαν, το κατάστημα λειτουργεί σε πλήρη σύνθεση και τις Κυριακές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom