επανω της !!!καλημερα ανταποκριση απο στουρναρη η τζουλι ειναι εκει την πηρα χθες
χαχαχαχαχαχαχα!!!
επανω της !!!καλημερα ανταποκριση απο στουρναρη η τζουλι ειναι εκει την πηρα χθες
βαζε διευθυνσεις φιλε,Μου έλειψε πολύ το site και θέλω να γράψω σε όλα σχεδόν. Είχα πάει κατά Βικτώρια μεριά, στου Προφήτη Ηλία τα σοκάκια. Η επί της υποδοχής ήταν πολύ ευχάριστη και μάλιστα με έβαλε κατευθείαν στο δωμάτιο με το σανίδι, με είχε σίγουρο. Της έκοψα τη φόρα και ζήτησα να δω τις θεραπενίδες. Δεν μου άρεσε καμμία και της το είπα. Η απάντησή της ήταν ότι ...καλά, δεν θα τις παντρευτείς κιόλας. Τέλος πάντων έφυγα, χωρίς να ζητήσω ή να ρωτήσω τίποτε. Απλά δεν μου άρεσε καμία, μεγάλες και άσχημες κατ' εμέ. Η φάση αυτή έγινε πριν ένα μήνα περίπου. Οι κοπέλλες στη Σ63 είναι ίδιες; Αν μπορεί ο σύντροφος, ας στείλει κάποιο μήνυμα, γιατί θέλω να πάω.
στυουντιακι του 50αρικου τελικα παπα μου...τι μαλακες ειναι.. στην εφημεριδα το ειχαν στις www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,46037.0#new]μασαζεγί..[/url]
δε σου μιλαω. εισαι αποσυνδεδεμενος..στυουντιακι του 50αρικου τελικα παπα μου...
το κανω για παραλλαγη...δε σου μιλαω. εισαι αποσυνδεδεμενος..
ξερω οτι μεταφερθηκε στο Φρατζη 4 4ος ,το 3ης Σεπτ. 54. 2ος όροφος λειτουργει κανόνικά ή οχι?
ξέρει κανεις?
περασα 2 φορές πριν κανα μηνα και δεν άνοιξαν.
και χθές ειδα αναφορές για το μαγαζί στο παρών θρεντ....
ξερω οτι μεταφερθηκε στο Φρατζη 4 4ος ,
εκτος αν αλλαξε κατι και το ξανανοιξει η Ανουλα...
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.17835]δες κι εδω[/url]
οχι ειναι σιγουρα οιΤη Στουρνάρη εννοώ και αν ξέρει κάποιος ας μου πει αν λειτουργεί καθημερινά και αν είναι οι ίδιες κοπέλλες (όπως Άννα, Τατιάνα, Μάρσα κ.λπ.). Είμαι παλιό μέλος του site, απλά άλλαξα όνομα εισόδου.
Χίλια ευχαριστώ, τέλεια η ανταπόκριση, τη θυμάμαι τη ρωσοκινέζα, μάλλον από Βλαδιβοστόκ κατάγεται. Θα τιμήσω το ίδρυμα εντός των ημερών και θα στείλω ανταπόκριση. Για το άλλο μαγαζί που έγραψα, είναι στην οδό Προφήτη Ηλία, στην κάτω πλευρά της πλατείας Βικτωρίας, στα δεξιά, όπως κατεβαίνουμε. Ταπεινή γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει.Το βρήκα από αγγελία σε εφημερίδα.
πολυ σωστα , απο το τερμα του Υπερσηβιρικου...Χίλια ευχαριστώ, τέλεια η ανταπόκριση, τη θυμάμαι τη ρωσοκινέζα, μάλλον από Βλαδιβοστόκ κατάγεται.
Προφήτη Ηλία; Μήπως εννοείς Μονής Προδρόμου;