Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
περασα και απο πειραια ηρωον πολυτεχνειου 85 στο δευτερο οροφο εχει δυο ρωσιδες η μια λιγο παχουλη λεω ποσο εχει το μασαζ μου λεει 60 ευρω τιποτα αλλο υπαρχει λεω οχι μου λενε μονο μασαζ αλλα το υφος στους αλλα ελεγε λεω ενταξη περναω καλο μασαζ και ειχα δικιο και καλη φραπεδια με την υποσχεση την αλλη φορα θα εχουμε και μπριζολα διπλη αμα θελω. αυτο για οσους φιλους ξερουν απο πειραια.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
περασα και απο πειραια ηρωον πολυτεχνειου 85 στο δευτερο οροφο εχει δυο ρωσιδες η μια λιγο παχουλη λεω ποσο εχει το μασαζ μου λεει 60 ευρω τιποτα αλλο υπαρχει λεω οχι μου λενε μονο μασαζ αλλα το υφος στους αλλα ελεγε λεω ενταξη περναω καλο μασαζ και ειχα δικιο και καλη φραπεδια με την υποσχεση την αλλη φορα θα εχουμε και μπριζολα διπλη αμα θελω. αυτο για οσους φιλους ξερουν απο πειραια.

Αδερφέ, τι ώρα πήγες; Έχω πάει 2 φορές απόγευμα, κατά τις 7, και δεν μου άνοιγαν...

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα γύρω στις 3.15-3.30 το μεσημέρι.Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ ότι το περιβάλλον ήταν πολύ ευχάριστο, απλά εμένα δεν μου άρεσαν οι κοπέλλες και δεν ρώτησα, ούτε ζήτησα τίποτε περαιτέρω. Δοθείσης ευκαιρίας, από εφημερίδα πάλι, βρήκα και κάποιο άλλο ίδρυμα, στην Κρίτωνος, δίπλα από το Κάραβελ. Πήρα τηλέφωνο και στοιχίζει το μασάζ 65 Ευρώ,αλλά κατόπιν ραντεβού. Αν ξέρει κάποιος σύντροφος για το συγκεκριμένο, ας μας πει κάτι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.956
Πόντοι
12.056
Πήγα γύρω στις 3.15-3.30 το μεσημέρι.Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ ότι το περιβάλλον ήταν πολύ ευχάριστο, απλά εμένα δεν μου άρεσαν οι κοπέλλες και δεν ρώτησα, ούτε ζήτησα τίποτε περαιτέρω. Δοθείσης ευκαιρίας, από εφημερίδα πάλι, βρήκα και κάποιο άλλο ίδρυμα, στην Κρίτωνος, δίπλα από το Κάραβελ. Πήρα τηλέφωνο και στοιχίζει το μασάζ 65 Ευρώ,αλλά κατόπιν ραντεβού. Αν ξέρει κάποιος σύντροφος για το συγκεκριμένο, ας μας πει κάτι.

Mασαζ απο εφημεριδα....δυσκολο για μπριζολα..
Για κουβα το βλεπω  ;) ;)

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μην το λες, όλα κάπως έτσι ξεκινάνε.Μιας και ξαναρχίζουμε την ανταλλαγή εμπειριών, καλό θα ήταν πιστεύω να κάνουμε μια γενική εξόρμηση στα θεραπευτήρια, για να καταλήξουμε στα καλύτερα.

Επισκέπτης
τελικα σερβιριστικα πριν καιρο απο την Παολα του μιχαλακοπουλου 99 που μας ειχε απασχολησει πριν καποιες σελιδες.Δεν ηταν ασχημη εμπειρια αλλα δεν θα την ξαναεπαιρνα.Αλλα αξιζει μονο κ μονο λογο εμφανισης

Επισκέπτης
Δεν πειραζει ρε φιλε..διορθωσε με εσυ

ρε φιλε δεν χρειαζεται να αρπαζεσαι.Απλα μην δινουμε λα
θος πληροφοριες στο θρεντ.Ανοιξε μια εφημεριδα κ θα βρεις πολλα μπριζολαδικα με ωρες λειτουργιας κ τηλεφωνα στην κατηγορια μασαζ

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.956
Πόντοι
12.056
ρε φιλε δεν χρειαζεται να αρπαζεσαι.Απλα μην δινουμε λα
θος πληροφοριες στο θρεντ.Ανοιξε μια εφημεριδα κ θα βρεις πολλα μπριζολαδικα με ωρες λειτουργιας κ τηλεφωνα στην κατηγορια μασαζ

Ρε κουκλε..απλα θεωρησα με το φτωχο μου μυαλο οτι ειναι ευκολα να φας ηττα απο αγγελια..
Δεν εδωσα καμμια λαθος πληροφορια..την γνωμη μου ειπα..

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ το σύντροφο για την Κρίτωνος. Αν θέλει, ας μου πει αν αξίζουν εμφανισιακά οι κοπέλλες και αν έχεις δυνατότητα επιλογών.

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι ενας αποτυχημενος το ξερω...

Μπορω να παω να αυτοκτονησω τωρα??
Μου επιτρεπεις??

ευχαριστω..

τι να σου πω,αμα στενοχωριεσαι τοσο πολυ επειδη την εχει γαμισει ολο το μπουρδελα με την πρωτη

και εσυ εμεινες με το baby oil στο χερι,αυτοκτονα τι να σου πω..

παρακαλω..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, αφήστε το παλικάρι τον Altec να εκφραστεί. Είχε μια άτυχη στιγμή στο παρελθόν, σε όλους συμβαίνει αυτό.

Επισκέπτης
Ρε κουκλε..απλα θεωρησα με το φτωχο μου μυαλο οτι ειναι ευκολα να πας ηττα απο αγγελια..
Δεν εδωσα καμμια λαθος πληροφορια..την γνωμη μου ειπα..

υπαρχουν μπριζολαδικα που δεν εχουν ανακαλυφτει ακομα η αυτοι που τα ξερουν δεν μιλανε κ ειναι παρτακιδες κ βρισκονται μεσα σε εφημεριδα στην κατηγορια μασαζ.Το καλυτερο ειναι να διαβασει το θρεντ οποιος ειναι καινουργιος κ να παιξει εκ του ασφαλους σχετικα γιατι εχουμε πει τι ισχυει στα μασατζιδικα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχουν μπριζολαδικα που δεν εχουν ανακαλυφτει ακομα η αυτοι που τα ξερουν δεν μιλανε κ ειναι παρτακιδες κ βρισκονται μεσα σε εφημεριδα στην κατηγορια μασαζ.Το καλυτερο ειναι να διαβασει το θρεντ οποιος ειναι καινουργιος κ να παιξει εκ του ασφαλους σχετικα γιατι εχουμε πει τι ισχυει στα μασατζιδικα

Σωστόοο. Όχι μόνο μπριζολάδικα αλλά και τεμάχια.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε φιλε συγνωμη κιολας μετα συγχωρησεως αλλα ολες οι μασαζεγι που γαμας απο αγγελια στην εφημεριδα ειναι..

Υ.Γ.επειδη δεν μπριζολιαστηκες με την πρωτη στην ζανα που την εχει παρει ολο το bourdela ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ δεν παει να πει οτι δεν τον τρωει απο τον κωλο με την πρωτη..

ευχαριστω..
πεστα παναγιωτατε (?) -δεξερω αν εχεις το χρισμα -
συναδελφε και συναθλητη...και οι μπαλες μεσα...
και μου κανει και gfe

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom