Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

takis69

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μηπως κάποιος συναγωνιστής ξέρει που είναι η Μαγια που πριν λίγο καιρό ηταν στη Μάρνη;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καταθεση ψυχηs και σπερμοζουμιου σημερον σε Φραντζη 4.....Ξερω θα πειτε ..."ξεπετα"  αλλα το 19χρονο πιπινιον , ονοματι Λαουρα εξ Ιταλιαs παρακαλω μπορει να μην δρεπει στεφανια στο χειρομαλακτικον , ομωs στο κοτομπιφτεκο τηs υποθεσηs σαρωσε τα Πουλενοσκαρ....Αψεγαδιαστο κορμι, ευγενικη , σκερτσοζα , χαριτωμενη...δεν μιλαγε Ελληνικοs καλα....ενδεικτικο προαγωγηs δεν θα παρει.....αλλα ολα κι ολα...διαγωγη πουλενωτατη.....Με 80 γιουργια ανεκραξα....Βιβα Ιταλια !!!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.720
Πόντοι
42.697
Καταθεση ψυχηs και σπερμοζουμιου σημερον σε Φραντζη 4.....Ξερω θα πειτε ..."ξεπετα"  αλλα το 19χρονο πιπινιον , ονοματι Λαουρα εξ Ιταλιαs παρακαλω μπορει να μην δρεπει στεφανια στο χειρομαλακτικον , ομωs στο κοτομπιφτεκο τηs υποθεσηs σαρωσε τα Πουλενοσκαρ....Αψεγαδιαστο κορμι, ευγενικη , σκερτσοζα , χαριτωμενη...δεν μιλαγε Ελληνικοs καλα....ενδεικτικο προαγωγηs δεν θα παρει.....αλλα ολα κι ολα...διαγωγη πουλενωτατη.....Με 80 γιουργια ανεκραξα....Βιβα Ιταλια !!!!!!!!

....viva Albania....

ΥΓ. ξερεις πολλές "ιταλίδες" να εργάζονται στην Ελλάδα σε τέτοια επαγγέλματα.?..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
....viva Albania....

ΥΓ. ξερεις πολλές "ιταλίδες" να εργάζονται στην Ελλάδα σε τέτοια επαγγέλματα.?..

Δεν ζητησα και....διαβατηριο.....Ειχα ηδη θολωσει με ....αλλα πραγματα....Και απ το Ουζμπεκισταν να μουλεγε οτι ηταν......χαλαω χατηρι εγω???Ολα κι ολα.....Σε πιπινια δεν κανω ρατσισμο....Γιατι να εχουμε εχθρα και....αλληλοσπαραγμο???Εδωσα "πρασινη" καρτα....πηρε αυτη υπηκοοτητα , πηρα εγω ζεματιστο 1-1...σημειωσατε ισοπαλια....Παγκοσμιοποιησιs....ολεs για ολουs....Με τετοιο σωμα , μεχρι και την .........σημαια θα τηs δωσω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καταθεση σημερα στην στουρναρη και ειδα δυο καινουριες κοπελες την αντζελα που δεν μου φανημε πολυ προθυμη
αυτη ειναι ρωσιδα της Σιβηρισς,
δλδ ασιατισα ρωσιδα, θυμιζει περρισοτερο ασσιατισα γτ ειναι σχιστοματα με λευκο δερμα....
την ιδια λεμε? :2funny:

takis69

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αρχοντες, η Μάγια στη Στουρνάρη είναι η ίδια που ήταν στη Μάρνη;[size=10pt][/size]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Δεν ζητησα και....διαβατηριο.....Ειχα ηδη θολωσει με ....αλλα πραγματα....Και απ το Ουζμπεκισταν να μουλεγε οτι ηταν......χαλαω χατηρι εγω???Ολα κι ολα.....Σε πιπινια δεν κανω ρατσισμο....Γιατι να εχουμε εχθρα και....αλληλοσπαραγμο???Εδωσα "πρασινη" καρτα....πηρε αυτη υπηκοοτητα , πηρα εγω ζεματιστο 1-1...σημειωσατε ισοπαλια....Παγκοσμιοποιησιs....ολεs για ολουs....Με τετοιο σωμα , μεχρι και την .........σημαια θα τηs δωσω
λαβε υποψιν οι αλβανες ειναι οι πιο πονηρες , ξεπετες και απλυτες...
μια και το φερε η κουβεντα , ξερουμε απο που ειναι η Θεοδωρα Σεριφ ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εκει περνεις ρισκο να σε ξεπεταξουν αλλα εχει τα καλυτερα πιπινια....
αν σε μαθουν , περνας καλα...
αρκει να εισαι cool !!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κατι παιζει στο πατησιων 131....
λαλακ ξερις τπτ εσυ ή μονο κοσμο σε ενδιαφερει πλεον....??!!

Επισκέπτης

Εκανα και γω μια καταθεση εκει σημερα.
Πολυ fake αδελφε πολυ fake.
Kαι viva albania ειναι το σωστο.. ;)
Βεβαια αποψεις ειναι αυτες οκ δεν ειναι απαραιτητο να συμπιπτουν ναι ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οχι δεν ετυχε να περασω απο κει συναγωνιστη
στο κοσμο σε εχω δει ρε ψευτη ....
στο 131 παιζει συνεχης εναλλαγη προσωπικου και το Σολωμου 59 ειναι κλειστο,
πως συνδυαζονται αυτα ?

Επισκέπτης
στο κοσμο σε εχω δει ρε ψευτη ....
στο 131 παιζει συνεχης εναλλαγη προσωπικου και το Σολωμου 59 ειναι κλειστο,
πως συνδυαζονται αυτα ?

Τι;;; Το κλείσανε το 59; Φτου και είχα προγραμματίσει να επισκευτώ το Δεσποινάκι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom