Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σωστα 88 4ος

Σαββατο 13/12/08

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Έχω γράψει και στο παρελθόν ότι είμαι fan των υπηρεσιών της Μάγιας απο Στουρν. 63... Το βεβαιώνω και πάλι καθώς μετά την χτεσινή συνεδρία έμεινα και πάλι άφωνος.. Η γκόμενα το γουστάρει αυτό που κάνει ή προσποιείται πολύ καλά... Ένα ελάχιστο μείον είναι ότι παρατήρησα μια χαλάρωση στα κωλομάγουλά της από τότε που την ξαναδοκίμασα (πριν κανα μήνα περίπου)

Τώρα που λείπει η Μάρσυ νομίζω ότι αυτή και η Χριστίνα είναι τα πιο αξιόλογα τεμάχια του μαγαζιού... Είδα βέβαια και την Κινέζα για την οποία πολύ μελάνι έχει χυθεί εδώ (ή για να ακριβολογούμε πολύ χτύπημα πληκτρολογίου....) αλλά μου φάνηκε πολύ ξενέρωτη στη φάτσα και δεν το διακινδύνευσα...

Λουκάς

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
giorgospapa γαμιέσαι
warnwarn.gif
 ευχαριστω..

Λουκάς

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ γιατί εγώ πήγα χθες και δεν την είδα δεν ρώτησα βέβαια μπορεί να είχε πελάτη, αλλά θα πάω σήμερα πάλι να καταθέσω τον οβολό μου

Λουκάς

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατί ρε συνάδελφοι ντρεπόμαστε όταν πάμε σε ιδρύματα, εγώ πήγα χθες στην Δροσοπούλου και αφού τελείωσα ήταν ένας που περίμενε στην σκάλα να κατέβω εγώ για να ανέβει και έκανε ότι κοίταζε αλλού. Τί κόμπλεξ είναι αυτό που έχουμε μην μας δούνε στα ιδρυματα;

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί ρε καυλιάρηδες δεν γράφετε το νούμερο του δρόμου και τον όροφο;Για τη Σολωμού εννοώ. Άντε να γνωρίσουμε και τίποτε άλλο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γιατί ρε καυλιάρηδες δεν γράφετε το νούμερο του δρόμου και τον όροφο;Για τη Σολωμού εννοώ. Άντε να γνωρίσουμε και τίποτε άλλο.
το συμπληρωσα εγω φιλε καραμπουζουκλη, αλλα ο λουκας λογω αυτου μου ειπε οτι γαμιεμαι, λες και δεν το ξεραμε..

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το συμπληρωσα εγω φιλε καραμπουζουκλη, αλλα ο λουκας λογω αυτου μου ειπε οτι γαμιεμαι, λες και δεν το ξεραμε..
Με ποια να γαμηθείς δεν σου είπε όμως , πρέπει να το ξέρουμε κι αυτό  :2funny: :2funny:

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε πεοδυνάστες, παίζετε με τον πόνο μου.Να χαρεί θέλει ο καραφλός. Εξειδικεύστε για να καταθέσω μέχρι Δευτέρα, γιατί μετά θα φύγουν τα λεφτά στη Βουδαπέστη.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
giorospapa ,το κατάστημα τις Νταλής , έτσι το λένε .Συγγρού ποσο είναι ? και αν έχεις πάει από τεμάχια τι λέει .

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Διαλέγω την κουρτίνα 2.

Και γω προς τα κει κλίνω αλλά σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι πρέπει να μας ενδιαφέρει... Πληρώνεται αδρά για τις υπηρεσίες της και έχει την αξιοπρέπεια (για τον εαυτό της) και τον σεβασμό (για τον πελάτη) να είναι άψογη στις υπηρεσίες της...

Επίσης μου έκανε εντύπωση που θυμόταν τι είχαμε πει στο παρελθόν και έκανε follow up ερωτήσεις... πραγματικά άξια !!  

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
giorospapa ,το κατάστημα τις Νταλής , έτσι το λένε .Συγγρού ποσο είναι ? και αν έχει πάει από τεμάχια τι λέει .
το καλιροης 85 μαλλον λες (τουλαχιστον εκει την ειδα τελευταια φορα) και εχω να περασω αρκετο καιρο..

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε gkrams πηγα μεσημερι οπως πηγα και εχθες ειναι μπριζολαδικο φουλ το μαγαζι εχει δυο ρωσιδες μιλφ καλες ειναι με 80 ευρω πληρες προγραμα τησ πηρα και της δυο επτα η ωρα κλεινουν μιλαμε για το ιδρυμα ηρωων πολυτεχνειου 85 στο πειραια.  το ιδρυμα  της βενιζελου και αχιλλεως λειτουργη με κατι μπαζα πηγα και εφυγα. 

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στην οδος του αχιλλεα του πατροκλου και του παρι εχει κατι καινουργιες αφιξης αξιζουν δυο το ενα ειναι κοντοπουτανο με κοτσο πολυ συνεργασιμο και το αλλο λεπτο αδυνατο πολυ τρυφερο και ανοιχτο λεγεται ξενια εχει και μια ρουμανα καινουργια μικρη μεχρι φραπε για την ωρα την τεταρτη δεν την πηρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom