Σημερινή επίσκεψη Σολωμού 54 6ος. Κοπέλες Αντζελίνα Λία.. Η Αντζελίνα απασχολημένη μου λέει η κυρα Σοφία πέρασε με τη Λία θα περάσεις καλά λέω δε γαμ...ται ας κάνω τον scouter.. Λέω θέλω το δωμάτιο με το ντουζ μου λέει κανένα πρόβλημα.. Έρχεται μετά η Λία χαμογελαστή της λέω θες να μπούμε μαζί στο ντουζ μου λέει όχι..και πως να μη μου πει οχι έτσι ψαρωμένη που ήταν...Παιδιά η κοπέλα είναι πολύ φοβισμένη τους βλέπει όλους μπάτσους..παρόλο που δε πάω πρώτη φορά εκεί και δεν είμαι μπατσόφατσα με ρώτησε 3 φορές αν θα της δημιουργήσω πρόβλημα και αν είμαι της ασφάλειας :o Τη καθησύχασα και της είπα ότι αν είμουν μπάτσος δεν θα είχα έρθει τόσες φορές στο μαγαζί. Μετά άρχισε ψιλοανάκριση με ποιες κοπέλες έχω πάει και πως είναι εμφανισιακά..
Τέλος πάντων είναι μιλφ απο Μολδαβία ηλικία 31 μου πε μπορεί και παραπάνω γλυκό πρόσωπο ωραία μάτια σώμα χαλαρό..μασάζ δε ξέρει..Από υπηρεσίες ξέρει να χρησιμοποιεί ωραία τη γλώσσα της και γλύφει ωραία και παντού..επίσης χαιδεύει ωραία και αισθησιακά.. Μου κανε body to body και ποδομαλακεία που της ζήτησα..Επίσης πήγε να μου βάλει κωλ...δακτυλο και δεν την άφησα προς ενημέρωση κάθε μερακλή ενδιαφερόμενου.. Φραπές όχι τπτ σπουδαίο φραπές με καλαμάκι ψιλοκαλός... Μπριζολίτσα δε πήρα δεν είχα όρεξη.. Κουλούρι δε δίνει από ότι ρώτησα και cim cif δε κάνει.. Γενικά σε σύγκριση με τις άλλες υπολείπεται αλλά είναι καινούργια και φοβάται ίσως βελτιωθεί..
Γενικα για τους μιλφάκιες μια δοκιμή αξίζει αλλά αν έχετε μπατσόφατσα μπορεί να μείνετε με τον υπερνομάρχη στο χέρι...
Δε ξέρω γιατί δε της μιλάει η κυρα Σοφία ή οι άλλες να μη φοβάται τόσο πολύ ειδικά τους παλιούς πελάτες..