You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
silent scream
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπερα παιδες.
σημερα γυρισα απο διακοπες.
ειδα ενα μασαζερι Καλλιθεα θησεως 128, νεο.
ξερεις κανεις τιποτα?
ευχαριστώ
ξερεις κανεις τιποτα?
ευχαριστώ
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Eιναι το "sotai" πολυ παλιο με αλλοτε καλες και αλλοτε μπαζα , πηγαινε και γραψε μας αν εχει αλλαξει προς το καλλιτερο.καλησπερα παιδες.
ξερεις κανεις τιποτα?
ευχαριστώ
καλησπερα παιδες.
ξερεις κανεις τιποτα?
ευχαριστώ
ΔΕΝ είναι το "Sotai" που λέει ο φίλος astari51. Το "Sotai" είναι στο "170 κάτι" (μετά τη διασταύρωση). Το 128 είναι πριν τη διασταύρωση και λέγεται "Health and Rest". Έχω να πάω πάνω από χρόνο. Απ' όσα γνωρίζω είναι ένα παρακμιακό στούντιο - μασαζερί. Μπριζόλα σερβίρεται χωρίς παρασύνθημα. Σου λένε κατευθείαν τις τιμές... Πρέπει να έχει σχέση με το αντίστοιχο ίδρυμα που είναι στο 67 (πάνω από ένα φροντιστήριο).
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..μιλάω για αυτό της Κέλσου..Σε ποιο θεραπευτηριο αναφερεσαι συναγωνιστη ?
Burdeliaris72
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους.Σε αυτά τα μασατζίδικα έχει και προγράμματα που μπορείς να επιλέξεις ή οχι?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Eιναι το "sotai" πολυ παλιο με αλλοτε καλες και αλλοτε μπαζα , πηγαινε και γραψε μας αν εχει αλλαξει προς το καλλιτερο.
προ διετιας στο 128 ή στο 142 ειχα πετυχει μια μιλφ υπηρεσια με αραια μαλλια και εμεινα μαλακας....πηρε τον κολλητο μου μεσα και επαιξε μπριζολα,αλλα με παραξενεψε οτι ειχε αραια μαλλια.......και δεν μπηκα μεσα...ουτε ξαναπατησα το ποδι μου.....νομιζω το health n rest ητανε...
προ διετιας στο 128 ή στο 142 ειχα πετυχει μια μιλφ υπηρεσια με αραια μαλλια και εμεινα μαλακας....πηρε τον κολλητο μου μεσα και επαιξε μπριζολα,αλλα με παραξενεψε οτι ειχε αραια μαλλια.......και δεν μπηκα μεσα...ουτε ξαναπατησα το ποδι μου.....νομιζω το health n rest ητανε...
Vaso και λοιποί μύστες, μπορείτε να μου πείτε σε π.μ ένα καλό μασάζ με MILF "δυνατής" εμφάνισης ? ( περίπου σαν την Vicka , αλλά όχι νέα, ΜΙΛΦ είπαμε , .. άαα Βάσο και με μαλλιά , όχι σαν την άλλη )
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
το 128 θησεως το ειχε μια ρωσιδα η ολγα και που και που εφερνε και καμια αλλη αλλα ηταν ολα μπαζα σου λεγανε αμεσως 100 ευρω τα παντα. file astari 51 gia soy σου εχω καποια νεα τη βρηκα την βαλια στο ποιο απιθανο μερος.καικαλο χειμωνα.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
συναγωνιστες εγω εχθες που εγυρισα πηγα μαρουσι και πηρα γνωστη ωμορφια ξανθη περασα πολυ καλα και οταν λεω καλα το υπογραφω.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
συναγωνιστες εγω εχθες που εγυρισα πηγα μαρουσι και πηρα γνωστη ωμορφια ξανθη περασα πολυ καλα και οταν λεω καλα το υπογραφω.
συμφωνων και επαυξανω,αλλα ειναι πολυ ακριβο!
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
Το Δεσποινακι ειπαμε ειναι γυρω στα 25 σωστα?Μια περιγραφη του πανω κατω?
.........ρίξε μια ματιά www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg646574#msg646574]εδώ[/url]
Vaso θα μου πείς που θα βρεί ωραία ΜΙΛΦ-έϊγ μασατζού, ή βαριέσαι ???συμφωνων και επαυξανω,αλλα ειναι πολυ ακριβο!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Vaso και λοιποί μύστες, μπορείτε να μου πείτε σε π.μ ένα καλό μασάζ με MILF "δυνατής" εμφάνισης ? ( περίπου σαν την Vicka , αλλά όχι νέα, ΜΙΛΦ είπαμε , .. άαα Βάσο και με μαλλιά , όχι σαν την άλλη )
τα πιο καλα μιλφ ειναι τα εξης:
1)αντζελινα(ματζαγριωτακη)
2)μελινα(σολωμου 59)
3)ρουλα(ωρημου 44)
4)ξενια(ωρημου 44,αδυνατη ψηλη αβυζη)
5)ζανα(σολωμου 54)
6)μαρινα(κηφισιας 12,αλλα δεν κανει προγραμμα με οποιον τυχοντα)
7)μαρια(ματζαγριωτακη)
επισης 2 εκπληκτικα μιλφ ειναι πλεον σεριφηδες ητοι,η θοδωρα στην φραντζη 4 και αυτη που ανοιγει την πορτα στο καλλιροης 48.Επίσης δεν ξερω που βρισκεται η χριστινα(ωρημου) και η ειρηνη(ρωσιδα ωρημου),οπως και η λανα(πρωην λεκκα,θησεως 31)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
το 128 θησεως το ειχε μια ρωσιδα η ολγα και που και που εφερνε και καμια αλλη αλλα ηταν ολα μπαζα σου λεγανε αμεσως 100 ευρω τα παντα.
εκει ειχαμε παει...αυτη η ολγα ηταν μεγαλη καταπιολ!
Τι να πώ ?τα πιο καλα μιλφ ειναι τα εξης:
1)αντζελινα(ματζαγριωτακη)
2)μελινα(σολωμου 59)
3)ρουλα(ωρημου 44)
4)ξενια(ωρημου 44,αδυνατη ψηλη αβυζη)
5)ζανα(σολωμου 54)
6)μαρινα(κηφισιας 12,αλλα δεν κανει προγραμμα με οποιον τυχοντα)
7)μαρια(ματζαγριωτακη)
επισης 2 εκπληκτικα μιλφ ειναι πλεον σεριφηδες ητοι,η θοδωρα στην φραντζη 4 και αυτη που ανοιγει την πορτα στο καλλιροης 48.Επίσης δεν ξερω που βρισκεται η χριστινα(ωρημου) και η ειρηνη(ρωσιδα ωρημου),οπως και η λανα(πρωην λεκκα,θησεως 31)
οτι και να πώ είναι λίγο ...!!!
Σ' ευχαριστώ... είσαι " δύναμη"
Το σώζω " στ' αγαπημένα " !!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις