vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
την ισπανογερμανιδα παιδια την πιασανε .....καιδεν προλαβα να την δω ρε γαμω....
who?
την ισπανογερμανιδα παιδια την πιασανε .....καιδεν προλαβα να την δω ρε γαμω....
σκεφτομαι να καταθεσω στο παραπαναω οικημα μηπως εχουμε λεπτομερειες????
ακουσα οτι στο πατησιων 95 εχει κατι καλα κοριτσια και μια μαυρη απαικτουα...ακους καπτεν?
εγω παντως μια φορα που ειχα περασει πριν κανα μηνα ηταν ενα καστανο μετριο σε υψος προμιλφ με πολυ ωραιο προσωπο κ σωμα κ μου αρεσε παρα πολυ,δεν μπηκα ομως....γνωριζετε τιποτα γι αυτην???δεν θυμαμαι κ πως την λεγανε...
που να θυμασαι εσυ ονοματα?θυμισε μου στα γενεθλια σου να σου παρω ενα pda φορητο μπας και μαθεις βρε παιδι μου!
μπορεί να λές την Αντζέλικα.εγω παντως μια φορα που ειχα περασει πριν κανα μηνα ηταν ενα καστανο μετριο σε υψος προμιλφ με πολυ ωραιο προσωπο κ σωμα κ μου αρεσε παρα πολυ,δεν μπηκα ομως....γνωριζετε τιποτα γι αυτην???δεν θυμαμαι κ πως την λεγανε...
μπορεί να λές την Αντζέλικα.
Με μακρυά σγουρα μαλλία?
σγουρα δεν νομιζω νομιζω ισχια ητανε,αλλα μπορει κ να τα αλλαζουνε...καλη ειναι η μουφα???
κ επισης ειχε κ ενα ωραιο ξανθο μιλφ που ητανε η πορτιερισσα κ αυτο αρκετα καλο...
η γνωστη απο Μαρνη-Φρατζη?
για τη μελαχροινη λεω... ;)
νομιζω οχι
ΖΕΡΟ εισαι φαν της γιαπωνεζικης κουζινας εμαθα...
προτιμώ την πολυνησιακη.
περασα και απο το πλεον παρακμιακο σπιτι, το 3ης Σεπτ 151α....
Νυχτεριδες και αράχνες!
οι ιδιες πατσογριες εδώ και 4 χρόναι κάθονται ακροβολισμένες σε καρέκλες στο σαλόνι και προσπαθουν να σε πείσουν "οτι χάνεια απολαυση" αν δεν περασεις μαζί τους για μασαζ!
4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΗΜΑΡΤΟΝ!
στο Αγ.Μελετιου 30 παιζει τπτ?