You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
κοριτσια με ανω του μετριου μεγεθους ειναι η ζανα και η αντζελινα απο το 54 και η μαρσι απο το 63 αλλα νομιζω υπαρχει σχετικο αλλο θρεντ!
Συναδελφε θα διαφωνησω η μαρσι εχει λεμονακια...η ζανα μετρια 3αρια και συλικονουχα για την αντζελινα δεν ξερω γιατι δεν εχω δοκιμασει
εγω μιλαω για βυζαρες σαν της αννας και πανω.
που θα βρουμε?
αλλα να αξιζει οχι σαν την ρουμανα στην στουρναρη που εχει αλλα ειναι απαραδεκτη απο σερβις!!!
Το θέμα είναι να είναι και λίγο στητά να μην κοιτάνε προς τα κάτω :'(Συναδελφε θα διαφωνησω η μαρσι εχει λεμονακια...η ζανα μετρια 3αρια και συλικονουχα για την αντζελινα δεν ξερω γιατι δεν εχω δοκιμασει
εγω μιλαω για βυζαρες σαν της αννας και πανω.
που θα βρουμε?
αλλα να αξιζει οχι σαν την ρουμανα στην στουρναρη που εχει αλλα ειναι απαραδεκτη απο σερβις!!!
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ξερει κανεις καμια με μεγαλα
που να δινει φουλ σερβις αλλα αν αξιζει πολυ ας ειναι με φραπε η και χωρις!!!αρκει ομως να κανει και γαμω τα μασαζ.
αρωστεια ειναι αυτη η βυζογαμιτιδα
τι να κανω...τα παθη πλερωνονται....
αναμενω νεα εδω η με πμ
thanks
dirtyharry
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δοκιμασε Ζωη στην Αχιλλεως.Τεραστιο βυζι καλο μασσαζ αλλα μονο φραπε.ξερει κανεις καμια με μεγαλα
που να δινει φουλ σερβις αλλα αν αξιζει πολυ ας ειναι με φραπε η και χωρις!!!αρκει ομως να κανει και γαμω τα μασαζ.
αρωστεια ειναι αυτη η βυζογαμιτιδα
τι να κανω...τα παθη πλερωνονται....
thanks
αναμενω νεα εδω η με πμ
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω αλλα δεν εχω παει ποτε εκει η αχιλλεως που ειναι?οροφο? κουδουνι?πιστευω να μην ειναι χοντρη ομως ε? θα ενημερωσω για τις εντυπωσεις μου.Δοκιμασε Ζωη στην Αχιλλεως.Τεραστιο βυζι καλο μασσαζ αλλα μονο φραπε.
αναμενω νεα εδω η με πμ
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Aχιλλεως ? ποσο και σε ποια περιοχη ?Δοκιμασε Ζωη στην Αχιλλεως.Τεραστιο βυζι καλο μασσαζ αλλα μονο φραπε.
αναμενω νεα εδω η με πμ
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αν ειναι η γνωστη παλια αννα (πρωην μαρνης) ειναι πολυ καλη, αλλα δεν ξερω αν δουλευει..ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ της στουρναρη ειδα μια αννα που μου φανηκε βυζαρα την εχει παρει κανεις
αξιζει?
επισης ειχαν γραψει για βυζομανες στο ιδρυμα της οδου καλιροης ισχυει??
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ειναι γωνιακο, πανω απο ενα μαγαζι που λεγεται entee. ειναι η δεξια πορτα οπως κοιτας το entree στον πρωτο οροφο και ειναι μπριζολεγί. πες τα με τη μαρινα και θα σε οδηγησει αυτη..Καλησπερα παιδια.
Το καταστημα στη Γεωργ.Παπανδρεου και Καβαλας στο Χαιδαρι σε πιο νουμερο ειναι? Σερβιρει μενου? Και ποια σερβιτορα μου συστηνετε?
ειναι γωνιακο, πανω απο ενα μαγαζι που λεγεται entee. ειναι η δεξια πορτα οπως κοιτας το entree στον πρωτο οροφο και ειναι μπριζολεγί. πες τα με τη μαρινα και θα σε οδηγησει αυτη..
Ευχαριστω πατερ μου.
Το κουδουνι γραφει κατι? Στη Μαρινα να αναφερω το site η θα κανω πατατια? Ποσο παει το μενου?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν ξερω αν γραφει κατι στο κουδουνι, αλλα η κατω πορτα ειναι ανοικτη.Ευχαριστω πατερ μου.
Το κουδουνι γραφει κατι? Στη Μαρινα να αναφερω το site η θα κανω πατατια? Ποσο παει το μενου?
δεν λες κατι για το σαιτ και δινεις 100 ευρω για πληρες μενου με μπουφέ..
δεν ξερω αν γραφει κατι στο κουδουνι, αλλα η κατω πορτα ειναι ανοικτη.
δεν λες κατι για το σαιτ και δινεις 100 ευρω για πληρες μενου με μπουφέ..
φτου να παρει... στα ακριβα επεσα?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις