Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μήπως ο φίλος που δεν θέλησε να γράψει ούτε το στίγμα της διεύθυνσης αλλά ούτε και την κοπέλα που πήρε νομίζει ότι πήδηξε καμμιά πράκτορα της CIA? Ούτε ποιο μέρος, ούτε τι υπηρεσίες, ούτε όνομα. Απορώ γιατί μπήκε στο κόπο να γράψει το post...

Για ποιον λές? :think: :think: :think:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
οχι και μιλφ ρε παιδια η Αντζελίνα απο Σολωμου 54!
Αντε να ειναι το πολύ 28 ετώνε...
Πάντως ότι είναι μάνα είναι μάνα από ο,τι μου είπε, αλλά όχι και 28, ρε συ zero, είναι κομματάκι μεγαλύτερη

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Λέω για κάποιον που (MICHAEL  νομιζω ειχε ψεδώνυμο)έγραψε πριν 1-2 σελίδες ένα post, στο οποίο πήγε κάπου, ήταν τέλεια, οι κοπέλες ήταν super αλλά ήταν όλο γρίφους! Τίποτα σαφες.Τι ψυχολογικά προβλήματα κουβαλάει ο κόσμος...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Λέω για κάποιον που (MICHAEL  νομιζω ειχε ψεδώνυμο)έγραψε πριν 1-2 σελίδες ένα post, στο οποίο πήγε κάπου, ήταν τέλεια, οι κοπέλες ήταν super αλλά ήταν όλο γρίφους! Τίποτα σαφες.Τι ψυχολογικά προβλήματα κουβαλάει ο κόσμος...
ναι, γι αυτον λεω κι εγω.

ειναι ο δευτερος που διαφημιζει την ιλιαδα μεσα σ ενα μηνα..

ολα εκει ειναι τελεια και τετοια..  :jerking:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Συνεπως αποκλειεται να μιλαμε για την ιδια μια και αυτη της Φραντζη που πετυχα εγω προχθες,ηταν καμμια 25αρια,αντε 30 χρονων...Αξιοδοκιμαστο τεμαχιο και πολυ καλο σε ολα του...εκανε ενα μασαζ που σε χαλαρωνε και ταυτοχρονα σε διεγειρε σεξουαλικως...Και στα υπολοιπα ηταν πολυ καλη...Κι εγω νομιζα πως πετυχα τη Ζανα για την οποια εχουν τοσα γραφτει και την εχουν εξυψωσει σε...θρυλο που θα διηγουνται με στομφο οι μπαμπαδες στα παιδια τους και οι παππουδες στα εγγονια τους...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ολες οι μασαζο-μπαροβιες μοιαζουν μεγαλυτερες αν τις δεις στο φως.
κανουν ρυτιδες λογω των καταχρησεων.
Πάντως ότι είναι μάνα είναι μάνα από ο,τι μου είπε, αλλά όχι και 28, ρε συ zero, είναι κομματάκι μεγαλύτερη

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Αν πιστεψεις τα ποσταρισματα καποιων,μαλλον υπαρχει...αν κρινεις κιολας τι ποσταρουν,μαλλον δεν παει καθολου το ιδρυμα...θυμισου οτι σε λιγο καιρο θα ξαναεμφανιστει και το ονομα κανονικα σε ποστ...μπας και ασπρισει η μερα..Εγω παντως προτιμω το γιαουρτι..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές, καλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα βρέθηκα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο αμαρτωλό τετράγωνο, 3ης Σεπτεμβρίου – Σολωμού – Στουρνάρη –Μάρνης. Στην 3ης Σεπτεμβρίου 25 έχει ένα θεραπευτήριο, σκέφτηκα  :think:. Με υποδέχτηκαν με χαμόγελο και ευγένεια. Τους είπα ότι είμαι καινούργιος αλλά όχι νέος  :booty:. Είδα 5 ή 6 κοπέλες. 3 ή 4 milf και δύο μικρούλες. Η μία μικρούλα ήταν θυμωμένη, δεν ξέρω γιατί  :(. Η άλλη όμως, αν θυμάμαι καλά λεγόταν Αλεξάνδρα, ήταν πολύ καλή. Ψηλή, ξανθιά, ωραία μάτια, χαμογελαστή, ωραίο σώμα με τις σωστές αναλογίες και ντύσιμο ελαφρύ. Για έναν περίεργο λόγο, δεν κάθισα (μάλλον μαλακία έκανα). Μετά έστριψα και πήγα στο 59 της Σολωμού. Πάλι με δέχτηκαν με περίσσια ευγένεια και άριστους τρόπους. Είδα 2 μικρές σχετικά θεραπεύτριες αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελα να δειπνήσω μαζί τους. Η κυρία της υποδοχής πολύ ευγενική. Πρέπει και η ίδια να είναι εν ενεργεία θεραπεύτρια. Ανηφόρισα για τη Στουρνάρη και χτύπησα το κουδούνι στο 63. Πανικός... Μου άνοιξε μια κοπέλα και μου είπε ότι δεν υπάρχει δωμάτιο αλλά ούτε και χώρος για να καθίσω... Μου πρότεινε να περάσω σε 20 λεπτά. Αν πάρω το αεροπλάνο, σε 20 λεπτά θα είμαι στη Ρόδο, σκέφτηκα... Ανηφόρισα και πάλι, σταμάτησα σε μια πολυκατοικία και κοίταζα τα κουδούνια. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και με ρωτούν τι θέλω. Συνειδητοποιώ ότι είμαι 4 αριθμούς παρακάτω...Τελικά, έφτασα στο 54 και ανέβηκα στον 6ο. Πολυκοσμία, μέσα. Συναγωνιστές ήταν επί το έργω  :cool2:. Για να μην απεραντολογώ, είδα κάμποσες θεραπεύτριες και επειδή βαριόμουνα να συνεχίσω το ψάξιμο, επέλεξα μία θεραπεύτρια, τη Ναταλία (2η Ναταλία). Μικρούλα (δεν φαίνεται για 26 που μου είπε ότι είναι), στρουμπουλή (θρεφτάρι), με στρουμπουλό πρόσωπο, ωραία μάτια (μπλε) εκ Ρωσίας ορμωμένη. Με άρχισε στο μασάζ, σύντομα έγινε "body to body", μετά "tongue to body" και μετά φάγαμε. Επέδειξε αγωνιστική διάθεση και πνεύμα συμμετοχής. Επειδή ήμουνα πεινασμένος, έφαγα γρήγορα την μπριζόλα η οποία ήταν καλή. Ωστόσο, το μασάζ ήταν πολύ σύντομο. Επίσης, μου ζήτησε τα χρήματα (80) πριν ξεκινήσουμε, γεγονός που μου έκανε εντύπωση. Όταν έφευγα, είδα τη Ζάνα με μια ρόμπα ροζ (κουμπωμένη όμως). Ήταν και η κυρία της υποδοχής (η γνωστή).

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
καλημερα πηγα εχτες στουρναρη εμφανιστικαν 2 τεμαχια καινουρια δεν θυμαμε ονοματα πηρα μια αδυνατη με πολυυυυυ μεγαλα βυζια συναγωνιστες εχω τιμισει το μαγαζι αρκετες φορες μην την παρετε ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαλια μαυρα οχι μονο οτι δεν ηξερε να κανει τιποτα αλλα δεν ηθελε μακρια μηντην παρετε για καλη της τυχη ελειπε η καιτη θα εκανα παραπονα συγουρα στην καιτη που κατα την αποψη μου ειναι ισως η καλλητερη επαγγελματιας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ
σε αυτη που περιγραφω και αν την πα;ρετε και διαπιστωσετε αυτα που λεω κατευθειαν στην καιτη αναφορα
:headbang:
δυστυχως φιλε τα ιδια επαθα και γω η εν λογω γκομενα ειναι απο την ρουμανια το ονομα της ειναι νομιζω γκαλινα η καπως ετσι
ειδα βυζι και μπηκα αλλα οντως απαραδεκτη! διαθεση μηδεν ελληνικα δεν μιλαει καθολου!!!
μασαζ δεν κανει σχεδον καθολου ενω με τα χιλια ζορια μου βαρεσε φραπε. μιλαμε για
πολυ χαλι!!!ζητημα το ολο σκηνικο να κρατησε 15 λεπτα.μαυρο λεμε....μακρια και αλαργα
ειχα παει πριν να δω την ηρα στη γ σεπτεμβριου αλλα ελειπε και για κακη μου τυχη μετα πηγα σε αυτην...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Ξερει κανεις αν η ηρα στην γ σεπτεμβριου εχει μεγαλα :boobies: καθοτι βυζολαγνος.
η αν εχει κανεις να μου προτεινει καμια βυζοφορτομενη μασατζου που να κανει καλη
περιποιηση ας ενημερωσει :helpplea:
μην την ξαναπαθω παλι οπως στη στουρναρη με τη κολωρουμανα. :rockon: :headbang: :headbang: :helpplea: 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Ξερει κανεις αν η ηρα στην γ σεπτεμβριου εχει μεγαλα :boobies: καθοτι βυζολαγνος.
η αν εχει κανεις να μου προτεινει καμια βυζοφορτομενη μασατζου που να κανει καλη
περιποιηση ας ενημερωσει :helpplea:
μην την ξαναπαθω παλι οπως στη στουρναρη με τη κολωρουμανα. :rockon: :headbang: :headbang: :helpplea: 

Η Ηρα φιλε δυστυχώς δεν εχει μεγάλα βυζια.
Μασατζού με πραγματικά μεγάλα βυζια και εμφανισιμη ειναι ειδος σε ανεπαρκεια..

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ της στουρναρη ειδα μια αννα που μου φανηκε βυζαρα την εχει παρει κανεις
αξιζει?
επισης ειχαν γραψει για βυζομανες στο ιδρυμα της οδου καλιροης ισχυει?? :helpplea:

lavad

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παίδαις πατησιων ή φωκιονος ξέρει κανεις αν ειναι ανοιχτα τετοια ωρα?

lavad

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ελεγα μηπως αλλαζει βάρδια..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Παιδιά θέλω να πω όσον αφορά την Ντάνα πως ενώ ήταν, όπως είπα, όλα μέτρια, δεν σημαίνει πως η κοπέλα βαριόταν ή δεν ήθελε ή έκανε αγγαρία, απλά δεν ξέρει ή μέχρι εκεί μπορούν να φτάσουν οι υπηρεσίες της μετά από μόλις δυόμιση βδομάδες σ'αυτή τη δουλειά.
Πιστεύω πως, επειδή τα προσόντα σίγουρα τα έχει (από εμφάνιση είναι αστεράκι όπως σας είπα) με το καιρό θα νιώσει πιο άνετα και θα σερβίρει απλόχερα και με περισσότερο ζήλο.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επειδή όμως για μένα το αποτέλεσμα μετράει και σ'αυτό χθές έφαγα ήττα, σήμερα από το πρωί μ'έτρωγε να κάνω νέα κατάθεση στα σίγουρα όμως αυτή τη φορά και το μεσημέρι μετά τη δουλειά, καταθέτω στη Σολωμού 59.

Ελεύθερες κοπέλες τρεις, έτσι μου είπαν τουλάχιστον, Χριστίνα, Αγγελικούλα και η Αννα.
Αν και ήθελα να πάω στα σίγουρα, τελικά πήρα την Αννα την οποία δεν είχα ξαναπάρει και...........με ξεζούμισε ............!!!!!!!!!!
Review το βράδυ πρέπει να φύγω  :headbang: :headbang: :headbang:

Σε συνέχεια του παραπάνω post έχουμε.
Η Αννα είναι κοντούλα, χοντρούλα με στήθια 3άρια+, φυσικά, ζουμερά και μεστά,
κατά τ'άλλα από εμφάνιση είναι μέτρια.

Κάνει καλό μασάζ, σε όλο το σώμα και περιποιήται ιδιαίτερα πατούσες και παλάμες.

Στο γεύμα ξεκινάει κλασικά με φραπεδοκάλαμο αρίστης τεχνικής, το οποίο δείχνει να το ευχαριστιέται ιδιαίτερα χωρίς ν'αφήνει παραπονεμένες και τις γύρω περιοχές,
η μπριζολίτσα είναι καλή και ζουμερή, αλλά ποιος νιάζεται..........
δεύτερος γύρος φραπεδοκάλαμο και..........ωχ! ωχ! σταμάτα σταμάτα, αλλά..........
κανένα έλεος από την Αννούλα, με φυσικό επακόλουθο cim μέχρι τελευταία σταγόνα........!!!!!!!!! 70€

ΥΓ. Πολύ καλή εμπειρία, σε τέτοιο βαθμό και με τέτοια ένταση,
πρώτη φορά μου τυχαίνει.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ της στουρναρη ειδα μια αννα που μου φανηκε βυζαρα την εχει παρει κανεις
αξιζει?
επισης ειχαν γραψει για βυζομανες στο ιδρυμα της οδου καλιροης ισχυει?? :helpplea:

Συνάδελφε πήγαινε σελ. 672 του παρόντος thread
απάντηση Νο 10066  13/3/2008
Εκεί θα βρεις κριτική για την Αννα από Στουρνάρη 63.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κοριτσια με ανω του μετριου μεγεθους  :boobies: ειναι η ζανα και η αντζελινα απο το 54 και η μαρσι απο το 63 αλλα νομιζω υπαρχει σχετικο αλλο θρεντ! :rockon: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom