Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημερα  ...****** 58 ν.σμυρνη ρε παιδια τι παιζει ...καπου ειχα διαβασει κατι αλλα δεν το βρισκω ....ανηκει στα εδω η στα δεν ;;
καβλημερα παιδες.
αυτο πρεπει να ανηκεισ στα "γαμας". ειχα περασει πριν καμια εβδομαδα ειχα αναφερει αλλα δεν διαβαζεις, και ζητησαν οι απαραδεκτοι το ξαναλεω οι απαραδεκτοι 80 για φραπα και οτι συνεννοηθεις με την μετρ στο δωματιο για μπριτζολα

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
το κουδουνι γραφει spa.καλη ειναι η γεωργια για μπριζολιτσα

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οντως ειναι απο τα ακριβα και κανονικα θα επρεπε να εχει καλυτερα κομματια.
ολα μεσα ειναι β και γ κατηγοριας

Επισκέπτης
και το μερος ειναι ψιλοαθλιο , με 5 κερια για μοστρα και ενα καναπε.
αμα ειναι ετσι βγαζω και εγω ενα τσαντηρι στην παραλια και σας καλω για εγκαινια. μακρυα απο αυτα ολοι μας γιατι αν πηγαινουμε σε κατι τετοια μετα θα παρουν αερα και θα λεμε οτι φταινε

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
τη βρηκα την αναφορα σου πανκ στη σελιδα 755 ..ηταν πιο πισω απο οσο νομιζα ...διαβαζω καθημερινα το ποστ αλλα αν μετα απο καιρο σου ερθει στο μυαλο μια παλια πληροφορια που θες δυστηχως ειναι λιγο δυσκολο να την εντοπισεις .. σορρυ για την ανακυκλωση παιδες..

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Συνάδελφε από μια άποψη έχεις δίκιο, δεν ρώτησες κάτι περίεργο, απλά την διέυθυνση για το συγκεκριμένο ίδρυμα δεν μπορούμε να την γράψουμε γιατί βγάζει αστεράκια και την αναφέρουμε σαν οδό του μεγάλου μας ποιητή, έργα του τα γνωστά από τα σχολικά μας χρόνια,
......... Οδύσσεια και .......... Ιλιάδα, αν θυμάμαι καλά αριθμό..........νομίζω 44.
Ελπίζω να βοήθησα.
Σ' ευχαριστώ που ασχολήθηκες ν' απαντήσεις εσύ αλλά αυτός είναι ποιητής όπως και ο Σολωμός. Προφανώς ο νέος αναφερόταν στη Στουρνάρη αλλά ο δέσποτας έχει ξεκαθαρίσει ότι κρυπτογραφικά στην αναφορά της δ/σης (εκτός από την περίπτωση της Ιλιάδας) δεν παίζουν.
Παρεπιπτόντως ας εξηγήσουμε σ' αυτούς που μπερδεύονται με την αναφορά σε δύο αριθμούς στην Ιλιάδα (44,35) ότι την πρώτη φορά τουλάχιστον μπαίνουμε στο 44 και μας καθοδηγούν. Μετά τη βασική εκπαίδευση, τις επόμενες γνωρίζουμε πλέον πως προσεγγίζουμε το στίβο μάχης.
Με αυτή την εξήγηση δεν υποστηρίζω ότι είναι καλά ή δεν είναι, γιατί αυτό είναι τελείως υποκειμενικό και απ' ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι δε το γουστάρουν. Απλώς εδώ και κάποια posts θυμάμαι ότι υπήρχε η ερώτηση και ο δέσποτας απάντησε ότι είναι το ίδιο μαγαζί αλλά δε διευκρινίστηκε από πού μπαίνεις.

Επισκέπτης
τη βρηκα την αναφορα σου πανκ στη σελιδα 755 ..ηταν πιο πισω απο οσο νομιζα ...διαβαζω καθημερινα το ποστ αλλα αν μετα απο καιρο σου ερθει στο μυαλο μια παλια πληροφορια που θες δυστηχως ειναι λιγο δυσκολο να την εντοπισεις .. σορρυ για την ανακυκλωση παιδες..

πλακα σε κανω μπρε!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά ένα μαγαζί Δημοκρίτου 9,  2ος όροφος στο κολωνάκι σε ποιά κατηγορία ανήκει είναι μπριζολάδικο? Από τεμάχια παίζει κάτι καλό?

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
ματζαγριωτακη ..νουμερο ρε παιδια;

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα. 
μετά από επισκεψη στη σολωμού , ακολούθησα την παράδοση που θελει αντζελινα.
Ομως μπορω οτι δεν ειχε την αντίστοιχη διαθεση, με αποτέλεσμα η επισκεψη να στεφθεί με πλήρη αποτυχια 
λιγο κουρασμενη , λιγο αλλού.....
σε σχετικες ερωτησεις δεν εδωσε απαντηση.
Ελπιζουμε να ειναι περαστικα . Αλλιως .............

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
καλησπερα. 
μετά από επισκεψη στη σολωμού , ακολούθησα την παράδοση που θελει αντζελινα.
Ομως μπορω οτι δεν ειχε την αντίστοιχη διαθεση, με αποτέλεσμα η επισκεψη να στεφθεί με πλήρη αποτυχια  
λιγο κουρασμενη , λιγο αλλού.....
σε σχετικες ερωτησεις δεν εδωσε απαντηση.
Ελπιζουμε να ειναι περαστικα . Αλλιως .............

τη γνώμη μου για δάυτην την εχω γράψει πριν μερικές ημερες.
Εγώ την πηρα2-3 φορές τις πρώτες ημερες που επιασε δουλεια στο μαγαζλι το χειμωνα και ηταν ψαρωμενη.
Ηταν σουπερ GFE φάση και καθόλου ξεπέτα.
Ειχα ενθουσιαστεί.
Μερικές βδομάδες αργότερα η απόδοση της έπεσε κατακόρυφα.
Και δεν την ξαναπήρα.
Βέβαια η κάθεμια δικαιούτε να έχει και κακές στιγμες στη δουλεια της, εχω όμως την εντύπωση οτι η κοπέλα εχει κουραστελι γρήγορα και το έχει γυρίσει στην ξεπέτα...

Επισκέπτης
Παιδιά ένα μαγαζί Δημοκρίτου 9,  2ος όροφος στο κολωνάκι σε ποιά κατηγορία ανήκει είναι μπριζολάδικο? Από τεμάχια παίζει κάτι καλό?
πριν καιρο ανηκε στα δεν και στα μακρυα, που δουλευε η ολγα μια ψηλη και αδυνατη σαν κατσαριδα. τωρα εχουν αλλαξει τα κοριτσια τα οποια οταν περασα ηταν δυο , βεβαια οχι και πολυ κοριτσια σε ηλικια, αλλα μου φανηκε οτι πρεπει να δωσεις αρκετα μεχρι να σε μαθουν και δυστυχως για αυτους δεν θα φαμε ,υπαρχουν και αλλα

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον εχεις δικιο!!!!!!
το κριτσι εμαθε στα καλα και τωρα του κακοφαινεται μαλλον.
φταιμε εμεις.
τι να κανουμε ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697

:2funny: :2funny: :2funny:

ακριβώς σαν κατσαρίδα!
τωρα η κατσαρίδα εχει ανοίξει με άλλες 2 σαυρες ένα μαγαζί ψιλά στην Πανόρμου, (σεξ δεν εχει εκει, αλλλά εχει φραπέ και κανα καλαμακι...)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
μαλλον εχεις δικιο!!!!!!
το κριτσι εμαθε στα καλα και τωρα του κακοφαινεται μαλλον.
φταιμε εμεις.
τι να κανουμε ?

φταίμε και εμεις που την καλομάθαμε, φταέι και αυτή σε μεγαλύτερο βαθμο όμως...η Ζάνα δηλαδή γιατι δεν κουράστηκε τόσα χρόνια και ειναι το ίδιο καλή στη δουλειά.
Προσωπικά εγώ εγω ρίξει μαυρο στην Αντζελίνα και δεν την ξαναπαίρνω.
Ετσι λειτουργώ με τις μασατζούδες.
Αμα μου στραβώσει κάτι τρώνε άκυρο με τη μια και δεν τους δίνω 2η ευκαιρία.
Ας το κάνουν αυτό στη συγκεκριμένη και άλλοι συναγωνιστές, να πηγάινει στη δουλειά, να ξύνει το μουνί της όλη μέρα και να φευγει με 20 ευρώ στην τσέπη το βράδυ, και σου λέω έγω για πότε θα γίνει σωστή στις υπηρεσίες της.
Καριολάκια...

Επισκέπτης
εγω παντως φοβαμαι , δεν ξαναπαω!!!!
μονο με το  πανισχυρο ΤΕΖΑ

:ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :uzi: :ak: :badair:

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σωστος. τοτε μονο θα καταλαβουν .
αλλωστε αυτο πουλανε .
αν θα το σερβιρουν καλα θα το προτιμαμε , αν οχι τοτε μαυρο . μαυρο δαγκωτο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αλλη , εκτος της Ζανεος, που να τα κανει ΟΛΑ ξερουμε?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
πριν καιρο ανηκε στα δεν και στα μακρυα, που δουλευε η ολγα μια ψηλη και αδυνατη σαν κατσαριδα. τωρα εχουν αλλαξει τα κοριτσια τα οποια οταν περασα ηταν δυο , βεβαια οχι και πολυ κοριτσια σε ηλικια, αλλα μου φανηκε οτι πρεπει να δωσεις αρκετα μεχρι να σε μαθουν και δυστυχως για αυτους δεν θα φαμε ,υπαρχουν και αλλα

Στο τηλέφωνο που μίλησα μου είπαν για μασάζ (απλό μάλλον) 70 για 1 ώρα. Οπότε σε αυτά προσθέστε και τα έξτρα μέσα οπότε πάει στα επίπεδα των υπολοίπων. Το θέμα είναι τί υπηρεσίες παρέχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom