Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

MichaelD

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ήταν οχτώ δεκαετίες η διαδρομή. Τα υπόλοιπα θα τα βρει κάποιος μόνος του, ρωτώντας και μαθαίνοντας

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φίλωνος 19, (5ος ορ.), Ηρώων Πολυτεχνείου 8 (2ος ορ.), Καραΐσκου 88, (4ος ορ.), Ηρώων Πολυτεχνείου 85, (2ος όρ., νομίζω γράφει"Β 3", πήγα 2 φορές και δεν μου άνοιξαν  :tickedoff:). Υπάρχει κι ένα στη Γρηγορίου Λαμπράκη αλλά δεν έχει μπριζόλες.

Σ ευχαριστώ πάρα πολυ΄συναγωνιστή αλ΄λα δυστυχώς δεν πρόλαβα το ποστ σου και γύρισα άπρακτος...

Προς Admin

Γιατί δεν φτιάχνουμε έναν κατάλογο επιτέλους με τα μασαζερί? Εγώ έψαξα ως την σελίδα 690 και δεν έλεγε πουθενά διευθύνσεις Πειραια.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Aυτος ηταν συγγραφεας , πιστευω οτι θελει να πει Στουρναρη
αρα  ειμαι πιο εξυπνος απο ενα δεκαχρονο.
Και γω που πίστευα ότι reviews χωρίς διεθύνσεις θα διαγράφονται! Μάλλον λάθος κατάλαβα. Αλλά δεν πειράζει, αφού πρέπει να συνεχίσω ρωτώντας και μαθαίνοντας λες και ρώτησα κάτι που είχε αναγραφεί στην προηγούμενη σελίδα, θα ακολουθήσω ταπεινά τη συμβουλή του αφέντη.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
πρέπει να είναι το καινούργιο τεμάχιο που αναφέρει ο G.XXX και δουλεύει 2,5 εβδομάδες.Μάλλον η καιτούλα δεν της εξήγησε τι πρέπει να κάνει......τώρα όμως που θα βγαίνει έξω για να παρουσιάζεται και θα την απορρίπτουν να δεις πως θα στρώσει

Οχι δεν λέει για την Ντάνα ο  al capone, η Ντάνα όπως είπα έχει μικρά βιζάκια και σουβλερά, λέει για την Μπιάνκα, αυτή είναι αδύνατη με μεγάλες βυζάρες και απ'ότι είδα
κι ο Πάτερ τά'χει πάρει με την Μαίρη, τι έγινε χθες ρε, μια μέρα έλειψε η Καίτη και τα κάνανε όλα πουτάνα.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Και γω που πίστευα ότι reviews χωρίς διεθύνσεις θα διαγράφονται! Μάλλον λάθος κατάλαβα. Αλλά δεν πειράζει, αφού πρέπει να συνεχίσω ρωτώντας και μαθαίνοντας λες και ρώτησα κάτι που είχε αναγραφεί στην προηγούμενη σελίδα, θα ακολουθήσω ταπεινά τη συμβουλή του αφέντη.

Συνάδελφε από μια άποψη έχεις δίκιο, δεν ρώτησες κάτι περίεργο, απλά την διέυθυνση για το συγκεκριμένο ίδρυμα δεν μπορούμε να την γράψουμε γιατί βγάζει αστεράκια και την αναφέρουμε σαν οδό του μεγάλου μας ποιητή, έργα του τα γνωστά από τα σχολικά μας χρόνια,
......... Οδύσσεια και .......... Ιλιάδα, αν θυμάμαι καλά αριθμό..........νομίζω 44.
Ελπίζω να βοήθησα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Συνάδελφε από μια άποψη έχεις δίκιο, δεν ρώτησες κάτι περίεργο, απλά την διέυθυνση για το συγκεκριμένο ίδρυμα δεν μπορούμε να την γράψουμε γιατί βγάζει αστεράκια και την αναφέρουμε σαν οδό του μεγάλου μας ποιητή, έργα του τα γνωστά από τα σχολικά μας χρόνια,
......... Οδύσσεια και .......... Ιλιάδα, αν θυμάμαι καλά αριθμό..........νομίζω 44.
Ελπίζω να βοήθησα.
Γιατί ο Σολωμός δεν ήταν εθνικός ευεργέτης;
:grin:

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον εχουμε μπερδεψει εθνικους ποιητες , ευεργέτες , ηρωες και λοιπούς εθνικούς.
παλι καλά που δεν είναι και ο ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Παιδιά θέλω να πω όσον αφορά την Ντάνα πως ενώ ήταν, όπως είπα, όλα μέτρια, δεν σημαίνει πως η κοπέλα βαριόταν ή δεν ήθελε ή έκανε αγγαρία, απλά δεν ξέρει ή μέχρι εκεί μπορούν να φτάσουν οι υπηρεσίες της μετά από μόλις δυόμιση βδομάδες σ'αυτή τη δουλειά.
Πιστεύω πως, επειδή τα προσόντα σίγουρα τα έχει (από εμφάνιση είναι αστεράκι όπως σας είπα) με το καιρό θα νιώσει πιο άνετα και θα σερβίρει απλόχερα και με περισσότερο ζήλο.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επειδή όμως για μένα το αποτέλεσμα μετράει και σ'αυτό χθές έφαγα ήττα, σήμερα από το πρωί μ'έτρωγε να κάνω νέα κατάθεση στα σίγουρα όμως αυτή τη φορά και το μεσημέρι μετά τη δουλειά, καταθέτω στη Σολωμού 59.

Ελεύθερες κοπέλες τρεις, έτσι μου είπαν τουλάχιστον, Χριστίνα, Αγγελικούλα και η Αννα.
Αν και ήθελα να πάω στα σίγουρα, τελικά πήρα την Αννα την οποία δεν είχα ξαναπάρει και...........με ξεζούμισε ............!!!!!!!!!!
Review το βράδυ πρέπει να φύγω  :headbang: :headbang: :headbang:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Επίσκεψη Σολωμού 54 στον 6ο το απόγευμα....

Μπαίνω και μου λέει αν έχω ξανάρθει, της λέω όχι. Μου λέει πως μας ξέρεις, της λέω απο το ίντερνετ, "θέλω πλήρες πρόγραμμα κανονικό με εκτόνωση".....Ααααααα μου λέει, μην πιστεύετε τι γράφουν στο ίντερνετ, εδω κάνουμε ποδομαλάξεις κλπ, 60 ευρώ για 45 λεπτά.

Τότε γυρνάω και της λέω
"Τι λέτε μαντάμ, αν ήθελα ποδόλουτρα και βεντούζες θα ερχόμουνα εδώ?  :birdman: :birdman: :tickedoff: :tickedoff: Δεν πήγαινα σε κανα Χίλτον ή κανα φυσιοθεραπευτήριο?"...και τότε σκάει μύτη η παλιά γνωστή μου Ζάνα απο Μάρνης! Αμέσως η μαντάμ με αγκάλιασε, το ίδιο και η Ζάνα που με ρώταγε που χάθηκα! Την ξέρω εδώ και 3 χρόνια απο Μάρνης μεριά!

Τεσπα περνάνε ψιλομπαζάκια και ξεχώρισα μια ψηλή, Αλεξάνδρα ή Κατερίνα, με ράστα μαλλί αν σας λέει κάτι αυτό...

Μασάζ αδιάφορο, όταν πήγε να ψηθεί η μπριζόλα αναστέναζε εντελώς ψεύτικα λες και την κουτούπωνα (είμασταν στα προκατακτικά), όταν γδύθηκε φάνηκε το κάλος της κοιλούμπας της που με έκοψε γιατί είναι συμπαθητικό μουνίδιον...

Χώρος χάλια, μπάνιο 1 επι 1, γενικώς καμμία σχέση, το βάζω μαύρη λίστα.  :tickedoff: :tickedoff: Για την Ζάνα είχε γραφτεί επίσης απο 2-3 άτομα πως έκανε φουλ ξεσκούφωτη μπριζόλα,  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αυτός κι ο λόγος που σταμάτησα απο Μάρνης.

Επίσης στο τέλος η νεαρά μου φέρνει ρέστα 5 ευρώ λιγότερα (80 το πρόγραμμα έκανε) και μου λέει "την άλλη φορά τα 5 ευρώ γιατί δεν έχω ψιλά" και της απαντάω "μα δεν θα υπάρξει άλλη φορά"  :tickedoff: :tickedoff: οπότε μου έφερε και τα υπόλοιπα ρέστα.
Αυτά!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
...και τότε σκάει μύτη η παλιά γνωστή μου Ζάνα απο Μάρνης! Αμέσως η μαντάμ με αγκάλιασε, το ίδιο και η Ζάνα που με ρώταγε που χάθηκα! Την ξέρω εδώ και 3 χρόνια απο Μάρνης μεριά!

Για την Ζάνα είχε γραφτεί επίσης απο 2-3 άτομα πως έκανε φουλ ξεσκούφωτη μπριζόλα,  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αυτός κι ο λόγος που σταμάτησα απο Μάρνης.
Τις προαλλες ειχα πετυχει κι εγω μια Ζανα,αλλα στη Φραντζη 4,οπου στην υποδοχη ηταν η Θοδωρα(απο Μαρνης)...Μια ξανθια,καπως ψηλη,με καρε κοντο ξανθο μαλακι και ωραιο προσωπο...Λεμε για την ιδια Jules?ΥΓ:Οταν ρωτησα τη Θοδωρα να μου προτεινει μεταξυ Ζανας και μια αλλης(Λολιτας η Λολας κατι τετοιο τεσπα)μου ειπε στα συν της Ζανας οτι κανει ξεσκουφωτο καλαμωτο φραπε...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Τις προαλλες ειχα πετυχει κι εγω μια Ζανα,αλλα στη Φραντζη 4,οπου στην υποδοχη ηταν η Θοδωρα(απο Μαρνης)...Μια ξανθια,καπως ψηλη,με καρε κοντο ξανθο μαλακι και ωραιο προσωπο...Λεμε για την ιδια Jules?ΥΓ:Οταν ρωτησα τη Θοδωρα να μου προτεινει μεταξυ Ζανας και μια αλλης(Λολιτας η Λολας κατι τετοιο τεσπα)μου ειπε στα συν της Ζανας οτι κανει ξεσκουφωτο καλαμωτο φραπε...

Δεν είναι η ίδια!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Επίσκεψη Σολωμού 54 στον 6ο το απόγευμα....

Μπαίνω και μου λέει αν έχω ξανάρθει, της λέω όχι. Μου λέει πως μας ξέρεις, της λέω απο το ίντερνετ, "θέλω πλήρες πρόγραμμα κανονικό με εκτόνωση".....Ααααααα μου λέει, μην πιστεύετε τι γράφουν στο ίντερνετ, εδω κάνουμε ποδομαλάξεις κλπ, 60 ευρώ για 45 λεπτά.

Τότε γυρνάω και της λέω
"Τι λέτε μαντάμ, αν ήθελα ποδόλουτρα και βεντούζες θα ερχόμουνα εδώ?  :birdman: :birdman: :tickedoff: :tickedoff: Δεν πήγαινα σε κανα Χίλτον ή κανα φυσιοθεραπευτήριο?"...και τότε σκάει μύτη η παλιά γνωστή μου Ζάνα απο Μάρνης! Αμέσως η μαντάμ με αγκάλιασε, το ίδιο και η Ζάνα που με ρώταγε που χάθηκα! Την ξέρω εδώ και 3 χρόνια απο Μάρνης μεριά!

Τεσπα περνάνε ψιλομπαζάκια και ξεχώρισα μια ψηλή, Αλεξάνδρα ή Κατερίνα, με ράστα μαλλί αν σας λέει κάτι αυτό...

Μασάζ αδιάφορο, όταν πήγε να ψηθεί η μπριζόλα αναστέναζε εντελώς ψεύτικα λες και την κουτούπωνα (είμασταν στα προκατακτικά), όταν γδύθηκε φάνηκε το κάλος της κοιλούμπας της που με έκοψε γιατί είναι συμπαθητικό μουνίδιον...

Χώρος χάλια, μπάνιο 1 επι 1, γενικώς καμμία σχέση, το βάζω μαύρη λίστα.  :tickedoff: :tickedoff: Για την Ζάνα είχε γραφτεί επίσης απο 2-3 άτομα πως έκανε φουλ ξεσκούφωτη μπριζόλα,  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αυτός κι ο λόγος που σταμάτησα απο Μάρνης.

Επίσης στο τέλος η νεαρά μου φέρνει ρέστα 5 ευρώ λιγότερα (80 το πρόγραμμα έκανε) και μου λέει "την άλλη φορά τα 5 ευρώ γιατί δεν έχω ψιλά" και της απαντάω "μα δεν θα υπάρξει άλλη φορά"  :tickedoff: :tickedoff: οπότε μου έφερε και τα υπόλοιπα ρέστα.
Αυτά!

Αχ ρε Ιορδάνη! αν κοίταζες καμιά δεκαριά σελίδες θα έβλεπες τι έγραψα γι αυτήν εγώ και ο vasos. Η κοιλιά είναι από τα σουβλάκια, είναι άθλια πολωνέζα!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Αυτή και η Αντζελίνα την οποία εγεύθην  είναι τοπ μιλφ αν και μπορώ να πω ότι από μασάζ δεν το έχει η Αντζελίνα η καλαμωτή μπριτζόλα όμως....είναιι σπέσιαλ :boobies:  :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Αυτή και η Αντζελίνα την οποία εγεύθην  είναι τοπ μιλφ αν και μπορώ να πω ότι από μασάζ δεν το έχει η Αντζελίνα η καλαμωτή μπριτζόλα όμως....είναιι σπέσιαλ :boobies:  :dancing:

οχι και μιλφ ρε παιδια η Αντζελίνα απο Σολωμου 54!
Αντε να ειναι το πολύ 28 ετώνε...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αχ ρε Ιορδάνη! αν κοίταζες καμιά δεκαριά σελίδες θα έβλεπες τι έγραψα γι αυτήν εγώ και ο vasos. Η κοιλιά είναι από τα σουβλάκια, είναι άθλια πολωνέζα!

Nαι μου είπε είναι Πολωνέζα, σωστά....πού να κοιτάω βρε συναγωνιστές τόσες σελίδες....Ας πρόσεχα!

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Μήπως ο φίλος που δεν θέλησε να γράψει ούτε το στίγμα της διεύθυνσης αλλά ούτε και την κοπέλα που πήρε νομίζει ότι πήδηξε καμμιά πράκτορα της CIA? Ούτε ποιο μέρος, ούτε τι υπηρεσίες, ούτε όνομα. Απορώ γιατί μπήκε στο κόπο να γράψει το post...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom