Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ειναι μαρνης και παιζει μπαλλα? εφυγαααα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα για Συγγρού 248 που είχα καιρό να πάω. Όταν έφτασα έμπαινε η Σόνια και μια αθίγγανη, αμφότερα μπάζα. Λέω ώχου τα ίδια και τα ίδια, οπότε την έκανα. Λέω δεν πάω να δω μερικά μασαζτίδικα που δεν έχω επισκεφτεί λόγω απόστασης. Ξεκινάω από Θησέως 31. Μιας και ήταν η ώρα 11 λέω ας δω τι πάιζει στο στόύντιο στο Νο 35. ήΤαν η γνωστή μας Γκλόρια από τη αλυσσίδα Αχαρνών 106-Κεφαληνίας 75. Πάω στο 31 παραλίγο να πάω για σφράγισμα στον οδοντίατρο γιατί δεν ήξερα τι γράφει το κουδούνι. Τα παρατάω και πάω Καλλιρόης 48. Στην αρχή εμφανίζεται μια Εύα, μάλλον Ελληνίδα με σγουρό μαλλί. Μετά νά σου η Αλεξάνδρα. Παιδιά όταν την είδα μου έπεσε το σαγόνι. Ακριβώς το στυλ που γουστάρω. Teeny-πιπίνι μελαχρινό μικροκαμωμένο, μικρό βυζάκι, τέλειο σώμα, δούλευε στην Ιλιάδα παλαιότερα. Μου λέει 80 φουλ και λεω φύγαμε. Όταν ήρθε στο δωμάτιο ήταν πρόσχαρη, φιλική, χαμογελαστή, ομιλητική, γλυκύτατη. Όλα προμήνυαν Gfe αλλά τελικά η φάση γύρισε σε gtp (gia ton poutso). Μασαζ 5 λεπτά, μετά γδύνεται, μου φοράει σκούφο σε πεσμένο εργαλειο, καλαμακι 3 λεπτών, μπριζολα όπου και τελείωσα λόγω ομορφιάς και μόνο. Φάση Φυλής δηλαδή. Κρίνετε μόνοι σας. 

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καποιος συναγωνιστης απο επαρχεια ειπε οτι θελει να παει στην ιλλιαδα να βρη τη βιβη σιγα το κελεπουρη συναγωνιστη μην πας εχει φυγει η λεγαμενη ηταν στο στυλ της ξεπετας ουτε τα ρουχα της δεν εβγαζε.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
AL Capone
H εικόνα στο προφίλ σου έχει σχέση με τον Μarcus από Β5?
Άσχετο μη βαράτε :)

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Ενα καινουργιο μωρο ονοματι SISIξανθια ψιλη 1.85 περιπου ,ωραιο σωμα ,την εχει τιμησει κανεις σας ? προσπαθεισε η κυρια της υποδοχης να μου την πασαρει ,ωμος εγω προς το παρων παραμενω πιστος στο πιο γλυκο μωρο που ξερω στο χωρο αυτο , την ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ,αν ξερει καποιος για την SISIας μας πει , ισος της δοσω ψηφο την επομενη φορα  :think:

Πού είναι αυτές;

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητοι μου συναγωνιστες ,οι περισοτεροι απο μας εχουμε κακομαθει τα μωρα αυτου του χορου , πχ...παμε σε ενα καταστημα , μας κανουνε 5 με 10 λεπτα μασαζ , και στην πρωτη τους ευκαιρια ,στο αδυναμο μας σημειο μας εκμεταλεβοντε,και αυτο ειναι το καλυτερο τους ,συντομος ο χρονος ,το δωρακι τους και ολα καλα , ξεχνωντας οτι το εργο τους ειναι κυριος το καλο μασαζ που τοσο απαραιτητο ειναι στο σωμα μας ,γι αυτο ας ειμαστε προσεκτικοι οσο στης επιλογες καταστηματων οσο και στης απαιτησεις μας απο τα μωρα αυτα ..................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom