Επισκέπτης
ατιμε , ενημερωσε πρωτα που πας! εγω να δεις που ημουν αλλα δεν μπορω να δωσω αναφορα γιατι θα μας καταλαβουνpanx έχασες, σου είχα πει ότι θα ήμουν στα πέριξ
ατιμε , ενημερωσε πρωτα που πας! εγω να δεις που ημουν αλλα δεν μπορω να δωσω αναφορα γιατι θα μας καταλαβουνpanx έχασες, σου είχα πει ότι θα ήμουν στα πέριξ
ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,1222.0]εδώ[/url]Καταθέτω πρόταση προς τα μέλη του forum .
Άκυρο στα μαγαζιά που ανεβάζουν τις τιμές στιγματίζοντας τα με ονοματεπώνυμο ( εννοείται των διευθύνσεων τους)
και να μπει λίστα για ιδρύματα get good value for one’s money
Μεγαλε μου καλα και ειχε κλιματισμο το δωματιο ,γιατι απο το κρυο μπανιο που σου κανανε ,ακομα θα στην επαιζε η κυρα , και στο τελος θα εκλαιγες και τα 70....[...]Αφου συστηθηκαμε με την Αγγελικη με ρωτησε αν θα κανω μπανιο.
-Οπωσδηποτε , της λεω.
-Θα πιεις κατι?
-Λιγο νερο.
Υστερα το ξανθο κοντοπουτανο εφυγε απο το δωματιο.
Αφου γδυθηκα, τυλιξα την πετσετα γυρω απο τη μεση μου και
μπηκα στο ντους.Το νερο ηταν κρυο.Το μπανιο σε κακα χαλια.
[...]Το ειχα αναγκη αυτο το ντους.Αφου εκανα "το μπανιο της πουτανας"
[ποδια , μασχαλες ,γεννητικα ]σκουπιστηκα και μπηκα στο δωματιο,
το οποιο ηταν ζεστο λογω του κλιματισμου.
Αφου την περιμενα λιγο καθιστος , για να ενημερωσω για το νερο,
ξαπλωσα μπρουμυτα. Εκεινη εβγαλε το πουκαμισακι που φορουσε,μενοντας με τη φουστα
και τα εσωρουχα.Σκουπισε τα χερια της με οινοπνευμα , με ρωτησε αν προτιμω λαδι, πουδρα ή γαλακτωμα, και αρχισε να μου κανει απαλο μασαζ.
Τα απαλα μικρα χερακια της ειναι ιδανικα .
Μου εκανε μασαζ σε ολο το σωμα αποφευγοντας να με ακουμπαει στην ευαισθητη περιοχη.
Αυτο με χαλαρωσε, αλλα δε με καβλωσε..
[...]Γυρισα ανασκελα, και αφου εφερε την πλατη του κρεββατιου σε καταλληλη
θεση , αρχισε να με χαιδευει στο λαιμο και το στηθος.
Το αιμα μου γεμισε το πεος μου. Αρχισα να τη χαιδευω απαλα γυρω απο τη μεση,
ενω εκεινη , το ιδιο απαλα και δηθεν τυχαια - περρισοτερο ναζιαρικα - με ακουμπουσε
στα καταλληλα σημεια.
[...]Συνεχισα να πιπιλαω το στηθος της , ενω αυτη ειχε μεινει με το στριγκακι.
Το παραμερησα με το χερι μου, για να γινω μαρτυρας ενος τελειου μπραζιλιαν.
[...]Ξαπλωσα και,με τη βοηθεια του λαδιου, τελειωσα στα χερια της.
[...]Μπηκα στο μπανιο.
Ευτυχως το νερο ηταν ζεστο!
Οταν μπηκα στο δωματιο για να ντυθω, το ρολοι εδειχνε 20.10.
Παρατηρησεις
πολυ καλη στο χτυπημα του φραπε.
κατα τη διαρκεια του σφυροκοπηματος ελεγε "Ω μάμα!"
μπορει να την ξαναεβλεπα.
τιμη €70
Συναγωνιστές το πρωί θα είμαι Αθήνα..Έρχομαι από επαρχία για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση.Θα ξεκινήσω από Φωκίονος με ΚΟΡΙΝΑ..Αλήθεια τι ώρα ανοίγει ο ναός? Μετά λέω να πάω Ιλιάδα για ΒΙΒΗ και να τελειώσω με σολομού 54 6ος ΖΑΝΑ.Αυτά για Σάββατο.Κυριακή τώρα Στουρνάρη με Μάρσι μετά Σολωμού 59 1ος Μελίνα.Αφτά κι μετά θα μπω στο καράβι και θα κοιμηθώ μέχρι το πρωί.Θελω και να επισκεφτώ και Κατερίνα από ΚΟΛΟΝΟ γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα στο Φορουμ..Είμαι καλός στο διάβασμα!!
Αυτο ειναι που λεμε''Τα γαμησες ολα''Συναγωνιστές το πρωί θα είμαι Αθήνα..Έρχομαι από επαρχία για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση.Θα ξεκινήσω από Φωκίονος με ΚΟΡΙΝΑ..Αλήθεια τι ώρα ανοίγει ο ναός? Μετά λέω να πάω Ιλιάδα για ΒΙΒΗ και να τελειώσω με σολομού 54 6ος ΖΑΝΑ.Αυτά για Σάββατο.Κυριακή τώρα Στουρνάρη με Μάρσι μετά Σολωμού 59 1ος Μελίνα.Αφτά κι μετά θα μπω στο καράβι και θα κοιμηθώ μέχρι το πρωί.Θελω και να επισκεφτώ και Κατερίνα από ΚΟΛΟΝΟ γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα στο Φορουμ..Είμαι καλός στο διάβασμα!!
οτι χειροτερο!Μεγαλε μου καλα και ειχε κλιματισμο το δωματιο ,γιατι απο το κρυο μπανιο που σου κανανε ,ακομα θα στην επαιζε η κυρα , και στο τελος θα εκλαιγες και τα 70....
Χα χαχα χαχαα καλο ,εισαι ωραιος....οτι χειροτερο!
σαν την πορδη στα λαχανα!
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ το άκουσα, αλλά φευγαλέα. Δεν πήγε το μυαλό σμου σε αυτό καθ' αυτό. Αν κάποιος άλλος συνάδελφος άκουσε να μας ενημερώσει παρακαλώ, τουλάχιστον για το αστείο της ιστορίας.Παίδες μια απορία, άκουσα σήμερα και μάλιστα από δύο ραδιοφωνικούς (σοβαρούς) σταθμούς , ότι ήταν η μέρα της μπριζόλας και του τσιμπουκιού... ξέρει κανείς κάτι παραπάνω, γιατί δεν το έπιασα το υπονοούμενο...
Πάλι τα ίδια..?συντροφοι και συναγωνιστες
περιμενω τη βοηθεια σας
απ'οτι ειδα στο χωρο υπάρχουν βετερανοι της ιλιαδας
Ενα καινουργιο μωρο ονοματι SISIξανθια ψιλη 1.85 περιπου ,ωραιο σωμα ,την εχει τιμησει κανεις σας ? προσπαθεισε η κυρια της υποδοχης να μου την πασαρει ,ωμος εγω προς το παρων παραμενω πιστος στο πιο γλυκο μωρο που ξερω στο χωρο αυτο , την ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ,αν ξερει καποιος για την SISIας μας πει , ισος της δοσω ψηφο την επομενη φορα