Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επειδή για το συγκεκριμένο μαγαζί είχα γράψει κριτικές εκ των πρώτων,και έχω πάει 3-4 φορές,να σας πω οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει.Δηλαδή,ναι μεν ο χώρος και η περιποίηση εξαιρετικά,όμως το κόστος εχει ανέβει στα 120 ευρώ.....Και όταν λέμε φουλ πρόγραμμα,εννούμε μέχρι καλαμάκι.....
...kai όχι μόνο...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Η "δικαιολογία" που χρησιμοποιούν είναι οτι "συνεργάζεσαι" με 2 κοπέλλες,μία για το μασάζ (που όντως είναι καλό) και μια για τα περαιτέρω....

Κάτι ακόμα....στο συγκεκριμένο μαγαζί,πρέπει να έχετε μαζί σας προφυλακτικό.Αν δεν έχετε,το χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία για να μείνουν μόνο στο φραππέ...... :rockon:

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Ασχετο αλλα πραγματικοτητα. Γνωριζετε οτι στην Οριμου 35 ειχε γινει η δολοφονεια Μπακογιαννη απο τη 17Ν? Φανταστειτε να πας για μασαζοχαλαρωση και να βρεθεις φατσα με καναλια και μπατσους να σε ανακρινουν ως μαρτυρα. Τον πουλο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ασχετο αλλα πραγματικοτητα. Γνωριζετε οτι στην Οριμου 35 ειχε γινει η δολοφονεια Μπακογιαννη απο τη 17Ν? Φανταστειτε να πας για μασαζοχαλαρωση και να βρεθεις φατσα με καναλια και μπατσους να σε ανακρινουν ως μαρτυρα. Τον πουλο.
Ρε μεγαλε πριν απο 16 χρονια + αναφερεσαι!
Ημαρτον!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναγωνιστες πριν δυο ωρες βρεθηκα κοντα στο ιδρυμα της κιρκης παραπλευρως της οδυσσειας λεω να ανεβω χαλαροσω και να ευχριστησω λογω ημερας τον μικρουλη μου λεω στην κιρκη τιποτα καινουργιο εχει μια αλλα δεν ξερω αν θες παρτη αλλιως παρε την ελενιτσα την πηρα και οτι βγη λεω σεμνοτυφουσα στην αρχη μη μου εγω οχι παρε αλλη κοπελα κτλπ οταν γυρισα ημουν κα............ος της λεω κανε κατι δε βλεπεις ειχα αρχειση μονος μου δεν αντεξε αυτη για ποτε τα εβγαλε για ποτε με αρπαξεμου εκανε ενε απο τα καλυτερα καλαμωτα μετα εφαγα μια απο της καλυτερες μπριζολες αφεριμ σημερα  μου κοστησε λιγακη εχει κοντο μαλακι μαυρο ονομα αρχειζη απο α......α.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Συναγωνιστές
χθές Στουρνάρη 63 γκαρσόνα η Μάγια. Εξαιρετική στο σερβις όλων των πνευστών και μπριζολικών
Κόστος 70 €
Τίποτε άλλο νεότερο στο εν λόγω ίδρυμα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αν το βρουμε κερδιζουμε κατι?
Αν ναι τι?

υ.γ; σου εχουν μιλησει ποτε για τα σημεια στιξης? :headbang:
οχι, εσενα περιμενε να του μιλησεις γι αυτα..

φαε τη μπανανα σου τωρα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συναγωνιστες πριν δυο ωρες βρεθηκα κοντα στο ιδρυμα της κιρκης παραπλευρως της οδυσσειας λεω να ανεβω χαλαροσω και να ευχριστησω λογω ημερας τον μικρουλη μου λεω στην κιρκη τιποτα καινουργιο εχει μια αλλα δεν ξερω αν θες παρτη αλλιως παρε την ελενιτσα την πηρα και οτι βγη λεω σεμνοτυφουσα στην αρχη μη μου εγω οχι παρε αλλη κοπελα κτλπ οταν γυρισα ημουν κα............ος της λεω κανε κατι δε βλεπεις ειχα αρχειση μονος μου δεν αντεξε αυτη για ποτε τα εβγαλε για ποτε με αρπαξεμου εκανε ενε απο τα καλυτερα καλαμωτα μετα εφαγα μια απο της καλυτερες μπριζολες αφεριμ σημερα  μου κοστησε λιγακη εχει κοντο μαλακι μαυρο ονομα αρχειζη απο α......α.
παληκαρι, ποσο σου κοστισε το συνολο ??

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
οχι, εσενα περιμενε να του μιλησεις γι αυτα..

φαε τη μπανανα σου τωρα..
τι να σου κανω ρε πατερ!
δεν εχω το αετισιο ματι το δικο σου!
το ποστ αυτο χρειαζεται διευκρινισεις.
τωρα αν εσυ εβγαλες νοημα ειναι αλλο θεμα!

υ.γ ειναι μεγαλη , τρωω λιγο-λιγο :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τι να σου κανω ρε πατερ!
δεν εχω το αετισιο ματι το δικο σου!
το ποστ αυτο χρειαζεται διευκρινισεις.
τωρα αν εσυ εβγαλες νοημα ειναι αλλο θεμα!
τι να σου κανω ρε βουδα που εισαι η προσωποποιηση της χοντροκοψιάς και δεν μπορεις να ρωτησεις ανθρωπινα το παληκαρι..

τωρα αν πετιεσαι συνεχεια σαν την πουτσα ειναι αλλο θεμα !!!!

υ.γ. εε.. μεχρι να φτασει στο στομα να μπουκωθεις να ησυχασουμε θα κανουμε υπομονη..  :P

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
συναγωνιστες πριν δυο ωρες βρεθηκα κοντα στο ιδρυμα της κιρκης παραπλευρως της οδυσσειας λεω να ανεβω χαλαροσω και να ευχριστησω λογω ημερας τον μικρουλη μου λεω στην κιρκη τιποτα καινουργιο εχει μια αλλα δεν ξερω αν θες παρτη αλλιως παρε την ελενιτσα την πηρα και οτι βγη λεω σεμνοτυφουσα στην αρχη μη μου εγω οχι παρε αλλη κοπελα κτλπ οταν γυρισα ημουν κα............ος της λεω κανε κατι δε βλεπεις ειχα αρχειση μονος μου δεν αντεξε αυτη για ποτε τα εβγαλε για ποτε με αρπαξεμου εκανε ενε απο τα καλυτερα καλαμωτα μετα εφαγα μια απο της καλυτερες μπριζολες αφεριμ σημερα  μου κοστησε λιγακη εχει κοντο μαλακι μαυρο ονομα αρχειζη απο α......α.
Μπορεις να γινεις σαφεστερος φιλε περιεργε?Κταρχην σε ποια διευθυνση στα εκαναν αυτα?Που ειναι η Κιρκη?Κατα δευτερον αν μπορεις να εισαι πιο σαφης με το νοημα σου,γιατι αν και καταλαβα με σχετικη δυσκολια το ποστ σου,δεν υπαρχει η παραμικρη συνοχη...μαλλον σε εκτροχιασανε τελειως απο το μασαζ.. :grin:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μπορεις να γινεις σαφεστερος φιλε περιεργε?Κταρχην σε ποια διευθυνση στα εκαναν αυτα?Που ειναι η Κιρκη?Κατα δευτερον αν μπορεις να εισαι πιο σαφης με το νοημα σου,γιατι αν και καταλαβα με σχετικη δυσκολια το ποστ σου,δεν υπαρχει η παραμικρη συνοχη...μαλλον σε εκτροχιασανε τελειως απο το μασαζ.. :grin:
+1000

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Report από Στουρνάρη 63 :boobies: :boobies:
Παρ’ ότι ήθελα να κάνω scout πρώτα από Σολωμού 59 μπας και πετύχω τη Δέσποινα αυτή με τα τρία πόδια, Γυάλινο μάτι, ξυρισμένο κεφάλι, βοιδοκοιλιά και γάντζο στο αριστερό χέρι...  το μούσι και το ένα βυζί στο κέντρο τού στήθους  λόγω έλλειψης χρόνου και συνοδείας φίλου πήγα στα σίγουρα. Μάλλον λόγω 24 ωρης απεργίας δεν είχε απαρτία το μαγαζί και έσκασαν μύτη μόνο Μάγια, Μαίρη, και Βίκυ.  :boobies:Την Μαίρη λοιπόν  δεν την είχα ξαναδεί και μου έκαναν εντύπωση τα μάτια της. Εδώ να πω ότι τα κορίτσια τελευταία εμφανίζονται με τις Ιατρικές Μπλούζες Ξεκούμπωτες (ρόμπα ξεκούμπωτη η κυρία όπως έλεγε και ο μέγας Ζαμπέτας) και εάν δεν τις ξέρεις σου δημιουργείται μια ανασφάλεια στο τι υπάρχει από μέσα.. :think: Δεν μπορούσα να θυμηθώ αναφορές από συναθλητές για την Μαίρη, μόνο κάτι σχόλια του al capone χωρίς όμως λεπτομέρειες. Ρώτησα λοιπόν εάν είναι νέο απόκτημα και η απάντηση ήταν αρνητική. Λέω δεν έχω να χάσω τίποτα και επέλεξα Μαίρη, αραβοαρμενικής καταγωγής 1,70  μελαψή αραβίδα (όπως θα έλεγε και η Άντζελα). Τι έχω πάθει σήμερα με τους καλλιτέχνες όλο συνειρμούς είμαι :grin:. Σκάει λοιπόν με ένα  κόκκινο στενό φορεματάκι (εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά) :sunglasses: κρατώντας και ένα  μικρό τσαντάκι :think:. Ταιριάζεις με το δωμάτιο της λέω (είχαμε μπει στο κόκκινο) δεν το κατάλαβε. Ωραίααα,  λέω θα συνεννοηθούμε  μια χαρά, θα ακούσουμε μουσικούλα γιατί από κουβέντα τηλέφωνο :headbang:. Η Μαίρη λοιπόν αφού ρώτησε τι μασάζ θέλω ήπιο ή δυνατό της απάντησα  ξεκίνα όπως ξέρεις και βλέπουμε. Η πρώτη επαφή του ταλαιπωρημένου κορμιού μου και των χεριών της λοιπόν ξεκίνησε με καλές εντυπώσεις διότι αντιλήφτηκα ότι είχε γνώση του αθλήματος και μετά από συζήτηση μου είπε ότι είχε παρακολουθήσει μαθήματα για ένα χρόνο στη πατρίδα της :cheesy:. Προς ενημέρωση λοιπόν του forum εκτός των άλλων ασχολιών της  χορεύει τον χορό της κοιλιάς  :bounce:σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά  και γι αυτό τον λόγο κάποιες φορές είναι κουρασμένη :coffee:. Εχθές πάντως εγώ δεν κατάλαβα κούραση. Ίσα  ίσα και όρεξη είχε και άκρως ενδιαφέρουσα βρήκα την κουβέντα της όταν πήγα να βοηθήσω στη  τοποθέτηση του σκούφου στο εργαλείο «αυτό για όση ώρα είσαι εδώ είναι δικό μου» το οποίο τήρησε μέχρι τέλους  (την απομάκρυνση του σκούφου και το σκούπισμα). Εδώ να πω ότι στο τσαντάκι είχε εκτός λιπαντικής κρέμας πανάκια  αντισηπτικά για το καθάρισμα της. Είναι ή μοναδική που το έκανε, οι άλλες ένα γρήγορο με το χαρτί και ντου για τον επόμενο. Η κοπέλα ότι έκανε το έκανε με πάθος, και πολύ καλή συμμετοχή. Είναι σίγουρο πως θα την προτιμήσω σε επόμενη  επίσκεψη, ειδικά μόλις  είδα  τα μαύρα σπαστά της μαλλιά ελεύθερα  να πέφτουν στους όμορφους ώμους της.
Από χρόνο 45+  50+20 
panx έχασες, σου είχα πει ότι θα ήμουν στα πέριξ :boff: :cool2:

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παράκληση προς τους mods.
Δώστε την δυνατότητα της ορθογραφίας για τα post διότι είναι φορές που δυσκολεύομαι να καταλάβω τι ακριβώς θέλουνε να πούνε τα μέλη από την σταβογραφία (ορθογραφία)  και το μειωτακτικό (συντακτικό)

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ
ελειψα λιγο, αλλά επέστρεψα δριμυτερος
λοιπον , ενημερωση για τις πρωταγωνιστριες της ιλιαδας
ονομα, και διαθεση
βοηθατε τον α..οματο!!!!!!!!!!!!!!!! :sunglasses:

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καταθέτω πρόταση προς τα μέλη του forum .
Άκυρο στα μαγαζιά που ανεβάζουν  τις τιμές :tickedoff: στιγματίζοντας τα με ονοματεπώνυμο  :P(  εννοείται των διευθύνσεων τους)
και να μπει λίστα για ιδρύματα  get good value for one’s money  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom