Report από Στουρνάρη 63
Παρ’ ότι ήθελα να κάνω scout πρώτα από Σολωμού 59 μπας και πετύχω τη Δέσποινα
αυτή με τα τρία πόδια, Γυάλινο μάτι, ξυρισμένο κεφάλι, βοιδοκοιλιά και γάντζο στο αριστερό χέρι... το μούσι και το ένα βυζί στο κέντρο τού στήθους λόγω έλλειψης χρόνου και συνοδείας φίλου πήγα στα σίγουρα. Μάλλον λόγω 24 ωρης απεργίας δεν είχε απαρτία το μαγαζί και έσκασαν μύτη μόνο Μάγια, Μαίρη, και Βίκυ.
Την Μαίρη λοιπόν δεν την είχα ξαναδεί και μου έκαναν εντύπωση τα μάτια της. Εδώ να πω ότι τα κορίτσια τελευταία εμφανίζονται με τις Ιατρικές Μπλούζες Ξεκούμπωτες (ρόμπα ξεκούμπωτη η κυρία όπως έλεγε και ο μέγας Ζαμπέτας) και εάν δεν τις ξέρεις σου δημιουργείται μια ανασφάλεια στο τι υπάρχει από μέσα..
Δεν μπορούσα να θυμηθώ αναφορές από συναθλητές για την Μαίρη, μόνο κάτι σχόλια του al capone χωρίς όμως λεπτομέρειες. Ρώτησα λοιπόν εάν είναι νέο απόκτημα και η απάντηση ήταν αρνητική. Λέω δεν έχω να χάσω τίποτα και επέλεξα Μαίρη, αραβοαρμενικής καταγωγής 1,70 μελαψή αραβίδα (όπως θα έλεγε και η Άντζελα). Τι έχω πάθει σήμερα με τους καλλιτέχνες όλο συνειρμούς είμαι
. Σκάει λοιπόν με ένα κόκκινο στενό φορεματάκι (εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά)
κρατώντας και ένα μικρό τσαντάκι
. Ταιριάζεις με το δωμάτιο της λέω (είχαμε μπει στο κόκκινο) δεν το κατάλαβε. Ωραίααα, λέω θα συνεννοηθούμε μια χαρά, θα ακούσουμε μουσικούλα γιατί από κουβέντα τηλέφωνο
. Η Μαίρη λοιπόν αφού ρώτησε τι μασάζ θέλω ήπιο ή δυνατό της απάντησα ξεκίνα όπως ξέρεις και βλέπουμε. Η πρώτη επαφή του ταλαιπωρημένου κορμιού μου και των χεριών της λοιπόν ξεκίνησε με καλές εντυπώσεις διότι αντιλήφτηκα ότι είχε γνώση του αθλήματος και μετά από συζήτηση μου είπε ότι είχε παρακολουθήσει μαθήματα για ένα χρόνο στη πατρίδα της
. Προς ενημέρωση λοιπόν του forum εκτός των άλλων ασχολιών της χορεύει τον χορό της κοιλιάς
σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και γι αυτό τον λόγο κάποιες φορές είναι κουρασμένη
. Εχθές πάντως εγώ δεν κατάλαβα κούραση. Ίσα ίσα και όρεξη είχε και άκρως ενδιαφέρουσα βρήκα την κουβέντα της όταν πήγα να βοηθήσω στη τοποθέτηση του σκούφου στο εργαλείο «
αυτό για όση ώρα είσαι εδώ είναι δικό μου» το οποίο τήρησε μέχρι τέλους (την απομάκρυνση του σκούφου και το σκούπισμα). Εδώ να πω ότι στο τσαντάκι είχε εκτός λιπαντικής κρέμας πανάκια αντισηπτικά για το καθάρισμα της. Είναι ή μοναδική που το έκανε, οι άλλες ένα γρήγορο με το χαρτί και ντου για τον επόμενο. Η κοπέλα ότι έκανε το έκανε με πάθος, και πολύ καλή συμμετοχή. Είναι σίγουρο πως θα την προτιμήσω σε επόμενη επίσκεψη, ειδικά μόλις είδα τα μαύρα σπαστά της μαλλιά ελεύθερα να πέφτουν στους όμορφους ώμους της.
Από χρόνο 45+ 50+20
panx έχασες, σου είχα πει ότι θα ήμουν στα πέριξ