φουλ προγραμμα καλο καλαμακι προθυμη μπριζολαΕπισκεψη σημερα μεσημερι απο ΚΟΥΜΑΝΟΥΔΗ.2μιλφ ΜΑΤΙΝΑ για τα μπαζα και ΛΑΝΑ ψηλη με κοντο ξανθο μαλλι ,φοραγε σορτς και μπουστακι. Η τσατσα μου το ξεκοψε,μονο μασαζ.Ξερει κανεις τιποτα για την ΛΑΝΑ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
:o επρεπε να σου δωσουν κ μπριζολα κ να παρεις κ τα κοκκαλα σπιτι για το σκυλο!Επειδή για το συγκεκριμένο μαγαζί είχα γράψει κριτικές εκ των πρώτων,και έχω πάει 3-4 φορές,να σας πω οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει.Δηλαδή,ναι μεν ο χώρος και η περιποίηση εξαιρετικά,όμως το κόστος εχει ανέβει στα 120 ευρώ.....Και όταν λέμε φουλ πρόγραμμα,εννούμε μέχρι καλαμάκι.....
ουστ με τους απατεωνες!
Νομιζω οτι συνεχιζει στην Μαρνης σας υπευθυνη προσωπικου.καλημερα εχει παρει κανενος το ματι την θοδωρα απο μαρνης? φρατζη ?
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
καλημερα συναδελφοι
Λογο μακρας απουσιας εχω χασει πολλα επεισοδεια .
Θα ηθελα να μαθω εαν παιζει ακομα το ιδρυμα της οδου ΛΕΚΚΑ στο συνταγμα .
Αυτο που πληρωνεις στον πρωτο οροφο και μετα πας στν δευτερο ...
Και εαν ναι ειναι φουλλ ακομα ???
Και πια ειναι η πιο τιμημενη εκει τωρα ?
Ευχαριστω εκ των προτερων
ναι αγαπητε συναγωνιστη αυτη ειναιΑν είναι η Λάνα από Λέκκα... τότε ... μιλάμε για έκτακτο και χαριτωμένο τεμάχιο. Αλλά με το μαλακό. Θέλει το τρόπο της.
να το λέμε και οδύσσειαΗ Ιλιάδα δεν είναι οδός. Απλά δεν επιτρέπεται να γράφουμε για το συγκεκριμένο μαγαζί την οδό του. Είναι λοιπόν ο δρόμος που έχει το όνομα του ποιητή της Ιλιάδας στο κέντρο της Αθήνας.
Τι χαρά τι ευτυχία. Που κοντά πέφτει η Κουμανούδη 2 ?ναι αγαπητε συναγωνιστη αυτη ειναι
καλημερα συναδελφοι
Οντως συναγωνιστη η Λεκκα εχει να αναφερθει πολυ καιρο........θυμιζω οτι πιο παλια επαιζε παρα πολυ.....
βεβαια τωρα ο ανταγωνισμος εχει ανεβει πολυ και αν θυμαμαι καλα στο συγκεκριμενο μαγαζι πρωτα πληρωνεις και μετα βλεπεις τα τεμαχια, οποτε λογικο ειναι να μην ρισκαρουν οι συναγωνιστες τα χρημα τα τους χωρις να ξερουν τι θα παρουν.
Παντως εαν καποιος εχει προσφατη ενημερωση καλο θα ηταν να αναφερει.
Ειναι καθετη στην Λ.Αλεξανδρας στο ηψος της Σονιας.Το μαγαζι βρισκεται στο ισογειο της πολυκατοικιας.Τι χαρά τι ευτυχία. Που κοντά πέφτει η Κουμανούδη 2 ?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τωρα που εχασε κατι τελευταια κιλα και ''στεγνωσε'' εγινε ακομη πιο πολυ ξέκαβλη..Παπα μου δεν ξερω αν εχεις περασει με την Ελενη , εγω εχω βρεθει ενα 45 λεπτο μαζι της ,μιλαμε το τρελοπουρο δεν παιζεται , αυτη η γυναικα το απολαμβτηανει πραγματικα ,τι να πω , και το καλυτερο ειναι οτι δεν προσπαθει να σε ξεπεταιξει ...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ΔΕΝ θα ηθελες να την γνωρισεις στα νιατα της. ρωτα την τί δουλεια εκανε στο πατρίντα....εδώ θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου...και λυπάμαι που δεν την είχα γνωρίσει στα νοιάτα της...
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Κουμανουδη ειναι η καθετος της Αλεξανδρας ακριβως απεναντι απο τα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ...και ειναι στο 4 οχι στο 2Τι χαρά τι ευτυχία. Που κοντά πέφτει η Κουμανούδη 2 ?
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Φραπες χωρις χερια!!! Καλοοοοοοταιριαζει με το θεμα
πατερ ειχα αναφερει πριν απο λιγες εβδομαδες για τη συγκεκριμενη τα μεγιστα ομως εχω παει τρεις φορες και δεν την εχω πετυχειειναι ακομα εκειτωρα που εχασε κατι τελευταια κιλα και ''στεγνωσε'' εγινε ακομη πιο πολυ ξέκαβλη..
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όταν θα αναφέρετε οτιδήποτε ξεκινάει από ΞΕ να καταβέλετε τα νόμιμα δικαιώματα
ΔΕΝ θα ηθελες να την γνωρισεις στα νιατα της. ρωτα την τί δουλεια εκανε στο πατρίντα..
τωρα που εχασε κατι τελευταια κιλα και ''στεγνωσε'' εγινε ακομη πιο πολυ ξέκαβλη..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66