Λοιπον αυτο το διαστημα εγω λεω να ασχολειθω λιγο με τα μαγαζια που "ΔΕΝ" μπας
και εχει αλλαξει τιποτα........
Χθεσινη επισκεψη σε Φερρων 19 Πλ.Βικτωριας 6ος οροφος.
Καλη πρωτη εντυπωση με αρκετα καθαρο και ωραιο χωρο.
Ας περασουμε στο κυριως θεμα:
Moυ ανοιγει τη πορτα μια αψηλη αδυνατη. Μαυρο μαλι κοντο με σκουλαρικι στη μυτη και κανα δυο tatoo. Εαν την εβλεπα σε μπαρακι μαλλον για λεσβια θα την περναγα.
Τελοσπαντων, μου λεει οτι δουλευω εγω και μια αλλη κοπελα, που απ'οτι καταλαβα πιο μετα πρεπει να ειναι γεματουλα, ωστοσο δεν την ειδα γιατι δουλευε.
Το προγραμμα : 45λεπτα 60ευρο ή 60 λεπτα 80ευρο.
καλα λεω και χωρις να ρωτησω κατι παραπανω, ας κανουμε ενα 45λεπτο.
Με περναει στο δωματιο και παω για μπανιο......................το νερο ηταν τοσο παγωμενο που παραλιγο να κρυσταλωσει ο τζουτζουκος!!!! δεν πειραζει λεω τυχαινουν και αυτα και χωρις να πτοηθω ξαπλωνω στο μασαζοκρεβατο.
Ξεκιναει η κυρια το μασαζακι,αρκετα καλο θα ελεγα, δυνατο ή αλλιως αθλητικο οπως το λενε στη γλωσσα τους.
Μετα απο κανενα 20 λεπτο και αφου της ειπα οτι την εχω δει στην Ιλιαδα παλια(πληροφορια συναγωνιστη ηταν αυτο) λεω ας κανω κινηση, και εκει που τριβει γραπωνω την πισω πλευρα....με κοιταει ψιλοτσαμπουκαλεμενη και μου λεει γυρνα μπροστα τωρα...
καλα λεω και γυριζω. :
Παιδια τοσο βαριεστημενο φραπε.....εχω να πιω χρονια......η κοπελα εκανε αγγαρεια εντελως....οταν δε της ειπα να βγαλει την μπλουζα εκει να δειτε...
λες και τις σκοτωσα την μανα και τον πατερα.
Με τα χιλια ζορια ολα.
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ απο δω.......
Εγω παντως δεν ξαναπατω εκει μεσα.
Και δεν ειναι τοσο το γεγονος οτι το μαγαζι σερβιρει μονο φραπε, ειναι το οτι αυτη η τυπισσα εκει περα δεν υπολογιζει καν το 60αρι που της δινεις....λες και τις το χρωστας κανει.
Αυτα λοιπον, θα επναξιολογηθουν και αλλα ιδρυματα για αυτο συνιστω προς τους ιδιοκτητες αναγνωστες του φορυμ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!!!!