Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Επισκεψη σημερα μεσημερι απο ΚΟΥΜΑΝΟΥΔΗ.2μιλφ ΜΑΤΙΝΑ για τα μπαζα και ΛΑΝΑ ψηλη με κοντο ξανθο μαλλι ,φοραγε σορτς και μπουστακι. Η τσατσα μου το ξεκοψε,μονο μασαζ.Ξερει κανεις τιποτα για την ΛΑΝΑ?

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
σημερα το πρωι περασα απο σολωμου 54 για την ζανοδοση! :dancing: :dancing:ηταν σκετη καυλα! ζητησα και φιλη και εφερε ενα καινουριο προσωπακι ονοματι ανζτελα μολδαβη 25 ετων! φοβερη κοπελα και θελκτικα προσοντα :boobies: :boobies:!βαλτε και ντουετο με την ζανα... :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:
τα καλυτερα 150 ευρο που εδωσα στην ζωη μου!!

Η Ζάνα κάνει λεσβιακό με τη φίλη της - γλυψίματα, φιλιά κλπ - ή ασχολούνται μόνο μαζί σου? Αν μόνο το δεύτερο κάνουν πίπα συγχρόνως?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ευτυχώς απάντησε ο vasos στην ερώτηση του παιδιού για την εμφάνιση της κοπέλας,αλλιώς ακόμη θα τον δουλεύατε.ήμαρτον ρε παιδιά δεν ρώτησε και τίποτα περίεργο.no hard feelings παίδες

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Μπράβο παιδιά επιτέλους ζωντάνεψε το thread, οκτώ σελίδες σε μια μέρα έχω να δω από πέρσι, έτσι........πάμε γερά - πάμε δυνατά..........!!!!!!!!!!!

Λοιπόν από χθεσινή κατάθεση στη Στουρνάρη 63, κοπέλα Αννα........ενθουσιασμένος.......
όποιος δεν έχει πάρει την Αννούλα να τρέξει..........είναι φοβερή.........και για να εξηγούμαστε η κοπέλα τα έχει τα κιλάκια της, αλλά είναι γλύκα και με  :boobies: :boobies: :boobies: (φυσικά) που βγάζουν μάτια, τεσσάρια τουλάχιστον και από υπηρεσίες ό,τι και να πω είναι λίγο, μια δοκιμή θα σας πείσει και για να μην το ξεχάσω, μασάζ από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. 70€

ΥΓ. Το μόνο άσχημο είναι πως τα 45+ λεπτά είναι πολύ λίγα για να την "χορτάσεις"..............!!!!!!!!!!!!!!

newrocker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα πηρα και εγω την Αννα και συμφωνω με τα παραπανω.Το μονο κακο ειναι οτι  το μασαζ
ναι μεν καλο αλλα κρατησε λιγο παραπανω απο 15 λεπτα και μετα προχωρησε στα παρακατω.
Το συνολο  30 λεπτα περιπου γιατι ειναι πολυ καλη στο σερβιρισμα.
Βεβαια δεν ξερω αν επαιξε ρολο οτι πηγα αργα  ,περιπου 19:00 και μπορει να ηταν
  κουρασμενη. Θα ξαναδοκιμασω και θα αναφερω

υγ. Θελω να ευχαριστησω ολους τους φιλους που γραφουν στο  thread .Βοηθανε και τους
    μασαζοπληκτους και τα κοριτσια.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Παπα μου δεν ξερω αν εχεις περασει με την Ελενη , εγω εχω βρεθει ενα 45 λεπτο μαζι της ,μιλαμε το τρελοπουρο δεν παιζεται , αυτη η γυναικα το απολαμβτηανει πραγματικα ,τι να πω , και το καλυτερο ειναι οτι δεν προσπαθει να σε ξεπεταιξει ...
..εδώ θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου...και λυπάμαι που δεν την είχα γνωρίσει στα νοιάτα της...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Επισκεψη σημερα μεσημερι απο ΚΟΥΜΑΝΟΥΔΗ.2μιλφ ΜΑΤΙΝΑ για τα μπαζα και ΛΑΝΑ ψηλη με κοντο ξανθο μαλλι ,φοραγε σορτς και μπουστακι. Η τσατσα μου το ξεκοψε,μονο μασαζ.Ξερει κανεις τιποτα για την ΛΑΝΑ?

φίλε καλημέρα.
Το μαγαζί αυτό είνα απο τα καλά και μάλιστα φούλ σέρβις.
Την κοπέλα που λές δεν την ξέρω.
Όμως και εγώ όταν είχα πάει πρίν τρία χρόνια στο μαγαζί αυτό για πρώτη φορά, μου έκανε μια ξεγυρισμένη ανάκριση η Λιουντα (η θεία στην υποδιχή), μου έκοψε απόδειξη παροχής υπηρεσιών (!), και έβαλε μια μουνάρα να μου κάνει μόνο μασάζ...
Απο την δέυτερη φορά όμως που με έμαθε είχα φουλ σέρβις.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
φίλε καλημέρα.
Το μαγαζί αυτό είνα απο τα καλά και μάλιστα φούλ σέρβις.
Την κοπέλα που λές δεν την ξέρω.
Όμως και εγώ όταν είχα πάει πρίν τρία χρόνια στο μαγαζί αυτό για πρώτη φορά, μου έκανε μια ξεγυρισμένη ανάκριση η Λιουντα (η θεία στην υποδιχή), μου έκοψε απόδειξη παροχής υπηρεσιών (!), και έβαλε μια μουνάρα να μου κάνει μόνο μασάζ...
Απο την δέυτερη φορά όμως που με έμαθε είχα φουλ σέρβις.
Φιλε Zero αν ισχυουν αυτα και τωρα θα ειναι πολυ ωραια...διοτι αν εν τω μεταξυ το μαγαζι τελει υπο αλλης διευθυνσης(3 χρονακια πανε)και εχει μετατραπει σε αυτα που ΔΕΝ τοτε θα ειναι μεγαλο κριμα...γιατι εχω δει κατα καιρους μερικα πολυ καλα τεμαχια στην Κουμανουδη...εν τω μεταξυ μου εχει κανει εντυπωση το γεγονος οτι δεν εχω διαβασει στο εν λογω θρεντ οσο καιρο το παρακολουθω ΜΙΑ κριτικη η ανταποκριση για το συγκεκριμμενο ιδρυμα 'χειρομαλαξεων κ παραγωγης πολιτισμου'....

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάτερ το forum έχει πάρει φωτιά από report και scouts και τηρείς «σιγή ιχθύος» :'( Σε θέλουμε μπροστάρη :rockon:. Μη μας κάνεις να σου αφιερώσουμε το τραγούδι της Πρωτοψάλτη …Θωμά είσαι σπίτι;… :rolleyes:. Ελπίζω η υγεία σου να είναι καλή. :priest: :priest: :priest: :priest:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Φιλε Zero αν ισχυουν αυτα και τωρα θα ειναι πολυ ωραια...διοτι αν εν τω μεταξυ το μαγαζι τελει υπο αλλης διευθυνσης(3 χρονακια πανε)και εχει μετατραπει σε αυτα που ΔΕΝ τοτε θα ειναι μεγαλο κριμα...γιατι εχω δει κατα καιρους μερικα πολυ καλα τεμαχια στην Κουμανουδη...εν τω μεταξυ μου εχει κανει εντυπωση το γεγονος οτι δεν εχω διαβασει στο εν λογω θρεντ οσο καιρο το παρακολουθω ΜΙΑ κριτικη η ανταποκριση για το συγκεκριμμενο ιδρυμα 'χειρομαλαξεων κ παραγωγης πολιτισμου'....

το μαγαζί δεν έχει αλλάξει διευθυνση και είναι φουλ σερβις.το ξαναλέω.
απλά πρέπει να σε μάθουν...
τώρα για αυτό που λές οτι δεν υπάρχουν ανταποκρίσεις στο σαιτ για Κομμανούδη έχεις δίκιο, και δεν ξέρω τον λόγο...
Βέβαια υπάρχουν και άλλα φουλ σέρβις μαγαζιά στα οποία δεν βλέπουμε καμια ανταποκριση στο σάτ (πχ. Πατησίων 175, Ευήνου 22, Σίνώπης και πολλά άλλα)

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βρέwind 11 είσαι αδικαιολόγητος >:(Ξέχασες νά τού πείς τού ανθρώπου γιά τό μούσι καί τό ένα βυζί στό κέντρο τού στήθους :tooth: :2funny:

Πέρα από τή πλάκα "πού μερικούς τούς ενοχλεί απ'ότι φένεται" :huh:,η κοπέλα είναι αρκετά εμφανίσιμη γύρω στά 25 μικρό σχετικά βυζί,καλό σώμα ,καλό κολαράκι ,πολύ γλυκό χαμόγελο :) καί γλώσσα πού πάει παντου  :dancing:!!!
Κάνει τά πάντα μέ μέτριο πρός καλό μασάζ.
Τό μόνο κακό" γιά μερικούς " ότι στήν πέφτει λίγο άγρια.Τώρα γιά τό πώς θά τή γνωρίσεις θά τή γνωρίσεις γιατί είναι η πιό εμφανίσιμη καί η πιό μικρή  αλλά καί θά σού πούν τό όνομά της καθώς θά βγεί.Τώρσα πάλι άν δεν τή βρείς ζήτα τη μέ τό όνομά της καί θά σού πούν λεπτομέρειες τά κορίτσια :rolleyes:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Αν είναι η Λάνα από Λέκκα... τότε ... μιλάμε για έκτακτο και χαριτωμένο τεμάχιο. Αλλά με το μαλακό. Θέλει το τρόπο της.

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρεπόρτο ΑΠΌ Μαντζαγριωτάκη. :rockon:
Ίσως από τά καλίτερα καί καθαρότερα τού είδους. :thumbsup:
Τό μόνο αρνητικό η λίγο τσιμπιμένη τιμή :-

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Για Κηφησιας 12 ξερει κανεις να μου πει αν η Μαρινα προσφερει φουλ προγκραμ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
κάνει φουλ σερβις σε λίγους και παλιούς πελάτες ενίοτε...
Εννοεις παλιους απο οταν δουλευε στη Φραντζη?...Αν τωρα παει καποιος και την παρει μια δυο φορες μονο για μασαζ ΔΕΝ προσφερει φουλ την επομενη που αυτος θα την επισκεφτει δηλαδη :- :'(

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Εννοεις παλιους απο οταν δουλευε στη Φραντζη?...Αν τωρα παει καποιος και την παρει μια δυο φορες μονο για μασαζ ΔΕΝ προσφερει φουλ την επομενη που αυτος θα την επισκεφτει δηλαδη :- :'(

ναι αυτούς που ξέρει απο Φραντζή.
Να φανταστείς πριν μερικούς μήνες πηγα μαζί με φίλο μου να της τον συστήσω (αυτός πρώτη φορά πηγαινε σε μασάζ) και αρνηθηκε να του κάνει μασάζ...
είναι με τις ώρες της.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Ρεπόρτο ΑΠΌ Μαντζαγριωτάκη. :rockon:
Ίσως από τά καλίτερα καί καθαρότερα τού είδους. :thumbsup:
Τό μόνο αρνητικό η λίγο τσιμπιμένη τιμή :-

Όπα!
πόσα σου πήραν?
αν είναι περισσότερα απο 80 ευρώ για φουλ πρόγραμμα κακώς τα έδωσες!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Όπα!
πόσα σου πήραν?
αν είναι περισσότερα απο 80 ευρώ για φουλ πρόγραμμα κακώς τα έδωσες!

Επειδή για το συγκεκριμένο μαγαζί είχα γράψει κριτικές εκ των πρώτων,και έχω πάει 3-4 φορές,να σας πω οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει.Δηλαδή,ναι μεν ο χώρος και η περιποίηση εξαιρετικά,όμως το κόστος εχει ανέβει στα 120 ευρώ.....Και όταν λέμε φουλ πρόγραμμα,εννούμε μέχρι καλαμάκι.....

Σε χθεσινή μου επίσκεψη στην Στουρνάρη,παρατήρησα μια μικρή νευρικότητα....Σαν να φοβούνται κάτι....πάντως,το μενού είναι σταθερά στα 70 ευρώ και οι υπηρεσίες εξαιρετικές....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λοιπον αυτο το διαστημα εγω λεω να ασχολειθω λιγο με τα μαγαζια που "ΔΕΝ"  μπας
και εχει αλλαξει τιποτα........

Χθεσινη επισκεψη σε Φερρων 19 Πλ.Βικτωριας 6ος οροφος.
Καλη πρωτη εντυπωση με αρκετα καθαρο και ωραιο χωρο.
Ας περασουμε στο κυριως θεμα:
Moυ ανοιγει τη πορτα μια αψηλη αδυνατη. Μαυρο μαλι κοντο με σκουλαρικι στη μυτη και κανα δυο tatoo. Εαν την εβλεπα σε μπαρακι μαλλον για λεσβια θα την περναγα.
Τελοσπαντων, μου λεει οτι δουλευω εγω και μια αλλη κοπελα, που απ'οτι καταλαβα πιο μετα πρεπει να ειναι γεματουλα, ωστοσο δεν την ειδα γιατι δουλευε.
Το προγραμμα : 45λεπτα 60ευρο ή 60 λεπτα 80ευρο.
καλα λεω και χωρις να ρωτησω κατι παραπανω, ας κανουμε ενα 45λεπτο.

Με περναει στο δωματιο και παω για μπανιο......................το νερο ηταν τοσο παγωμενο που παραλιγο να κρυσταλωσει ο τζουτζουκος!!!! δεν πειραζει λεω τυχαινουν και αυτα και χωρις να πτοηθω ξαπλωνω στο μασαζοκρεβατο.

Ξεκιναει η κυρια το μασαζακι,αρκετα καλο θα ελεγα, δυνατο ή αλλιως αθλητικο οπως το λενε στη γλωσσα τους.
Μετα απο κανενα 20 λεπτο και αφου της ειπα οτι την εχω δει στην Ιλιαδα παλια(πληροφορια συναγωνιστη ηταν αυτο) λεω ας κανω κινηση, και εκει που τριβει γραπωνω την πισω πλευρα....με κοιταει ψιλοτσαμπουκαλεμενη και μου λεει γυρνα μπροστα τωρα...
καλα λεω και γυριζω. :
Παιδια τοσο βαριεστημενο φραπε.....εχω να πιω χρονια......η κοπελα εκανε αγγαρεια εντελως....οταν δε της ειπα να βγαλει την μπλουζα εκει να δειτε...
λες και τις σκοτωσα την μανα και τον πατερα.
Με τα χιλια ζορια ολα.

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ απο δω.......
Εγω παντως δεν ξαναπατω εκει μεσα.

Και δεν ειναι τοσο το γεγονος οτι το μαγαζι σερβιρει μονο φραπε, ειναι το οτι αυτη η τυπισσα εκει περα δεν υπολογιζει καν το 60αρι που της δινεις....λες και τις το χρωστας κανει.

Αυτα λοιπον, θα επναξιολογηθουν και αλλα ιδρυματα για αυτο συνιστω προς τους ιδιοκτητες αναγνωστες του φορυμ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom