Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
αν και κουραστικο θα ξαναρωτησω. θελω να μου πειτε για καλα μασατζιδικα στην περιοχη καλιθεας, οπουδιποτε αλλου διευθυνση τηλεφωνο αρκει να αξιζουν να ειναι σουπερ. πηγα στο ελιτ σπα ειχε πολυ καλες αλλα δεν κανανε τιποτε...περιμενω ενημερωση ειτε απο εδω ειτε προσωπικα με μαιλ...ευχαριστω

Πλάκα μας κάνεις; Στην ίδια σελίδα που ποστάρισες λέει για 4-5 μαγαζιά(Θησέως)

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επιτέλους η Αρχιεπισκοπή απάντησε.  :happy: :happy:
Ομολογουμένως το συγκεκριμένο  θέμα δεν το γνώριζα :think:. Επειδή το site έχει άπειρα θέματα σχετικά με το πληρωμένο sex θεωρώ ότι είναι αδύνατο σε πολλούς από εμάς να τα παρακολουθήσουμε όλα. Εγώ για παράδειγμα  είμαι αρκετές ώρες online και παρόλα αυτά μια  – δύο θεματικές ενότητες παρακολουθώ. Το συγκεκριμένο που μας προτείνεις αγαπητέ Mod είναι στη θεματική ενότητα  Οίκοι Ανοχής και τα report που διάβασα αφορούν περισσότερο studio και μπουρδέλα άσχετα αν αναφέρονται και τα μασατζίδικα. Κανένας νέος ή παλαιότερος του forum μας δεν έχει «ποστάρει»  εκεί με θέμα τα μασατζιδικα
Η πρόταση μου λοιπόν είναι συγκεκριμένη για ξεχωριστό θέμα στην κατηγορία μασατζίδικα που γαμάς. Η αποδοχή της ή όχι αφορά λοιπόν  όλους τους ανθρώπους του site και πιο συγκεκριμένα αυτούς που τους αρέσει το massage.
By the way τα pm που σου είχα στείλει τα διάβασες και δεν ήθελες να απαντήσεις ή δεν έφτασαν ποτέ στο mailbox της Αρχιεπισκοπής; Αναρωτιέμαι ακόμη :think: :think:.

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μηπως καποιος συναδελφος γνωριζει τι παιζει κηφησιας 18 (ethereal body) αμπελοκηποι και θησεως 79 καλλιθεα (oasis)?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παληκαρια, βρηκα λιγο χρονο και απαντησα σε ολα τα πμ που ειχα σε εκρεμοτητα. αν ξεχασα καποιο μου λετε..

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Σαββατο μεσημερι εσκασα μυτη στο Σολωμου 59 αλλα καθως η Δεσποινα και η Αννουλα που ηθελα να τσεκαρω ηταν απασχολημενες και δεν ειχα χρονο την εκανα για Μαρνη 28. Εκει περα απο 2 κλασικα κομματια εσκασαν και 3 καινουριες, η Αναστασια, η Ειρηνη (νομιζω) και η Μαρθα. Το μερος παντως ειναι τωρα ο παραδεισος των chuby lovers καθως ολες εκει ειναι απο λιγο εως πολυ νταρντανες (fuckable oι περισσοτερες). Πηρα τη Μαρθα ( η λιγοτερο νταρντανα) μελαχροινο κοντο μαλλι, ψηλη 1,80 και καλο σωματακι με λιγο προστυχοφατσα. Δουλευε 2 μηνες στη Κουμανουδη (Γκυζη) πριν παει εκει. Απο κριτικη τιποτα σπουδαιο, μασαζ για το πουτσο αλλα δυστυχως και ο πουτσος που εριξα ηταν "για το πουτσο". Τελειωμα πανω της και σιγουρα δεν την ξαναπαιρνω. Παμε για αλλες πορτοκαλιες.

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
καταθεση σημερα Σ[size=50pt]ολωμου[/size] 59 πηρα τη πολυδιαφημιζομενη δεσποινα..πολυ αρπα κολα κ fake ηταν το δεσποινακη
παιδια κ ξενερωσα!απο μενα εφαγε ακυρο

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια και χαρα
θελω αποψη για ντανιελα , θαλεια και ζωη της ιλιαδας

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κολλημενος μεχρι να προκυψει κατι καλυτερο

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κανς κρασ-τεστ γαι να δω.
Ακουω πολλα και σκεφτομαι να κρατησω ή οχι καλαθι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
σου τρωνε τα λεφτα σε μαγαζι που κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει..

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι παληοι πρεπει να δινουν τα φωτα στους νεους

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι αυστηρώς στα ΔΕΝ πλέον το choco? Καλά το Μαρινάκη έκοψε τα καλαμάκια?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
κολλημενος μεχρι να προκυψει κατι καλυτερο
Μα καλά σοβαρά μιλάς.Εκεί σε πιάνουν κώτσο.Εκεί πήγαινα και εγώ στην αρχή και μόλις ανακάλυψα τα καλά, έριξα μαύρο.καταρχας εκεί δεν τρως μπριτζόλα, ή αν τη φας θα πρέπει να έχεις καταθέσει μισθό.Άκου και τον πατέρα, κάτι ξέρει και αυτός.... :boobies:

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ετσι βοηθατε τον αοματο :sunglasses:
να ξερω να επιμεινω σε κατι καλο πριν φυγω

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι ομως συνισταται να φαω πριν ριξω μαυρη πετρα

Επισκέπτης
Η γνωστή Θεοδωρα βρίσκεται πλέον Φ 4  σαν υπευθυνη η οποια και δυστηχως εχει αποσυρθει απο την ενεργό δράση!

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και ρωτω τους συντροφους , τι προτεινουν
ποια θα αφησει γλυκια γευση στον μεταναστη
??????????????????????????????????????????

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
σου εχω στειλει μηνυμα στο μενου σου διαβασε το και απαντησε μου προς xristanos.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom